Famm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
bir de benim bebek bayaa yukarda. var mı yaşayan böyle? inmişti aslında ama bugün nefesim kesildi hep yukarlarda fıkır fıkır maşallah gelmeye niyeti yok gibi hiç.
Bugün biraz iyiyim gece oluyo. Çantayı gösteriyom eşime. Hazırlan duşa girip çıkıyorum)))sabah oluyo hani doğurmadın diyoFamm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
bir de benim bebek bayaa yukarda. var mı yaşayan böyle? inmişti aslında ama bugün nefesim kesildi hep yukarlarda fıkır fıkır maşallah gelmeye niyeti yok gibi hiç.
haklısın da hem polip hem doğum zorlanırsın diyorlar. sonuçta oda kesilecek ve toparlanmak uzun sürebilir diyorlar bende o yüzden Allaha bıraktım. hangisi hakkımda hayırlısı ise o olsun. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek teyzesi:)sağol canım,inşallah sağ salim kavuşuruzminik doğcak olsa da kafaya takma annesi , sütün iyi gelir hemen kilo alır. Bence sezaryan olman daha mantıklı, polip de alınmış olur..
Kızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Saat sabah'ın 6sı ve ben henüz hiç uyuyamadım.
Oğluşumu koklamak o kadar güzel ki...
Çok şükür çok güzel bir doğumum oldu.
Bu saat oldu ,daha 1 serum ağrı kesici verdiler 11 de o kadar. Devamını ben isteyince verecekler.
Kendi kendime kalkıp oturuyorum ,kendi wc işimi hallediyorum,oğluşumu bol bol emziriyorum.
Annem hafif topallasa da o kalıyor yanımda..
Kısacası hiç ilk doğumdaki kötü tecrübeleri yaşamadım diyebilirim.
Ağrım hiç yok diyemem ,illa ki oluyor ama dayanırsanız mükafatını alıyorsunuz.
Benim sezeryan olacak olanlara tek tavsiyem güçlü olup bol bol yürüyün...
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Kizlar tsk ederim herkese ben de anca yqzma firsati buluyorum. Spinal anesteziyle 4 kiloluk oglusum sali gunu 14.00 de dunyaya geldi. Guzel bi ameliyat gecirdim. Uyumak istemedgmden sakinlwstrci bile almadm ameliyatta guzel bi deneyimdi her anini bilmek istedim. Ameliyattan korkmayin bir sey anlamiosunuz. Sonrasi ugrastrici kismi. Toparlanmk zaman aliyor guclu olun. Kisiye gore degissir bn anca toparlaniorum. Wc ye ckmak oturp kalkmkta skntim oldu. Sutum hemen geldi cok sukur mama henuz baslanmadi umarim da olmaz. Bebis iyi bende iyiyim suanda. Allah hepinze hayirli dogum versin
İlk yaptığında biraz acıyor ama sonraki günlerde yaptığında acımıyor esnediği için ayrıca hiç bir zararı yok bebeğin gelişimi tetikleyen bir şey değil Doğum esnasında yırtılmalar ve epizyo olmaması için faydalı zeytinyağı ya da masaj yağlarıyla yapabilirsinbende o yüzden sormak istedim canım düşünüyordum hep dün yağla hafif yaptım acıyordu bugün de sordum doğumda yaparım ben sen ters bi hareket yapma doğumu tetikleme dedi ama ben hurma da aldim masaji da yapicam :) malum kızım tombik biraz çaba harcamam şart oldu
Güzel haberlerini sevdiğim:)) pijama dikişleri rahatsız etmiyor mu ben de pijama giymek istiyorum yaa.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ben varım Ssvd adayıkızlar aranızda ssvd deneyecek olan var mı? ben çok istiyorum ama iki bebek arası 16 ay olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor.. Sezeran sonrası da beni düşündürüyorbebeklerini kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsunn sağlıklı güle güle büyütün işallah. Daha doğumu bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum... doğuma gidecek arkadaşlar beni de dualarınıza eklermisiniz normal doğum yapayımmm
Öncelikle doğum yapıp şimdi yazanlara geçmiş olsun hayırlı olsun bol bol süt unuz olsun diyorum :) ve maşAllah barekAllah Allah im nazarlardan korusun ki şuana kadar hiç kötü bi doğum okumadık sanırım hepsinin ki guzel kolay geçmiş yada onların pozitifliği mi bilemedim :) ama şubat annelerinin Rabbim yanında yar yardımcısı galiba inş biz kalanlara da yardımcı olur Allah im ve böyle güzel şekilde yazarız bizlerde :)
Aynen onun icin dedim ya şuana kadar kaç doğum oldu kimse korkulcak boyutta yazmadı çok şükür inanmak başarmanın yarısıdır derler bizlerde inş başarıp Rabbim in de izniyle üstesinden gelcez inş :) yerim o tombikini senin de masAllah barekAllah tekrar size hep böyle gitsin inşCanım pozitif olduğun da sıkıntılar daha kolay göğüsleniyor..
O yüzden hiç kötü şeyler düşünme..
Bak ben dün doğum yaptım,az önce oğluşumun altını bile değiştim.
Elbette kolay değildir doğum yapmak ama istedikten sonra üstesinden çok rahat geliniyor...
MerhabaaBen varım Ssvd adayıFacebook'ta Ssvd grubumuz var 30 bin üyeye yaklaştı Ssvd yapanlar Ssvd adayları Ssvd yaptıran doktorlar ebeler üye mutlaka sizde üye olun arada iki Doğum arası 15 ay olupta Ssvd yapanlar da var inşallah sizde normal Doğum yaparsınız
Ben dünden beri bebeğimi aşağıda gibi hissediyorum. Yani batmıyor kaburgama. Çok uykum oluyor. İyice halsizleştim.Famm ben de zorlanıyorum artık iyice kızlar. hayırlı zamanda gelsin ama gelsin bebişler her gün acaba bugün olur mu diye beklemek zormuş. ben de yarın sabah gidicem kontrole, eşim evde tek olmamı istemiyor her gün çantamla anneme taşınıyorum her yere çantayla gidiyorum
Maşaallah ne güzel. Sonucu güzel oldu emeklerinin karşılığını aldın. Bol bol emzir bebeğini. Yürü bir de ben ikincide ilk üç gece sürekli yürüdüm. Çabuk oldu toparlanma ilkine göre. Arada ses ver. Öpüyorum seni ve melekleriniKızlar tek tek alıntıları okuyamadım.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Saat sabah'ın 6sı ve ben henüz hiç uyuyamadım.
Oğluşumu koklamak o kadar güzel ki...
Çok şükür çok güzel bir doğumum oldu.
Bu saat oldu ,daha 1 serum ağrı kesici verdiler 11 de o kadar. Devamını ben isteyince verecekler.
Kendi kendime kalkıp oturuyorum ,kendi wc işimi hallediyorum,oğluşumu bol bol emziriyorum.
Annem hafif topallasa da o kalıyor yanımda..
Kısacası hiç ilk doğumdaki kötü tecrübeleri yaşamadım diyebilirim.
Ağrım hiç yok diyemem ,illa ki oluyor ama dayanırsanız mükafatını alıyorsunuz.
Benim sezeryan olacak olanlara tek tavsiyem güçlü olup bol bol yürüyün...
Şimdilik bu kadar.
Ara ara gelirim yine..
Gözünüz aydin.Kizlar tsk ederim herkese ben de anca yqzma firsati buluyorum. Spinal anesteziyle 4 kiloluk oglusum sali gunu 14.00 de dunyaya geldi. Guzel bi ameliyat gecirdim. Uyumak istemedgmden sakinlwstrci bile almadm ameliyatta guzel bi deneyimdi her anini bilmek istedim. Ameliyattan korkmayin bir sey anlamiosunuz. Sonrasi ugrastrici kismi. Toparlanmk zaman aliyor guclu olun. Kisiye gore degissir bn anca toparlaniorum. Wc ye ckmak oturp kalkmkta skntim oldu. Sutum hemen geldi cok sukur mama henuz baslanmadi umarim da olmaz. Bebis iyi bende iyiyim suanda. Allah hepinze hayirli dogum versin
Sana mesaj atacaktım. Nasılsın neler yapıyosun. Face teki ssvd grubunda 14 ay arayla yapan var. 3. Doğumda yapan var. Oraya bir sor istersen. Rahim kalinligi önemli birde son üç hafta yapılması gerekli olanlar var onlara bak istersenkızlar aranızda ssvd deneyecek olan var mı? ben çok istiyorum ama iki bebek arası 16 ay olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor.. Sezeran sonrası da beni düşündürüyorbebeklerini kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsunn sağlıklı güle güle büyütün işallah. Daha doğumu bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum... doğuma gidecek arkadaşlar beni de dualarınıza eklermisiniz normal doğum yapayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?