2017 Şubat Anneleri

Yarin oglen sezeryana giriyorum kizlar. Hamilelik seruvenimde son gunum:) ins hersey guzel gider saglikla bebegime kavusurum. Allah herkese kolaylik versin :)

Bebeğine sağlıkla kavuş canım , şu an belki de doğurdun bize tecrübeni yazmayı unutma kendini iyi hissettiğinde..

:)
Günlerimiz aynıymış. Ben de 8 kilo aldım henüz. Bir an kendimi okuyorum sandım. :)
Benim bu ara hızlandı 2 hafta önce 6 kilodaydım :) ödem oluyorum artık

bende arkadaşımdan duydum iyi doktor diye doğum ücretleri hakkında bilgin var mı? onunla görüşemeye gidebilirim

Geçen sene 1800 normal 2100 sezeryan ama ocak sonrası ücret ne bilmiyorum

Ne güzel bak kv ve görümceler senden yanaymış eğriyi doğruyu biliyorlarsa hiç bozma kendini sıkma canını
Vallahi ne mal oldugunu biliyolar allahtan ki bana aksamdna beri moral veriyolar mesela ikisi bana cikti sende kalicam dediler bende kaldilar onlarda sinr oldular

Normalde doğuma yakın bebekler az hareket eder derler benim kız çıldırdı 2 gecedir karnımı deliyor resmen. Hoş Zaten yatamıyorum bu günlere şükür,Allah yardımcımız olsun cümlemizin

Slm kızlar nasilsiniz. Dün sarj aleti annemde kaldı şimdi aldım. Dün dr à gittim.haftaya 2 şubatta sezeryan dedi.hatta şansın olursa gel defi. Nst de hiç sanci cikmadim yalnız tansiyonum 13 e 9 çıktı. Takip et dediler. Bebek de haftasında uyumlu. Çok da kilolu olmayacak
Sağlıklı olsun da önemli değil. Bizden haberler bunlar. İnşallah bir hafta en azından bekler. Ellerde carpal tunel sendromu varmis. Geçici inşallah. Hazırlıklar tamam çok şükür. Bekliyorum artik

Normalde doğuma yakın bebekler az hareket eder derler benim kız çıldırdı 2 gecedir karnımı deliyor resmen. Hoş Zaten yatamıyorum bu günlere şükür,Allah yardımcımız olsun cümlemizin
benim kızda oyle ayak diz popo hepsi belli oluyor artık tümsek oluşturuyor göbeğimde sürtüyor bi ara çığlık attım ağrı oldu en komikte bi oval bi kare bi yuvarlak oluyor karnım

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Bebeğin kilosuna hiç takma. Malum doğduktan sonra daha hızlı oluyor gelişimleri.
Carpal tunel sendromu geçicidir umarım.
Çok geçmiş olsun

Evet canım spinal anestezi olacağım.
Rahat bir doğum için bol bol dua ediyorum.
Rabbim zorlukların da üstesinden gelmeyi nasip eylesin inşallah..
Ben de hepiniz için bol bol dua edeceğim canım.
Canim sağol sen de yarını kolaylıkla atlatirsin inşallah. Sen dogur da bana da enerji gelecek inşallah. Bol bol dua inşallah. Allah kolaylik versin inşallah

kızlar merhaba,

acaba hangi marka model ana kucağı aldınız ya da travel setmi aldınız? rica etsem yardımcı olabilirmisiniz? bu konuda da bir çok seçenek mevcut..

Teyzeler kızımın magnetleri de basılmış bugün kargolayacaklar inşallah. Çok duygulandım görünce ya nasıl olmuş sizce
Çok şekerler. Benim de perşembeye kargolanacak inşallah. Bi yandan da yetişmez diye korkuyorum. İnşallah zamanında gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…