2017 Şubat Anneleri

Kendi kendime nazar değdirdim varyaa . Ne güzel yçuyuyorum geceleri birde sabah 12 1 gbi kalkıyorum diye burayada yazmıştım ama büyük konuşmuşum afedersiniz kusmaktan halim kalmadı . Her yeri mahvettim şarıl şarıl gidiyor resmen. Midemde bşrşey kalmadı ama hala çıkaracak gibi oksurup duruyorum . Birde garıptır burnum kanadı . Öğürmektendir zorladım dıye umursamadım ama ne bilim kafama da takılmadı değil . Geceydi su lanet olası mide yanması . İlk zamanlarda bu kadar orlanmadım ben yaa . .

Gecmis olsun, ben de uzun sure emilen mide tabletleriyle idare ettim ama dayanamayinca artik normal mide ilacina gecmek zorunda kaldik; cunku acillik olup serum yiyecek kadar kotulesti midem. Yine sahane sayilmaz ama gunluk hayatimi eskisi kadar etkilemiyor cok sukur

Hiç ilaç kullanmadım canım . Sutle yogurtla idare etmeye çalışıyorum . Enfeksiyon problemim yüzünden haddınden fazla ilaca magruz kaldım zamanında . İstemiyorum başka ilaç kullanmak . Ama çık zor gerçekten ya .

Ben de baya inat etmistim ama bu hamileligimde reflu cok erken basladi. Hicbir sey yiyemedim gunlerce, karnim buyudukce daha da kotu oldum haliyle. Sen de dayan zaten az kalmis, insallah kendiliginden gecer ama sut yogurt gaz yaptigi icin daha kotu yapabilir haberin olsun.

Bende uyuyamadım herzamanki gibi nefes almakta zorlanıyorum boğazımı sıkıyor birileri sanki

Benimde midem bulanıyor birde ishal ağrısı gibi bir ağrı var karnımda ishal değilim ama.

Slm kızlar ben de uyuyamadim. Bugün evi biraz topliyim dedim annem gelse laf sokar. Dayanamadım çok kötü oldum sonradan ama. Ben sezeryan olucam aşırı korkuyorum dr um da biliyor.o yüzden tarih vermedi. İnşallah ise yarar. Bebim ki fobi ana kimse olumsuz yönde etkilenmesin lütfen. Bol bol dua edin

Bir uyuyamayan da ben. 2 gibi wc seansına kalkıp aşırı acıkıp kendime yemek yaptım ve uyku iyice gitti. Sabah 8de çıkıcaz randevuya nasıl olacaksa mide yanması beni de mahvediyor. Ah ah napıcaz artık son zamanlar kızlar.

Kızlar wc ihtiyacı gibi 3.kez kasıklarıma ağrıma gidiyor . Sonuncusu 15 dk dır geçmedi ama hafifledi .. inş bişey yoktur çünkü annemdeyim.. sabah olsada Dr kontrolüme bir an önce gitsem .. sadece kasık Doğum sancı başlangıcı olma dimi

Yok zannetmiyorum, zaten 15 dk falan surmez. Yavas yavas artar 1 dk falan surer ve yavas yavas azalir

Kızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
Cnm ne durumdasın.. benim son 40 dk dır sürüyor biraz hafifleyerek. Benim kasıklarımdaki kasılma gibi sanki. Nerelerin ağrıyor ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…