2017 Şubat Anneleri

İyi geceler kızlar normalde topiği sürekli okusam da fazla bir şey yazamıyordum. Bugün akşam 4 ten beri düzensiz gelen ama kuvvetli sancılarım var. Hareket etmekle geçmiyor. 4 yaşındaki oğlumda da böyle başlamıştı sancılar. 2 gün bu şekilde süren sancılarla başlamıştı. o zaman da doğuma saatler kala nişan gelmişti, su kesesini doğumhanede doktorum açmıştı.
Nişan ya da su yok henüz. Doğuracak mıyım bugün diye heyecan başladı. 2. bebek olsa da hala endişe var.

Düzene girene kdr bekliycen mecbur hayırlısıyla gelsin inşallah

Düzene girene kdr bekliycen mecbur hayırlısıyla gelsin inşallah
Sağolasın canım. Oğlumda sancıların doğum sancısı olduğunu anlamadan o süreyi geçirmiştim. Ama şimdi tanıdık ve ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Dua edin nolur. Kolay geçsin bu süreç.

Deme yaaa bugün öğlenden beri bende de var adet sancısı gibi birşey bir an geliyor 2-3 dk sürüyor ne yapsam geçmiyor. Ama 3-4 saatte bir oluyor diye takmadım ben ay kolay olur inşallah canım

Bende zaten duyguluydum hepten tuhaf oldum bunu okuyunca

Anne olacağız... inanamıyorum hala bazen ah kucağımıza gelseler

Bende haftaya dogum yapacam kilosu 2600 eğer ultrasondakinden az oluyorsa çok üzülecegim zaten 2600 olmasına uzuluyordum

Çok sağol canım. Sen de takip et bakalım sancıları. Gözüm sürekli mesajlarda

Bende haftaya dogum yapacam kilosu 2600 eğer ultrasondakinden az oluyorsa çok üzülecegim zaten 2600 olmasına uzuluyordum

Üzülme canım benim kızım da şuan 2700 Doktorum birşey olmaz sağlığı yerinde diyor. Neler yiyorum kilo alsın diye ama almıyor muz kaşar peynir ceviz süt yoğurt yumurta balık hepsinden bıktım artık ama kız hala zayıf

Oyyy kızlar benim bebek beya beya aşağıda. Cikisa 5 cm filan var belki de daha az .Şimdi de kımış kımış maşallah.hickirik nasıl oluyo karnımın bir yeri ritmik olarak hopluyo bu hıçkırık mi acaba.daha gelmez inşallah.agri da giriyo arada o kadar cok değil ama offf ilk bebek olunca herşeyden bisey kapıyorum inşallah anlarım doğumun basladiginj

Gündüz uyuyunca şimdi uykum gelmiyor normalde bu saate çoktan yatmıştım ben halen ayakları kaburgamda hissediyorum demekki inmeye meraklı değil yolda gorenlerde karnınız inmiş diyorlar bir şey anlamadım bu işten

Bu gece hepimiz doğuracak mıyız ne

Benim de öyle yürüyemiyorum resmen ve altlarda kımıldanıyor

Doğumun ne zaman belli mi?sezaryanmi normalmi?

Beynimin içi uyuyor resmen ama ben uyuyamıyorum kızlar neden ??? Dediğiniz gibi altlarda hep bebiş sanki denize dalar gibi içimde aşağya doğru dalış yapıyor.halsizlik desen bi yandan resmen bişeye halim yok ruh halimde sürekli değişken kafada deli sorular nasıl olcak böyle bilmiyorum :/ hazır hissetmiyorum hiç bişeye kendimi ben

Bende gece nöbetindeyim gözümden uyku akıyor ama midem ağzımda Bebek kaburgamda kımıldamıyorda. Sabah kontrolümüz var ilk randevuya yetişmem lazım ama uyuyamıyorum

M Mavis67 aynı yerde arka arkaya pıt pıt atması hıçkırık onurluk yapmış demekki kızçen fazla su yutunca oluyorlarmış bizimde her akşam bir hıçkırık faslı oluyor

Ill
Ille az cıkıyor dıye bı durum yok bana 3 kılo anca doğar dedı kızım 3.600 52 cm dogmustu hemde dogumdan bırgun önce .bu kızımada gecen hafta 2.400 dedı ye kendıne bak dedı zayıf olmasn bebegn dedı.bnce bu kzmda 3 kılo doğar ınş

Az kalmış bızde böyle olucz demekkı.bnde uce kdr uyuyamıorum. Vajınaya baskı oluo uctn snra dalıyorum zor anne olmk dogncada aglıcklar gece uyuyamıcaz:)

Ay inşallah DEDIGIN gibi olur canım tam 3 kilo dünyaya gelse çok güzel olacak moralim azda olsa düzeldi tesekkurler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…