2017 Şubat Anneleri

Biliyrm bile bile takıyrm bi süre düşünmemeye çalışcam
Evet ilişkiye devam ediyrm haftada bir de olsa yapmaya çalışıyrm kapanmasın açılma daha iyi olsun die
Çatı muayenesi oldun mu ben doğum olmadan bir gün önce Beylerbeyi'nden çengele yürüdüm akşamına ilişki gecesine acilde dr yokladı sabahına suyum gelmişti alttan muayeneye bağlıyorum... Loveali nin dediği gibi çok takma bir şekilde geleceği Zaman'ı Bebek belirliyor ne Zaman isterse gelsin... Benim yaptığım da hataydı farkındayım ama kv gelmeden doğurmak istedim kardeşim yanımdayken:):):):)

Can'ım senin de azalmış bebeğin dönmüşmüydü döndüyse ayak ayak üstüne koyabiliyor Musun bir denesene bakalım

Kv gelmeden doğurmak istedim

Kv gelmeden doğurmak istedim

Ya gülme kız valla kötü bişi yaşadığımdan değil buradakileri görünce gidip sarılasım geliyor ama o halimi görmesini istemedim lavma falan hep Can'ım kardeşim yaptı yoksa bir garezim yok her kv gibi arada tutsa da bir olumsuz sözü takılmam

Can'ım senin de azalmış bebeğin dönmüşmüydü döndüyse ayak ayak üstüne koyabiliyor Musun bir denesene bakalım
Simdi bi daha yapiyim dedim yine yapabildim ama diğerini de degisiyim derken kramp giriyodu Bacagima zor topladım sanırım bu hareketi de abartmamak lazımmış

Benim 9 ayda bi kez oldu
Cnm ben sorun hissetmedim hiç zaten çok uzun süreli değil sırf doğumu düşünerek yapıyoruz diyim
Yok yapmadı doktorum çok takmamı söylüyo çatın geniş olsa bile açılman olmadığı zaman yine doğuramazsın dedi rahat ol gününü bekle diyo Sende maşallah cnm okdr yol yürüdün bide akşamına ilişki yorulmadın mı ne güzl aslında bende öyle bi sonuç için uğraşıyrm ama kısmet cnm bence iyi yapmışssın kaçıncı haftadaydın cnm

Öyle deyince sende KV magdurusun gibi geldi :)

Benim bebek hep doğum pozisyonundaydi..baş aşağı duruyor ..bacak boyum biraz uzun benim atabiliyorum ama ağrılı oluyor artık ..ayak topuk olayı nedir onu kaçırmışım bi de onu deneyim bakalim.

38+3 idim cnm 11 gün önce geldi sabah da kendi dr gelmeye niyeti yok demişti ay cahillik ya şimdi olsa yaparmıyım bilmem şuan sağımdan soluma döneniyorum hem yürüme hem gece yapamam :):)

Benim bebek hep doğum pozisyonundaydi..baş aşağı duruyor ..bacak boyum biraz uzun benim atabiliyorum ama ağrılı oluyor artık ..ayak topuk olayı nedir onu kaçırmışım bi de onu deneyim bakalim.
Ya bizim komşu abla 4 çocuk doğurmuş oturup ayaklarını uzat dedi bir ayağımın baş parmağına diğer ayağımın topuğunu koyamazsam doğum çok yakınmış rivayet buda olabilirliğini ölçmeye çalışıyoruz

Benim 17 haftama kadar yasak vardı sonra korktum bebeği koruma iç güdüsü derken bugünlere geldik :) az kaldı zaten :)

Öyle deyince sende KV magdurusun gibi geldi :)
Benim ki sessiz hep eşime der yardımcı ol kıza falan maddi manevi destekleri de yok huzur bozmaları da yok kv kp çok şükür...
Ama oğlumu kucağıma alınca kimselere vermiycem evlenmesin dedim doğum anının verdiği o duygularla hastanede bana merak etme o da gider babası gibi üniversite de bulur dedi tek lafı o o an atacaktım hastane camından :) hiç unutmam ay çenem düştü kusura bakma

Hahahyyy KV işte en iyisi bile bi yerde sokuveriyo lafı

38+3 idim cnm 11 gün önce geldi sabah da kendi dr gelmeye niyeti yok demişti ay cahillik ya şimdi olsa yaparmıyım bilmem şuan sağımdan soluma döneniyorum hem yürüme hem gece yapamam :):)
Evet erkende gelmiş kısmet cnm işde kızmıydı bide bnmki çok hareketli yani sancı gelince acaba bebek hareketleri hissediyo mu merak ediyrm

Benim 17 haftama kadar yasak vardı sonra korktum bebeği koruma iç güdüsü derken bugünlere geldik :) az kaldı zaten :)
He yasak varsa deneme bile iyi yapmışsın bende ilk zamanlarda ara vermişdim 2-3 ay kdr iyice tuttunsun düşük falan olmasın die bu bnm ikinci gebeliğim ilk boş gebelik geçirdim

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

En paspal benim galiba aşırı bacak agrısı yaşıyorum yürüyüş falan yok napcam ben

Yok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...

İlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…