Tesekkurler canimOğlumu 38+5 haftalık doğurdum kızımı 38+4 doğurmak için gün aldım
Görmüştüm o korseyi belden destekleyen bişeydi,bi de ben görüşeyim ya benimki sol iç bacağa da vuruyor fıtık değildir inş penguenden hallice yürüyorum bendePenguen gibi yuruyorum ben :) doktorumla konustum bebekten oluyir dedi. Hamile korsesi kullanmami tavsiye etti
Ya hem üzücü hemde sevindirici yanlız değilim diyorum okudukça ama cümleten geçer inş tez zamanda ağrılarımız,dayanılacak gibi değil bazenAynilarini yasiyorum ya gece yatakta donmek iskence gibi
Ya ben anlamıyorum zaten hasta insanın hamile,lohusa ziyaret merakınıÇocuğumun odasında ne isi varsa sanki.Oksurmekten içi çıkıyor, pecete ile bile kapatmadı.Eşim anne al su peceteyi dedi kadin yine ağzını aça aca sağa sola oksurdu butun gece.Icimde cok büyük bir huzursuzluk var bu yüzden sanki her yerde mikrop varmis gibi hissediyorum.
Ben sezaryan olmadı m ama ameliyat olduğumda yanimda ki kadın sezaryan olmustu sonta takılmıştı.oda da ameliyat elbisesi giydi öyle aldılar.sedyede gidiyo n sedyede geliyon. Ic çamaşırı giymiyosun birde onla mi ugrassinlr.hasta bezi ni oda da taktilar sanırım.belki her hastane farklıdır canim benim anlattığım bartin da devlet hastanesiSezeryan olan arkadaşlar ameliyata nasıl alıyorlar sonda takıyolar mı.daha odada iken mi ameliyat kıyafeti giydiriyolar.alttan iç çamaşırı giyiniliyor mu.hasta bezini ameliyathanede hasta bakıcı mı takıyo falan filan
Ne oldu canim sana niye agliyosun senden ve bebeğinden daha önemli olan ve seni ağlatan şahsi ve olayı merak ettim.kimse için ağlamaÇok mutsuzum yaklaşık 24 saattir bişey yemedim kolum kalkmıyor. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı beni böyle ağlatan bebegim i huzursuz eden kişiyi Allaha havale ediyorum Allahından bulsun canım yanıyor. Kendimi durdurmak istedikçe gözümden yaş süzülüo sanıyorum tansiyonm düştü. Hareket edemiyorum annem e ulaşamıyorum babam zaten evi terk etti kardeşim çalıyor. Annem gelse nolcak onun derdi ona yeter babam ortada yok çnkü.. Bebegimin dha beşiği alınmadı.. Dayanacak gücüm kalmadı Allahım diyoröim al canımı ders olsun beni ağlatan o şahsa.
Yok kiz sonta da aci olmuyo bana taktılar baygın filan da değildim.Dedim eğer sonda takarken ağrı oluyosa bayılttıktan sonra taksınlar.o zaman çıkarırken hissetmişsindir
Demekki her doktorun yöntemi farklı
Bende merk ettim durup dururken mi geldi cnmKızlar benden bir iki damla kan gelmis nedir acaba
Görmüştüm o korseyi belden destekleyen bişeydi,bi de ben görüşeyim ya benimki sol iç bacağa da vuruyor fıtık değildir inş penguenden hallice yürüyorum bende
Fitik degildir insallah. Bebek agirlik merkezimizi degistiriyor. O yuzden sanirim butun agrilarGörmüştüm o korseyi belden destekleyen bişeydi,bi de ben görüşeyim ya benimki sol iç bacağa da vuruyor fıtık değildir inş penguenden hallice yürüyorum bende
Ya hem üzücü hemde sevindirici yanlız değilim diyorum okudukça ama cümleten geçer inş tez zamanda ağrılarımız,dayanılacak gibi değil bazen
Banyo yapmıştım bi saat sonra bi iki damla kan gelmis..Nisan tanımına uymuyor sumuksu değildi çünkü..Bende merk ettim durup dururken mi geldi cnm
bebek kasılıyor canım hala devam ediyor babam merak etmiş eve geldi illa götürdü bugün de davet etmişti bizi yemeğe nerde diye sordu görevde dedim bizde acil görev çıkıyor gitti evden kaç kez yazık anne babam üzülüyor suçları ne gel burda birşey yokmuş gibi davran diye mecburen mesaj attım 6 gibi ben geldim 9a doğru da beyefendi geldi 11.20ye kadar durduk mesaj atti geç oldu kalkalım diye bende musade istedim çıktık yolda hiç konuşmadık eve girdik salona geçti kapiyi kapattı yalvaracak degilim bende odama geçtim şuanÜzülme canim lütfen üzülme.
Belki bebek gelince biseyler değişir sabret canim. Baktın olmadı ondan sonra bakarsın başının çaresine.
Onlar i bosve r de sancin nasıl oldu geçti mi
Sağol canım. Aynen Allah in izniyle Rabbim bi kapı açar elbet çok şükür bu halimize aç açık değiliz şuan :)Loveali canım inş oğluşunuz bereket ve hayırlı kapılar açar benimde eşim 4/5 ay öyleydi çok şükür hamilelik olunca yoluna girdi herşey ve kötü günde sormazlar buda eşleri birbirine kenetliyor
@Kriziantemcicegi inş eşin anlar ben öyle olunca daha çok yiyorum şuan sen ve Bebek'ten önemli değil ağlayacağına beyninin Eti'ni ye düzelince aranızbergamotkokulu Can'ım benim üç fıtık var sebebi ilk doğum, 13/14 saat çalışma hayatım vardı sürekli oturmalı, birde evlenmeden önce küçük bir kaza geçirmiştim üçü de etken olabilirmiş seninki şuan fıtık değildir inş korkma
Sağol canım üzme kendini bak herkesin bi sıkıntısı varÇok ama çok tesekkur ederim Allah razı olsun kızlar.. Sorun eşim cok üzdü bni bnde ona sinirlenip yemedim bir şey bugun bizim için özel bir gündü kıçını devirip akşam a kadar uyudu. Çok zoruma gitti doldum tastım galiba.. Maddi sorunumuz Allah a şükür çok çok yok kendi yağımzda kavruluyoruz.. Beşiği hala almadık çnkü tembel bir insan sabaha kadar çalıştığı için akşama kadar uyuyor. Allah hepimize yardımcı olsn.. Loveali inşaallah eşin hayrlı bir iş bulsn..
Kendini takip et canim 5 dakika da bir sanci olursa hemen git.uzulme tatlim .bebek olduktan sonra takip et eşinin tavırlarını. Cok çabuk soğumuşsunuz birbirinizden yeni evliydin sen diye hatırlıyorum.bizde cok kavgalar ettik sürekli ailem ailem diyodu .yeni ev aldık taşındık halen ailem diyodu.güzel davran diyodu .evde tabak çanak bırakmadım o sinirle önüme ne gelirse firlattim hemde eşime doğru.cok sinir krizi gecirmisimdir .cok ayrılmak istemişimdir ama benim babam beni kabul etmedi istemedi ayrılmami.bende ayrılamadım çalışan biri değilim. Meslek lisesi mezunuyum ama evliliğimde hiç çalışmadım.basaramadm kısacası.bebek kasılıyor canım hala devam ediyor babam merak etmiş eve geldi illa götürdü bugün de davet etmişti bizi yemeğe nerde diye sordu görevde dedim bizde acil görev çıkıyor gitti evden kaç kez yazık anne babam üzülüyor suçları ne gel burda birşey yokmuş gibi davran diye mecburen mesaj attım 6 gibi ben geldim 9a doğru da beyefendi geldi 11.20ye kadar durduk mesaj atti geç oldu kalkalım diye bende musade istedim çıktık yolda hiç konuşmadık eve girdik salona geçti kapiyi kapattı yalvaracak degilim bende odama geçtim şuan
Neden geldi acaba başka bi değişiklik var mıBanyo yapmıştım bi saat sonra bi iki damla kan gelmis..Nisan tanımına uymuyor sumuksu değildi çünkü..
benim annem de aynısını söylüyor bana. Ben sancım geldikçe o yok 10 gün daha var diyorBugün annemler geldiler..karnıma bakıp daha 10 günün var dedi..Daha 10 günne çabuk geçti vakit 10 güncük kalmış işte...ama daha erken de gelebilirsin bebeğim çünkü çok ağrılarım var..bacak aram çok ağrıyor yürümekte zorlanır oldum
Canım benim eşim de çok tembeldir ve istanbulda olmama rağmen merkezi bir yerde değiliz. Gittiğimizde de hemen sıkılır. Birçok konuda tembeldir. Ona bıraktığım her şwy bana patlar. Mesela yazın taşınmaya ilgilenemedim tuttuğu adamlar yeni aldığımız tüm eşyaları çizmiş kırmış.Çok ama çok tesekkur ederim Allah razı olsun kızlar.. Sorun eşim cok üzdü bni bnde ona sinirlenip yemedim bir şey bugun bizim için özel bir gündü kıçını devirip akşam a kadar uyudu. Çok zoruma gitti doldum tastım galiba.. Maddi sorunumuz Allah a şükür çok çok yok kendi yağımzda kavruluyoruz.. Beşiği hala almadık çnkü tembel bir insan sabaha kadar çalıştığı için akşama kadar uyuyor. Allah hepimize yardımcı olsn.. Loveali inşaallah eşin hayrlı bir iş bulsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?