2017 Şubat Anneleri

Kızlar sabah evi süpürdüm sildim wc ye gittim biraz kan geldi ceviz büyüklüğünde peçete kan oldu doktoru aradım açmadı belime Kalçama bir agrı girdi telaşlanacak birşey bar mı
Hastaneden ulaşmaya çalışsaydın canım kan ve ağrı diyosun en iyisini Dr un bilir bu daha ara yada gidebiliyosan git

Haftaya 39 oluyorsan güzel bir zaman bence benim dr yapmadı çatı muayenesi. ultrasondan bakınca daha rahim açılmamış nerden baksan 20 gün var dedi. Anlıyor doktorlar hazır ol en iyisi :)
Vallaha mi kiz usg den anlasiliyomi ay hadi ins bnm burdaki dr erkekte utaniyom persembe 36+4olucam o zaman anlar dimi usg den n cokta bunu merak ediyorum su cati muayenesi nasi oluyo

Hastaneden ulaşmaya çalışsaydın canım kan ve ağrı diyosun en iyisini Dr un bilir bu daha ara yada gidebiliyosan git
Doktor gel Dedi mesaj atmıştım gideceğiz birazdan inş birşey olmaz kızlar duş edin hareketleri çok hızlandı kızımın nerdeyse hiç durmuyor

Doktor gel Dedi mesaj atmıştım gideceğiz birazdan inş birşey olmaz kızlar duş edin hareketleri çok hızlandı kızımın nerdeyse hiç durmuyor
InsaAllah bisicik olmicak sikma canini dua edicem senin icin guzel bi haberle don insaAllah

Vallaha mi kiz usg den anlasiliyomi ay hadi ins bnm burdaki dr erkekte utaniyom persembe 36+4olucam o zaman anlar dimi usg den n cokta bunu merak ediyorum su cati muayenesi nasi oluyo

Valla ben hiçbişey anlamadım. Doktor 2 parmağını sokup azıcık karıştırıyor sadece o kadar sağa sola doğru

Valla ben hiçbişey anlamadım. Doktor 2 parmağını sokup azıcık karıştırıyor sadece o kadar sağa sola doğru
Neyyyyyynnnnn iki barnaani mi sokuyo abboooo ben pancara donerim artik kipkirmizi olurum heralde utancimdan dogum zamani onu dusunemiyosun sancidan ama simdi insan bi sey oluyo yaaa o zaman bu persembe bakar heralde zaten ondam snra haftalik alicak beni utandim kizzz gozumde canlandi da

her doktor aynı yapmıyor demekki benimki baya kurcaladı afedersiniz. Tabi biraz canım yandı. Korkulacak bişey yok tabi kısa süreli bir acı. Normal doğum düşünüyorsanız katlanacaksınız mecburen.

Hayırlısı canım benim iyi haberlerle gel ins

her doktor aynı yapmıyor demekki benimki baya kurcaladı afedersiniz. Tabi biraz canım yandı. Korkulacak bişey yok tabi kısa süreli bir acı. Normal doğum düşünüyorsanız katlanacaksınız mecburen.
Heee simcik dr erkek ya utaniyom haliyle bayan dr dan utanmiyom da erkek olunca utaniyom elle muayene ediyo onu anladim da bu cati muayenesi 37 de yapiliyo demi o halde bu persembe bakarlar saglicakla gelsinler kucagimiza

Heee simcik dr erkek ya utaniyom haliyle bayan dr dan utanmiyom da erkek olunca utaniyom elle muayene ediyo onu anladim da bu cati muayenesi 37 de yapiliyo demi o halde bu persembe bakarlar saglicakla gelsinler kucagimiza
benim 38de baktı. Doktordan doktora değişiyor. 35te bakan da varmış. Evt ilk başta utanıyor insan ama emin ol doktor oraya el ayak gibi organ gözüyle bakıyor. Sen içini ferah tut. kendini kasarsan daha çok canın yanar.

Tesekkir ederim cnm bnm bilgilendirdigini icin tesekkurler persembe gunu ogrenicem artik bakalim ne dicek dr kasmamaya calisirim utancimdan kasiyorum kendimi bazen cok sagol kuzum

Yok güzelim 38 den önce pek yapmıyolar benim sancım çıktığı için açılma varmı diye baktı hem o yüzden yaptı. Dediğim gibi ben hiç acı falan hissetmedim sdc kurcalıyor işte

Yok güzelim 38 den önce pek yapmıyolar benim sancım çıktığı için açılma varmı diye baktı hem o yüzden yaptı. Dediğim gibi ben hiç acı falan hissetmedim sdc kurcalıyor işte
Corba gibi karistiriyo desene hahahah yasayip gorecim ayyy insan bi dusununce evlatlarimiz icin nelere gogus geriyoruz rabbim hayirli evlat yetistirmeyi nasipe tsin bize deger onlar icin gercekten her yasadigimiz olay bi ani kalicak bizde benim karnim bayagi asagida dizlerimde hissediyorum gobusumu gogsumun alti bayagi bosaldi

yaa beni de en çok düşündüren bu. sürekli araştırıyorum
Ben tamamen psikoljik olduğunu düşünüyorum. Kendimizi koyvermememiz lazım. Loğusalığı bahane edip kendimizi bırakırsak tabi ki zor geçer. Ama bebeklerimiz için güçlü olmaya çalışmalıyız. Sonuçta geçici bir süre. Hamilelik gibi uzun değil ve eminim hamilelikte çok daha zor dönem geçirenler olmuştur. Sizi üzecek şeylerden, insanlardan uzak durmakta fayda var.

Rica ederim canım ne demek. Hiç kasma kendini sağlıkta utanma olmaz. Adam nicelerini görüyor.
He yaa ben kost tedavisi gorurken neler cektim o konuda zaten tip da utanma olmaz onu biliyorumda iste ne akdar desekte utaniyoruz iste hayirlisi diyelim suan aklimdaki kafamdaki tek sey acaba ne zaman gelicek kizim bunu dusunuyorum bnm bi eltim vardi koz gule oynaya gitti doguma suyu geldi sanci falan yok gule gule gitti masaAllah allah ikincisindede oyke gitmeyi nasio etisna ona acaba ben nolurum diye merak ediyorum acaba suyummu gelicek yoksa nisan mi yoksa snaciyla mi falan bi arkadasik da onund asuyu gelmis sancisiz gitmis allahim kolay dogum nasip etsij hepimoze esim benden heyecanli her aksam kiziyla konusuyi bnm yuzume bakmiyo az ilgi gister diyom sen sus ben kizimla koniscam diyo adam coktan pabucumu dama atti yavv

Tesekkir ederim cnm bnm bilgilendirdigini icin tesekkurler persembe gunu ogrenicem artik bakalim ne dicek dr kasmamaya calisirim utancimdan kasiyorum kendimi bazen cok sagol kuzum
Benim 33. Haftada filandı sanırım kanlı akıntı geldi soluğu doğumevi acilinde aldık erkek doktordu kanlı akıntı deyince mecbur alttan bakacağım dedi adam hem spekulum hem elle muayene etti normalde bende bayan doktor tercih ederim ama o an hiç onu düşünmedim bile sadece bebekte idi aklım. Çok şükür sıkıntı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…