Sancınız mı var düzenli mi ? Allah inş kolaylığını verir kolay kılar korku olsa da mecbur yaşayacağız
Sanırım zaman geçtikçe kendimi doğuma hazırlıyorum, çünkü saatler geçtikçe daha da emin oluyorum doğumun başladığına. Henüz seyrek ama şiddetli geliyor. Sıklaşınca yazarım. Bu gece uyku yok bana.
Çok geçmiş olsun ballı ılık süt için yumuşamaSı için..Rabbim acil şifa versin karışım var oğluma yaptığım zencefilli ballı ama hamilelik de belki uygun değildir
Kendi kendime nazar değdirdim varyaa . Ne güzel yçuyuyorum geceleri birde sabah 12 1 gbi kalkıyorum diye burayada yazmıştım ama büyük konuşmuşumafedersiniz kusmaktan halim kalmadı . Her yeri mahvettim şarıl şarıl gidiyor resmen. Midemde bşrşey kalmadı ama hala çıkaracak gibi oksurup duruyorum . Birde garıptır burnum kanadı . Öğürmektendir zorladım dıye umursamadım ama ne bilim kafama da takılmadı değil . Geceydi su lanet olası mide yanması . İlk zamanlarda bu kadar orlanmadım ben yaa . .
Gecmis olsun, ben de uzun sure emilen mide tabletleriyle idare ettim ama dayanamayinca artik normal mide ilacina gecmek zorunda kaldik; cunku acillik olup serum yiyecek kadar kotulesti midem. Yine sahane sayilmaz ama gunluk hayatimi eskisi kadar etkilemiyor cok sukur
Ben de baya inat etmistim ama bu hamileligimde reflu cok erken basladi. Hicbir sey yiyemedim gunlerce, karnim buyudukce daha da kotu oldum haliyle. Sen de dayan zaten az kalmis, insallah kendiliginden gecer ama sut yogurt gaz yaptigi icin daha kotu yapabilir haberin olsun.Hiç ilaç kullanmadım canım . Sutle yogurtla idare etmeye çalışıyorum . Enfeksiyon problemim yüzünden haddınden fazla ilaca magruz kaldım zamanında . İstemiyorum başka ilaç kullanmak . Ama çık zor gerçekten ya .
Bende uyuyamadım herzamanki gibinefes almakta zorlanıyorum boğazımı sıkıyor birileri sanki
İkinize de gecmis olsun kizlar, ben de uyuyamiyorum ama bir sikintim yok simdilik cok sukur, sadece uykum gelmiyorBenimde midem bulanıyor birde ishal ağrısı gibi bir ağrı var karnımda ishal değilim ama.
Kızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
İkinci dogumsa cok da beklemeyin derimKızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
Yok zannetmiyorum, zaten 15 dk falan surmez. Yavas yavas artar 1 dk falan surer ve yavas yavas azalirKızlar wc ihtiyacı gibi 3.kez kasıklarıma ağrıma gidiyor . Sonuncusu 15 dk dır geçmedi ama hafifledi .. inş bişey yoktur çünkü annemdeyim.. sabah olsada Dr kontrolüme bir an önce gitsem .. sadece kasık Doğum sancı başlangıcı olma dimi
Cnm ne durumdasın.. benim son 40 dk dır sürüyor biraz hafifleyerek. Benim kasıklarımdaki kasılma gibi sanki. Nerelerin ağrıyor ...?Kızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
O zamana bu nedir ? 3 kez wc ye gittim Hale'n sıkışık gibiyimYok zannetmiyorum, zaten 15 dk falan surmez. Yavas yavas artar 1 dk falan surer ve yavas yavas azalir
Bebegin basi cok baski yapiyor olabilir miO zamana bu nedir ? 3 kez wc ye gittim Hale'n sıkışık gibiyim
Canım ben sancıyı karnımda hissediyorum. Ortalama 1 dk sürüyor ve geçiyor.Cnm ne durumdasın.. benim son 40 dk dır sürüyor biraz hafifleyerek. Benim kasıklarımdaki kasılma gibi sanki. Nerelerin ağrıyor ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?