- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
aynen cnm benimde sancılar o seyirdeydiSagol cnm ya bende
anladım cnm iyi bari agrılarım var ama hazırlık agrıları demek ki
Haftaya pazartesi günü kontrolüm. 39+6 oluyomsenin bi dahaki kontrolün ne zmn
Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
İkimizde sağlıklı ve iyiz çok şükür.
Sütümde hemen geldi.
Rüyada gibiyim şimdilik...Toparlanınca detayları anlatırım
merhaba ben casual cadillac travel set aldım. çook beğenerek ve araştırarak aldım.
çok teşekkür ederim canım bugün baktık ona da.. hala karar veremedik.. güle güle kullanın inşallah..
Kanz bavyera aldım ben pembe
güle güle kullan canım.. bunu da inceleyeyim sağol..
Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Kolay büyütün inşallahSelam herkese, 17 ocakta oğlum kuzeyi 36+5 te 50 cm 3140 gr ve sağlıklı olarak dünyaya getirdim. Gece göğüslerimde aşırı sızı ve kaşıntıyla uyandım. Biraz krem sürdüm yetmedi yağ sürdüm. Yatağa girdim belimden ince bir sızı geldi. Ayağa bi kalktım suyum geldi. Annem ve eşimi uyandırdım hastaneye gittik. Sancılarım suyumun gelmedinden 1 saat kadar sonra başladı. Miyomum nedeniyle sezeryan planlamıştık. Sabah doktorum gelene kadar sancı çektim. En son sezeryan için ameliyathanede yatarken oldukça şiddetlenmişti sancılar. Sezeryandan sonra ilk gün biraz zordu. Sütüm de hemen geldi. Bebeğim erken doğduğu için biraz halsizdi bu yüzden emzirmekte zorlandık. Bir miktar mama verildi. 2. Gün baya toparlanmıştım. taburcu oldum hemen. Ondan sonrası hep emzirme mücadelesiyle geçti. Şimdi her şey yolunda. Darısı tüm annelerin başına.
Ben de chicco liteway plus aldım baston bebek arabası+puset vardı 910 tl ye mothercare dan aldım piyasanın en uygunu orasıydı. Eşim de internetten almak istemiyordu. Şimdilik memnunum üründen sağlam duruyor
Merhabalar doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun bende bugün çatı muayenesi oldum hafif sızlıyo ama öyle çok kötü abarttiklari gibide değil sadece muayeneden sonra belim ve kasiklarim.agirmaya başladı çok yakın dedi zaten ayrıca normal doğum.icin de musaitmisim yalnız nst dedi kalp atışları hızlı çıktı bana bilen birisi açıklayabilir mı alttakiler sancı mı oluyor acaba?
Evet canım baya hareketli zaten doktorda başta 1 hafta sonra çağırmıştı nst sonucunu görünce kalp atışları baya hızlı sen çarşamba değil salı gel dediAlttakiler sancı üsttekiler bebeğin kalp atışı canım. 20lerde seyrediyorsa sancı yok demek. Ama kalp atışları baya hızlı benimki 135-146 arasında gidip geliyor. Çok mu hareketli bebeğin acaba?
Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
40 da git tam girmiş olHaftaya pazartesi günü kontrolüm. 39+6 oluyom
Evet canım baya hareketli zaten doktorda başta 1 hafta sonra çağırmıştı nst sonucunu görünce kalp atışları baya hızlı sen çarşamba değil salı gel dedi
Maaşallah, hayırlı olsun.ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün yavru.Kızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
Sütümde hemen geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?