Can'ım haftan gelmiş doğum başlangıcı olmasın yada işaretçisiKızlar benden bir iki damla kan gelmis nedir acaba
Çok güzzeller ya çok hoşuma gitti ellerinizle ne güzelde hazıramışsınızKızlar bizde süsleri hallettik bugun ablam ve kardeşimle sizinle de paylaşmak istedim. Magnetlere nazar boncuklu iğne ile isim etiketi takmak kaldı sadeceEki Görüntüle 1943630 Eki Görüntüle 1943628
Kızlar bizde süsleri hallettik bugun ablam ve kardeşimle sizinle de paylaşmak istedim. Magnetlere nazar boncuklu iğne ile isim etiketi takmak kaldı sadeceEki Görüntüle 1943630 Eki Görüntüle 1943628
sanırım doğum habercisi ama arastırdım bugünde olabilir bi kaç gün sonrada diyorCan'ım haftan gelmiş doğum başlangıcı olmasın yada işaretçisi
Panik yapma cnm o Zaman ne güzel kavuşmanıza az kaldı.. Eğer Ağrı'ların olursa peteğe falan dayan ılıklık iyi gelir beline masaj yaptır düzenli gelince gidersiniz yarında olsa diğer günde olsasanırım doğum habercisi ama arastırdım bugünde olabilir bi kaç gün sonrada diyor
Oy oy çok tatlılar şanslı Prenses annesi neler hazırlamış öyle ellerinize sağlıkKızlar bizde süsleri hallettik bugun ablam ve kardeşimle sizinle de paylaşmak istedim. Magnetlere nazar boncuklu iğne ile isim etiketi takmak kaldı sadeceEki Görüntüle 1943630 Eki Görüntüle 1943628
heyecan yapmamaya çalışıyorum eşim benden çok daha panik durumda babanlara götüreyim seni diyor ama sancı gelecekse de evimde rahat edeceğim yerde kalmak isterim ..Allah hepimize yardım etsin inşallah..Panik yapma cnm o Zaman ne güzel kavuşmanıza az kaldı.. Eğer Ağrı'ların olursa peteğe falan dayan ılıklık iyi gelir beline masaj yaptır düzenli gelince gidersiniz yarında olsa diğer günde olsa
elinize sağlık çok güzelKızlar bizde süsleri hallettik bugun ablam ve kardeşimle sizinle de paylaşmak istedim. Magnetlere nazar boncuklu iğne ile isim etiketi takmak kaldı sadeceEki Görüntüle 1943630 Eki Görüntüle 1943628
Benim de aynı canım bugün iki defa vurdu sancı ama düzensiz. Bebeğim hareketleri iyi maşallah ama canımı acıtıyor hareket ettikçeKızlar ben iyice ağırım bugün yatamıyrm evin içinde yürüyorum benle aynı gün olup bu şekilde olan var mı bebeğin hareketleride çok şiddetli canımı yakıyo hem alt tarafdan acıtıyo hem karnımı ama sancıya dair bişey yok
Erkeklere bakma cnm onlar TV de gördükleri gibi sanıyorlar olayı ama öyle çığlık çığlığa gidilmiyor evden :)heyecan yapmamaya çalışıyorum eşim benden çok daha panik durumda babanlara götüreyim seni diyor ama sancı gelecekse de evimde rahat edeceğim yerde kalmak isterim ..Allah hepimize yardım etsin inşallah..
Doktoruna gitmem gerekıyo canım panik yapmadan kan gelmesi ciddi bir belirti olabilir dogum için bizide haberdar et mutlaka durumundanBanyo yapmıştım bi saat sonra bi iki damla kan gelmis..Nisan tanımına uymuyor sumuksu değildi çünkü..
Ne güzel herkes uyuyor ben uyuyamıyorum
Uyumayan var miiii
Canım mart annesiyim bende uyuyamıyorum bu saatlerde hep uyanıgım telle ugrasıyorum uykum gelsin diyeNe güzel herkes uyuyor ben uyuyamıyorum
Uyumayan var miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?