Seninle 2 gün aramız var ama benim hala yukarda göbek. Hiç gelecekmiş gibi bi havası da yok. 1 hafta sonra gelsin istiyorum ben de. Bakalım inşallah çok da beklemez...Kızlar hastanedeyim nst ye girdim doktorrum ameliyatta yarımsaati bulur çıkması dedi asistanı bekliyoruz nst cihazı bağlayan kız iyice aşağı inmiş çıkıcak galiba bu dedita kasıklarıma koydu nst aletini ama sancım yok sanırım pek sonuçdan anlamıyrm ama ağrım çok sancı değil bi ağırlık var bacaklarıma doğru merdiveni çıkarken baya zorlandım bide acayip uyku bastırdı nst de
Ayyy o nst dedi geçen hafta fena oldum benKızlar hastanedeyim nst ye girdim doktorrum ameliyatta yarımsaati bulur çıkması dedi asistanı bekliyoruz nst cihazı bağlayan kız iyice aşağı inmiş çıkıcak galiba bu dedita kasıklarıma koydu nst aletini ama sancım yok sanırım pek sonuçdan anlamıyrm ama ağrım çok sancı değil bi ağırlık var bacaklarıma doğru merdiveni çıkarken baya zorlandım bide acayip uyku bastırdı nst de
Allah yardımcın olsun sabır versin bunlarıda ıslah etsin sen sık dişini şu doğumun olsun sonra istediğini yap ama Rabbim koymaz hamile kadına söylenen en ufak sözün bile hesabını sorar sen üzülem bebeğin için...bugün gorumceyi ise bıraktık yolda kırmızı opel corsa sözün var ataman olur olmaz sıfır isterim dedi dönüş sonrasında yolda birbirimize girdik esimle bana seni annemlere bırakıcam yeter artık ailemle ilgili saygısızlık edemezsin dedi annemlerin kapısında durdu bende evim 15 dakika indim kendi evime geldim arkamdan geldi son kez konuşalım diye araca binmedim yürüdüm yolda sancim tuttu eve girdim banyoyu kilitledim ılık duş aldim ciktim kapiyi kilitledim giyindim salona çağırdı son kez oturup konuşalım bitecekse bitsin senin ailenden de senden de biktim kızım için burdayım dedi gemileri yaktım artık kızlar ağzıma geleni de saydım annem babam eksiğimiz koymuyor heran yanımızda diye böyle batıyor size degilmi seninkiler naoto benim icin çocuğum icin birazda bizi düşün bizim icin çabala burası da ev senin benim evim orayı düşündüğüm kadar bixi de düşün kızımın geleceği için hazırlık yap dedim o anası babası kardeşi hepsiyle ilgili çocuğuma birşey yapmadı bana yapmadı düğünüm kına gecem ceyizim hepsi burnumdan geldi annem babamm tamamladi herseyi kp hali icin verdigimiz parayi yedi benim kistim var soguk ev diye banam gizlice almis gelmisti faranjitim var diye bebekliğimden beri evde sigara ictirilmez yanında kimseye bunun ki sürekli içti hepsini saydım çocuğuma isim koyma hakkını kimse kendinde göremez hadleri değil helede o insanların dedim içindeki herşeyi döktüm çünkü artık dayanamadım o sancı ile
kendilerine bunu bunu yaptılar sırf gereksiz yere 2000 tl harcadı görümce kv bu ay içind e acil miydi keratin yedek nevresim boya o kadar alışveriş az çocuğuma da birşey alsalardı brn sorardim kizim da sorar ilerde naptilar bana derse halan ucuz bi takım babaannen bi atlet kilot deden de hiçbirşey almadı üstüne bizi yedi bitirdiler derim dedim herşeyin üslubu var ev araba tarla daire tarlaya ev çiftlik bunların gozu doymuyor doymaz dedim artık yeter nolucaksa olsun
Hayırlısı olsun canım sıkma canını. Bi yerde patlayacağın belliydi. Sen iyi bile dayandın. İnşallah ataman olur da hiçbirine minnet etmezsin. Gerisini eşin düşünsün artık.bugün gorumceyi ise bıraktık yolda kırmızı opel corsa sözün var ataman olur olmaz sıfır isterim dedi dönüş sonrasında yolda birbirimize girdik esimle bana seni annemlere bırakıcam yeter artık ailemle ilgili saygısızlık edemezsin dedi annemlerin kapısında durdu bende evim 15 dakika indim kendi evime geldim arkamdan geldi son kez konuşalım diye araca binmedim yürüdüm yolda sancim tuttu eve girdim banyoyu kilitledim ılık duş aldim ciktim kapiyi kilitledim giyindim salona çağırdı son kez oturup konuşalım bitecekse bitsin senin ailenden de senden de biktim kızım için burdayım dedi gemileri yaktım artık kızlar ağzıma geleni de saydım annem babam eksiğimiz koymuyor heran yanımızda diye böyle batıyor size degilmi seninkiler naoto benim icin çocuğum icin birazda bizi düşün bizim icin çabala burası da ev senin benim evim orayı düşündüğüm kadar bixi de düşün kızımın geleceği için hazırlık yap dedim o anası babası kardeşi hepsiyle ilgili çocuğuma birşey yapmadı bana yapmadı düğünüm kına gecem ceyizim hepsi burnumdan geldi annem babamm tamamladi herseyi kp hali icin verdigimiz parayi yedi benim kistim var soguk ev diye banam gizlice almis gelmisti faranjitim var diye bebekliğimden beri evde sigara ictirilmez yanında kimseye bunun ki sürekli içti hepsini saydım çocuğuma isim koyma hakkını kimse kendinde göremez hadleri değil helede o insanların dedim içindeki herşeyi döktüm çünkü artık dayanamadım o sancı ile
kendilerine bunu bunu yaptılar sırf gereksiz yere 2000 tl harcadı görümce kv bu ay içind e acil miydi keratin yedek nevresim boya o kadar alışveriş az çocuğuma da birşey alsalardı brn sorardim kizim da sorar ilerde naptilar bana derse halan ucuz bi takım babaannen bi atlet kilot deden de hiçbirşey almadı üstüne bizi yedi bitirdiler derim dedim herşeyin üslubu var ev araba tarla daire tarlaya ev çiftlik bunların gozu doymuyor doymaz dedim artık yeter nolucaksa olsun
Cnm bence yukarda değil bebek inmiş başıda aşağıda sanki seninde az günün çok yorgunluk var üstümdebu da benim göbiş 38+3.
Baş 32.haftadan beri aşağıda zaten ama bebak daha yeterince aşağıda değil. Bakalım artık kısmet...Cnm bence yukarda değil bebek inmiş başıda aşağıda sanki seninde az günün çok yorgunluk var üstümde
Allah kolaylık versin canım esin çok pişman olacaktır emin olbabam annem eksiğini koymuyor heran yanında diye bu kadar battı sanırım orda da doldurdular umurumda değil odada uzandı az su geldi sandım da var birşey demedim çıktı gitti sonra da gelmesin isterse artık bu kadar yeter bana diyor bana birşey olsa size kim sahip çıkacak tabiki ailem hi hi kesin onlar dedim bide üstüne ben beslerim gider babani yüzsüz terbiyesiz saygısız bi adam çalışmaz para ister durur bide dengesiz herşeye karışır odada dün yatağı basit birşey alsaydın oğlun olursa ilerde oda yapardin dediğini duydum iyice bugün cildirttilar beni artık dönüşü yok sınavın yazılısinı geçtim mulakatim kaldı elimden geleni yaparım olmadi avukatlık yapar kızıma da kendime de bakarım o arada birikmiş paramda çok sukur idare eder kızımı da beni de
Aynı benden de kırt kırt sesler geliyor belimin o acısı bacağıma vuruyor, resmen her sağa sola dönüş işkence yahuBen inanilmaz derecede yasiyorum belim kotir kitit kitliyo sanki kirilcakmos gibi oluyo bazen bi kitleniyorum kemiklerim atkiliyo sirt ustu yatamiyorum mesela hep sola yatiyorum e kalcam agriyo saga donim diyorum bi sanci giriyo sabaha kadar ayaktayim 3 haftadir var bu bende zorlaniyorum bayagi
Ne çok bel ağsırı çeken varmışHem de en alasini yasiyorum
Günün az ama artık gelir hayırlısıylaBaş 32.haftadan beri aşağıda zaten ama bebak daha yeterince aşağıda değil. Bakalım artık kısmet...
Benim bu sabah aynı seninki gibi geldi doktor bi damlaylayla bişey olmaz bi kaç damla olursa sancın durmazsa tekrar gel dediKızlar sabah evi süpürdüm sildim wc ye gittim biraz kan geldi ceviz büyüklüğünde peçete kan oldu doktoru aradım açmadı belime Kalçama bir agrı girdi telaşlanacak birşey bar mı
Ne çok bel ağsırı çeken varmış
Demek ki normal ben fıtık filan oldum sanıyordum
Yarın doktorumla bi konuşayım bazen öyle ağrıyor ki topallayarak yürüyorum ya sizde de durum böyle mi?
36+2Bugün kontrol vardı 35+6 da 2830 49 cm
Ben de +8,7 kilodayım
Pzt yeniden kontrol var
Hareketleri çok azaldı hayırlısı bakalım
bugün gorumceyi ise bıraktık yolda kırmızı opel corsa sözün var ataman olur olmaz sıfır isterim dedi dönüş sonrasında yolda birbirimize girdik esimle bana seni annemlere bırakıcam yeter artık ailemle ilgili saygısızlık edemezsin dedi annemlerin kapısında durdu bende evim 15 dakika indim kendi evime geldim arkamdan geldi son kez konuşalım diye araca binmedim yürüdüm yolda sancim tuttu eve girdim banyoyu kilitledim ılık duş aldim ciktim kapiyi kilitledim giyindim salona çağırdı son kez oturup konuşalım bitecekse bitsin senin ailenden de senden de biktim kızım için burdayım dedi gemileri yaktım artık kızlar ağzıma geleni de saydım annem babam eksiğimiz koymuyor heran yanımızda diye böyle batıyor size degilmi seninkiler naoto benim icin çocuğum icin birazda bizi düşün bizim icin çabala burası da ev senin benim evim orayı düşündüğüm kadar bixi de düşün kızımın geleceği için hazırlık yap dedim o anası babası kardeşi hepsiyle ilgili çocuğuma birşey yapmadı bana yapmadı düğünüm kına gecem ceyizim hepsi burnumdan geldi annem babamm tamamladi herseyi kp hali icin verdigimiz parayi yedi benim kistim var soguk ev diye banam gizlice almis gelmisti faranjitim var diye bebekliğimden beri evde sigara ictirilmez yanında kimseye bunun ki sürekli içti hepsini saydım çocuğuma isim koyma hakkını kimse kendinde göremez hadleri değil helede o insanların dedim içindeki herşeyi döktüm çünkü artık dayanamadım o sancı ile
Evlendigim ilk 3-4 ay sonuna kadar yaşadım mantarı da enfeksiyonu da hiç olmadım çok şükür hamilelikte diyodum ama iki gündür yokluyo gibi hafiften sanki akıntı da vargelmesin yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?