- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Cok sukur cikmamis kuzum sevindim adina zaten evledimizdan baska neyi dusunebiliriz ki biz gercekten saglikli olsunlarda bu hic onemli degil gecmis olsun kuzum saglicakla al yavrunu kucagina insaAllahBenim 33. Haftada filandı sanırım kanlı akıntı geldi soluğu doğumevi acilinde aldık erkek doktordu kanlı akıntı deyince mecbur alttan bakacağım dedi adam hem spekulum hem elle muayene etti normalde bende bayan doktor tercih ederim ama o an hiç onu düşünmedim bile sadece bebekte idi aklım. Çok şükür sıkıntı çıkmadı.
Senle gunumuz ayni kiz bakalim hangimiz once dogurucak bnm icimden hep 5 i ile 15 i arasinda gelecekmis gibi geliyo hatta 10 u gibi 5 gibi 38 haftalik falan olucam ikk hamileligim oldugu icin 40 a kadar beklicekmis dr yani eger dogmazsa ozaman kadar beklicekmis hep icimden 38 e girim dogack gibi geciyo hadi hayirlisi kizBenim 33. Haftada filandı sanırım kanlı akıntı geldi soluğu doğumevi acilinde aldık erkek doktordu kanlı akıntı deyince mecbur alttan bakacağım dedi adam hem spekulum hem elle muayene etti normalde bende bayan doktor tercih ederim ama o an hiç onu düşünmedim bile sadece bebekte idi aklım. Çok şükür sıkıntı çıkmadı.
benim 38de baktı. Doktordan doktora değişiyor. 35te bakan da varmış. Evt ilk başta utanıyor insan ama emin ol doktor oraya el ayak gibi organ gözüyle bakıyor. Sen içini ferah tut. kendini kasarsan daha çok canın yanar.[/QUOTEbenim hiç bakmadılar. Doktor gerek yok dedi. Herşey çok normal görünüyor dedi
Sağlıcakla gelsin de. Yinede çok takıntılıyım ben. Nasıl olacak diye.Herkeste farklı oluyormuş kimisinden nişan da su da gelmeyebiliyormuş
Sanırım önlem alınmaz gelirse gelecek artık yapacak bir şey yok:)
Aynen benim de içimden öyle geliyor 38 de filan gelir belki diye belki de benim sabırsızlığimdirSenle gunumuz ayni kiz bakalim hangimiz once dogurucak bnm icimden hep 5 i ile 15 i arasinda gelecekmis gibi geliyo hatta 10 u gibi 5 gibi 38 haftalik falan olucam ikk hamileligim oldugu icin 40 a kadar beklicekmis dr yani eger dogmazsa ozaman kadar beklicekmis hep icimden 38 e girim dogack gibi geciyo hadi hayirlisi kiz
Herkese günaydın;
.
Benim doktor çatı muayenesinde çok rahat normal doğum yaparsın dedi ama tabi açılma da çok önemli. karnım hala yukarıda sanki. 40. haftaya kalmam inşallah. Çok sıkıldım artık. İnsanın kendi kendine yetememesi çok kötü bişeymiş. Allah'tan eşim çok anlayışlı herşeyime yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince sağolsun. Beni yoran vücut ağrıları hareketlerimin kısıtlanması.
Bende aynı şekilde cnm artık iyice zorlanmaya başladım yatakdan kalkarken veya oturduğum yerden kalkarken iyixe zorlanıyrm bakalım hayırlısıyla gelsn
QUOTE]
Kizlar merhaba ben de sata gore Mart annesi gibi gorunsem de Subat annesi olacagim sanirim. Basindan beri kanamali bir hamilelik gecirdim kanamanin nedeni de bulunamadi. Serviksim 3.6 civarindayken yasadigim regl sancisina benzer agriyla 2 civarina dustu. Zaten kanamalardan oturu calisamiyordum ama artik yataktan bile kalkmamam gerekiyor. Su anda 34+2yim 36yi bulmaya calisiyoruz. Aranizda servikali bir anda kisalan oldu mu? Ya da uzunlugu 2 civarina dusen ?
Eneee sende mi persembe gidiyon kizzzzzzzzz bendeeeeee sabah 9:30 randevum var bide ayni gun dogururmusuz az gulmem heee hahahaha benim kiz baya bildigim seyimin ustunde geziniyo haha ge saga sola donemiyorum hemen bi dekmik atiyo beni sikistrdin der gibi hahaha bakalim nolcekAynen benim de içimden öyle geliyor 38 de filan gelir belki diye belki de benim sabırsızlığimdirama hiç ağırlık hissetmiyorum henüz benim kız sakin galiba annesine çekmemiş bende perşembe kontrole gideceğim doktora bi sorayım bakalım o anlar gidişattan tahmini gelme zamanını belki.
@mbg24 cezan kalkmış ama nerdesin
O uyku hali bu hafta bende de var canım ya aynı dediğin gibi tam uyku da degil sadece kafayı hep koymak istiyorum az kendimden geçiyo gibi oluyorum sonra sersem oluyorum ilk aylarda ki gibi oluyo son aylarda diyorlardı galiba öyle yaklaştık inş az daha sabırCanım burdayım da inanılmaz bi halsizlik var. Kafamı kaldıramıyorum, uzanayım diyorum az uyuyunca da kafam sersem oluyo kendime gelemiyorum. Eskisi gibi doya doya yemek de yiyemiyorum az bişey yesem midem ağzımda. Kız da acayip güçlü artık, karnımı delecek gibi oluyo çoğu zaman. Nefes darlığım arttı. Ne otururken rahat ediyorum ne yatarken.. İyice yoruldum yaaason 15 günüm ama geçmek bilmiyo. Duygular da karışık.. 2 gündür hiiç halim yok. iyi olur inşallah..
2 gündür vajinal kaşıntı var hafiften enfeksiyon mu acaba ya
Evlendigim ilk 3-4 ay sonuna kadar yaşadım mantarı da enfeksiyonu da hiç olmadım çok şükür hamilelikte diyodum ama iki gündür yokluyo gibi hafiften sanki akıntı da varEnfeksiyon degil de mantar olabilir canim. Sicak suyla pamugu islat canim uzerine de 4 5 damla elma sirkesi dokup vajinani sil canim. Ben aksamlari yapiyordum 3 gunde gecti. Ama birazcik canin yanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?