2017 Şubat Anneleri

Gerçekten Can'ım burda bir aile olduk artık kimsenin anlamadığı yerde biz birbirimizi anladık kimseye anlatamadığımız seyleri burda paylaştık . Onun için bir sıkıntı olursa maddi manevi burdayım herkes için geçerli

Ne güzel bak kv ve görümceler senden yanaymış eğriyi doğruyu biliyorlarsa hiç bozma kendini sıkma canını

Artık ağırlaştın cajım zamanın geldi ondandır tahlillerin kan değerlerin normal ise yaşadığın seyler normal artık . Ama doktora görün iyi hissediyorsan Demir b 12 idrar yolu iltihabına baktır

Yoooo allahtan ben lohusayken onlar burda olmicak zaten dedim surda doguma az kaldi biso demeyij bana dedim zaten endiseliyim diye azarladim onlari daha citlari cikmadi ama sinir olmamak elde degil ya

Valla açıkça koy tavrını bir daha tekrarlarsa
Yani tuvaleti yapmak bile başlı başına bir olayken doğurmak kolay mı öyle hayret bir şey

günaydın anneler ve güzel bebekleri :) bursada yaşayıp bursada doğum yapacak var mı doktorunuz kim ve memnun musunuz? ben doktor değiştireceğim de karar veremedim??

Medicabil Oktay Altun
Çok memnunum

Kalçam çok agriyo yine ya
Normal herhalde benimde belim ve dizlerim ağrıyor bide fıtığım tam sona doğru kalça Çatalının başladığı yerde bu hafta hep bel ve kalça ağrısı oldu son demler artık vücudumuz hayatının en yüksek kilolarinda olduğundan alışkın değil

Ben gittim sancı filan yoktu ama yatacaksın dinleneceksin Dedi yoksa etken Doğum . Ama senin zamanın gelmiş gibi Doğum belirtisi olabilir Can'ım doktora sor
doktora geldim ntsde sancı çıkmadı..birazdan da doktora görüneceğim bebek iyi olsunda doğmazsa doğmasın

seydask hiç deme dönmüyorum hiç gece ve aynı tarafa yatmaktan kolum uyuşuyor sürekli
Benmde bazen öyle oluyor böyle böyle bitircez artık anne olmak kolay değil
Artık ağırlaştın cajım zamanın geldi ondandır tahlillerin kan değerlerin normal ise yaşadığın seyler normal artık . Ama doktora görün iyi hissediyorsan Demir b 12 idrar yolu iltihabına baktır
Dün gittim cnm iyi herşey dedi başı iyice vajinamda olduğu için olurdedi

Tekrar çok sağol Allah razı olsun çok şükür dedim ya şuan iyiyiz zaten annemler fln da gelecek çok şükür bu halimize düşünmen söylemen yeterli

Fitigim yok diye biliyorum canım ama evet bünye ağırlaştı artık hepimiz yaşadığımıza gore normal galiba dediğin gibi bende 50 yı hamile olduğumda görmüştüm nerdeyse ama şuan 70 im o yüzden vücut napsin bacaklar taşımıyor

:)
Günlerimiz aynıymış. Ben de 8 kilo aldım henüz. Bir an kendimi okuyorum sandım. :)

çok şükür herşey yolunda cıktı..Ama bebeğim 3700 olmuşdoktor doğurturuz dedi ama nasıl olacak bilemedim
Maşallah o nasıl bir kilo öyle. gerçi ultrasonda ölçümler bazen çok sağlıklı olmayabiliyor. inşallah normal doğumuna engel olmaz.

Valla açıkça koy tavrını bir daha tekrarlarsa
Yani tuvaleti yapmak bile başlı başına bir olayken doğurmak kolay mı öyle hayret bir şey

Medicabil Oktay Altun
Çok memnunum
bende arkadaşımdan duydum iyi doktor diye doğum ücretleri hakkında bilgin var mı? onunla görüşemeye gidebilirim

sağlıkla doğsun inşallah ve umarım kolay bir doğum olur canım.. dualarımız seninle

çok şükür herşey yolunda cıktı..Ama bebeğim 3700 olmuşdoktor doğurturuz dedi ama nasıl olacak bilemedim
Ya tam aynı sonucu vermiyor cihazlar hele benim bir yerde 2900 bir yerde 2500 yazdığı hafta çokta artık cihazlara inanmamaya başladım çoğu kişi de hep söylendiğinden daha az kilo ile doğduğunu derler pek soylenenden fazla çıkan duymadım onun için rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…