2017 Şubat Anneleri

Gözün aydın o zaman. İnşallah bişey olmaz. Sağlıcakla gelir bebişlerin hepsi

Kızlar ben amelyata giricem sorduğum soruya kimse cevap vermemiş

Tecrübem olsa cvp vereyim ama bizde beklemedeyiz. Sezeryanla doğum yapan 2-3 arkadaş var burda herkes ii çok şükür. 2 gün snr da bir arkadaş girecek sezeryana Allah sana kolaylık versin , sağlıkla doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin

Canım içini karartma ben de cuma günü doktora gittiğimde ölçüm yaparken doktor çok zorlandı. Hatta kerın bölgesi 3 hft geri çıktı snr yeniden ölçüm aldı normal çıktı. Son hftlar ölçümlere çok güven olmuyor. Sakın üzme kendini. Benim herzaman gününde gider üstelik bebişim

Amin cumlemizin doğumu kolay olur inşallah cevap için tesekkurler canim

Sezeryan olan arkadaşlar ameliyata nasıl alıyorlar sonda takıyolar mı.daha odada iken mi ameliyat kıyafeti giydiriyolar.alttan iç çamaşırı giyiniliyor mu.hasta bezini ameliyathanede hasta bakıcı mı takıyo falan filan

İyi akşamlar herkese...benim göğsümün altı iyice boşaldi. .4 parmak sığıyor artık ama karnım aşağı inmemiş gibi..anlamadım nereye gidiyor bu bebek abimler izne gelmişti pazar dönecekler.onlar gitmeden dogursam da dayısı görse bebeğimı. .ama tabi stres yaptıkça daha cok geriliyor insansanırım daha normal doğum olmadı. .bakalım ilk kim olacak

Hadi bakalım korkun geçmiştir biraz :) kizimizin da kilosu iyi masAllah barekAllah kız kısmı çok tombik olmaz zaten
Aynen cnm çok şükür rahatladım olmasında zaten anneciğini doğumda yormasın kokaylıkla doğsun inşallah hepimizinki
Gözün aydın o zaman. İnşallah bişey olmaz. Sağlıcakla gelir bebişlerin hepsi
Amin inşallah canım valla bende öyle diyrm bütün burdaki hamişlerini düşğnyrm inşallah sağlıkla hayırla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Çok mutsuzum yaklaşık 24 saattir bişey yemedim kolum kalkmıyor. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı beni böyle ağlatan bebegim i huzursuz eden kişiyi Allaha havale ediyorum Allahından bulsun canım yanıyor. Kendimi durdurmak istedikçe gözümden yaş süzülüo sanıyorum tansiyonm düştü. Hareket edemiyorum annem e ulaşamıyorum babam zaten evi terk etti kardeşim çalıyor. Annem gelse nolcak onun derdi ona yeter babam ortada yok çnkü.. Bebegimin dha beşiği alınmadı.. Dayanacak gücüm kalmadı Allahım diyoröim al canımı ders olsun beni ağlatan o şahsa.

Aglama ama yaa. Icinden bildigin butun dualari oku Allahtan yardim iste.

TuRuNCu Yarın salı sonra kavuşma günü nasıl hissediyorsun:)

Çok tuhafım canım ya..
Bi gülüyorum bi ağlıyorum..
İyice dengesizleştim :)
Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İlk oğlumda çok sakindim ama bunda çok heyecanlıyım. Hatta o kadar paniğim ki genel anestezi mi olsam diye düşünüp geri vazgeçiyorum :)
İkinci kez anne olacak olmak tuhaf geliyor.
Yani duygusal olarak içimde fırtınalar kopuyor diyebilirim...
Mesela ameliyat önlüğünü giydikten sonra eşimi ve oğlumu geride bırakarak ameliyathaneye gideceğimi düşündüğümde gözyaşlarıma hakim olamıyorum...
Tuhaf işte..

Kızlar ben amelyata giricem sorduğum soruya kimse cevap vermemiş

39+0 da ameliyata gireceğim.

Sonda oda da takılmıştı bana.
Oda da iken ameliyat önlüğünü giyiyorsun.
Alttan hiç bir şey olmuyor ,çıplak olmalısın.
Sonra beni tekerlekli sandalye ile alıp götürmüşlerdi.
Ameliyattan sonra yatağına alez gibi bişi serilmişti. Sanırım 2 saat kadar öyle durdu ,sonra hasta bezi giydirildi.

Herşey güzel olacak Allah ın izniyle.. ben şimdiden karmakarışığım 1 gün 2 gün kalayı düşünemiyorum:) ama sonu güzel heyecanlar bunlar inşallah.. artık daha büyük daha güzel bi aile olacaksınız:)

Kızlar kalca kemiği ağrısı ve makatta baskı ağrı be bılımmsancı doğum belirtisi mi . Nefes alamıyorum su an. Streslı bır gun gecırdım . Bagırdım çağırdım vıraz. Bebeyım xok hareketlıtiydı sakınlesınce . su an 10 15 dk dur hareketsız . Bır garıp oldm heryerım uyusuyorm.

Amin canım inş

Sonda takarken ağrıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…