2017 Şubat Anneleri

@Mutsuzperi27 çok üzüldüm olanlara. Ama bir taraftanda olması gereken buydu diye düşünmeden edemiyor insan. Gerçi bundan snr önemli olan eşinin tutumu ama anladığım kadarıyla o hala ailesinden yana gibi duruyor anlattığın konuşmada.
En iisi sen doğuma kadar sabrını koru tavrını al, sonra ne yapmaya karar verirsin. Şuan en hassas zamanın zaten . Umarım Allah sana doğru yolu gösterir.

Varr insilün kullanıyorum ve sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum. İnşallah sağ salim atlatırız.

Enee sendemi persembe gidiyon dra ayy ne guzel beraberce guzel haberlerimizi paylasicaz cokkk sevindimmm ❤insaAllah hep guzel seyler paylasiriz burda
Evet bende perşembe gidiyorum :) haftalık artık benim kontroller bakalım amin inş hayırlı haberlerle geliriz inş

Evet bende perşembe gidiyorum :) haftalık artık benim kontroller bakalım amin inş hayırlı haberlerle geliriz inş
Amin insaAllah kuzum benim bende persembeden sonra haftalik baslicaz takibe heyecanlandim 11 ocakta 2 bucuk kiloydu kizim bi haftada 500 gr almisti bakalim persembeye kadar kac kilo olucak heyecan dorukta ayyy zaman yaklastikca cok heyrcanlaniyorum

Ne çok bel ağsırı çeken varmış
Demek ki normal ben fıtık filan oldum sanıyordum
Yarın doktorumla bi konuşayım bazen öyle ağrıyor ki topallayarak yürüyorum ya sizde de durum böyle mi?

Penguen gibi yuruyorum ben :) doktorumla konustum bebekten oluyir dedi. Hamile korsesi kullanmami tavsiye etti

Kızlar iyi akşamlar sezaryanla dogum yapan varmi varsa kac haftalikken doguma alindiniz yada alinacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim ?

Deli olacağım kızlar deli,eşimi aramış eşim dr götürdü muayene etmis domuz gribi teshisi kesin konmus.Esim aldi evine götürdü dr bulaşıcı deyince.Grip bile olsa gelmemesi lazım ama nerdeeee.

Uzak durcak demiş dr damlacık ve temas yoluyla bulaşır demiş.Geldim eve havluları degistirdim,evi havalanırdım.Yattığı yastığı battaniyeyi makinaya attı eşim ama içim hic rahat değil kızlar

Aynilarini yasiyorum ya gece yatakta donmek iskence gibi

Senle çok teması olmadıysa bişey olmaz. evdeyse hala biran önce uzaklaştır. Malum grip çok kolay bulaşabilen bişey. Doğumuna daha var odaya girmesi hastalığı yaymaz merak etme.
Çocuğumun odasında ne isi varsa sanki.Oksurmekten içi çıkıyor, pecete ile bile kapatmadı.Eşim anne al su peceteyi dedi kadin yine ağzını aça aca sağa sola oksurdu butun gece.Icimde cok büyük bir huzursuzluk var bu yüzden sanki her yerde mikrop varmis gibi hissediyorum.

Canım normal gripli insanlardan bile şuan uzak durmalıyiz kiii doğru dürüst ilaç kullanmıyoruz bağışıklık düşer vs diye ben dr uma yürüyüş sordum bu havalarda zorlama kendini grip fln olursun ortaliktaki grip fena dedi inş bişey olmaz temas fln olmadıysa esin de iyi yapmış evine götürmekle Rabbim yardımcın olsun

Sen hicbir seye dokunma ve o evi bence birine bi kez daha temizlet yada sen temizlicem dersen eline eldiven tak bu kadar bencillik olamaz ya yazik gunah sen iki canlisin madem dr a gidesi vardi iyi degildi evdende arayabilirdi oglunu cok uzuldum ya sen sakin olmaya calis stres yaoma iki canlisin evi havalandor bol bol cok uzuldum ne diyeyim kuzum simdi cok sinirlendim simdi ya dusuncesiz insan normal grip olsa yine de dusunur aman hasta olur iki canli daha cabuk mikrop bulasiyo kapiyo hastaligi der ama nerdeeeee

Kızlar geldik eve durumu iyi dedi çok kilo almamış korkuyodum 3500 du geçen hafta şimdi 3530 boyuda 52 cm olmuş kızım ultrasonla iyice aşağı bakıyo artık göbeğimin altı vajinamın hemen üstündetmiş kızım ordan geçerkrn aletiyle acıyo dedim kafası burda iyice yerleşmiş dedi beklemeye devam sancım hep 20 lerde seyrediyo

Hayirlisiyla gelsin insaAllah kuzum

guzelimm cnm durumun gerçekden sinir bozucu inşallah bişey çıkmaz eczaneden dezenfekdan al mutlaka bebeğin odasını ınunla sil derim sende sürekli neye dokunursan ellerine sür eşinlede çok temas etme yediği kapları bardağı falan iyice dezenfekda et çok ama çok dikkat et

Canim havalandirdiysan evi ve sarilip opusme falan olmadiysa bir sey olmaz korkma. Ufak bi beze camasir suyu döküp kapi kollari, lamba acma kapama yerleri gibi elimizin degdigi yerleri şöyle bir silmeni tavsiye ederim yine de. Virüs havada uzun süre asılı kalmaz, tüm evi temizlemene gerek yok bence.

guzelimm eet en iisi dezenfektan veya çamaşır suyuyla şöylebir evinmüstünden geçmek. Arkadaş doğru söylemiş kapı kolu falan oralarda da gezdir bezi. İnşallah Allahım korur sizi hiç bişey olmaz . Sen içini karartma güzelim.

Hadi bakalım korkun geçmiştir biraz :) kizimizin da kilosu iyi masAllah barekAllah kız kısmı çok tombik olmaz zaten

Kızlar ben sürekli özelde bir doktora gidiyordum bu hafta hazır tatil dedim bir eğitim araştırmaya da gidiyim karsilastirayim bakayım gitmez olaydım ya bebeğin kilosundan boyuna gelişimine arada dağlar kadar fark var anlamadım gitti ozeldeki doktorum gördüğüm kadarıyla detaylı dikkatli devlette sanki ozensiz baktı kendimi öyle rahatlatiyorum son haftalarda niye maceraya atildiysam ama ya gerçekten gerilik varsa şekerden dolayı kendi doktor da bir hafta hep önde iken burda karın çevresi 5 hafta geri çıktı 5 hafta nedir yaaa umarım ozensiz olctugu için öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…