- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
Varr insilün kullanıyorum ve sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum. İnşallah sağ salim atlatırız.Kızlar selam,
Bugün doktora gittim 35+2 deyiz ama ultrasona göre 38 haftalık çıktık. Fark 3 haftaya çıktıve doktor beni perinatolojiye yönlendirdi 3.300 gr olmuş oğluşum ... şekerim sınırın üstündeydi. Bu durumda olan varmı? Takibim artık perinatoloji polikliniğinde olacakmış. ...
Evet bende perşembe gidiyorum :) haftalık artık benim kontroller bakalım amin inş hayırlı haberlerle geliriz inşEnee sendemi persembe gidiyon dra ayy ne guzel beraberce guzel haberlerimizi paylasicaz cokkk sevindimmm ❤insaAllah hep guzel seyler paylasiriz burda
Amin insaAllah kuzum benim bende persembeden sonra haftalik baslicaz takibe heyecanlandim 11 ocakta 2 bucuk kiloydu kizim bi haftada 500 gr almisti bakalim persembeye kadar kac kilo olucak heyecan dorukta ayyy zaman yaklastikca cok heyrcanlaniyorumEvet bende perşembe gidiyorum :) haftalık artık benim kontroller bakalım amin inş hayırlı haberlerle geliriz inş
Ne çok bel ağsırı çeken varmış
Demek ki normal ben fıtık filan oldum sanıyordum
Yarın doktorumla bi konuşayım bazen öyle ağrıyor ki topallayarak yürüyorum ya sizde de durum böyle mi?
Deli olacağım kızlar deli,eşimi aramış eşim dr götürdü muayene etmis domuz gribi teshisi kesin konmus.Esim aldi evine götürdü dr bulaşıcı deyince.Grip bile olsa gelmemesi lazım ama nerdeeee.Yih ya o o dediginden degildir ama ondan yapiyodur hay allahim yaa hamile kadinin evine git ben domuz gribiyim de bide yeni dogacak bebegin odasina gir mikroplarini bulastir ne dusuncesiz bi insan bu kadin ya bilincli yaptigi kesin ilgi mi bekliyo sizden bide en sacma bi bahane uydurmus ne biliyo domuz giribi oldugunu nasi koymus teshisi inan ben bile sinirlendim suan senin son zamanlarin sana destek olucakken bu neyin nesi simdo anlam veremiyorum boylesine ya
Uzak durcak demiş dr damlacık ve temas yoluyla bulaşır demiş.Geldim eve havluları degistirdim,evi havalanırdım.Yattığı yastığı battaniyeyi makinaya attı eşim ama içim hic rahat değil kızlarHay allah yaa. Peki yapılacak bişey yokmuymuş. Eşin akıllı davranıp sotmuş ama önlem olarak ne yapılması gerekiyor diye de sorsaymış keşke. Gitmiştir inşallah kv bide o haliyle sizde değildir umarım.
Aynı benden de kırt kırt sesler geliyor belimin o acısı bacağıma vuruyor, resmen her sağa sola dönüş işkence yahu
Bazen sırt üstü uzanmış oluyorum yana dönecem sanki omurum ayrılıyormuş gibi felaket bişey
Çocuğumun odasında ne isi varsa sanki.Oksurmekten içi çıkıyor, pecete ile bile kapatmadı.Eşim anne al su peceteyi dedi kadin yine ağzını aça aca sağa sola oksurdu butun gece.Icimde cok büyük bir huzursuzluk var bu yüzden sanki her yerde mikrop varmis gibi hissediyorum.Senle çok teması olmadıysa bişey olmaz. evdeyse hala biran önce uzaklaştır. Malum grip çok kolay bulaşabilen bişey. Doğumuna daha var odaya girmesi hastalığı yaymaz merak etme.
Canım normal gripli insanlardan bile şuan uzak durmalıyiz kiii doğru dürüst ilaç kullanmıyoruz bağışıklık düşer vs diye ben dr uma yürüyüş sordum bu havalarda zorlama kendini grip fln olursun ortaliktaki grip fena dedi inş bişey olmaz temas fln olmadıysa esin de iyi yapmış evine götürmekle Rabbim yardımcın olsunDeli olacağım kızlar deli,eşimi aramış eşim dr götürdü muayene etmis domuz gribi teshisi kesin konmus.Esim aldi evine götürdü dr bulaşıcı deyince.Grip bile olsa gelmemesi lazım ama nerdeeee.
Uzak durcak demiş dr damlacık ve temas yoluyla bulaşır demiş.Geldim eve havluları degistirdim,evi havalanırdım.Yattığı yastığı battaniyeyi makinaya attı eşim ama içim hic rahat değil kızlar
Sen hicbir seye dokunma ve o evi bence birine bi kez daha temizlet yada sen temizlicem dersen eline eldiven tak bu kadar bencillik olamaz ya yazik gunah sen iki canlisin madem dr a gidesi vardi iyi degildi evdende arayabilirdi oglunu cok uzuldum ya sen sakin olmaya calis stres yaoma iki canlisin evi havalandor bol bol cok uzuldum ne diyeyim kuzum simdi cok sinirlendim simdi ya dusuncesiz insan normal grip olsa yine de dusunur aman hasta olur iki canli daha cabuk mikrop bulasiyo kapiyo hastaligi der ama nerdeeeeeDeli olacağım kızlar deli,eşimi aramış eşim dr götürdü muayene etmis domuz gribi teshisi kesin konmus.Esim aldi evine götürdü dr bulaşıcı deyince.Grip bile olsa gelmemesi lazım ama nerdeeee.
Uzak durcak demiş dr damlacık ve temas yoluyla bulaşır demiş.Geldim eve havluları degistirdim,evi havalanırdım.Yattığı yastığı battaniyeyi makinaya attı eşim ama içim hic rahat değil kızlar
Hayirlisiyla gelsin insaAllah kuzumKızlar geldik eve durumu iyi dedi çok kilo almamış korkuyodum 3500 du geçen hafta şimdi 3530 boyuda 52 cm olmuş kızım ultrasonla iyice aşağı bakıyo artık göbeğimin altı vajinamın hemen üstündetmiş kızım ordan geçerkrn aletiyle acıyo dedim kafası burda iyice yerleşmiş dedi beklemeye devam sancım hep 20 lerde seyrediyo
İnşallah cnm rabiimden hep hayırlısını istiyrm bütün hamileler içinHayirlisiyla gelsin insaAllah kuzum
Kızlar hepimiz kv kp şikayet ediyoruz herhalde...Annem grip oldu kadin hasta hasta geldi dogum için temizlik yaptı esimle beraber.Ben calisiyorum 7 ayima girdigimde bulanti ve kusmalarim bitti.Zor bir hamilelik geçti benim için.Sevgili kv hicbirsekilde arayip iyi misin yada yapılacak birseyin var mi diye sormadı bile.Dün misafirlerim gelecekti bende gelcem dedi,geldi kapıdan girer girmez boynum tutuldu cok hastayim,cok halsizim. Yerinden kıpırdamadı, misafirler gitti yatak döşek yatmaya basladi,ben hizmet etmeye devam,esim arkamda onumde dolasiyor.Sabah ise gittik o da bizde kaldi (evimde ben yokken kimsenin kalmasını istemiyorum) sonra esimi aramis beni hastaneye götür diye domuz gribi olmus.....uzatmayayim fazla.Bu domuz gribi evi havalandirdigim halde bana bulaşır mi?Esim dr sormus bulasici mi diye bulasir demiş. Kadının kalkmaya hali yokken birde çocuğumun odasına girip kızınla görüntülü konusma yapmış odayı göster mis.Ya sabirr diyorum....Evliligimin ilk yillarinda olsa esimden çıkarırdım sinirimi konuşur konuşur dururdum.Ama simdi esimede birsey diyemiyorum kv birsey diyemedim sinirden kuduruyorum.
Hadi bakalım korkun geçmiştir biraz :) kizimizin da kilosu iyi masAllah barekAllah kız kısmı çok tombik olmaz zatenKızlar geldik eve durumu iyi dedi çok kilo almamış korkuyodum 3500 du geçen hafta şimdi 3530 boyuda 52 cm olmuş kızım ultrasonla iyice aşağı bakıyo artık göbeğimin altı vajinamın hemen üstündetmiş kızım ordan geçerkrn aletiyle acıyo dedim kafası burda iyice yerleşmiş dedi beklemeye devam sancım hep 20 lerde seyrediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?