Bende öyle düşündüm daha mantıklı.40 da git tam girmiş ol
Evet bende merak ediyorum@1melekvardi canım müsait olduğunda nişan dan itibaren doğum sürecini yazar mısın bende normal düşünüyorum nasip olursa. Senin süreç nasıl geçti merak ettim
Senin kaç hafta olduBende öyle düşündüm daha mantıklı.
Ay benimde yarın 36+2 kontrol var çok merak ediyorum ne olacak ne bitecek henüz yakın değil gibi hissediyorum daha bebek baya yukarıda hareketlerimde de rahat bir baskı yok. İlk doğum olacağı için doğumdan ne kadar önce zorluklar başlayacak bilmiyorum da.
Maşallah hayırlı olsunKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
İkimizde sağlıklı ve iyiz çok şükür.
Sütümde hemen geldi.
Rüyada gibiyim şimdilik...Toparlanınca detayları anlatırım
hayırlı ugurlu olsun canım güle güle büyüt bebegini inşallah.oglum 4 günlük oldu bugün emme problemi bizde yaşıyoruz tavsiyen var mı bana neler denedinSelam herkese, 17 ocakta oğlum kuzeyi 36+5 te 50 cm 3140 gr ve sağlıklı olarak dünyaya getirdim. Gece göğüslerimde aşırı sızı ve kaşıntıyla uyandım. Biraz krem sürdüm yetmedi yağ sürdüm. Yatağa girdim belimden ince bir sızı geldi. Ayağa bi kalktım suyum geldi. Annem ve eşimi uyandırdım hastaneye gittik. Sancılarım suyumun gelmedinden 1 saat kadar sonra başladı. Miyomum nedeniyle sezeryan planlamıştık. Sabah doktorum gelene kadar sancı çektim. En son sezeryan için ameliyathanede yatarken oldukça şiddetlenmişti sancılar. Sezeryandan sonra ilk gün biraz zordu. Sütüm de hemen geldi. Bebeğim erken doğduğu için biraz halsizdi bu yüzden emzirmekte zorlandık. Bir miktar mama verildi. 2. Gün baya toparlanmıştım. taburcu oldum hemen. Ondan sonrası hep emzirme mücadelesiyle geçti. Şimdi her şey yolunda. Darısı tüm annelerin başına.
merhaba canım 19 ocaktaki son kontrolümde bebegin kilosu 3130 gr dı.21 ocakta doğum yaptım 2840gr olarak dünyaya geldi çok şükür.500 gr eksik yada fazla gösterebilirmiş ultrason cihazıIyi akşamlar cici anneler sizlere bir sorum olacak umarim cevap verirsiniz ultrasonda bebegin kilosunu ogreniyoruz ya doguncada bu kilo aynimi oluyor yoksa dahami az oluyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
Gozun aydın güle güle buyut ıns bebişiniKızlar öğlen 2 gibi Saltuk Buğra ,3700 gr 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.
İkimizde sağlıklı ve iyiz çok şükür.
Sütümde hemen geldi.
Rüyada gibiyim şimdilik...Toparlanınca detayları anlatırım
Bende şubatta doğum yapıcam ama lısteye gıremıyorum benı de yazarmısınızKimler doğum yaptı düzenleyim
Selam herkese, 17 ocakta oğlum kuzeyi 36+5 te 50 cm 3140 gr ve sağlıklı olarak dünyaya getirdim. Gece göğüslerimde aşırı sızı ve kaşıntıyla uyandım. Biraz krem sürdüm yetmedi yağ sürdüm. Yatağa girdim belimden ince bir sızı geldi. Ayağa bi kalktım suyum geldi. Annem ve eşimi uyandırdım hastaneye gittik. Sancılarım suyumun gelmedinden 1 saat kadar sonra başladı. Miyomum nedeniyle sezeryan planlamıştık. Sabah doktorum gelene kadar sancı çektim. En son sezeryan için ameliyathanede yatarken oldukça şiddetlenmişti sancılar. Sezeryandan sonra ilk gün biraz zordu. Sütüm de hemen geldi. Bebeğim erken doğduğu için biraz halsizdi bu yüzden emzirmekte zorlandık. Bir miktar mama verildi. 2. Gün baya toparlanmıştım. taburcu oldum hemen. Ondan sonrası hep emzirme mücadelesiyle geçti. Şimdi her şey yolunda. Darısı tüm annelerin başına.
Iyi akşamlar cici anneler sizlere bir sorum olacak umarim cevap verirsiniz ultrasonda bebegin kilosunu ogreniyoruz ya doguncada bu kilo aynimi oluyor yoksa dahami az oluyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
benim de sanki bugün biraz inmiş gibi canım hep yukardaydı şimdiye kadar.Famm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
bir de benim bebek bayaa yukarda. var mı yaşayan böyle? inmişti aslında ama bugün nefesim kesildi hep yukarlarda fıkır fıkır maşallah gelmeye niyeti yok gibi hiç.
Sorma bende gelsim istiyrm tabi hayırlısıyla hele böle bebişlerine kavuşanları görünce daha çok istiyrm cnm bende de olmuşdu geçen haftaydı sanırım kaburgalarıma batıyodu ama iyice doğum pozisyonuna girdiği için yani iyicr kafası aşağıya kaydığı için seninkide ondandır bu haftada akıntımda çoğalma oldu normalde bu kdr değildi bakalım haftaya gelcekmi bizim bebişlerFamm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
bir de benim bebek bayaa yukarda. var mı yaşayan böyle? inmişti aslında ama bugün nefesim kesildi hep yukarlarda fıkır fıkır maşallah gelmeye niyeti yok gibi hiç.
Çok hosuma gitti paylasiyim dedim ne kadar kutsal bir an yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?