Senle ayni gunuz bakalm ilk hangimiz dogurcaz :-D :-DBende bilemiyom ki ama 4-5 ten beri sanki çok sertleşmeye başladı ama işte bebeğin hareketi de var tamamen sertleşme de onu tam ayırt edemiyomevet baya guclendiler benimde Alta baskı yapmaya başladı bide bugün baya hissediyorum otururken artık karnım bacaklarima degmeye başladı bacagimi açıp oturma olayı başladı
Doğumun yaklaştığını anlamak için doğruysa az önce komşum birşey dedi kendi 4 doğum yapmış.. Sırtımızı dayayıp yere oturuyoruz ayakları uzatıp bir ayağın baş parmağına diğer ayağın topuğunu üste koyabiliyorsak daha varmış koyamıyorsak Bebek iyice hazneye yerleşmeye çalıştığı için doğum epey yaklaştığının belirtisiymiş hiç duymamıştım enteresan geldi
@bahar7684 diğerleri de ana kuzusu kıyamam hemen geçsin bi daha hastalanmayın bu sezon...
Karnim bugün çok toplanıyor sanki bebek mı kasılma mı anlamiyom dabide vajina ya bi baskı olmaya başladı bugün böyle ama diğer günlerden rutin ağrıdan hariç farklı bişey sanki yurutmuyo gibi 3-4 saattir doğum olayını nasıl anlicaz biz ya yani tabi ki o çok sancı geldiğinde anlasilir elbette bu ara sancılar fln mesela şuan benim yaşadığım ne acaba amaaannnnnn sancı gelince oturtmaz bile nasılsa dimi
Bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.
Can'ım benim iştahım çok acık herşeyden yiyorum önüme ne gelirse çanım cekiyor malum bu kiloları da öle aldık aldıkça da saldım kendimi önceleri dikkat ediyordum etmeme rağmen alınca simdi saldımCnm günlerimiz aynı . Ben 1 aydır kilo almıyorum nedense .. kilo durumun ney? 56 ile başladım ve 64 deyim .. 8 kilo aldım ortalama.. şekerim olduğu halde ekmeğe dikkat etmedim ve meyveyide azaltamadım .. sen nasıl besleniyorsun
maşallah mustafa emir e. benim oğluş da inşallah sakin zeki olur teyzesiOy senin gelmiş cnm Zaman'ı ondan zorlanıyorsundur Allah sağlıcakla kolay bir doğum nasip etsin ilkinden biliyorum son günler çok zorluyordu gerçekten ben şimdiden çok zorlanıyorum Allah kolaylık versin sana
Benim oğlumun adı da Mustafa Emir seçkin, seçilmiş yöneten, şef ikisinin anlamı... İsim çocuğa yansıyor gerçekten çok sakin zeki bir oğlum var ama egosu çok yüksekben en iyi yaparım ben birinci olmalıyım yani Emir emreden, lider anlamı yansıyor :):):)
evet canım bana doktor da dedi klozet kullanma diye çok zorlaniyorum ama kullanmicam. plates topu olanlar için de bikaç hareket gösterdi netten bakılabilir. hareketli ol dedi. evde olanlar harekete devamBu arada normal doğum düşünen arkadaşlar bağdaş kurarak oturmak, normal tuvalet kullanmak ve sırt düz şekilde çömelme alıştırmaları yapmak faydalı imiş kulağınizda bulunsun bende bu ara okuyup okuyup birşeyler yapıyorum. Hele ki iki gündür grip olup dışarı çıkamayınca evde dolanıp dolanıp hareket yapıyorum malum okullar da bitti evde hareketsiz kalmak istemiyorum.
Senin Bebek aşağıda mı acaba? Can'ım o kadar mı zorladı ağrıyor demişsin çok üzülürüm sadece duyumu paylaştım ama aşağıya döndüyse belki ondan zorlanmıştır
Kızlarr iyi geceler. Uzun zamandır yazmıyordum ama hep takip ettim okudum yazdıklarınızı. İlk doğum benden geliyor heralde şubat anneleriydik ama ben ocak annesi oluyorum hayırlısıyla yarın 13.00 da sezaryen oluyorum. Bol bol dua edin bana nolur sağlıklı bir şekilde alayım bebeğimi kucağımaDoğum anında dualar kabul olur derler bende yarın hepinize dua edicem inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kawuşuruz
Ayyy yaptım cidden ayak topuğumu kaldıramadım. Hiç gelmedi baş parmağımaYapınca yorum yaz en yakın senin günün sanırım aramızda
Demekki normal :)Günaydın kızlar
Canım geçen hafta dr bana bebek başını kanala dayamış demişti hissediyorum aşağılarda olduğunu hareketi de yaptım ama sanki kafası baskı yapıyor gibi alt tarafıma yakın mı acep Doğum
Aynen senin gibiyim tatlımdeğişik bir ağrı var sanki birşey karnımı sıkıca sarmış gibi. Bi de yürüyüş yaparken çocuk çıkacak gibi. İdrar torbasına baskı mı yapıyor nedir saatlerce tuvalete girmemiş gibi oluyorum
Okul bitti merdiven inip çıkma dolaşma da bittiben de yürüyüş yapacağım bugün pilates topu üstünde zıplayacağım dr yapabilirsin artık hiçbişey olmaz size dedi
Benimde göğsümun oralarda oynuyor yine ama otururkende dün karnımın bacagima degdini hissettim :)Loveali ayaklarini gogusumun altinda hissederdim onceden simdi baya asagida hissediyorum gobisimin asagida otururken kucagimda bugun atabilirsem foto atarim buraya
Hayırlısı bakalım :) ben bu hafta baya bı yürüyüş hakkımı doldurdum sanırım :)Senle ayni gunuz bakalm ilk hangimiz dogurcaz :-D :-Dben yuruyuse baslayacagim bugun
Ben inanilmaz derecede yasiyorum belim kotir kitit kitliyo sanki kirilcakmos gibi oluyo bazen bi kitleniyorum kemiklerim atkiliyo sirt ustu yatamiyorum mesela hep sola yatiyorum e kalcam agriyo saga donim diyorum bi sanci giriyo sabaha kadar ayaktayim 3 haftadir var bu bende zorlaniyorum bayagiTünaydın
Sizlerde gece sağdan sola,soldan sağa dönerken bacak ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?