2017 Şubat Anneleri

Annem düğün zamanı aileleri şeytan üç kez kakışkar hep bir şeyler olur derdi.
Bence aynı şey hamilelik döneminde eşler içinde geçerli.
Çevremde de gördüğüm duyduğum En baba evliliklerde dahi bir ayrılma aşamasına gelme durumu oluyor.

Kızlar ben iyice ağırım bugün yatamıyrm evin içinde yürüyorum benle aynı gün olup bu şekilde olan var mı bebeğin hareketleride çok şiddetli canımı yakıyo hem alt tarafdan acıtıyo hem karnımı ama sancıya dair bişey yok

Panik yapma cnm o Zaman ne güzel kavuşmanıza az kaldı.. Eğer Ağrı'ların olursa peteğe falan dayan ılıklık iyi gelir beline masaj yaptır düzenli gelince gidersiniz yarında olsa diğer günde olsa
heyecan yapmamaya çalışıyorum eşim benden çok daha panik durumda babanlara götüreyim seni diyor ama sancı gelecekse de evimde rahat edeceğim yerde kalmak isterim ..Allah hepimize yardım etsin inşallah..

Kızlar ben de sizden bir konuda fikir istiyordum.
Ben iki taraftan da uzaktayım. Görümcelerimle görüşmüyoruz. Kvde de o aramadan konuşmayız.
Kv doğumda 10 gün gelir kalırım diyordu
Ben D e annemle birlikte olmasınlar annem gitsin öyle gelsin istiyordum ama torun hevesi vardır kırmayayım diye kabul ettim. Ama hayvan sürüleri var iki tane, küçük görümceme bırakması gerekiypr o da normalde büyük görümcemin çocuğuna bakıyor, 15 gün tatilden sonra olursa d
Benim de aynı canım bugün iki defa vurdu sancı ama düzensiz. Bebeğim hareketleri iyi maşallah ama canımı acıtıyor hareket ettikçe

heyecan yapmamaya çalışıyorum eşim benden çok daha panik durumda babanlara götüreyim seni diyor ama sancı gelecekse de evimde rahat edeceğim yerde kalmak isterim ..Allah hepimize yardım etsin inşallah..
Erkeklere bakma cnm onlar TV de gördükleri gibi sanıyorlar olayı ama öyle çığlık çığlığa gidilmiyor evden :) nerde rahat oluyoraan orada kalman mantıklı Allahım kolaylaştırsın inş arkadaşım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba şubat anneleri uzun zamandır takıp ediyorum sizleri fakat üyelikle ilgili bı aktivasyon sorunu yaşadığım için mesaj yazmaya açık değildim bugün başardım sanırım 36+6yım bende 14subat beklenen doğum tarıhımız normal doğum görünüyor 2.Doğumum olucak allahın izniyle

Meleklerinizin isimlerine karar verdiniz mı acaba biz bitürlü netleştiremedık kızımdada çok zorlanmıştık Elvinafra çok içimize sindi erkek ismi öneriniz varmıdır acaba oğluşlara ne isimler koyacaksınıZ bizede fikir olsun

Mide yanması ile uyandım gece çok oturamadigim için telefonla uğraşa uğraşa uykumu getiriyorum bu saatlerde de uyanıyorum sonra uyu uyuyabilirsen ilacımı içtim bebeğim de kıpır kıpır artık çıkmak istiyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…