2017 Şubat Anneleri

Senle ayni gunuz bakalm ilk hangimiz dogurcaz :-D :-D ben yuruyuse baslayacagim bugun

Loveali ayaklarini gogusumun altinda hissederdim onceden simdi baya asagida hissediyorum gobisimin asagida otururken kucagimda bugun atabilirsem foto atarim buraya

Günaydın kızlar

Canım geçen hafta dr bana bebek başını kanala dayamış demişti hissediyorum aşağılarda olduğunu hareketi de yaptım ama sanki kafası baskı yapıyor gibi alt tarafıma yakın mı acep Doğum

Aynen senin gibiyim tatlım değişik bir ağrı var sanki birşey karnımı sıkıca sarmış gibi. Bi de yürüyüş yaparken çocuk çıkacak gibi. İdrar torbasına baskı mı yapıyor nedir saatlerce tuvalete girmemiş gibi oluyorum

Okul bitti merdiven inip çıkma dolaşma da bitti ben de yürüyüş yapacağım bugün pilates topu üstünde zıplayacağım dr yapabilirsin artık hiçbişey olmaz size dedi

Can'ım benim iştahım çok acık herşeyden yiyorum önüme ne gelirse çanım cekiyor malum bu kiloları da öle aldık aldıkça da saldım kendimi önceleri dikkat ediyordum etmeme rağmen alınca simdi saldım

ma
maşallah mustafa emir e. benim oğluş da inşallah sakin zeki olur teyzesi

evet canım bana doktor da dedi klozet kullanma diye çok zorlaniyorum ama kullanmicam. plates topu olanlar için de bikaç hareket gösterdi netten bakılabilir. hareketli ol dedi. evde olanlar harekete devam

Senin Bebek aşağıda mı acaba? Can'ım o kadar mı zorladı ağrıyor demişsin çok üzülürüm sadece duyumu paylaştım ama aşağıya döndüyse belki ondan zorlanmıştır

Canim benim bebek nerdeyse 30.haftadan beri bas asagi pozisyonda. Onunla alakalidir belki.

Allah yardimcin olsun. Saglikli bir sekilde ikinizde hemn evinize donun insallah

Kızlar son 8 günüm kaldı. Bugün çok ilginç. Birden hareketlenince bi sızı oluyor içimde birşey kopacak gibi.nedir bu ya?

Demekki normal :)

Tünaydın
Sizlerde gece sağdan sola,soldan sağa dönerken bacak ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Ben inanilmaz derecede yasiyorum belim kotir kitit kitliyo sanki kirilcakmos gibi oluyo bazen bi kitleniyorum kemiklerim atkiliyo sirt ustu yatamiyorum mesela hep sola yatiyorum e kalcam agriyo saga donim diyorum bi sanci giriyo sabaha kadar ayaktayim 3 haftadir var bu bende zorlaniyorum bayagi

Günaydın. Bu arada bugun 3 te yatmistim ama şuana kadar bi kez tuvalete gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…