2017 Şubat Anneleri

@1melekvardi ve TuRuNCu öncelikle geçmiş olsun. Allah bebişleriniz analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sizler yavrularınızı kucağınıza aldınız inşallah biz geride kalanlarda en kısa zamanda sağlıkla alırız benişlerimizi kucağımıza.
Bol bol sütünüz olsun

TuRuNCu ayy Maşalllaaahhhh. :)) valla çok değişik oldum . Benim ilk doktorum yaptırdı birde doğumunu. Oğlusunlu mutlu mesut bir hayatın olur İnşallah bol bol sütlü uslu uykulu bir bebiş olur İnşallahh

Maşallah kocaman bir Bebek olmuş sağlıkla büyüsün sütün de huzurun da bol olsun canm

Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Kolay büyütün inşallah

Ben de chicco liteway plus aldım baston bebek arabası+puset vardı 910 tl ye mothercare dan aldım piyasanın en uygunu orasıydı. Eşim de internetten almak istemiyordu. Şimdilik memnunum üründen sağlam duruyor

teşekkür ediyorum güzel günlerde kullanın .. ona da baktık bugün.. bakalım hala kararsızız..

Loveali canım hatlar karıştı turuncuya yazacaktım sana yazmışım neyse sen de doğurursun inş Can'ım ... TuRuNCu hayırlu uğurlu olsun Can'ım masaalah inş ikinizde iyisinizdir sütünü takma zamanla gelir inş

Alttakiler sancı üsttekiler bebeğin kalp atışı canım. 20lerde seyrediyorsa sancı yok demek. Ama kalp atışları baya hızlı benimki 135-146 arasında gidip geliyor. Çok mu hareketli bebeğin acaba?

Alttakiler sancı üsttekiler bebeğin kalp atışı canım. 20lerde seyrediyorsa sancı yok demek. Ama kalp atışları baya hızlı benimki 135-146 arasında gidip geliyor. Çok mu hareketli bebeğin acaba?
Evet canım baya hareketli zaten doktorda başta 1 hafta sonra çağırmıştı nst sonucunu görünce kalp atışları baya hızlı sen çarşamba değil salı gel dedi

güle güle sağlıkla büyüt canım bebeğini.. hayırlı evlat olsun inşallah.. maşallah.. darısı bekleyenlerin başına

Ay benimde yarın 36+2 kontrol var çok merak ediyorum ne olacak ne bitecek henüz yakın değil gibi hissediyorum daha bebek baya yukarıda hareketlerimde de rahat bir baskı yok. İlk doğum olacağı için doğumdan ne kadar önce zorluklar başlayacak bilmiyorum da.

Iyi akşamlar cici anneler sizlere bir sorum olacak umarim cevap verirsiniz ultrasonda bebegin kilosunu ogreniyoruz ya doguncada bu kilo aynimi oluyor yoksa dahami az oluyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün yavru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…