Gecen hfta 2.600 dedıyse sana allahn ıznıyle 3 kılo doğar bebısın son hafta çok alıyorlar cevızle yumurta ye cıfter cıfter dogsalarda sagsaglm bı rahatlasak:)Ay inşallah DEDIGIN gibi olur canım tam 3 kilo dünyaya gelse çok güzel olacak moralim azda olsa düzeldi tesekkurler canım
Inşallah canımGecen hfta 2.600 dedıyse sana allahn ıznıyle 3 kılo doğar bebısın son hafta çok alıyorlar cevızle yumurta ye cıfter cıfter dogsalarda sagsaglm bı rahatlasak:)
Ay hadi inşallah artarsa sancıların yazarsın inşallah kolag geçer eğer doğum sancın olduğunu düşünüyosan yürü evin içinde duşunu filan al hazırlıklı olSağolasın canım. Oğlumda sancıların doğum sancısı olduğunu anlamadan o süreyi geçirmiştim. Ama şimdi tanıdık ve ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Dua edin nolur. Kolay geçsin bu süreç.
Maşallah arada bayağı bir fark var inşallah benimde böyle olur tesekkurler canımirem4105 benim oğluma kendi dr bir gün önce 3200/3300 dedi. Gecesine acil dr 2500 ölçtü ertesi gün doğunca 3650 çıktı...
Can'ım bende senin gibiyim benim de ikinci olacak. Kolay olur mu bilemem birinciye göre ama benim bebeğim ters dönmezse normal olmayacak. Aklımdan uzaklaştırmak istiyorum ama ya uyanamazsam ya bana bişi olursa oğlum arkamda kalırsa diye olmadık şeyler düşünüyorım . İnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşuruz yavrularaKizlar selam, daha once de yazdim bu konuya ama kimse cevap vermemistihepimizin sayili gunleri kaldi, insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi benim 2. Dogumum, 1. Ye gore daha kolay olur diyorlar ama simdi bana ihtiyaci olan evdeki evladimi dusundukce daha cok panik oluyorum sanirim neyse, hepimize kolay dogumlar tekrar
İnşallah Can'ım sıkma Can'ınıMaşallah arada bayağı bir fark var inşallah benimde böyle olur tesekkurler canım
Aynen canım duşumu aldım. Ne zamandır namaz kılmıyordum, namaz da kıldım. Ama yürüdüğüm söylenemez. Dünden kişisel bakımı yaptırmıştım. Ev de temizlendi pazartesi. 3 gündür kayınvalidemdeyim doğum başlarsa diye. Gelse iyi olacak ama korkuyorum.Ay hadi inşallah artarsa sancıların yazarsın inşallah kolag geçer eğer doğum sancın olduğunu düşünüyosan yürü evin içinde duşunu filan al hazırlıklı ol
Aynen ben de boyle hissediyorumCan'ım bende senin gibiyim benim de ikinci olacak. Kolay olur mu bilemem birinciye göre ama benim bebeğim ters dönmezse normal olmayacak. Aklımdan uzaklaştırmak istiyorum ama ya uyanamazsam ya bana bişi olursa oğlum arkamda kalırsa diye olmadık şeyler düşünüyorım . İnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşuruz yavrulara
Sancınız mı var düzenli mi ? Allah inş kolaylığını verir kolay kılar korku olsa da mecbur yaşayacağızAynen canım duşumu aldım. Ne zamandır namaz kılmıyordum, namaz da kıldım. Ama yürüdüğüm söylenemez. Dünden kişisel bakımı yaptırmıştım. Ev de temizlendi pazartesi. 3 gündür kayınvalidemdeyim doğum başlarsa diye. Gelse iyi olacak ama korkuyorum.
Çok geçmiş olsun ballı ılık süt için yumuşamaSı için..Rabbim acil şifa versin karışım var oğluma yaptığım zencefilli ballı ama hamilelik de belki uygun değildirİyi geceler kızlar uyuyamayanlar burda sanırım bende uyuyamıyorum boğazlarım şiş çok kötü yutkunamıyorum kuruyor acıyo ne yapcam bılmıyorum ıhlamur da fayda etmiyor doktora gıttım bişi yapamayız dedi
Son ana kadar beklerim dedi döndürmeye çalışmam kordon vs dolanır risk almam dedi. Hayırlısı siZin kaç yaşında ilk çocuğunuz. Ben hastanede oğlumu da götürcm evde bırakmak istemiyorumAynen ben de boyle hissediyorumbenim ilk cocugum cok gec donmustu, belki seninki de doner sonlarda. Hatta ben 36-37 haftalik falandim doktora gittim donmuyor bu bir turlu napicaz falan dedim. Meger o hafta donmus, basini koydugu yere poposunu dayamisti :))) ayrica risksiz dogumlarda dr da cevirebiliyor bildigim kadariyla aklinda bulunsun. Hic sikma canini, her sey olacagina varir
Ay cnm cok Tsk ederim sütü sıcak içemem ki gebelıkte zorla muzlu sutu anca içiyorum oda soguk olursa valla kalktım oturdum yataktaSancınız mı var düzenli mi ? Allah inş kolaylığını verir kolay kılar korku olsa da mecbur yaşayacağız
Çok geçmiş olsun ballı ılık süt için yumuşamaSı için..Rabbim acil şifa versin karışım var oğluma yaptığım zencefilli ballı ama hamilelik de belki uygun değildir
Benimki daha cok kucuk, 1,5 yasinda. O yuzden cok goturmeyi dusunmuyorum, bir de beni aci cekerken gorsun istemiyorum, etkilenir vs diyeSon ana kadar beklerim dedi döndürmeye çalışmam kordon vs dolanır risk almam dedi. Hayırlısı siZin kaç yaşında ilk çocuğunuz. Ben hastanede oğlumu da götürcm evde bırakmak istemiyorum
Bir de sanciyla donen bebek bile oluyor sanirim, ilk gebeligimde cok okumustum burayi. Emeklemeke falan ise yariyor diyenler vardi, ne derece dogru bilmiyorum :)Son ana kadar beklerim dedi döndürmeye çalışmam kordon vs dolanır risk almam dedi. Hayırlısı siZin kaç yaşında ilk çocuğunuz. Ben hastanede oğlumu da götürcm evde bırakmak istemiyorum
Kıyamam ya kuzucuk. Benimki de 6 yaşa 3 ayı kaldı. Bende öyle görmesini istemiyorum aöa gözümde arkada kalmasın diyorum...Benimki daha cok kucuk, 1,5 yasinda. O yuzden cok goturmeyi dusunmuyorum, bir de beni aci cekerken gorsun istemiyorum, etkilenir vs diye( sizinki kac yasinda?
Zencefil bal limon yap bir küçük kavanoza yada direk limon bal karışımı iç daha fena olmasın Boğaz'ların oğluma uyguladıklarımAy cnm cok Tsk ederim sütü sıcak içemem ki gebelıkte zorla muzlu sutu anca içiyorum oda soguk olursa valla kalktım oturdum yatakta
Deniyorum cnm hayırlısı varsa nasipte diğerini yaşamak elden birşey gelmez... Bakacak kimsem yok diye stres ettim yoksa sağlıklı doğsunlar da Nasıl doğdukları önemli değil...Bir de sanciyla donen bebek bile oluyor sanirim, ilk gebeligimde cok okumustum burayi. Emeklemeke falan ise yariyor diyenler vardi, ne derece dogru bilmiyorum :)
Evet ama hamileligim cok zor gecti bu sefer, heralde vucut toparlanamadan hamile kaldigim icinKıyamam ya kuzucuk. Benimki de 6 yaşa 3 ayı kaldı. Bende öyle görmesini istemiyorum aöa gözümde arkada kalmasın diyorum...
SiZin ne güzel arası aynı jenerasyon da olacaklar maşallah birlikte büyüyüp oyın arkadaşı olacak dönemdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?