2017 Şubat Anneleri

En paspal benim galiba aşırı bacak agrısı yaşıyorum yürüyüş falan yok napcam ben
Canım bende öyleyim bu ara yemek işi ağır geliyo KV ye gidiyom o yüzden baktım onlar getirmiyo gidiyom yiyom geliyom napim :) o yüzden merdiven olayi var işte bende de :)

Bende bu akşam bir garibim, kasılıp duruyorum, sağa sola yatınca karnımın şekli bir değişik oluyor, sanki rahim kaslarımı tutup çekiyorlar öyle acıyor. Huzursuz bir gece

Bende bu akşam bir garibim, kasılıp duruyorum, sağa sola yatınca karnımın şekli bir değişik oluyor, sanki rahim kaslarımı tutup çekiyorlar öyle acıyor. Huzursuz bir gece
Bugün bende de öyle ya biraz fazla toplanmaya sertleşmeye başladı karnım

Yok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...
Evet senin oğlan baya aceleciymiş normalde erkek 9 ay 10 gün derler evet çok hereketli şimdi biraz duruldu uyku geçdi sanırım

İlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)
Aynen bitti zaman çabuk geçdi son 10 güne düşdüm inanılır gibi değil nasıl geçicek diyodum

Yok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...
Evet senin oğlan baya aceleciymiş normalde erkek 9 ay 10 gün derler evet çok hereketli şimdi biraz duruldu uyku geçdi sanırım

İlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)
Aynen bitti zaman çabuk geçdi son 10 güne düşdüm inanılır gibi değil nasıl geçicek diyodum

Aynen çok çabuk geçti Rabbim su kalan zamanlarimizi da hayırlıysa güzel geçirmeyi nasip etsin inş

Yapiyorum diye hosuna gitti yaptikca yaptin tabi :) ben denemeye kalktim hala genital bolgem agriyor
Senin Bebek aşağıda mı acaba? Can'ım o kadar mı zorladı ağrıyor demişsin çok üzülürüm sadece duyumu paylaştım ama aşağıya döndüyse belki ondan zorlanmıştır

Kızlarr iyi geceler. Uzun zamandır yazmıyordum ama hep takip ettim okudum yazdıklarınızı. İlk doğum benden geliyor heralde şubat anneleriydik ama ben ocak annesi oluyorum hayırlısıyla yarın 13.00 da sezaryen oluyorum. Bol bol dua edin bana nolur sağlıklı bir şekilde alayım bebeğimi kucağıma Doğum anında dualar kabul olur derler bende yarın hepinize dua edicem inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kawuşuruz

Kız ne ilk doğumu ocak başında doğurmaya başladı bizim Şubat anneleri :) şuan 6-7. Ci fln olucaksin sanırım Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins

Yıne uyku yok uyutmuyor sureklı oynuyor zıllı yan yatamıorum orda kafasını gördüm ezerm bıde dıorum napıcaz boylee

Kız ne ilk doğumu ocak başında doğurmaya başladı bizim Şubat anneleri :) şuan 6-7. Ci fln olucaksin sanırım Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins
Eksik yazmışım cnm ilk planlı doğum diyecektim şimdi sen yazınca fark ettim. Ben diğerlerini normal kendiliğinden geldiler diye biliyordum. Böyle hesaplı kitaplı yarın ne olacağını bilmek daha kötü stresli geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…