Canım bende öyleyim bu ara yemek işi ağır geliyo KV ye gidiyom o yüzden baktım onlar getirmiyo gidiyom yiyom geliyom napim :) o yüzden merdiven olayi var işte bende de :)En paspal benim galiba aşırı bacak agrısı yaşıyorum yürüyüş falan yok napcam ben
Bizde kv adayıyız bakHahahyyy KV işte en iyisi bile bi yerde sokuveriyo lafı
İvet bizde iyi olcaz ama arada lafı kızı da sokuvercez bizimkiler gibiBizde kv adayıyız bak
Bugün bende de öyle ya biraz fazla toplanmaya sertleşmeye başladı karnımBende bu akşam bir garibim, kasılıp duruyorum, sağa sola yatınca karnımın şekli bir değişik oluyor, sanki rahim kaslarımı tutup çekiyorlar öyle acıyor. Huzursuz bir gece
Evet senin oğlan baya aceleciymiş normalde erkek 9 ay 10 gün derler evet çok hereketli şimdi biraz duruldu uyku geçdi sanırımYok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...
Aynen bitti zaman çabuk geçdi son 10 güne düşdüm inanılır gibi değil nasıl geçicek diyodumİlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)
Evet senin oğlan baya aceleciymiş normalde erkek 9 ay 10 gün derler evet çok hereketli şimdi biraz duruldu uyku geçdi sanırımYok cnm ilk bebeğim erkekti birde usg ye göre ileriydi... kızlar aceleci derler ama benim çevremde erkek bebişler 40 haftayı doldurmadan doğdu kızla kıyaslarsam kız daha hareketli kesinlikle sanki...
Aynen bitti zaman çabuk geçdi son 10 güne düşdüm inanılır gibi değil nasıl geçicek diyodumİlk 17 haftaya kadar vardı sonra bişey demedi Dr benim de işime geldi :) bide diyorum ya ilk başta öyle korku olunca geçti gitti :)
Aynen çok çabuk geçti Rabbim su kalan zamanlarimizi da hayırlıysa güzel geçirmeyi nasip etsin inşEvet senin oğlan baya aceleciymiş normalde erkek 9 ay 10 gün derler evet çok hereketli şimdi biraz duruldu uyku geçdi sanırım
Aynen bitti zaman çabuk geçdi son 10 güne düşdüm inanılır gibi değil nasıl geçicek diyodum
Elifcim aramizda 1 hafta var nerdeyse ama ben ayagimi bile kaldiramadim yahuu:)Günümüz aynı ben yaptım hem de çok rahat
:) Ben çok rahattım hala da yapiyom :) ama abartmamak lazım kramp giriyodu nerdeyse bacagima :)Elifcim aramizda 1 hafta var nerdeyse ama ben ayagimi bile kaldiramadim yahuu:)
:) Ben çok rahattım hala da yapiyom :) ama abartmamak lazım kramp giriyodu nerdeyse bacagima :)
Aynen artistik hareketler yapmaya çalıştım durumu abartip
Yapiyorum diye hosuna gitti yaptikca yaptin tabi :) ben denemeye kalktim hala genital bolgem agriyor
Senin Bebek aşağıda mı acaba? Can'ım o kadar mı zorladı ağrıyor demişsin çok üzülürüm sadece duyumu paylaştım ama aşağıya döndüyse belki ondan zorlanmıştır
Yapiyorum diye hosuna gitti yaptikca yaptin tabi :) ben denemeye kalktim hala genital bolgem agriyor
Çok çılgınsınAynen artistik hareketler yapmaya çalıştım durumu abartipzor topladım bacağımi
Yapabildigimi görünce havaya girdim galibaÇok çılgınsın
Kız ne ilk doğumu ocak başında doğurmaya başladı bizim Şubat anneleri :) şuan 6-7. Ci fln olucaksin sanırımKızlarr iyi geceler. Uzun zamandır yazmıyordum ama hep takip ettim okudum yazdıklarınızı. İlk doğum benden geliyor heralde şubat anneleriydik ama ben ocak annesi oluyorum hayırlısıyla yarın 13.00 da sezaryen oluyorum. Bol bol dua edin bana nolur sağlıklı bir şekilde alayım bebeğimi kucağımaDoğum anında dualar kabul olur derler bende yarın hepinize dua edicem inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kawuşuruz
Eksik yazmışım cnm ilk planlı doğum diyecektimKız ne ilk doğumu ocak başında doğurmaya başladı bizim Şubat anneleri :) şuan 6-7. Ci fln olucaksin sanırımAllah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?