- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Bende de aynı durum var canım. Dr aynısını söyledi. Bir tur boynuna dolanmış ama kan akışını engellemiyor gevşek duruyor dönüşlerine dikkat et dedi sadece. Normal Doğuma engel değil boynuna 5 tur dolayıp da normal doğan bebek biliyorum endişe etme ama dikkatli ol dedi. Sırt üstü yatmıyorum ve gece dönerken çok dikkat ediyorum. Ben de şuan 36+6 yım.
Sagol canim icimi rahatlattin. Bana donuslerine dikkat et demedi mumkun oldugunca dikkat etmeye falan calisiyorum ama daha ozen gosteririm. Peki doktoruna sordun mu kordonun boynundan cikma ihtimali var mi? Ben sormayi unuttum. Bebegim basasagi konumda
Gerçekten Can'ım burda bir aile olduk artık kimsenin anlamadığı yerde biz birbirimizi anladık kimseye anlatamadığımız seyleri burda paylaştık . Onun için bir sıkıntı olursa maddi manevi burdayım herkes için geçerliOyyy sağol kuzum benim Allah razı olsun çok şükür şuan iyiyiz ben arkadaşımız da biraz kendini toplasin herkesin var bi sıkıntısı diye yazdim çok şükür aynen Rabbim elbet verir rızkını herkes bu imtihan da arkadaş a biraz iyi hissetsin kendini diye yazdım sağolasın
Ben gittim sancı filan yoktu ama yatacaksın dinleneceksin Dedi yoksa etken Doğum . Ama senin zamanın gelmiş gibi Doğum belirtisi olabilir Can'ım doktora sorKızlar benden bir iki damla kan gelmis nedir acaba
Ne güzel bak kv ve görümceler senden yanaymış eğriyi doğruyu biliyorlarsa hiç bozma kendini sıkma canınıHaklisiniz kizlar vallahi zor sabrettim oda bnm insanligimdan yoksa acsaydim agzimi geride harabe kalirdi cunku agizlarini acip tek kelam edemezlerdi bana hal kalmzdi az cekmedim onlardan simdi hamileyim yeri geliyo saudiriyorum ama aksam bayagi kalabaliktik sonra gelin terbiyesiz olur iste lf karsilayinca sustum ama yengeme dedim size ayip olacak ama bu son du dedim bir dahakine neler olir ben tahmin edemiyorum dedim simdi persembeden sonra yengemin yanina inicem tek birakmiyolar beni allah razi olsun keske kucuk eltimde buyuk eltim gibi olsa ama nerdeee gotumcekerimi bile bana kotuluyodu bi ara sirf kiskancindan kucuk eltimi kimse isfmtemiyo yalancinim teki yedi koyu kirar oyke biri benide onuda biliyolar ama ben oldugum gibiyim o yuzden iki gorumcemde yanima geldi kaliyo doguma yakin bize gel dedielr bi aksilik olmazsa oyke yapicaz bakalim hayirlisi tek dusuncem suan kizimi saglicakla kucaklamak onlarada sira gelecek ama su 40 gunude bi atlatayim yapicami biliyorumm intikamim aci olucak o ikisine sorucam ama simdi canima daha fazla sikmalarina izin vermicem kaynanama soylemis buyuk eltim yengem yani kaynanamda bni aradi sen sikma cnini bosver onlari cekemiyolar falan dedi moral verdi sagolsun biraz
Artık ağırlaştın cajım zamanın geldi ondandır tahlillerin kan değerlerin normal ise yaşadığın seyler normal artık . Ama doktora görün iyi hissediyorsan Demir b 12 idrar yolu iltihabına baktırKızlar ben iyice ağırım bugün yatamıyrm evin içinde yürüyorum benle aynı gün olup bu şekilde olan var mı bebeğin hareketleride çok şiddetli canımı yakıyo hem alt tarafdan acıtıyo hem karnımı ama sancıya dair bişey yok
Yoooo allahtan ben lohusayken onlar burda olmicak zaten dedim surda doguma az kaldi biso demeyij bana dedim zaten endiseliyim diye azarladim onlari daha citlari cikmadi ama sinir olmamak elde degil ya
günaydın anneler ve güzel bebekleri :) bursada yaşayıp bursada doğum yapacak var mı doktorunuz kim ve memnun musunuz? ben doktor değiştireceğim de karar veremedim??
Normal herhalde benimde belim ve dizlerim ağrıyor bide fıtığım tam sona doğru kalça Çatalının başladığı yerde bu hafta hep bel ve kalça ağrısı oldu son demler artık vücudumuz hayatının en yüksek kilolarinda olduğundan alışkın değilKalçam çok agriyo yine ya
doktora geldim ntsde sancı çıkmadı..birazdan da doktora görüneceğim bebek iyi olsunda doğmazsa doğmasınBen gittim sancı filan yoktu ama yatacaksın dinleneceksin Dedi yoksa etken Doğum . Ama senin zamanın gelmiş gibi Doğum belirtisi olabilir Can'ım doktora sor
Benmde bazen öyle oluyor böyle böyle bitircez artık anne olmak kolay değilseydask hiç deme dönmüyorum hiç gece ve aynı tarafa yatmaktan kolum uyuşuyor sürekli
Dün gittim cnm iyi herşey dedi başı iyice vajinamda olduğu için olurdediArtık ağırlaştın cajım zamanın geldi ondandır tahlillerin kan değerlerin normal ise yaşadığın seyler normal artık . Ama doktora görün iyi hissediyorsan Demir b 12 idrar yolu iltihabına baktır
Tekrar çok sağol Allah razı olsun çok şükür dedim ya şuan iyiyiz zaten annemler fln da gelecek çok şükür bu halimize düşünmen söylemen yeterliGerçekten Can'ım burda bir aile olduk artık kimsenin anlamadığı yerde biz birbirimizi anladık kimseye anlatamadığımız seyleri burda paylaştık . Onun için bir sıkıntı olursa maddi manevi burdayım herkes için geçerli
Fitigim yok diye biliyorum canım ama evet bünye ağırlaştı artık hepimiz yaşadığımıza gore normal galiba dediğin gibi bende 50 yı hamile olduğumda görmüştüm nerdeyse ama şuan 70 imNormal herhalde benimde belim ve dizlerim ağrıyor bide fıtığım tam sona doğru kalça Çatalının başladığı yerde bu hafta hep bel ve kalça ağrısı oldu son demler artık vücudumuz hayatının en yüksek kilolarinda olduğundan alışkın değil
Günaydınnnn
36+0
Ne zor günler ne büyük acılar geldi geçti, minnak kızım büyüdü güzel güzel ve destek oldu annesine. Evet, anne oldum ben-ne değişik bir duygu. Şimdi karnımda hıçkırıyor. Kimbilir nasıl güzeldir diyorum, doğsa da kavuşsam artık
Çocukları aşırı sevmeme ve çok iyi iletişim kurmama rağmen anne olmayı düşünmemiştim hiç ne garip. Oysa ki çok güzel bir süreçmiş hamilelik, bütün zorluklarına rağmen bir kıpırtısı her şeyi unutturuyor. Yuvarlanırım sanırdım 9 kilo bile almadım. En kötü 21 günümüz kaldı, 12 ile kapatırım maksimumsağlıkla gelsin artık
Maşallah o nasıl bir kilo öyle. gerçi ultrasonda ölçümler bazen çok sağlıklı olmayabiliyor. inşallah normal doğumuna engel olmaz.çok şükür herşey yolunda cıktı..Ama bebeğim 3700 olmuşdoktor doğurturuz dedi ama nasıl olacak bilemedim
bende arkadaşımdan duydum iyi doktor diye doğum ücretleri hakkında bilgin var mı? onunla görüşemeye gidebilirimValla açıkça koy tavrını bir daha tekrarlarsa
Yani tuvaleti yapmak bile başlı başına bir olayken doğurmak kolay mı öyle hayret bir şey
Medicabil Oktay Altun
Çok memnunum
Günaydın kızlar...
Bebeğimle son günüm...
Aynıyım canım.
Bugün kasıklarım çok ağrıyor.
Gece boyunca da belime vuran regl ağrısı çektim.
Sabaha kadar 100 kere yatağa girip çıktım ,evin için de dolandım durdum öyle.
Sancım yok ama belime dizlerime vuran regl ağrım var bugün...
Biz dün nihayer karar verdik.
Saltuk Buğra olacak oğlumun ismi inşallah.
Hoşgeldiniz bu arada..
Kötü şeyler yaşanmış ..
Bu kadar şeyi içine atamazdın zaten..
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
İnşallah doğuma küs girmemiş olursunuz..
Ya tam aynı sonucu vermiyor cihazlar hele benim bir yerde 2900 bir yerde 2500 yazdığı hafta çokta artık cihazlara inanmamaya başladım çoğu kişi de hep söylendiğinden daha az kilo ile doğduğunu derler pek soylenenden fazla çıkan duymadım onun için rahat olçok şükür herşey yolunda cıktı..Ama bebeğim 3700 olmuşdoktor doğurturuz dedi ama nasıl olacak bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?