2017 Şubat Anneleri

İlk doğumum sezeryandı sondayı belim uyuştuktan sonra takmışlardı öncesinde doktora rica etmiştim merak etme uyuşturup takıyoruz demişti öyle de oldu odadayken sadece ameliyat kıyafeti giydiriliyor iç çamaşırı vs çıkarıyorsun beni sedyede indirmişlerdi ameliyathaneye odaya çıktığımda hasta bezi vardı içimde sanırım dikiş işlemi bittikten sonra bezlemişler beni Sondayı da ayaklarındaki uyuşma bitince yürütmeye başladıklarında çıkardılar

Bişey yememekle seni ağlatan kişiye değil bebeğine ders vermiş ceza vermiş zarar vermiş oluyosun biliyosun dimi öncelikle kalk biseyler ye karnındaki nin suçu ne ??? Kiiii onunla hayata bağlanıyoruz bu zamanlarimizda toparla kendini hadi önce bi bebeğine bak ye iç sonra da dua et herşey için zor günler yaşıyoruz doğum yaklaştıkça herseyi düşünür olduk ve bu yüzden de iyice bunaldik stres olduk çünkü doğum korkumuz var ne olacak dusuncemiz var beşik olayına gelince bende daha almadim herkesin derdi başka canım bebeğe zarar vermeye hakkımız yok o daha biseyden habersiz çünkü ona iyi bakmalıyız bak dogumuma 2-3 hafta kaldı surda eşimi işten çıkardılar ve 3 hafta olacak 1 aya girecek nerdeyse doğum stresi onun stresi yanımda kimsem yok annemler ne zaman. Gelecek belli değil eşim in tarafi Allah lık 3 haftadır işsiz eşim yabancı bile aradı da kp ne yiyip iciyonuz bile demiyo ben napim bende mi bişey yemiyim şimdi ?? Bebeğimin suçu ne ?? Tek umudum onun bize huzur bereket bol rızık getireceği kiiii inş öyle değildir olacak Rabbim verdi ki rızkını da verecek diyorum topla kendini

Yarin oglen sezeryana giriyorum kizlar. Hamilelik seruvenimde son gunum:) ins hersey guzel gider saglikla bebegime kavusurum. Allah herkese kolaylik versin :)
Ayyyy doya doya karnına bak sev o zaman :) Allah ım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş güzel haberlerle gel aramıza

Kızlar 30-40 dk da bir göbeğimin altına sancı giriyor. Az öncede bıçak gibi saplandı, kızımda çok hareketli doğum belirtilerimmi başladı acaba? Takip ediyom ama belim falan ağrımıyor her doğumda bel ağrısı olurmu?
Eşimide bugün evham basmış iki lafından biri doğumda çok canım yanıcakmı? Biz bu çocuğu niye yaptık, masumun günahınamı girdik dşye diye yedi beni

Dedim eğer sonda takarken ağrı oluyosa bayılttıktan sonra taksınlar.o zaman çıkarırken hissetmişsindir
Demekki her doktorun yöntemi farklı

Şekerini düzenli bakıyor musun canım?benim ilk oğlumda da bu haftalarda senin yavruşun gbiydi..şimdikide senin haftanda 3100 çıktı..genetik yatkınlık demişti dr..kardeşimin 4750 doğduğunu bildiğim için şaşırmadım..ama benim şekerim normal..oğlumda şuan şişman değil sadece yaşıtlarına göre uzun ve büyük görünüyo..Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

Aman dikkat et Can'ım evine gitsin sana bulaşırsa çok kötü eşinle konus bulaşıcı grip . Hepimizin basında var kv derdi aman derdimiz bu olsun boşver

guzelimm canım kocan anasını alsın evine gitsin bence işine karışmak gibi olmasın ama sonra bıraksın gelsin . Kp yok mu ya da başka biri bakacak

Sorun ney tam olarak Can'ım eşinle mi sorun ??rabbim güç verir inş senin sağlığın yerinde olsun yanında da yarar bebeğin üzülme. Maddi sorunların mı var peki

Can'ım Allah yardımcın oldun İnan rızkıyla gelir inş benim yapacağım birşey var mı maddi manevi Can'ım

Can'ım Allah yardımcın oldun İnan rızkıyla gelir inş benim yapacağım birşey var mı maddi manevi Can'ım
Oyyy sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür şuan iyiyiz ben arkadaşımız da biraz kendini toplasin herkesin var bi sıkıntısı diye yazdim çok şükür aynen Rabbim elbet verir rızkını herkes bu imtihan da arkadaş a biraz iyi hissetsin kendini diye yazdım sağolasın

Kizlar Merhaba;
37+4 hamileyim. Allah nasip ederse Subat annesi olacagim insallah. Bugun kontrolum vardi. Doktorum bebegimin boynuna kolye seklinde kordon dolanmasi oldugunu ama kan akisinin normal oldugunu endiselenmemi durumun normal doguma engel teskil etmedigini falan soyledi. Aranizda boyle durumla karsilasan arkadaslarim var mi ya da deneyimlemis olan? Cok endise ediyorum. Doktor cok rahat konustu ama sıkıntı gorse sezeryana alirdi die dusunuyorum ama...

Yok canım bendede oluyor ara ara bak bildiğin popomun kemikleri acıyordu halende oluyor bazen

Üzülme canim lütfen üzülme.
Belki bebek gelince biseyler değişir sabret canim. Baktın olmadı ondan sonra bakarsın başının çaresine.
Onlar i bosve r de sancin nasıl oldu geçti mi

Sorun ney tam olarak Can'ım eşinle mi sorun ??rabbim güç verir inş senin sağlığın yerinde olsun yanında da yarar bebeğin üzülme. Maddi sorunların mı var peki

Çok ama çok tesekkur ederim Allah razı olsun kızlar.. Sorun eşim cok üzdü bni bnde ona sinirlenip yemedim bir şey bugun bizim için özel bir gündü kıçını devirip akşam a kadar uyudu. Çok zoruma gitti doldum tastım galiba.. Maddi sorunumuz Allah a şükür çok çok yok kendi yağımzda kavruluyoruz.. Beşiği hala almadık çnkü tembel bir insan sabaha kadar çalıştığı için akşama kadar uyuyor. Allah hepimize yardımcı olsn.. Loveali inşaallah eşin hayrlı bir iş bulsn..

Bel Ağrı'sından ziyade sol bacağım çekiyor bu durum fıtıktan
Geçmiş olsun benimde sol bacağın eklem yeri ağrıyor o yüzden bazen topallıyorum ama belden dolayı olduğunu düşünüyordum şimdi korktum
Gebelikle gelen bi fıtık mı sizinkisi?

Amin
Kalıcı olmasa bari Doğumdan sonra geçsinde başka bişey istemem
Bazen bende dönemeyip eşimden yardım alıyorum şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…