2017 Şubat Anneleri

Heee oldu o zaman :) evet planlı sen olcan galiba diğerleri habersizce geliverdi :) hadi hayırlısı bakalım Allah in izniyle yarın da kucağıma aldım darısı size diye yazarsın inş :)

Çok heyecanlı uyuyamazdm ben sabaha kadar sanırım.sagsaglım kucagına alırsn ınsallah

Heee oldu o zaman :) evet planlı sen olcan galiba diğerleri habersizce geliverdi :) hadi hayırlısı bakalım Allah in izniyle yarın da kucağıma aldım darısı size diye yazarsın inş :)
Ayy inşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseye aratmasın. Sağlıklı ewlatlar kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Benim karnım çok sık sertleşmeye başladı ya bugün niye böyle ki

Çok heyecanlı uyuyamazdm ben sabaha kadar sanırım.sagsaglım kucagına alırsn ınsallah
Bende de öyle oldu walla uyuyamıyorum mide yanması çok çektim şimdi de stresten mideme wurdu heralde cayır cayır yanıyo ne yaptıysam fayda etmedi

Benim de 2 haftadır gergin sert hep bide ara ara sancılar da oluyor bugün özellikle aşağı çok dayandı heralde alt tarafa çok wurdu. Normal dedi doktorum hepsine sende stres yapma sakın artık bebişlerimiz de sabırsızlanıyo

Çok kasmiyorum kendimi ama bugün sanki fazla oldu biraz gibi geldi hayırlısı bakalım :)

Ne oldu ki kuzum Bebek'in hareketlerinden sertleşme mi yoksa tamamen mi sepsert...??
Benim de az önce garip bir şekil yaptı idrar kesemi patlattı sandım WC'ye zor yetiştim hala acıyor sol ve pelvik bölgem Nasıl güçlendiler bu kadar

Bende bilemiyom ki ama 4-5 ten beri sanki çok sertleşmeye başladı ama işte bebeğin hareketi de var tamamen sertleşme de onu tam ayırt edemiyom evet baya guclendiler benimde Alta baskı yapmaya başladı bide bugün baya hissediyorum otururken artık karnım bacaklarima degmeye başladı bacagimi açıp oturma olayı başladı

Kızlar biraz önce bende bi damla kan geldi.36.haftayım çok endişelendim sizce hemen doktora gitmelimiyim

Iste malesef sartlar elverisli olmuyo ama yine de insan cocugundan baska bisi dusunmuyo gercekten yavrularimiz saglicakla kucagimiza gelsin gerisi hallolur suan tikanmis vaziyetteyiz oda esimin patronundan kaynaklaniyo kredi oldugu icin esim iside birakamiyo tazminatini bile adam verse ama gec veriyo allah bilir ne zaman alir ciksa onada guven olmuyo haliyle kaldik oyle ama ben biliyorum sabrin sonu selamet yani hep yokusmu cikicaz er yada gec bigun bizde asagiya ineriz duz yolda yururuz rabbim boyle uygun gorduyse bu bizim sabrimizi sinamasindan kimseye tasiyamica yuku vermezmis rabbim sevdigi kullarina derdi verirmis sabreden zaten dermaninjda bulur er yada gec rabbim isini bilir her halimoze bin sukur beterin beteri var sukrumuzu bilmezsek nankorluk etmis oluruz bu ay inanilmaz sikisik durumdayiz dusun bide ben belkide 2 hafa icinde dogurucam ama yinede sukrediyorum kizim saglikli hic degilse bende oda takimi almadim bi bikzeigim kalmisti onunla 3.cu ayda bozdurup bu besigi aldim gerisini borca yatirdim baska bisi yapamadim ama diger eksikleri zamanla tamamladim elime para gectikce e eltilerimde kendi iclerinden gelerek biseyler aldilar supriz oldu biri puset takimi aldi beslisnden biri kuvet takimi yani kizimin sagligindan baska bisi dusunmedim hic simdi doguma kadar bez alip aticam kenara eltimler ilk 40 gun 5 bucuk paket bez rahat gidiyo desiler ki ikiside aynini diyo bende bi 5 paket daha alicam iste bakalom allah yar ve yardimcimiz olsun hamdolsun he halimize bin sukur

Aynen çok çabuk geçti Rabbim su kalan zamanlarimizi da hayırlıysa güzel geçirmeyi nasip etsin inş
Amin canım hepimize
Hayırlı doğumlar canım güzel anlarını bizimlede paylaşırsın inşallah

Ayy heyecan yaptım şimdi hadi işalah oglişle buluşmaya az kaldı o zaman

Aynen oyle rabbim riskiyla gonderirmis evladi varsin bisimiz olmasin ama evlatlarimizi saglicakla gelsin kucagimiza zamanla olur hersey dugun masrafi bitti ama koyde ev yapiyo kp kv bize 5 erkek cocuguna 5 daire yapiyo köyde esimde dugubden once kredi cekip gondermis eve katki olsun die onu oduyoruz az kaldi zaten ha nedir her sene gittigimizde bi goz odada durucaz yatirim yapiyo kp bize torunlarina ben kacarak evlendim kendi ailemden daha cok onlardan gordum insanligida sahiplenmeyide haklarini yiyemem inanin cok mucadele ettim ama babam bana verdigi sozu tutmadigi icin kactim yadirgamayin lutfen kim ister baba ocagindan gelinlikle cikmak varken bi kucuk cantayla cikmayi babam bni affetti ama ben edemiyorum cunku bnm hayallerim vardi ve bunu cok iyi biliyodu hersey ev araba mal mulk degil huzur yoksa onlarada gerek yok borcumuz var ama huzurumuz daha cok var pisman degilim olmadim olmicamda bunu cok iyi biliyorum hersey olur yeterki saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…