Gittim doktora bir damla kan önemli değil ama bi kaç damla gelirse sancın çoğalırsa tekrar gel dedi.şimdilik bi sorun yok.suyu iyi bebek doğum kanalında değil.bi 2 hafta dişini sık öyle bebeği alalım dediSakince git doktora bekleme cnm
Stres yapma hiç. Mümkün olduğunca az hareket etmeye çalış. Çok hareket etmek doğumu hızlandırabilir.İnşallah 37-38 haftaları görürsün.Topuk ayaga olayini bnde denedim yapamadim. Zaten erken dogum riskim var sizler kadar ilerde olsa haftam keske
İnşallah tez zamanda iyileşir bebeğin. Sıcak duş olayını ben de duymuştum. Galiba süt kanallarını açıyor sıcak su.Bayanlar iyi aksamlar bende sessizce 8 ay boyunca takip ettim sizleri kismet buguneymis. Oglum subat basinda dogmasi gerekirken 36. Haftasinda 11 ocakta dogdu. Benim oglumda beslenmeyi kabul etmedigi icin dogdugu aksam crp yuksekliginden kuveze aldilar. Cok agladim cok uzuldum ama 3 gun kaldi orda ustelik bizim degerimiz 5ti. Uzulmemeye calis Rabbim tez zamanda sifasini verecek insallah. Allah korusun evde bole bisey olsaydi biz nereden anlayacaktik. Herseyde bi hayir vardir. Bi iki gune gelecek kicagina merak etme. Uzun oldu kusura bakmayin.
Benim doktor çatı muayenesinde çok rahat normal doğum yaparsın dedi ama tabi açılma da çok önemli. karnım hala yukarıda sanki. 40. haftaya kalmam inşallah. Çok sıkıldım artık. İnsanın kendi kendine yetememesi çok kötü bişeymiş. Allah'tan eşim çok anlayışlı herşeyime yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince sağolsun. Beni yoran vücut ağrıları hareketlerimin kısıtlanması.İnşallah cnm yazarım mutlaka
Nedense bnm normal doğuma yapabilceğime inanmıyrm belkide acele ediyrm ama sanırm benm nişanım suyum sancım falan gelmiycek günüm geçicek sezeryana gircem gibi geliyobu arada bunu takdım kafama çok aceleciyim sanırım ondan
Ben geçen cumartesi çatı muayenesi oldum ama herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Ki doktor baya zorladı muayenede. Kan bile geldi ama doktor endişelenecek bişey olmadığını söyledi. Henüz bir olumsuzluk yaşamadım. Belki de bazı şeyler bahanesi oluyor doğumun.Çatı muayenesi oldun mu ben doğum olmadan bir gün önce Beylerbeyi'nden çengele yürüdüm akşamına ilişki gecesine acilde dr yokladı sabahına suyum gelmişti alttan muayeneye bağlıyorum...Loveali nin dediği gibi çok takma bir şekilde geleceği Zaman'ı Bebek belirliyor ne Zaman isterse gelsin... Benim yaptığım da hataydı farkındayım ama kv gelmeden doğurmak istedim kardeşim yanımdayken:):):):)
Sorma ya bende ağladım resmen gece çok yorucu ve kötü geçiyorArtık geceler bildiğin işkence gibi geçiyor tuvalete kalkmalar, karnımın sertleşmesi, bir yerde toplanması ve ağırlık yapması off off dün gece artık şu doğum olsun dedim
Herkes su nişan gelmesi yaşamıyor sanırım canım ya bi çok kişi den duydum sanciyla gidip suyunu muayene de patlatılan ve nişan i gelen yengemlerde fln da olmadı sanırım öyle bişeyBirşey sorucam annişler) doğum başlamasına nasıl hazır olmalıyız? Yani bu suyun gelmesi nişan bunlar ne miktarda olacak acaba? Gece uyurken olursa yatak batmaz mi? Nasıl önlem almalıyız?
Herkeste farklı oluyormuş kimisinden nişan da su da gelmeyebiliyormuşBirşey sorucam annişler) doğum başlamasına nasıl hazır olmalıyız? Yani bu suyun gelmesi nişan bunlar ne miktarda olacak acaba? Gece uyurken olursa yatak batmaz mi? Nasıl önlem almalıyız?
Tünaydın
Sizlerde gece sağdan sola,soldan sağa dönerken bacak ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Hadi hayırlısı bakalım :)Slm kızlar dr à geldim. Gün alıcam bakalım korkuheyecan karışık bir durumdayim
Merhaba hanımlar, dr nstye soktu sancı çıkınca 37. Hftda çatı musynesini yaptı. Açılma yok ama rahim iice yumuşsmış 1 hftya gelebilir dedi dr. Varmı daha önce böyle bişey duyan. Rahim yumuşadıktan dnr ne kadar zamanda dopym olur?
Haftaya 39 oluyorsan güzel bir zaman bencebenim dr yapmadı çatı muayenesi. ultrasondan bakınca daha rahim açılmamış nerden baksan 20 gün var dedi. Anlıyor doktorlar hazır ol en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?