En geç perşembe elinde olur muhtemelen. Ben beğendim lezzetini. İnşallah sen de beğenirsin...ege52 canım çikolata olayı tamam.kargolandi bile.çok teşekkürler
Çok güzel olmuş, bu hafta başlıcam ikramlıklara ne büyük heyecan :--)Teyzeler kızımın magnetleri de basılmışbugün kargolayacaklar inşallah. Çok duygulandım görünce ya nasıl olmuş sizce
kızlar merhaba,
acaba hangi marka model ana kucağı aldınız ya da travel setmi aldınız? rica etsem yardımcı olabilirmisiniz? bu konuda da bir çok seçenek mevcut..
İnternette Bebek çikolatası be hacışerif in var.Kızlar cıkolata alıcam ama alıp yıyen varmı tadı güzel olsun ıstıyorum nereyı tavsıye edıyosunuz sıtede olabılır ıstanbuldaym
Çok güzel olmuş, bu hafta başlıcam ikramlıklara ne büyük heyecan :--)
Ozaman basliyayim bende.. gunde kac tane yemek lazim acaba ?Tatlım ben 34 de başladım
Bebekcikolatası.netKızlar cıkolata alıcam ama alıp yıyen varmı tadı güzel olsun ıstıyorum nereyı tavsıye edıyosunuz sıtede olabılır ıstanbuldaym
Benim çatlakÇatlak yok ama kaşınıyor böyle sızı gibi hemen göğüs ucu kremi sürüyorum.
Bu arada bi tek catlayan benm herhalde oglum imzasini harita gibi atti bana masallah halbuki bastan beri bir suru yag kullaniodumhic ilgisi yokmus karninin yapisi yirtilmaya musaitse darsa karnin kacinilmaz oluo malesef..
Turuncuuu dogumun ne zamandi?Yok canım tek sen değilsin.
Ben başında da söylemiştim öyle pahalı şeylerin gerekliliğinin olmadığını.
Ben ilk gebeliğimde 38 de çatladım.
Bunda ise hiiç krem /yağ sürmedim ama çatlamadım. :)
Sen bedekini gorsen abboiooo der kacarsin kiz resmen gigus altina kadar catir catir catladi goren ayy vayy ahh vajhj ediyolarr bide her biri ayri kasiniyo istanbul yol haritasi mubarek hemde onca yaga kreme ragmen bide afedersin seyime kadar indi yavvv orfakiler daha genis ve azcik derin kaniyo asagidakilerBu arada bi tek catlayan benm herhalde oglum imzasini harita gibi atti bana masallah halbuki bastan beri bir suru yag kullaniodumhic ilgisi yokmus karninin yapisi yirtilmaya musaitse darsa karnin kacinilmaz oluo malesef..
İnşallah cnm.gelince yazarım. Bitti o iş de rshatldmEn geç perşembe elinde olur muhtemelen. Ben beğendim lezzetini. İnşallah sen de beğenirsin...
Benim bekarken ki foto larim yada yeni evlendigim oklava elbise giydirmis gibiOy oy kızlar tartıya çıkmaya korkar oldum ama iştahım açıldı sıkıntıdan yiyorum sabahları 94 çıkıyorum off . Doğumdan sonra 84 kalsam 20 kiloyu nasıl vereceğim . Şimdi evlilik öncesi fotolara bakıyorum resmen yaşlanmışım ys
Ben de pahali bi krem almadm kakao kayisi badem bebe yagi karistrip kullaniodm ama fayda etmedi malesef.. Bu arada bende heyecanlandm yarin doguma gircen yaYok canım tek sen değilsin.
Ben başında da söylemiştim öyle pahalı şeylerin gerekliliğinin olmadığını.
Ben ilk gebeliğimde 38 de çatladım.
Bunda ise hiiç krem /yağ sürmedim ama çatlamadım. :)
Ne yapacaz ya öle çabuk kilo veren biri de değilim iştahlı bir kadınım Milet emzirirken bile zayıflıyor ben be yapacağım Resmen 35 40 yasında gibi duruyorum koca götlü bir kadın oldumBenim bekarken ki foto larim yada yeni evlendigim oklava elbise giydirmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?