2017 Şubat Anneleri

Ay inşallah DEDIGIN gibi olur canım tam 3 kilo dünyaya gelse çok güzel olacak moralim azda olsa düzeldi tesekkurler canım
Gecen hfta 2.600 dedıyse sana allahn ıznıyle 3 kılo doğar bebısın son hafta çok alıyorlar cevızle yumurta ye cıfter cıfter dogsalarda sagsaglm bı rahatlasak:)

Ay hadi inşallah artarsa sancıların yazarsın inşallah kolag geçer eğer doğum sancın olduğunu düşünüyosan yürü evin içinde duşunu filan al hazırlıklı ol

Kizlar selam, daha once de yazdim bu konuya ama kimse cevap vermemisti hepimizin sayili gunleri kaldi, insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi benim 2. Dogumum, 1. Ye gore daha kolay olur diyorlar ama simdi bana ihtiyaci olan evdeki evladimi dusundukce daha cok panik oluyorum sanirim neyse, hepimize kolay dogumlar tekrar

Can'ım bende senin gibiyim benim de ikinci olacak. Kolay olur mu bilemem birinciye göre ama benim bebeğim ters dönmezse normal olmayacak. Aklımdan uzaklaştırmak istiyorum ama ya uyanamazsam ya bana bişi olursa oğlum arkamda kalırsa diye olmadık şeyler düşünüyorım . İnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşuruz yavrulara

Maşallah arada bayağı bir fark var inşallah benimde böyle olur tesekkurler canım
İnşallah Can'ım sıkma Can'ını

velevki dr dediği gibi doğdu dha çabuk gelişir sakın üzülme.. benim 3650 doğan oğlanı yengemin aynı dönem 900 gr doğan kızı maşallah geçti gelişimde...

Ay hadi inşallah artarsa sancıların yazarsın inşallah kolag geçer eğer doğum sancın olduğunu düşünüyosan yürü evin içinde duşunu filan al hazırlıklı ol
Aynen canım duşumu aldım. Ne zamandır namaz kılmıyordum, namaz da kıldım. Ama yürüdüğüm söylenemez. Dünden kişisel bakımı yaptırmıştım. Ev de temizlendi pazartesi. 3 gündür kayınvalidemdeyim doğum başlarsa diye. Gelse iyi olacak ama korkuyorum.

İyi geceler kızlar uyuyamayanlar burda sanırım bende uyuyamıyorum boğazlarım şiş çok kötü yutkunamıyorum kuruyor acıyo ne yapcam bılmıyorum ıhlamur da fayda etmiyor doktora gıttım bişi yapamayız dedi

Aynen ben de boyle hissediyorum benim ilk cocugum cok gec donmustu, belki seninki de doner sonlarda. Hatta ben 36-37 haftalik falandim doktora gittim donmuyor bu bir turlu napicaz falan dedim. Meger o hafta donmus, basini koydugu yere poposunu dayamisti :))) ayrica risksiz dogumlarda dr da cevirebiliyor bildigim kadariyla aklinda bulunsun. Hic sikma canini, her sey olacagina varir

Sancınız mı var düzenli mi ? Allah inş kolaylığını verir kolay kılar korku olsa da mecbur yaşayacağız

Çok geçmiş olsun ballı ılık süt için yumuşamaSı için..Rabbim acil şifa versin karışım var oğluma yaptığım zencefilli ballı ama hamilelik de belki uygun değildir

Son ana kadar beklerim dedi döndürmeye çalışmam kordon vs dolanır risk almam dedi. Hayırlısı siZin kaç yaşında ilk çocuğunuz. Ben hastanede oğlumu da götürcm evde bırakmak istemiyorum

Ay cnm cok Tsk ederim sütü sıcak içemem ki gebelıkte zorla muzlu sutu anca içiyorum oda soguk olursa valla kalktım oturdum yatakta

Son ana kadar beklerim dedi döndürmeye çalışmam kordon vs dolanır risk almam dedi. Hayırlısı siZin kaç yaşında ilk çocuğunuz. Ben hastanede oğlumu da götürcm evde bırakmak istemiyorum
Benimki daha cok kucuk, 1,5 yasinda. O yuzden cok goturmeyi dusunmuyorum, bir de beni aci cekerken gorsun istemiyorum, etkilenir vs diye ( sizinki kac yasinda?

Bir de sanciyla donen bebek bile oluyor sanirim, ilk gebeligimde cok okumustum burayi. Emeklemeke falan ise yariyor diyenler vardi, ne derece dogru bilmiyorum :)

Benimki daha cok kucuk, 1,5 yasinda. O yuzden cok goturmeyi dusunmuyorum, bir de beni aci cekerken gorsun istemiyorum, etkilenir vs diye ( sizinki kac yasinda?
Kıyamam ya kuzucuk. Benimki de 6 yaşa 3 ayı kaldı. Bende öyle görmesini istemiyorum aöa gözümde arkada kalmasın diyorum...
SiZin ne güzel arası aynı jenerasyon da olacaklar maşallah birlikte büyüyüp oyın arkadaşı olacak dönemdeler

Ay cnm cok Tsk ederim sütü sıcak içemem ki gebelıkte zorla muzlu sutu anca içiyorum oda soguk olursa valla kalktım oturdum yatakta
Zencefil bal limon yap bir küçük kavanoza yada direk limon bal karışımı iç daha fena olmasın Boğaz'ların oğluma uyguladıklarım

Bir de sanciyla donen bebek bile oluyor sanirim, ilk gebeligimde cok okumustum burayi. Emeklemeke falan ise yariyor diyenler vardi, ne derece dogru bilmiyorum :)
Deniyorum cnm hayırlısı varsa nasipte diğerini yaşamak elden birşey gelmez... Bakacak kimsem yok diye stres ettim yoksa sağlıklı doğsunlar da Nasıl doğdukları önemli değil...

Evet ama hamileligim cok zor gecti bu sefer, heralde vucut toparlanamadan hamile kaldigim icin sizinkilerin arasi da cok guzel aslinda, daha yakin olsalar kiskanirlardi birbirlerini. Karde fikrine nasilbakiyor buyuk oglunuz? Bizimki daha bi seyin farkinda degil, arada gulerek gobegime vuruyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…