2017 Şubat Anneleri

Geli

Bugün biraz iyiyim gece oluyo. Çantayı gösteriyom eşime. Hazırlan duşa girip çıkıyorum)))sabah oluyo hani doğurmadın diyo

sağol canım,inşallah sağ salim kavuşuruz minik doğcak olsa da kafaya takma annesi , sütün iyi gelir hemen kilo alır. Bence sezaryan olman daha mantıklı, polip de alınmış olur..
haklısın da hem polip hem doğum zorlanırsın diyorlar. sonuçta oda kesilecek ve toparlanmak uzun sürebilir diyorlar bende o yüzden Allaha bıraktım. hangisi hakkımda hayırlısı ise o olsun. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek teyzesi:)

kızlar aranızda ssvd deneyecek olan var mı? ben çok istiyorum ama iki bebek arası 16 ay olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor.. Sezeran sonrası da beni düşündürüyor bebeklerini kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsunn sağlıklı güle güle büyütün işallah. Daha doğumu bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum... doğuma gidecek arkadaşlar beni de dualarınıza eklermisiniz normal doğum yapayımmm

Güzel haberlerini sevdiğim:)) pijama dikişleri rahatsız etmiyor mu ben de pijama giymek istiyorum yaa.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Öncelikle doğum yapıp şimdi yazanlara geçmiş olsun hayırlı olsun bol bol süt unuz olsun diyorum :) ve maşAllah barekAllah Allah im nazarlardan korusun ki şuana kadar hiç kötü bi doğum okumadık sanırım hepsinin ki guzel kolay geçmiş yada onların pozitifliği mi bilemedim :) ama şubat annelerinin Rabbim yanında yar yardımcısı galiba inş biz kalanlara da yardımcı olur Allah im ve böyle güzel şekilde yazarız bizlerde :)

RAHİMDE BEBEGİN ALDIGI DEGİŞİK POZİSYONLAR ANNENİN SAGLIGI İLE DOGRUDAN BAGLANTILIDIR..BEBEK BAŞINI ANNENİN HASTA ORGANINDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIR..FAKAT DOGUM SIRASINDA
İNŞİKAK SURESİ OKUNURSA BU SUREDEKİ SECDE AYETİYLE SECDE EMRİ ALAN BEBEK RAHİMDE TERS DAHİ OLSA POZİSYONUNU DEGİŞTİRİR..HAMİLELİK SÜRESİNCE İNŞİKAK SURESİNİ EZBERLEYEN VE DOGUM ESNASINDA BU SUREYİ OKUYAN KADIN...KORKUDAN EMİN OLDUGU GİBİ BEBEGİDE KORKUDAN EMİN OLUR..
DR AİDİN SALİH
Bebeği dönmemiş olanlar için paylaşmak istedim bunu da

İlk yaptığında biraz acıyor ama sonraki günlerde yaptığında acımıyor esnediği için ayrıca hiç bir zararı yok bebeğin gelişimi tetikleyen bir şey değil Doğum esnasında yırtılmalar ve epizyo olmaması için faydalı zeytinyağı ya da masaj yağlarıyla yapabilirsin

Güzel haberlerini sevdiğim:)) pijama dikişleri rahatsız etmiyor mu ben de pijama giymek istiyorum yaa.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

....
Canım dikişler göbek altında kalıyor.
Yani tam kasık bölgesinde.
Üzerine de bandaj yapıştırılmış oluyor.
Ben pijamamı göbek üzerine çekince hiç sıkıntım olmadı.
Yine her ihtimale karşı geceliğini götür ama.
Herkesin rahat ettiği şey farklıdır

Ben varım Ssvd adayı Facebook'ta Ssvd grubumuz var 30 bin üyeye yaklaştı Ssvd yapanlar Ssvd adayları Ssvd yaptıran doktorlar ebeler üye mutlaka sizde üye olun arada iki Doğum arası 15 ay olupta Ssvd yapanlar da var inşallah sizde normal Doğum yaparsınız

Canım pozitif olduğun da sıkıntılar daha kolay göğüsleniyor..
O yüzden hiç kötü şeyler düşünme..
Bak ben dün doğum yaptım,az önce oğluşumun altını bile değiştim.
Elbette kolay değildir doğum yapmak ama istedikten sonra üstesinden çok rahat geliniyor...

Doğum yapan tüm annelerimize bol sütlü gazsız günler dilerim bu arada Şubat ayına girmeden doğumlar oldu Şubat bebekleri erkenci galiba ☺ darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inş bizlerinde sağlıkla gelir yavruları

Aynen onun icin dedim ya şuana kadar kaç doğum oldu kimse korkulcak boyutta yazmadı çok şükür inanmak başarmanın yarısıdır derler bizlerde inş başarıp Rabbim in de izniyle üstesinden gelcez inş :) yerim o tombikini senin de masAllah barekAllah tekrar size hep böyle gitsin inş

Ay bi kac gündür giremedim foruma meraktan catlamistim neler konustunuz diye aliskanlik yapti valla burasi bi de dogumlar yaklasinca iyice meraklaniyor insan.. dogum yapanlar olmus masallah gözünüz aydim arkadaslar bol bol sutunuz olsun agrilariniz sira bize geliyoe yavas yavaş Rabbim hepimiz icin hayırlısıni nasip etsin tum gebelere kolay dogumlar yasamayi nasip etsin insallah...

Ay bi kac gündür giremedim foruma meraktan catlamistim neler konustunuz diye aliskanlik yapti valla burasi bi de dogumlar yaklasinca iyice meraklaniyor insan.. dogum yapanlar olmus masallah gözünüz aydim arkadaslar bol bol sutunuz olsun agrilariniz tez zamanda iyilessin.. sira bize geliyor yavas yavaş Rabbim hepimiz icin hayırlısıni nasip etsin tum gebelere kolay dogumlar yasamayi nasip etsin insallah...

Merhabaa
üyeyim oraya da zaten.. bir kaç kişiye mesaj attım orda da böyle benim gibi çok yakın olanlara ama dönüş olmadı henüz. Benim doktorumda oradaki listede var zaten çok şükür :)) İşallah sizinde istediğiniz gibi olurrr

Ben yorumları gördükçe heyecanlanıyorum gerçekten pozitif enerji veriyorsunuz kızlar TuRuNCu hele doğum sonrası yazabilmen beni rahatlatıyor nedense:))
Bugün bir sürü kişinin kontrolü vardı umarım herkes iyidir.
Bizim bebiş 38+6da 3170 kg ve 51 cm. Suyum vs iyiymiş nstde sancı çıkmadı. Kontroller 3 güne düşmüş bundan sonra. Salı ve cuma geleceksin haftaya dedi. O zamana kadar gelir inşallah ama:)

Ben dünden beri bebeğimi aşağıda gibi hissediyorum. Yani batmıyor kaburgama. Çok uykum oluyor. İyice halsizleştim.

Maşaallah ne güzel. Sonucu güzel oldu emeklerinin karşılığını aldın. Bol bol emzir bebeğini. Yürü bir de ben ikincide ilk üç gece sürekli yürüdüm. Çabuk oldu toparlanma ilkine göre. Arada ses ver. Öpüyorum seni ve meleklerini
Gözünüz aydin.
Sana mesaj atacaktım. Nasılsın neler yapıyosun. Face teki ssvd grubunda 14 ay arayla yapan var. 3. Doğumda yapan var. Oraya bir sor istersen. Rahim kalinligi önemli birde son üç hafta yapılması gerekli olanlar var onlara bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…