Kolay bir doğum dilerim hepimize. Uykusu kaçan herkesten dua bekliyorum. Hastanede bekleme fikri hoşuma gitmiyor. En azından 10 dk araya düşsün diye bekliyorum. Evde geziyor ve tv izliyorum sancıları düşünmemek için. Hastane yakın çok şükür.İkinci dogumsa cok da beklemeyin derimsaglikla kucaginiza alin, bize de dua edin
Hadi hayırlı doğumlar diliyorum cnm sana. Ne güzel tecrübeden dolayı soğukkanlısın .... riskli gebelikler içinde dua istiyorum senden . Herşey sorunsuz ve sağlıcakla olsun.Canım ben sancıyı karnımda hissediyorum. Ortalama 1 dk sürüyor ve geçiyor.
Bir avazda kurtulun insallahKolay bir doğum dilerim hepimize. Uykusu kaçan herkesten dua bekliyorum. Hastanede bekleme fikri hoşuma gitmiyor. En azından 10 dk araya düşsün diye bekliyorum. Evde geziyor ve tv izliyorum sancıları düşünmemek için. Hastane yakın çok şükür.
Amin. Inşallah Rabbim bizi çocuklarımızla sınamasın.Hadi hayırlı doğumlar diliyorum cnm sana. Ne güzel tecrübeden dolayı soğukkanlısın .... riskli gebelikler içinde dua istiyorum senden . Herşey sorunsuz ve sağlıcakla olsun.
Allah bir sancı da kurtarsın Can'ım seni nr mutlu sana masaalahKızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
Ne kdr güzel gelcek senin bebiş uyuyp dinlensen biraz yorgun gitme doğuma allah yardımcın olsun kolay olur inşallah sitres yapma cnmKızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
Kızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Saat sabah'ın 6sı ve ben henüz hiç uyuyamadım.
Oğluşumu koklamak o kadar güzel ki...
Çok şükür çok güzel bir doğumum oldu.
Bu saat oldu ,daha 1 serum ağrı kesici verdiler 11 de o kadar. Devamını ben isteyince verecekler.
Kendi kendime kalkıp oturuyorum ,kendi wc işimi hallediyorum,oğluşumu bol bol emziriyorum.
Annem hafif topallasa da o kalıyor yanımda..
Kısacası hiç ilk doğumdaki kötü tecrübeleri yaşamadım diyebilirim.
Ağrım hiç yok diyemem ,illa ki oluyor ama dayanırsanız mükafatını alıyorsunuz.
Benim sezeryan olacak olanlara tek tavsiyem güçlü olup bol bol yürüyün...
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Masaalah de cajım ne mutlu sana . Darısı başıma ben çok tedirginim . Sezeryan mı oldun spinal Doğum yoksa tamamen mi uyudunKızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Bu saat oldu ,daha 1 serum ağrı kesici verdiler 11 de o kadar. Devamını ben isteyince verecekler.
Kendi kendime kalkıp oturuyorum ,kendi wc işimi hallediyorum,oğluşumu bol bol emziriyorum.
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Allah analı babalı büyütsün Ins bu ara cok yogun giremedıgım ıcın belkı de yazmışsınızdır da ben okuyamamısımdır cumartesı gunu 14 de sezeryana alıcak doktorum bebısın kılosu 3750 çıktı bugun kontrolüm de cumrtesı 39.haftamda olacağım ılk doğumum olacak tecrubesızım bebısın kılosundan dolayı rıske atmamak adına sezeryan yapıck fakat epıdurel sezeryan Nasıl olur heyecan yapar mıyım ve sütüm gelır mı Diye cok merak edıyorum sız yakın tecrubelı olarak kac saat ıcınde kalkıp yürümem lazım farklı yapmam gereken bırseyler war mı acabaKızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Masaalah de cajım ne mutlu sana . Darısı başıma ben çok tedirginim . Sezeryan mı oldun spinal Doğum yoksa tamamen mi uyudun
Kızlar sancım 20 30 dakikalık bir düzene bindi. Sıklaşmasını bekliyorum evdekilere söylemek için.
Kızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Allah analı babalı büyütsün Ins bu ara cok yogun giremedıgım ıcın belkı de yazmışsınızdır da ben okuyamamısımdır cumartesı gunu 14 de sezeryana alıcak doktorum bebısın kılosu 3750 çıktı bugun kontrolüm de cumrtesı 39.haftamda olacağım ılk doğumum olacak tecrubesızım bebısın kılosundan dolayı rıske atmamak adına sezeryan yapıck fakat epıdurel sezeryan Nasıl olur heyecan yapar mıyım ve sütüm gelır mı Diye cok merak edıyorum sız yakın tecrubelı olarak kac saat ıcınde kalkıp yürümem lazım farklı yapmam gereken bırseyler war mı acaba
Allah yardımcın olsun
Duşunu falan aldıysan biraz uyumaya çalış normal Doğumda gücüne ihtiyacın olacak
Çok güzel haberler bunlar
Hayat nasıl mucizelerle dolu. Benim kızım karnımda dönerken sen başını çevirince onun minnak burnunu, ellerini görebiliyorsun. Dokunabiliyorsun
Darısı başımıza artık
Kalkarken Zor oldu mu? Sondayı ne zaman takıp çıkardılar? Bir de gecelikle misin şimdi pijama mı?
Belki aynı gün doğurduk hadi hayırlısıFamm 39 haftalık tam cnm doktor haftaya çarşambaya çağırdı bakalım
canım çok çok geçmiş olsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün darısı bizlerin başına inşallahCanım inan çok güzel bir duygu...
İlk kalkış kolay olmadı tabi ama derin nefes alarak ve dişimi sıkarak kalktım.
Tam ağrı kesiciyi bitirip öyle kaldırdılar beni ki bu çok iyi oldu.
Sondayı ameliyattan 1 saat önce takıp ayağa kaldırılmadan hemen önce ,yani 8 saat sonra çıkardılar.
Malum bir şey hissetmediğin için takılı durması gerekiyor.
Kalkmadan hemen önce beni güzelce sildiler ve isteğim üzerine pijamamı giydirdiler.
Gecelik getirmiştim ama gerek kalmadı
Allah yardımcınız olsun inş bizimki çok istekli ama Arada kıskandığını seziyorumEvet ama hamileligim cok zor gecti bu sefer, heralde vucut toparlanamadan hamile kaldigim icinsizinkilerin arasi da cok guzel aslinda, daha yakin olsalar kiskanirlardi birbirlerini. Karde fikrine nasilbakiyor buyuk oglunuz? Bizimki daha bi seyin farkinda degil, arada gulerek gobegime vuruyor falan
Kizlar tsk ederim herkese ben de anca yqzma firsati buluyorum. Spinal anesteziyle 4 kiloluk oglusum sali gunu 14.00 de dunyaya geldi. Guzel bi ameliyat gecirdim. Uyumak istemedgmden sakinlwstrci bile almadm ameliyatta guzel bi deneyimdi her anini bilmek istedim. Ameliyattan korkmayin bir sey anlamiosunuz. Sonrasi ugrastrici kismi. Toparlanmk zaman aliyor guclu olun. Kisiye gore degissir bn anca toparlaniorum. Wc ye ckmak oturp kalkmkta skntim oldu. Sutum hemen geldi cok sukur mama henuz baslanmadi umarim da olmaz. Bebis iyi bende iyiyim suanda. Allah hepinze hayirli dogum versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?