2017 Şubat Anneleri

Aynen benim de 37+0 oldu ve bugün başladı sanırım zorluklar uykum vardı yatamadım karnım bir değişik of hayırlısıyla biterse...

hayırlı ugurlu olsun canım güle güle büyüt bebegini inşallah.oglum 4 günlük oldu bugün emme problemi bizde yaşıyoruz tavsiyen var mı bana neler denedin

Iyi akşamlar cici anneler sizlere bir sorum olacak umarim cevap verirsiniz ultrasonda bebegin kilosunu ogreniyoruz ya doguncada bu kilo aynimi oluyor yoksa dahami az oluyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler
merhaba canım 19 ocaktaki son kontrolümde bebegin kilosu 3130 gr dı.21 ocakta doğum yaptım 2840gr olarak dünyaya geldi çok şükür.500 gr eksik yada fazla gösterebilirmiş ultrason cihazı

Gozun aydın güle güle buyut ıns bebişini

Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın! Darısı saglikla bize olsun insallah.

Iyi akşamlar cici anneler sizlere bir sorum olacak umarim cevap verirsiniz ultrasonda bebegin kilosunu ogreniyoruz ya doguncada bu kilo aynimi oluyor yoksa dahami az oluyor bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler

Ben de 400gr eksik ya da fazla olabiliyor diye duymustum ama hep eksik olanlari duyuyorum nedense.

TuRuNCu gözün aydın geçmiş olsun hep güzel haberlerin olsun inş bol bol da süt un :)

haftaya doğurmazsak nolcak Famm
Famm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
bir de benim bebek bayaa yukarda. var mı yaşayan böyle? inmişti aslında ama bugün nefesim kesildi hep yukarlarda fıkır fıkır maşallah gelmeye niyeti yok gibi hiç.

benim de sanki bugün biraz inmiş gibi canım hep yukardaydı şimdiye kadar.
benim de yarın kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorum.
beklemek gerçekten çok zor, benim nişan da geldi güya ama gelen başka bir şey miydi bilmiyorum. 9 ay geçti de şu son günler geçmiyor.
TuRuNCu ve @1melekvardi hayırlı olsun ikinizin de çok sevindim sağ salim kucağınıza almanıza, sağlıkla büyütün inşallah

Sorma bende gelsim istiyrm tabi hayırlısıyla hele böle bebişlerine kavuşanları görünce daha çok istiyrm cnm bende de olmuşdu geçen haftaydı sanırım kaburgalarıma batıyodu ama iyice doğum pozisyonuna girdiği için yani iyicr kafası aşağıya kaydığı için seninkide ondandır bu haftada akıntımda çoğalma oldu normalde bu kdr değildi bakalım haftaya gelcekmi bizim bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…