İlk doğumum sezeryandı sondayı belim uyuştuktan sonra takmışlardı öncesinde doktora rica etmiştim merak etme uyuşturup takıyoruz demişti öyle de oldu odadayken sadece ameliyat kıyafeti giydiriliyor iç çamaşırı vs çıkarıyorsun beni sedyede indirmişlerdi ameliyathaneye odaya çıktığımda hasta bezi vardı içimde sanırım dikiş işlemi bittikten sonra bezlemişler beni Sondayı da ayaklarındaki uyuşma bitince yürütmeye başladıklarında çıkardılarSezeryan olan arkadaşlar ameliyata nasıl alıyorlar sonda takıyolar mı.daha odada iken mi ameliyat kıyafeti giydiriyolar.alttan iç çamaşırı giyiniliyor mu.hasta bezini ameliyathanede hasta bakıcı mı takıyo falan filan
Bişey yememekle seni ağlatan kişiye değil bebeğine ders vermiş ceza vermiş zarar vermiş oluyosun biliyosun dimi öncelikle kalk biseyler ye karnındaki nin suçu ne ??? Kiiii onunla hayata bağlanıyoruz bu zamanlarimizda toparla kendini hadi önce bi bebeğine bak ye iç sonra da dua et herşey için zor günler yaşıyoruz doğum yaklaştıkça herseyi düşünür olduk ve bu yüzden de iyice bunaldik stres olduk çünkü doğum korkumuz var ne olacak dusuncemiz var beşik olayına gelince bende daha almadim herkesin derdi başka canım bebeğe zarar vermeye hakkımız yok o daha biseyden habersiz çünkü ona iyi bakmalıyız bak dogumuma 2-3 hafta kaldı surda eşimi işten çıkardılar ve 3 hafta olacak 1 aya girecek nerdeyse doğum stresi onun stresi yanımda kimsem yok annemler ne zaman. Gelecek belli değil eşim in tarafi Allah lık 3 haftadır işsiz eşim yabancı bile aradı da kp ne yiyip iciyonuz bile demiyo ben napim bende mi bişey yemiyim şimdi ?? Bebeğimin suçu ne ?? Tek umudum onun bize huzur bereket bol rızık getireceği kiiii inş öyle değildir olacak Rabbim verdi ki rızkını da verecek diyorum topla kendiniÇok mutsuzum yaklaşık 24 saattir bişey yemedim kolum kalkmıyor. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı beni böyle ağlatan bebegim i huzursuz eden kişiyi Allaha havale ediyorum Allahından bulsun canım yanıyor. Kendimi durdurmak istedikçe gözümden yaş süzülüo sanıyorum tansiyonm düştü. Hareket edemiyorum annem e ulaşamıyorum babam zaten evi terk etti kardeşim çalıyor. Annem gelse nolcak onun derdi ona yeter babam ortada yok çnkü.. Bebegimin dha beşiği alınmadı.. Dayanacak gücüm kalmadı Allahım diyoröim al canımı ders olsun beni ağlatan o şahsa.
Ayyyy doya doya karnına bak sev o zaman :) Allah ım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş güzel haberlerle gel aramızaYarin oglen sezeryana giriyorum kizlar. Hamilelik seruvenimde son gunum:) ins hersey guzel gider saglikla bebegime kavusurum. Allah herkese kolaylik versin :)
Dedim eğer sonda takarken ağrı oluyosa bayılttıktan sonra taksınlar.o zaman çıkarırken hissetmişsindirİlk doğumum sezeryandı sondayı belim uyuştuktan sonra takmışlardı öncesinde doktora rica etmiştim merak etme uyuşturup takıyoruz demişti öyle de oldu odadayken sadece ameliyat kıyafeti giydiriliyor iç çamaşırı vs çıkarıyorsun beni sedyede indirmişlerdi ameliyathaneye odaya çıktığımda hasta bezi vardı içimde sanırım dikiş işlemi bittikten sonra bezlemişler beni Sondayı da ayaklarındaki uyuşma bitince yürütmeye başladıklarında çıkardılar
Yarin oglen sezeryana giriyorum kizlar. Hamilelik seruvenimde son gunum:) ins hersey guzel gider saglikla bebegime kavusurum. Allah herkese kolaylik versin :)
Şekerini düzenli bakıyor musun canım?benim ilk oğlumda da bu haftalarda senin yavruşun gbiydi..şimdikide senin haftanda 3100 çıktı..genetik yatkınlık demişti dr..kardeşimin 4750 doğduğunu bildiğim için şaşırmadım..ama benim şekerim normal..oğlumda şuan şişman değil sadece yaşıtlarına göre uzun ve büyük görünüyo..Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeKızlar selam,
Bugün doktora gittim 35+2 deyiz ama ultrasona göre 38 haftalık çıktık. Fark 3 haftaya çıktıve doktor beni perinatolojiye yönlendirdi 3.300 gr olmuş oğluşum ... şekerim sınırın üstündeydi. Bu durumda olan varmı? Takibim artık perinatoloji polikliniğinde olacakmış. ...
Aman dikkat et Can'ım evine gitsin sana bulaşırsa çok kötü eşinle konus bulaşıcı grip . Hepimizin basında var kv derdi aman derdimiz bu olsun boşverKızlar hepimiz kv kp şikayet ediyoruz herhalde...Annem grip oldu kadin hasta hasta geldi dogum için temizlik yaptı esimle beraber.Ben calisiyorum 7 ayima girdigimde bulanti ve kusmalarim bitti.Zor bir hamilelik geçti benim için.Sevgili kv hicbirsekilde arayip iyi misin yada yapılacak birseyin var mi diye sormadı bile.Dün misafirlerim gelecekti bende gelcem dedi,geldi kapıdan girer girmez boynum tutuldu cok hastayim,cok halsizim. Yerinden kıpırdamadı, misafirler gitti yatak döşek yatmaya basladi,ben hizmet etmeye devam,esim arkamda onumde dolasiyor.Sabah ise gittik o da bizde kaldi (evimde ben yokken kimsenin kalmasını istemiyorum) sonra esimi aramis beni hastaneye götür diye domuz gribi olmus.....uzatmayayim fazla.Bu domuz gribi evi havalandirdigim halde bana bulaşır mi?Esim dr sormus bulasici mi diye bulasir demiş. Kadının kalkmaya hali yokken birde çocuğumun odasına girip kızınla görüntülü konusma yapmış odayı göster mis.Ya sabirr diyorum....Evliligimin ilk yillarinda olsa esimden çıkarırdım sinirimi konuşur konuşur dururdum.Ama simdi esimede birsey diyemiyorum kv birsey diyemedim sinirden kuduruyorum.
Oğlumu 38+5 haftalık doğurdum kızımı 38+4 doğurmak için gün aldımKızlar iyi akşamlar sezaryanla dogum yapan varmi varsa kac haftalikken doguma alindiniz yada alinacaksiniz bilgi verirseniz sevinirim ?
Sorun ney tam olarak Can'ım eşinle mi sorun ??rabbim güç verir inş senin sağlığın yerinde olsun yanında da yarar bebeğin üzülme. Maddi sorunların mı var pekiÇok mutsuzum yaklaşık 24 saattir bişey yemedim kolum kalkmıyor. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı beni böyle ağlatan bebegim i huzursuz eden kişiyi Allaha havale ediyorum Allahından bulsun canım yanıyor. Kendimi durdurmak istedikçe gözümden yaş süzülüo sanıyorum tansiyonm düştü. Hareket edemiyorum annem e ulaşamıyorum babam zaten evi terk etti kardeşim çalıyor. Annem gelse nolcak onun derdi ona yeter babam ortada yok çnkü.. Bebegimin dha beşiği alınmadı.. Dayanacak gücüm kalmadı Allahım diyoröim al canımı ders olsun beni ağlatan o şahsa.
Can'ım Allah yardımcın oldun İnan rızkıyla gelir inş benim yapacağım birşey var mı maddi manevi Can'ımBişey yememekle seni ağlatan kişiye değil bebeğine ders vermiş ceza vermiş zarar vermiş oluyosun biliyosun dimi öncelikle kalk biseyler ye karnındaki nin suçu ne ??? Kiiii onunla hayata bağlanıyoruz bu zamanlarimizda toparla kendini hadi önce bi bebeğine bak ye iç sonra da dua et herşey için zor günler yaşıyoruz doğum yaklaştıkça herseyi düşünür olduk ve bu yüzden de iyice bunaldik stres olduk çünkü doğum korkumuz var ne olacak dusuncemiz var beşik olayına gelince bende daha almadim herkesin derdi başka canım bebeğe zarar vermeye hakkımız yok o daha biseyden habersiz çünkü ona iyi bakmalıyız bak dogumuma 2-3 hafta kaldı surda eşimi işten çıkardılar ve 3 hafta olacak 1 aya girecek nerdeyse doğum stresi onun stresi yanımda kimsem yok annemler ne zaman. Gelecek belli değil eşim in tarafi Allah lık 3 haftadır işsiz eşim yabancı bile aradı da kp ne yiyip iciyonuz bile demiyo ben napim bende mi bişey yemiyim şimdi ?? Bebeğimin suçu ne ?? Tek umudum onun bize huzur bereket bol rızık getireceği kiiii inş öyle değildir olacak Rabbim verdi ki rızkını da verecek diyorum topla kendini
Oyyy sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür şuan iyiyiz ben arkadaşımız da biraz kendini toplasin herkesin var bi sıkıntısı diye yazdim çok şükür aynen Rabbim elbet verir rızkını herkes bu imtihan da arkadaş a biraz iyi hissetsin kendini diye yazdım sağolasınCan'ım Allah yardımcın oldun İnan rızkıyla gelir inş benim yapacağım birşey var mı maddi manevi Can'ım
Yok canım bendede oluyor ara ara bak bildiğin popomun kemikleri acıyordu halende oluyor bazenKızlar kalca kemiği ağrısı ve makatta baskı ağrı be bılımmsancı doğum belirtisi mi . Nefes alamıyorum su an. Streslı bır gun gecırdım . Bagırdım çağırdım vıraz. Bebeyım xok hareketlıtiydı sakınlesınce . su an 10 15 dk dur hareketsız . Bır garıp oldm heryerım uyusuyorm.
Üzülme canim lütfen üzülme.bugün gorumceyi ise bıraktık yolda kırmızı opel corsa sözün var ataman olur olmaz sıfır isterim dedi dönüş sonrasında yolda birbirimize girdik esimle bana seni annemlere bırakıcam yeter artık ailemle ilgili saygısızlık edemezsin dedi annemlerin kapısında durdu bende evim 15 dakika indim kendi evime geldim arkamdan geldi son kez konuşalım diye araca binmedim yürüdüm yolda sancim tuttu eve girdim banyoyu kilitledim ılık duş aldim ciktim kapiyi kilitledim giyindim salona çağırdı son kez oturup konuşalım bitecekse bitsin senin ailenden de senden de biktim kızım için burdayım dedi gemileri yaktım artık kızlar ağzıma geleni de saydım annem babam eksiğimiz koymuyor heran yanımızda diye böyle batıyor size degilmi seninkiler naoto benim icin çocuğum icin birazda bizi düşün bizim icin çabala burası da ev senin benim evim orayı düşündüğüm kadar bixi de düşün kızımın geleceği için hazırlık yap dedim o anası babası kardeşi hepsiyle ilgili çocuğuma birşey yapmadı bana yapmadı düğünüm kına gecem ceyizim hepsi burnumdan geldi annem babamm tamamladi herseyi kp hali icin verdigimiz parayi yedi benim kistim var soguk ev diye banam gizlice almis gelmisti faranjitim var diye bebekliğimden beri evde sigara ictirilmez yanında kimseye bunun ki sürekli içti hepsini saydım çocuğuma isim koyma hakkını kimse kendinde göremez hadleri değil helede o insanların dedim içindeki herşeyi döktüm çünkü artık dayanamadım o sancı ile
kendilerine bunu bunu yaptılar sırf gereksiz yere 2000 tl harcadı görümce kv bu ay içind e acil miydi keratin yedek nevresim boya o kadar alışveriş az çocuğuma da birşey alsalardı brn sorardim kizim da sorar ilerde naptilar bana derse halan ucuz bi takım babaannen bi atlet kilot deden de hiçbirşey almadı üstüne bizi yedi bitirdiler derim dedim herşeyin üslubu var ev araba tarla daire tarlaya ev çiftlik bunların gozu doymuyor doymaz dedim artık yeter nolucaksa olsun
Sorun ney tam olarak Can'ım eşinle mi sorun ??rabbim güç verir inş senin sağlığın yerinde olsun yanında da yarar bebeğin üzülme. Maddi sorunların mı var peki
Oyyy sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür şuan iyiyiz ben arkadaşımız da biraz kendini toplasin herkesin var bi sıkıntısı diye yazdim çok şükür aynen Rabbim elbet verir rızkını herkes bu imtihan da arkadaş a biraz iyi hissetsin kendini diye yazdım sağolasın
Geçmiş olsun benimde sol bacağın eklem yeri ağrıyor o yüzden bazen topallıyorum ama belden dolayı olduğunu düşünüyordum şimdi korktumBel Ağrı'sından ziyade sol bacağım çekiyor bu durum fıtıktan
AminEvet yaaa bide su son zamanlarda daha da artti yani inanilmaz bisi bildigin kemikler takiliyo ve saga sola don donebilirsen resmen agliyorum esim uyaniyo masaj yapiyo gorsen varya bazen oyle kitleniyorum ki allah korusun felcli gibi oluyorum esim kalkip masaj yapa yapa ovalaya ovalaya ceviriyo beni bazen benimle uykusuz kaliyo sabaha kadar hic sikayet etmiyo ama hem ona uzuluyorum hem bu duruma rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?