2017 Şubat Anneleri

Aynen hareketleri çok can yakıyo sancı nı giriyo bazen diyrm ama alakası yok iyice yeri daraldı yatmak işkence geliyo artık bana çok düzensizleşdi herşeyim anneler neden kutsal şimdilerde daha iyi anlıyrm gerçekden çok yorucu ve uzun bi yol

başım catliyor dünkü ağlamanın sıkıntının acısı bu arada salonda yatmış eşim ilk defa ayrı uyuduk canımı çok yaktı boşanma konusunu açtı beni bırak istemiyorum senle devam etmeyi dedi hepsi aklımda yer etti hep kussek ben giderdm bu ilk oldu sanırım çok şey değişti aramızda

Kizlar ya bu eskiler ne cok biliyo anam zaten stresli zamandayim son zamanim eltimin annesi iyice korkutu beni yaa zaten iki dusuk yasayan birine destek olmalari gerekorsen agzima ediyo eltimle anasi hic bu cocugun yasayacagini dusunmediler hep dusecek bisi olacak gozuyle baktilar 3.cu ayda besik aldim neymis niye almisim brbek duserse nolcak elinin koru olcak insan az destek olir neymis ilk aylardan bahsediyorum yuruyyus yapma acilman olur cocuk duser acayip moralimi bozuyolardi aksam geldiler buyuk eltimdelerdi bizde bebek gormege gittik bu seferde neymis wc ye gitme bi lehene ise bakarsin anlamazsin cocuk birden dogar duser bogarsin klozette diyolar kuvete girme yok belden asani yikama anlamazsin cocuk birden dogar falan yahu simdi de bunlarla kurcalicam kafami her wc ye gidiyorum odum kopuyo geceden beri yaa bide yogun bi akinti oldu ama beyaz aklimi aldilar ya insafsizlar eger oyle kolay olsaydi herkes evde dogururdu zaten odum kopuyo kizimada bisi olcak diye su soykenenler dencek seymi ya cisin var sanarsin suyunla beraber gelir cocuk bogarsin kuvette yada klozette diyolar sinirim bozuldu su saate kadar uyuyamadim yaa yeminle artik wc ye telefonla giriyorum korkudan 8 ayim hic kolay gecmedi son ayim degil son haftaalarim pskolojimi bozdular ya vicdansizlar buyuk eltimde bana korkma okadar basit degil dogum ama benim yengemde ne yazikki boyle oldu dedi dikkat et dedi onlar gibi korkutarak soylemedi simdide bundam korkar oldum zaten hep ne kadar enteresan sey varsa beni buldugu icin buda mi bulucak diyorum bide ciddi ciddi bogarsin cocugu yok bilmem ne niye belden asagini yikiyosun ya birden acilman olirda cocuk duser kafa ustu ölur falan yahu dr lar demiyomu suyun yad anisanin gelince hemen ilik suyla belden asagini yika diye esimede diyemedim bisi yanimizda yoktu mutfakya bayanlar konusuyoduk oyle tahmin yurutuyolardi su zaman bu zaman gelor diye ordan pat diye anasi boyle demesin mi bide eltimde falan dedi zaten egilip kalkamiyorum arrik baya zorlaniyorum bayagi indi asagiya karnim sen haftaya dogurursun yok tek kalma yok bisi olur insan az destek olur guzel guzel anlatir nasil insanlikki kucuk eltimle anasi hep benim bisi olacak gozuyle bakiyolar beni istemiyolar mi anlamadim ya zaten kiz beni kiskaniyo cekemiyo iyi biseyim olmasini istemiyo anasi cikti basima oda hep korkuttu beni dusuncesiz insanlar cok sinirliyim yaa bide ustune ustun ben eltim icin o hamileyken neler neler yaptim anasi yaninda yakininda oldugu halde ben kacarak evlendim benim ailemden kimsem yok yanimda destek olacak hala konusmuyoruz yaklasik iki sene olucak temmuzda esimin ailesinden baska kimsem yok ama sanirsin elrim oyke arkamdan konusmalar kacan kiymete bindi demeler esin ailesi bni el ustu tutuyo bunun yari sebebi sicak kanli olmam oldugum gibi olmam kp gelinlerin icinde en cok beni seviyomus kizlari hep oyle diyo cok sicak kanli oldugu gibi diyomus bu kucuk eltim hic cekemiyo bni hep kiskaniyo neler ediyo varya saysam nasil sabrettin dersiniz aksam az daha cok pis kiricaktim ikisininde kalbini yine sustum hamile insana denmicek seyler ya bana neler ettiler bende o hamileyken hic yanliz birakmadim o hemen kis geldi bahanesiyke anasinin yanina kacti ona yengem baksin falan diyomus buyuk eltim icin rabbim sorsun aksam aksam bana cektirdikleri korkunun hesabini delirttiler beni has gene yaaa k bakmayin cok doldum patlamanin esigindeyim birilerinin destegine ihtiyacim var komseye anlatamiyrum anlamiyolar abartiyo diyolar ama kor gozleri gormuyo hep benim mi canima okuncak milletin kalbi kirilmasin sus elif benimki ne ozaman tas mi tasiyorum gogus kafesimde

Günaydın kızlar...
Bebeğimle son günüm...

Aynıyım canım.
Bugün kasıklarım çok ağrıyor.
Gece boyunca da belime vuran regl ağrısı çektim.
Sabaha kadar 100 kere yatağa girip çıktım ,evin için de dolandım durdum öyle.
Sancım yok ama belime dizlerime vuran regl ağrım var bugün...

Biz dün nihayer karar verdik.
Saltuk Buğra olacak oğlumun ismi inşallah.
Hoşgeldiniz bu arada..

Kötü şeyler yaşanmış ..
Bu kadar şeyi içine atamazdın zaten..
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
İnşallah doğuma küs girmemiş olursunuz..

Günaydınnnn
36+0
Ne zor günler ne büyük acılar geldi geçti, minnak kızım büyüdü güzel güzel ve destek oldu annesine. Evet, anne oldum ben-ne değişik bir duygu. Şimdi karnımda hıçkırıyor. Kimbilir nasıl güzeldir diyorum, doğsa da kavuşsam artık
Çocukları aşırı sevmeme ve çok iyi iletişim kurmama rağmen anne olmayı düşünmemiştim hiç ne garip. Oysa ki çok güzel bir süreçmiş hamilelik, bütün zorluklarına rağmen bir kıpırtısı her şeyi unutturuyor. Yuvarlanırım sanırdım 9 kilo bile almadım. En kötü 21 günümüz kaldı, 12 ile kapatırım maksimum sağlıkla gelsin artık

volkicansu aylardır senin de kararın bu yönde değil mi? Belki de ondan duyduğuna üzüldün sadece ama mantıklı düşün adam değişmiyor ve sen Zaten ayrılma kararını çoktan aldın. Her şey yoluna girecek zor bir süreç ama atlatacaksın

@Ecrin ensar bebek_elif valla arkadaşım içim şişti yarıda okumayı bıraktım hatta yarı bile değil
Hiç sevmem cahil insanı konuşturmam da. Kapatıverseydin çenelerini dinlediğin kabahat. Çok biliyorsanız doktorluk yapın de, senin Zaten bi doktorun var. Tuvalet yaparken doğurmak ne ya ne cahil insanlar var yazık valla. Tepende bunların konuşmasına izin verdikçe daha çok çekersin lohusayken de

Ayy yarın geliyor
Çok kolay bir Doğumun olur umarım, spinal mi yapacaksın?
Ağrısız sızısız ilk saatlerini geçirip kolaycacık ayağa kalkar ve rahat rahat yürürsün umarım
Bütün dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyorum

adıyla yaşasın inşallah çok güzel ve manidar bir isim çok beğendim cok

Evet canım spinal anestezi olacağım.
Rahat bir doğum için bol bol dua ediyorum.
Rabbim zorlukların da üstesinden gelmeyi nasip eylesin inşallah..
Ben de hepiniz için bol bol dua edeceğim canım.

Geçmiş olsun ya fıtık geçen bişey mi bilmem ama ciddi ciddi sol bacak kökümde fıtık var sanmaya başladım bugün doktorumla konuşacağım daha önce de söylemiştim normal filan demişti ama dediğin gibi bazen topallıyorum bi de Doğumdan sonra kalıcı olması beni çok korkutuyor

ben bu tarz konulara pek yorum yapmıyorum. Gaz vermek gibi olsun istemiyorum ama Sakın yumuşama. Blöf yapıyor. Aklınca acındıracak kendini. Sen ne kadar sağlam durursan o o kadar kendini bırakır. Senin ince noktalarını iyi biliyor eşin. Bu şekilde senin yumuşayacağına emin. Ama sen ondan daha emin ol. Eşini çok seviyor olabilirsin ama oda o ailede yetişmiş. Ve bu hareketleri bile ailesi gibi davrandığını gösteriyor. Ailesinin oğullarına yaptıklarını eşinde sana yapıyor. Duygu sömürüsü. Birkere kendini bırakırsan devamı gelir. Boşanmak mı istiyor hay hay de kaybeden sen olursun de geç.

Son düzenleme:
Uff ecrin ne manasız konuşlamalar bunlar he deyip geçebiliyorsun geç mümkün olduğunca da bi araya gelmekten kaçın lütfen

Saçmalığa bak geçen bende teyzemlerdeydim 30yıl önceki ilk doğumunu anlatıyordu ordaki ebelerde WC'nin deliğine dğeil kenarına oturun derlermiş sebebi çocuk doğarsa deliğe düşmesinmiş

Tam bişeyler söyleyecektim ki teyzem demesin mi bi kadın deliğe oturmuşta çocuk doğmuş

Eskiler efsaneyi seviyor boşver sen içini rahat tut

Allah büyük az kaldı zaten Doğuma nasipse öpüp koklayacaz mis kokuluları
Üzme kendini üstüne düşünüpte

Doğuma hatta Doğum sonrası 40-50güne kadar köşe kapmaca oynamaya karar verdim herkesle çok acayip senaryolar dönüyor ortada,benim bile asabım bozuluyor artık (pek duygusal sayılmam)

Benimde aşırı derecede acıtıyor. Aşağıda hissediyorum. İyice dengemi kaybettim ya

Vallaha mi kiz usg den anlasiliyomi ay hadi ins bnm burdaki dr erkekte utaniyom persembe 36+4olucam o zaman anlar dimi usg den n cokta bunu merak ediyorum su cati muayenesi nasi oluyo

Ben de bilmiyordum anlaşıldığı ama daha vakit var rahatsız etmeyelim sizi dedi. Çarşamba olcam ben de bakalım. Düşünmemeye korkmamaya çalışıyorum :)

Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye

Ben de öyleyim hurma yiyorum pilates topunda zıplıyorum ama sonra ya doğarsa diyorum

Canım benim senin de bi dayanma noktan var içine atmaktansa söylemen daha iyi. Senin ve bebeğin için hayırlısı olsun. Allah akıl fikir versin o aileye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…