2017 Şubat Anneleri

Kizlar ya dun aksamdan beri karnim sertlesiyo kasiliyo adet gibi sanci giriyo saate baktimda ilkde bi saatte birdi gece 20dk. Bire dustu normlmi sizce suan yine kasiliyo ama seyrek seyrek

buraya yazdıktan sonra ezan okundu namaz sonrası yanıma gelmişti üstüm açıktı onu örttü sarıldı alnımdan öptü bende uyuyor numarası yapıp kımıldamadım sabah erken durusmasi vardı sessizce hazırlanıp gitti çok zoruma gidiyor ancak taviz vermem bundan sonra hem sözle herkese lafımı sokucam bebek görmeye gelenler o kadar eşyayı bunlar aldı sanmasın hiç eşime de yüz vermedim vermicem o kadar laf dedim dün tek kelime etmedi dinledi biraz uzanip çıkıp gitti cevap veremedi çünkü hatalı olduğunu biliyor ama arada kaldı farkındayım haklı olan kimse onu seçsin maddi olarak en fazla arada mutfak masrafına yardım ederse birşey demem onun dışında hep eşimi de uyarıcam hatta paranın idaresini ben alicam gerekirse harçlık vericem ona hic sevmem erkegi boyle ama isini bilseydi oda artık sürekli araba alma işini der dururum doguma haxirlik olarak benim gecelik emzirme atleti dagitilacak hediyelikler ve ana kucağı kaldı onları da bu hafta kendimi toplayıp halletmem gerek kızım için mecburen ayaktayım

Bende de aynı durum var canım. Dr aynısını söyledi. Bir tur boynuna dolanmış ama kan akışını engellemiyor gevşek duruyor dönüşlerine dikkat et dedi sadece. Normal Doğuma engel değil boynuna 5 tur dolayıp da normal doğan bebek biliyorum endişe etme ama dikkatli ol dedi. Sırt üstü yatmıyorum ve gece dönerken çok dikkat ediyorum. Ben de şuan 36+6 yım.

Ben de ya sancı mı diyorum ama değil bildiğin çocuğun durduğu yer ağrıyor. Sanki itiyor gibi baskı var. Dar elbisenin içinde saatlerce kalmış gibiyim

Ay valla içim şişti böyle konuşanlar hiç Doğum yapmamış mı acaba? Tuvalete düşer nedir ya? Kocaman bebek geldiğini hissederiz heralde

Yoooo allahtan ben lohusayken onlar burda olmicak zaten dedim surda doguma az kaldi biso demeyij bana dedim zaten endiseliyim diye azarladim onlari daha citlari cikmadi ama sinir olmamak elde degil ya

Aaa yok canim onlar daha iyi bilor kendi kizia boyle yapmadi bencil insanlar ya kolay olsaydi herkes evonde dogururdu zaten hayir hep bana gelince mi boyle antika insanlar tureyiveriyo ben anlamiyorum tek sevindigim nokta ben dogum yaptigimda onlar burda olmicak bakmaya gelip gidiceklermis yaz gelene kadar gelmiek bu tarafa

Oh iyi bari böyle saçma şeylerle başın ağrımaz en azından

Kizlar ya dun aksamdan beri karnim sertlesiyo kasiliyo adet gibi sanci giriyo saate baktimda ilkde bi saatte birdi gece 20dk. Bire dustu normlmi sizce suan yine kasiliyo ama seyrek seyrek
anladığım kadarıyla düzenli geliyor hareket edince geçmiyorsa ılık duş al canım senin kız aceleci gibi o zaman sancı sıklığını biraz daha takip et doktorunu ara çantanı kapının yanına koy hastaneye yakınsan 5 dakikada bir olunca çıkın evden hemen düşmez zaten sıklığı da sen takipte kal ben doğarken annem 1 hafta çekmiş doğum sancısını düzenli aralıkla ama düşmemiş sıklığı o kadar süreyi beklemişim

Aynen oyle hayir ben zaten kafamda senaryo kuruyorum suyum gelirse soyke yapim aman nisan gelirde boyle yapim sakin olayim falan diye e bide onlarin efsanelerini duyunca cildirdim aksam hic moral vermediler hamileligimin basindan beri hep olumsuz en sonunda uzaklastim ama aksam denk geldik ikisi bi araada olunca gene basladilar buyuk eltik kizdi korkutmayin kizi zaten sikintisi var diyebende kalp korarim aman neyse dedim ki tersim cok pos tamiri olmaz o derece hakedeni kiriyorum kactim mutfaktan ama aklimdan cikmadi dedikleri ruhsuz bunlar ya ruhsuz

Oh iyi bari böyle saçma şeylerle başın ağrımaz en azından
Heh iste sirf ondan tuttum cenemi yoksaa varya ama bu bardagi baya doldurdu bisi daha olirsa tasacak eltime dedim ben dogurunca anan kalmasin yanimda valla kalbini korarim dedim tamam dedi kadin ayakli felaket mubarek anasi yuzunden kendi cocugunu emzoremedi kucuk eltim cok biliyolar ya goya tecrubeliler ama hic faydasi olmuyo aksone hep zarar allahhtan cok sansliyim o konuda nisana kadar gelmicekler bu tarfa

Bu arada kizlar hakkinizi helal edin dun geceden beri inanilmaz dolmustum burda basinizi agrittim boyke cahil insanlar yuzunden beni dinleyip destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim allah razi olsun sizden son haftalarim persembe ne diyecek dr bakalim hayirlisi iyice bunaldim sizinde caninizi siktim boyleleri yuzinden hakkinizi helal edin olur mu

Günaydın kızlar,
Görünürde son 10 günümüz. Doğuma dair hiç bir belirti yok. Benden ilerde olup doğum belirtileri yaşayan arkadaşları görünce benimki baya bekletecek mi acaba diyorum. Bakalım hayırlısı artık.

Geri adım atmaman iyi olmuş. Hep sen ilk adımı attığın için alışmış o da. Bu sefer sen adım atmayınca o adım atmak zorunda kalacak merak etme. Seni istemiyorum diyip kesip atmak kolay değil. Heleki yakında gelecek olan bir masum varken. Aslında onun işi çok zor. Bir erkek için arada kalmak kadar zor bir durum yoktur. Bebek olunca eminim daha farklı olacaktır herşey. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Ay kuzum okurken benim içim daraldı valla. Ya sen nasıl sabrettin bu kadar saçmalığa. Kimsenin seni germesine müsade etme. Sen hamilesin az insan anlayışlı olur destek verir. Bazen akrabalar yedi kat yabancıdan daha zararlı olabiliyor. Sen onların söylediklerini boşver.

Hadi gözün aydın sona yaklaştın. Hem sevindirici hem de buruk bir heyecan olsa gerek. 9 ay içinde büyüyen bir varlık şimdi dışarıya çıkıp hayatına giriyor. Allah doğumununda kolaylık versin tez zamanda ayağa kalkıp normale dönmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize.

günaydın anneler ve güzel bebekleri :) bursada yaşayıp bursada doğum yapacak var mı doktorunuz kim ve memnun musunuz? ben doktor değiştireceğim de karar veremedim??

Aynen kendileri de bi zamanlar bu yoldan geçmiş olmalarına rağmen her nedense sanki hayatlarında hiç Doğum yapmamışlar gebelik süreci yaşamamışlar gibi onların da bir zamanlar rahatsız oldukları konuları açıp açıp insanın canını sıkmaktan geri kalmıyorlar
Anlamak çok güç. Ya sabır.
Sıkmayalım canları bebişleri zaten çoğu gitti azı kaldı

Haklisiniz kizlar vallahi zor sabrettim oda bnm insanligimdan yoksa acsaydim agzimi geride harabe kalirdi cunku agizlarini acip tek kelam edemezlerdi bana hal kalmzdi az cekmedim onlardan simdi hamileyim yeri geliyo saudiriyorum ama aksam bayagi kalabaliktik sonra gelin terbiyesiz olur iste lf karsilayinca sustum ama yengeme dedim size ayip olacak ama bu son du dedim bir dahakine neler olir ben tahmin edemiyorum dedim simdi persembeden sonra yengemin yanina inicem tek birakmiyolar beni allah razi olsun keske kucuk eltimde buyuk eltim gibi olsa ama nerdeee gotumcekerimi bile bana kotuluyodu bi ara sirf kiskancindan kucuk eltimi kimse isfmtemiyo yalancinim teki yedi koyu kirar oyke biri benide onuda biliyolar ama ben oldugum gibiyim o yuzden iki gorumcemde yanima geldi kaliyo doguma yakin bize gel dedielr bi aksilik olmazsa oyke yapicaz bakalim hayirlisi tek dusuncem suan kizimi saglicakla kucaklamak onlarada sira gelecek ama su 40 gunude bi atlatayim yapicami biliyorumm intikamim aci olucak o ikisine sorucam ama simdi canima daha fazla sikmalarina izin vermicem kaynanama soylemis buyuk eltim yengem yani kaynanamda bni aradi sen sikma cnini bosver onlari cekemiyolar falan dedi moral verdi sagolsun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…