2017 Şubat Anneleri

Benim bu sabah aynı seninki gibi geldi doktor bi damlaylayla bişey olmaz bi kaç damla olursa sancın durmazsa tekrar gel dedi
Doktora gittim Can'ım açılma YÖK sancı YÖK çok şükür ama yat Dedi artık 3 hafta aşırı hareket Yok yoksa erken Doğum olma riski var Dedi . Hep o halıların yüzünden kaldırdım hepsini evi sildim kızlar siz siz olun böyle birşey yapmayın boşa sitrese girdik

Evet yaaa bide su son zamanlarda daha da artti yani inanilmaz bisi bildigin kemikler takiliyo ve saga sola don donebilirsen resmen agliyorum esim uyaniyo masaj yapiyo gorsen varya bazen oyle kitleniyorum ki allah korusun felcli gibi oluyorum esim kalkip masaj yapa yapa ovalaya ovalaya ceviriyo beni bazen benimle uykusuz kaliyo sabaha kadar hic sikayet etmiyo ama hem ona uzuluyorum hem bu duruma rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Kızlar selam,

Bugün doktora gittim 35+2 deyiz ama ultrasona göre 38 haftalık çıktık. Fark 3 haftaya çıktı ve doktor beni perinatolojiye yönlendirdi 3.300 gr olmuş oğluşum ... şekerim sınırın üstündeydi. Bu durumda olan varmı? Takibim artık perinatoloji polikliniğinde olacakmış. ...

Bildiğim kadarıyla şekerden dolayı kilosu fazla Can'ım dikkat et beslenmene çok kilolu doğması da iyi değil inş sağlıkla alırsın kucağına

Cok gecmis olsun kuzum cok uzuldum dikkat et kendine bak bol bol dinlenmeye calis stres yapmamaya calis insaAllah zamani geldiginde kuzucuk saglicakla annecinin kollarina gelir insaAllah annesi

Kızlar hepimiz kv kp şikayet ediyoruz herhalde...Annem grip oldu kadin hasta hasta geldi dogum için temizlik yaptı esimle beraber.Ben calisiyorum 7 ayima girdigimde bulanti ve kusmalarim bitti.Zor bir hamilelik geçti benim için.Sevgili kv hicbirsekilde arayip iyi misin yada yapılacak birseyin var mi diye sormadı bile.Dün misafirlerim gelecekti bende gelcem dedi,geldi kapıdan girer girmez boynum tutuldu cok hastayim,cok halsizim. Yerinden kıpırdamadı, misafirler gitti yatak döşek yatmaya basladi,ben hizmet etmeye devam,esim arkamda onumde dolasiyor.Sabah ise gittik o da bizde kaldi (evimde ben yokken kimsenin kalmasını istemiyorum) sonra esimi aramis beni hastaneye götür diye domuz gribi olmus.....uzatmayayim fazla.Bu domuz gribi evi havalandirdigim halde bana bulaşır mi?Esim dr sormus bulasici mi diye bulasir demiş. Kadının kalkmaya hali yokken birde çocuğumun odasına girip kızınla görüntülü konusma yapmış odayı göster mis.Ya sabirr diyorum....Evliligimin ilk yillarinda olsa esimden çıkarırdım sinirimi konuşur konuşur dururdum.Ama simdi esimede birsey diyemiyorum kv birsey diyemedim sinirden kuduruyorum.

Yih ya o o dediginden degildir ama ondan yapiyodur hay allahim yaa hamile kadinin evine git ben domuz gribiyim de bide yeni dogacak bebegin odasina gir mikroplarini bulastir ne dusuncesiz bi insan bu kadin ya bilincli yaptigi kesin ilgi mi bekliyo sizden bide en sacma bi bahane uydurmus ne biliyo domuz giribi oldugunu nasi koymus teshisi inan ben bile sinirlendim suan senin son zamanlarin sana destek olucakken bu neyin nesi simdo anlam veremiyorum boylesine ya

Hay allah yaa. Peki yapılacak bişey yokmuymuş. Eşin akıllı davranıp sotmuş ama önlem olarak ne yapılması gerekiyor diye de sorsaymış keşke. Gitmiştir inşallah kv bide o haliyle sizde değildir umarım.

Senle çok teması olmadıysa bişey olmaz. evdeyse hala biran önce uzaklaştır. Malum grip çok kolay bulaşabilen bişey. Doğumuna daha var odaya girmesi hastalığı yaymaz merak etme.

Muhtemelen hasta degildir inadina yapmistir ama onlem almalari sart en azindan bi dra gotursun esi icleri ferahlar uzuldumdr arkadasa ugrastigi seye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…