2017 Şubat Anneleri

Penguen gibi yuruyorum ben :) doktorumla konustum bebekten oluyir dedi. Hamile korsesi kullanmami tavsiye etti
Görmüştüm o korseyi belden destekleyen bişeydi,bi de ben görüşeyim ya benimki sol iç bacağa da vuruyor fıtık değildir inş penguenden hallice yürüyorum bende

Ya ben anlamıyorum zaten hasta insanın hamile,lohusa ziyaret merakını
Kış mevsimindeyiz herkes bi evinde otursa nE güzel olacak nedir bu misafirlik merakı

Ben sezaryan olmadı m ama ameliyat olduğumda yanimda ki kadın sezaryan olmustu sonta takılmıştı.oda da ameliyat elbisesi giydi öyle aldılar.sedyede gidiyo n sedyede geliyon. Ic çamaşırı giymiyosun birde onla mi ugrassinlr.hasta bezi ni oda da taktilar sanırım.belki her hastane farklıdır canim benim anlattığım bartin da devlet hastanesi

Ne oldu canim sana niye agliyosun senden ve bebeğinden daha önemli olan ve seni ağlatan şahsi ve olayı merak ettim.kimse için ağlama

Kızlar hepinize çok cok tesekkur ederim.Loveali esin hayırlısıyla bir is bulur insallah.Krizantem çiçeği canim kızlarında dediği gibi bebisini düşün kendini aç bırakma.Bazen erkekler ince düşünemiyor yada bkz kadınlar gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp heyecanlanmıyor. Sen ağladın esin uyudu.Kendiniz uzmekten baska birsey yapmadin.Elini karnina koy bebisini düşün canimmmm.

Loveali canım inş oğluşunuz bereket ve hayırlı kapılar açar benimde eşim 4/5 ay öyleydi çok şükür hamilelik olunca yoluna girdi herşey ve kötü günde sormazlar buda eşleri birbirine kenetliyor

@Kriziantemcicegi inş eşin anlar ben öyle olunca daha çok yiyorum şuan sen ve Bebek'ten önemli değil ağlayacağına beyninin Eti'ni ye düzelince aranız bergamotkokulu Can'ım benim üç fıtık var sebebi ilk doğum, 13/14 saat çalışma hayatım vardı sürekli oturmalı, birde evlenmeden önce küçük bir kaza geçirmiştim üçü de etken olabilirmiş seninki şuan fıtık değildir inş korkma

Üzülme canim lütfen üzülme.
Belki bebek gelince biseyler değişir sabret canim. Baktın olmadı ondan sonra bakarsın başının çaresine.
Onlar i bosve r de sancin nasıl oldu geçti mi
bebek kasılıyor canım hala devam ediyor babam merak etmiş eve geldi illa götürdü bugün de davet etmişti bizi yemeğe nerde diye sordu görevde dedim bizde acil görev çıkıyor gitti evden kaç kez yazık anne babam üzülüyor suçları ne gel burda birşey yokmuş gibi davran diye mecburen mesaj attım 6 gibi ben geldim 9a doğru da beyefendi geldi 11.20ye kadar durduk mesaj atti geç oldu kalkalım diye bende musade istedim çıktık yolda hiç konuşmadık eve girdik salona geçti kapiyi kapattı yalvaracak degilim bende odama geçtim şuan

Sağol canım. Aynen Allah in izniyle Rabbim bi kapı açar elbet çok şükür bu halimize aç açık değiliz şuan :)

Sağol canım üzme kendini bak herkesin bi sıkıntısı var

Kendini takip et canim 5 dakika da bir sanci olursa hemen git.uzulme tatlim .bebek olduktan sonra takip et eşinin tavırlarını. Cok çabuk soğumuşsunuz birbirinizden yeni evliydin sen diye hatırlıyorum.bizde cok kavgalar ettik sürekli ailem ailem diyodu .yeni ev aldık taşındık halen ailem diyodu.güzel davran diyodu .evde tabak çanak bırakmadım o sinirle önüme ne gelirse firlattim hemde eşime doğru.cok sinir krizi gecirmisimdir .cok ayrılmak istemişimdir ama benim babam beni kabul etmedi istemedi ayrılmami.bende ayrılamadım çalışan biri değilim. Meslek lisesi mezunuyum ama evliliğimde hiç çalışmadım.basaramadm kısacası.
Eşim şimdi iyi yine arada ailem akrabam diyo ama sevilecek akraban yokki senin diyorum.haklissin diyo susuyo. Annesi babası cok yakın bize hiç gelip de yemeğin var mi demezler .birde geç gelen bir bebek daha değerli olmalı ama anlamadım ben bunları. Erkek değil diye mi acaba .cunku hep Erkek olcak diyodu kv.sana inat kiz çıkar cam dedim .
Kısacası oluyo böyle şeyler. Eşin pişman olacaktır bebek olunca değilse bile sen onu terk ettiğinde pişman olcaktir .kim ister öyle anacı erkeği.

benim annem de aynısını söylüyor bana. Ben sancım geldikçe o yok 10 gün daha var diyor
Olsun da eşim de hazır tatildeyken ilk anların keyfini çıkaralım istiyorum ama ne zaman isterse artık.
Karaman olmuş sanırım benden de gelmişti hem de yoğun doktor nişan dedi ama olalı 1 günü geçti, nişan olsa bebek gelirdi heralde.
Canım benim eşim de çok tembeldir ve istanbulda olmama rağmen merkezi bir yerde değiliz. Gittiğimizde de hemen sıkılır. Birçok konuda tembeldir. Ona bıraktığım her şwy bana patlar. Mesela yazın taşınmaya ilgilenemedim tuttuğu adamlar yeni aldığımız tüm eşyaları çizmiş kırmış.
Ben de bebeğin birçok şeyini banyo takımı, beşik Vs internetten getirttim. Hatta çikolatayı bile netten getirteceğim.
Canını sıkma hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…