2017 Şubat Anneleri

kızlar merhaba,

acaba hangi marka model ana kucağı aldınız ya da travel setmi aldınız? rica etsem yardımcı olabilirmisiniz? bu konuda da bir çok seçenek mevcut..

canım ben chicco urban plus travel sistem bebek arabası aldım, ana kucağı da hediyesiydi. Gittigidiyordan şu satıcıdan aldım http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...-travel-sistem-bebek-arabasi-6-renk-255526927 , ürün 2 günde evime geldi ups kargoyla,satıcıdan çok memnun kaldım,ben mor olan rengi (cyclamen) istemiştim görselde olmamasına rağmen benim için temin etti satıcı,ana kucağı da kırmızı oldu görseldeki gibi siyah olanı tercih ettiğinde fiyat 100 tl daha artıyordu ki kırmızı daha şirin bence.. ve bebek arabası çok kullanışlı ,port bebeye de dönüşebiliyor,ana kucağını bebek arabasına da takabiliyorsun.. doların artmasından dolayı zam gelmiş sanırım ben 1.399 Tl ye almıştım...görümcem de Tiny Love ev tipi ana kucağı aldı kızıma , kırmızı renk olan modelini

Son düzenleme:
Merhaba tatlı anneler biz 13 günlük olduk zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım . Sizler Nasılsıniz doğum yapan var mi
Anaaaaaam sen doğurdun mu kiz
Ayyy ya cok merak ediyon ne olcak ben nasıl olcam neler yasicam diyebebisine sana ve ailene huzurlu günler dilerim canim bol bol süt olsun inş

Merhaba tatlı anneler biz 13 günlük olduk zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım . Sizler Nasılsıniz doğum yapan var mi

bebeğin kaç kg doğmuştu canım , sütün gelmiştir artık emziriyorsundur.. ee annelik nasıl bir duyguymuş haberler sende.. biz de napalım doğurmaya çalışıyoruz..

Valla açıkça koy tavrını bir daha tekrarlarsa
Yani tuvaleti yapmak bile başlı başına bir olayken doğurmak kolay mı öyle hayret bir şey

Medicabil Oktay Altun
Çok memnunum
ben size oktay bey hakkında birşeyler sorabilir miyim bu hastane sezeryan ve zorunlu sezeryan gibi bişeyler varmış ama fiyat farkı da çok ben normalde normal doğum istiyorum tabii hakkımızda hayırlısı fakat insanlar şöyle şeylerde duydum saatlerce normal doğum için durup sezeryana geçenlerde varmış bu sefer bir sürü ücret çıkacak işleyiş nasıl bilginiz var mı

TuRuNCu allah sana da bebegine de kolay doğum nasip etsin sağlıcakla dogur sağlıcakla evladını kucağına al inşallah

teşekkür ediyorum.. güle güle kullanın..

Kızlar göğüs uçları şimdiden çatlak olan veya sızlayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…