Kızlar geldik eve durumu iyi dedi çok kilo almamış korkuyodum 3500 du geçen hafta şimdi 3530 boyuda 52 cm olmuş kızım ultrasonla iyice aşağı bakıyo artık göbeğimin altı vajinamın hemen üstündetmiş kızım ordan geçerkrn aletiyle acıyo dedim kafası burda iyice yerleşmiş dedi beklemeye devam sancım hep 20 lerde seyrediyo
Kızlar ben amelyata giricem sorduğum soruya kimse cevap vermemiş
Kızlar ben sürekli özelde bir doktora gidiyordum bu hafta hazır tatil dedim bir eğitim araştırmaya da gidiyim karsilastirayim bakayım gitmez olaydım ya bebeğin kilosundan boyuna gelişimine arada dağlar kadar fark var anlamadım gitti ozeldeki doktorum gördüğüm kadarıyla detaylı dikkatli devlette sanki ozensiz baktı kendimi öyle rahatlatiyorum son haftalarda niye maceraya atildiysam ama ya gerçekten gerilik varsaşekerden dolayı kendi doktor da bir hafta hep önde iken burda karın çevresi 5 hafta geri çıktı 5 hafta nedir yaaa umarım ozensiz olctugu için öyledir
Bana 39 haftalık alırız dedi.ama ben dayanamıyorum ağrılara daha erken olmaz mı dedim en erken 38 hafta dediKızlar iyi akşamlar sezaryanla dogum yapan varmi varsa kac haftalikken doguma alindiniz yada alinacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim ?
Amin cumlemizin doğumu kolay olur inşallah cevap için tesekkurler canimTecrübem olsa cvp vereyim ama bizde beklemedeyiz. Sezeryanla doğum yapan 2-3 arkadaş var burda herkes ii çok şükür. 2 gün snr da bir arkadaş girecek sezeryana Allah sana kolaylık versin , sağlıkla doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin
Bana 39 haftalık alırız dedi.ama ben dayanamıyorum ağrılara daha erken olmaz mı dedim en erken 38 hafta dedi[/QUOTE
38 haftaliktami olacaksın ?yoksa 39 bekleyecekmisin ?
Rabbim saglicakla kuzunu kucagina almayi nasip etsin kuzum benim insaAllahAmin cumlemizin doğumu kolay olur inşallah cevap için tesekkurler canim
Aynen cnm çok şükür rahatladım olmasında zaten anneciğini doğumda yormasınHadi bakalım korkun geçmiştir biraz :) kizimizin da kilosu iyi masAllah barekAllah kız kısmı çok tombik olmaz zaten
Amin inşallah canım valla bende öyle diyrm bütün burdaki hamişlerini düşğnyrm inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişlerimizi kucağımızaGözün aydın o zaman. İnşallah bişey olmaz. Sağlıcakla gelir bebişlerin hepsi
Çok mutsuzum yaklaşık 24 saattir bişey yemedim kolum kalkmıyor. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı beni böyle ağlatan bebegim i huzursuz eden kişiyi Allaha havale ediyorum Allahından bulsun canım yanıyor. Kendimi durdurmak istedikçe gözümden yaş süzülüo sanıyorum tansiyonm düştü. Hareket edemiyorum annem e ulaşamıyorum babam zaten evi terk etti kardeşim çalıyor. Annem gelse nolcak onun derdi ona yeter babam ortada yok çnkü.. Bebegimin dha beşiği alınmadı.. Dayanacak gücüm kalmadı Allahım diyoröim al canımı ders olsun beni ağlatan o şahsa.
Kızlar ben amelyata giricem sorduğum soruya kimse cevap vermemiş
Sezeryan olan arkadaşlar ameliyata nasıl alıyorlar sonda takıyolar mı.daha odada iken mi ameliyat kıyafeti giydiriyolar.alttan iç çamaşırı giyiniliyor mu.hasta bezini ameliyathanede hasta bakıcı mı takıyo falan filan
Çok tuhafım canım ya..
Bi gülüyorum bi ağlıyorum..
İyice dengesizleştim :)
Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İlk oğlumda çok sakindim ama bunda çok heyecanlıyım. Hatta o kadar paniğim ki genel anestezi mi olsam diye düşünüp geri vazgeçiyorum :)
İkinci kez anne olacak olmak tuhaf geliyor.
Yani duygusal olarak içimde fırtınalar kopuyor diyebilirim...
Mesela ameliyat önlüğünü giydikten sonra eşimi ve oğlumu geride bırakarak ameliyathaneye gideceğimi düşündüğümde gözyaşlarıma hakim olamıyorum...
Tuhaf işte..
39+0 da ameliyata gireceğim.
Sonda oda da takılmıştı bana.
Oda da iken ameliyat önlüğünü giyiyorsun.
Alttan hiç bir şey olmuyor ,çıplak olmalısın.
Sonra beni tekerlekli sandalye ile alıp götürmüşlerdi.
Ameliyattan sonra yatağına alez gibi bişi serilmişti. Sanırım 2 saat kadar öyle durdu ,sonra hasta bezi giydirildi.
Amin canım inşAynen cnm çok şükür rahatladım olmasında zaten anneciğini doğumda yormasınkokaylıkla doğsun inşallah hepimizinki
Amin inşallah canım valla bende öyle diyrm bütün burdaki hamişlerini düşğnyrm inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Sonda takarken ağrıyor muÇok tuhafım canım ya..
Bi gülüyorum bi ağlıyorum..
İyice dengesizleştim :)
Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İlk oğlumda çok sakindim ama bunda çok heyecanlıyım. Hatta o kadar paniğim ki genel anestezi mi olsam diye düşünüp geri vazgeçiyorum :)
İkinci kez anne olacak olmak tuhaf geliyor.
Yani duygusal olarak içimde fırtınalar kopuyor diyebilirim...
Mesela ameliyat önlüğünü giydikten sonra eşimi ve oğlumu geride bırakarak ameliyathaneye gideceğimi düşündüğümde gözyaşlarıma hakim olamıyorum...
Tuhaf işte..
39+0 da ameliyata gireceğim.
Sonda oda da takılmıştı bana.
Oda da iken ameliyat önlüğünü giyiyorsun.
Alttan hiç bir şey olmuyor ,çıplak olmalısın.
Sonra beni tekerlekli sandalye ile alıp götürmüşlerdi.
Ameliyattan sonra yatağına alez gibi bişi serilmişti. Sanırım 2 saat kadar öyle durdu ,sonra hasta bezi giydirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?