Benim 9 ayda bi kez olduBiliyrm bile bile takıyrm bi süre düşünmemeye çalışcam
Evet ilişkiye devam ediyrm haftada bir de olsa yapmaya çalışıyrm kapanmasın açılma daha iyi olsun die
Çatı muayenesi oldun mu ben doğum olmadan bir gün önce Beylerbeyi'nden çengele yürüdüm akşamına ilişki gecesine acilde dr yokladı sabahına suyum gelmişti alttan muayeneye bağlıyorum...Biliyrm bile bile takıyrm bi süre düşünmemeye çalışcam
Evet ilişkiye devam ediyrm haftada bir de olsa yapmaya çalışıyrm kapanmasın açılma daha iyi olsun die
Can'ım senin de azalmış bebeğin dönmüşmüydü döndüyse ayak ayak üstüne koyabiliyor Musun bir denesene bakalımBugün annemler geldiler..karnıma bakıp daha 10 günün var dedi..Daha 10 günne çabuk geçti vakit 10 güncük kalmış işte...ama daha erken de gelebilirsin bebeğim çünkü çok ağrılarım var..bacak aram çok ağrıyor yürümekte zorlanır oldum
Kv gelmeden doğurmak istedimÇatı muayenesi oldun mu ben doğum olmadan bir gün önce Beylerbeyi'nden çengele yürüdüm akşamına ilişki gecesine acilde dr yokladı sabahına suyum gelmişti alttan muayeneye bağlıyorum...Loveali nin dediği gibi çok takma bir şekilde geleceği Zaman'ı Bebek belirliyor ne Zaman isterse gelsin... Benim yaptığım da hataydı farkındayım ama kv gelmeden doğurmak istedim kardeşim yanımdayken:):):):)
Kv gelmeden doğurmak istedim
Simdi bi daha yapiyim dedim yine yapabildim ama diğerini de degisiyim derken kramp giriyodu Bacagima zor topladım sanırımCan'ım senin de azalmış bebeğin dönmüşmüydü döndüyse ayak ayak üstüne koyabiliyor Musun bir denesene bakalım
Cnm ben sorun hissetmedim hiç zaten çok uzun süreli değil sırf doğumu düşünerek yapıyoruz diyimBenim 9 ayda bi kez oldu
Yok yapmadı doktorum çok takmamı söylüyo çatın geniş olsa bile açılman olmadığı zaman yine doğuramazsın dedi rahat ol gününü bekle diyoÇatı muayenesi oldun mu ben doğum olmadan bir gün önce Beylerbeyi'nden çengele yürüdüm akşamına ilişki gecesine acilde dr yokladı sabahına suyum gelmişti alttan muayeneye bağlıyorum...Loveali nin dediği gibi çok takma bir şekilde geleceği Zaman'ı Bebek belirliyor ne Zaman isterse gelsin... Benim yaptığım da hataydı farkındayım ama kv gelmeden doğurmak istedim kardeşim yanımdayken:):):):)
Öyle deyince sende KV magdurusun gibi geldi :)Ya gülme kızvalla kötü bişi yaşadığımdan değil buradakileri görünce gidip sarılasım geliyor ama o halimi görmesini istemedim lavma falan hep Can'ım kardeşim yaptı yoksa bir garezim yok her kv gibi arada tutsa da bir olumsuz sözü takılmam
Benim bebek hep doğum pozisyonundaydi..baş aşağı duruyor ..bacak boyum biraz uzun benim atabiliyorum ama ağrılı oluyor artık ..ayak topuk olayı nedir onu kaçırmışım bi de onu deneyim bakalim.Can'ım senin de azalmış bebeğin dönmüşmüydü döndüyse ayak ayak üstüne koyabiliyor Musun bir denesene bakalım
38+3 idim cnm 11 gün önce geldi sabah da kendi dr gelmeye niyeti yok demişti ay cahillik ya şimdi olsa yaparmıyım bilmem şuan sağımdan soluma döneniyorum hem yürüme hem gece yapamam :)Cnm ben sorun hissetmedim hiç zaten çok uzun süreli değil sırf doğumu düşünerek yapıyoruz diyim
Yok yapmadı doktorum çok takmamı söylüyo çatın geniş olsa bile açılman olmadığı zaman yine doğuramazsın dedi rahat ol gününü bekle diyoSende maşallah cnm okdr yol yürüdün bide akşamına ilişki yorulmadın mı ne güzl aslında bende öyle bi sonuç için uğraşıyrm ama kısmet cnm bence iyi yapmışssın kaçıncı haftadaydın cnm
Ya bizim komşu abla 4 çocuk doğurmuş oturup ayaklarını uzat dedi bir ayağımın baş parmağına diğer ayağımın topuğunu koyamazsam doğum çok yakınmış rivayet buda olabilirliğini ölçmeye çalışıyoruzBenim bebek hep doğum pozisyonundaydi..baş aşağı duruyor ..bacak boyum biraz uzun benim atabiliyorum ama ağrılı oluyor artık ..ayak topuk olayı nedir onu kaçırmışım bi de onu deneyim bakalim.
Benim 17 haftama kadar yasak vardı sonra korktum bebeği koruma iç güdüsü derken bugünlere geldik :) az kaldı zaten :)Cnm ben sorun hissetmedim hiç zaten çok uzun süreli değil sırf doğumu düşünerek yapıyoruz diyim
Yok yapmadı doktorum çok takmamı söylüyo çatın geniş olsa bile açılman olmadığı zaman yine doğuramazsın dedi rahat ol gününü bekle diyoSende maşallah cnm okdr yol yürüdün bide akşamına ilişki yorulmadın mı ne güzl aslında bende öyle bi sonuç için uğraşıyrm ama kısmet cnm bence iyi yapmışssın kaçıncı haftadaydın cnm
Benim ki sessiz hep eşime der yardımcı ol kıza falan maddi manevi destekleri de yok huzur bozmaları da yok kv kp çok şükür...Öyle deyince sende KV magdurusun gibi geldi :)
Hahahyyy KV işte en iyisi bile bi yerde sokuveriyo lafıBenim ki sessiz hep eşime der yardımcı ol kıza falan maddi manevi destekleri de yok huzur bozmaları da yok kv kp çok şükür...
Ama oğlumu kucağıma alınca kimselere vermiycem evlenmesin dedim doğum anının verdiği o duygularla hastanede bana merak etme o da gider babası gibi üniversite de bulur dedi tek lafı o o an atacaktım hastane camından :)hiç unutmam ay çenem düştü kusura bakma
Evet erkende gelmiş kısmet cnm işde kızmıydı bide bnmki çok hareketli yani sancı gelince acaba bebek hareketleri hissediyo mu merak ediyrm38+3 idim cnm 11 gün önce geldi sabah da kendi dr gelmeye niyeti yok demişti ay cahillik ya şimdi olsa yaparmıyım bilmem şuan sağımdan soluma döneniyorum hem yürüme hem gece yapamam :):)
He yasak varsa deneme bile iyi yapmışsın bende ilk zamanlarda ara vermişdim 2-3 ay kdr iyice tuttunsun düşük falan olmasın die bu bnm ikinci gebeliğim ilk boş gebelik geçirdimBenim 17 haftama kadar yasak vardı sonra korktum bebeği koruma iç güdüsü derken bugünlere geldik :) az kaldı zaten :)
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Kızlar oglum dogdugundan bu yana yani 24 saattir ememiyordu doktor kan tahlili yaptırdi ve malesef crp si 1 olmalıyken 3.1 çıktı hemen yeni doğan yogum bakım servisine alındı antibiyotik tedavisine başlandı.doktorun endişe etme demesine ragmen kolumu kanadımı kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm.lütfen icinizden gelen küçücük bir dua gönderir misiniz oğluma
Benim evde klozet yok mecbur hep normal kullanıyorum :) yürüyüş yapamıyorum ama evim 5. Kat ve asansör yok şu son bi haftadır burdan iniyom 4. Kat KV ye gidiyom tekrar ordan inip buraya cikiyom merdiven de kolaylastiriyomus ama ben inş merdiven de dogurmam
Yok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...Evet erkende gelmiş kısmet cnm işde kızmıydı bide bnmki çok hareketli yani sancı gelince acaba bebek hareketleri hissediyo mu merak ediyrm
He yasak varsa deneme bile iyi yapmışsın bende ilk zamanlarda ara vermişdim 2-3 ay kdr iyice tuttunsun düşük falan olmasın die bu bnm ikinci gebeliğim ilk boş gebelik geçirdim
İlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)Evet erkende gelmiş kısmet cnm işde kızmıydı bide bnmki çok hareketli yani sancı gelince acaba bebek hareketleri hissediyo mu merak ediyrm
He yasak varsa deneme bile iyi yapmışsın bende ilk zamanlarda ara vermişdim 2-3 ay kdr iyice tuttunsun düşük falan olmasın die bu bnm ikinci gebeliğim ilk boş gebelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?