2017 Şubat Anneleri

Drdan geldik erken gelecek Bebek yukarı çıkmış artık kalkabilir yürüyebilirim inş hatta dr bu kızın rahatı yerinde gelmez dedi :) 49 cm 2820 gr olmuşuz bakalım doktorumuz yüzünü epey gösterdi ağzı emme hareketleri yapıyordu gözler çipil Çipil açıktı :)
Loveali Can'ım dua için Allah razı olsun ben deniycem inş inanarak

Maşalla bebişine Can'ım az kalmış hayırlısıyla gelsin inş.

Tunaydin hanimlar?Nasılsınız? Bebislerini kucagina alanlara hayırlı olsun.Sağlıklı sihhatli büyütün insallah.Masallah hepinize.
Bugun 36+6 isyerinde son günüm.Dün kontrolümüz vardı.3200 olmus bizim kız.
Bugün aniden herzamanki yalanci sancılardan farklı karnimda bir ağrı ve sertlesme bacaklarımda adet olduğumda olan ağrı, nst ye girdim sancılarım 70 lerde ama ara ara geliyor.Dr doğuma hazırlık bu çok sık olursa yada suyun gelirsr kanama olursa gel dedi.Simdi 50 dk 30 dk bir giriyor o agri sancı sık değil bakalım kızlar kızım beklicek mi?Babası gripli yatıyor.Allah Herseyin hayırlısını versin hepimize

iyiyim canım sen nasılsın? bizde herşey ortalama gidiyor işte gruba üyeyim ama göremedim hiç neler yapılması lazım vs. doktor daha erken diyip duruyor :)) haftaya izne ayrılıyorum artık zaten kontroller sıklaşınca belli olacak heralde

Gözün aydın MaşAllah, sağlıkla ve sıhatle büyüsün

Ben düşünüyordum de vazgeçtim korkuyorum kesin bende bir sorun çıkar diye benim 3.5 yas aralarında

Bi ara bende düşündüm arası 8 yıldan fazla olucak ikisinin arasını, fakat vajinal dikiş falan olması beni çok daha korkuttuğu için vazgeçtim, sonrada çok fazla istemediğimi farkettim. Çatım ilk gebeliğimde normal doğuma müsaitti fakat rahimde hiç bir şekilde yumuşama ve açılma yoktu. O yüzden deneylememiştim. Hayırlısı olsun, İnşAllah sana nasip olur.

Öncelikle bebiş in iyi olduğuna sevindim canım dua içinde Rabbim cümlemizden razı olsun aynen biz tevekkül içinde okuyalım gerisi Rabbim e kalmış hakkımızda hayırlısını göstersin inş

Cnm maşallah sana inşallah dha iyi olursun ağrın sızında kalmaz hiç çok güzel çok heveslendiriyosun bizi rabbim bol bol sağlık sıhhat versin ikinizede ne zm evine geçicen
Belki aynı gün doğurduk hadi hayırlısı
Ayy doğuralım artık herkes bebişini sevmeye başladı bnm o ağırlığım gitti neden bilmiyrm vajinamdaki baskısıda azaldı acaba?
Allah analı babalı büyütsün maşallah
Geli

Bugün biraz iyiyim gece oluyo. Çantayı gösteriyom eşime. Hazırlan duşa girip çıkıyorum)))sabah oluyo hani doğurmadın diyo
he doğurdum beşiğinde de sende beklemek çok zormuş ya valla 9 ay şıp die geçdi şurda 2 haftayı bitiremedik heran herşeyden şüphelenmek her tuvalette nişanım gelmiş mi diye bakmakdan ama bi değişikliğin olmamasından sürekli düşünmek istemiyrm ama aklımdan da çıkmıyo
Maşallah bebişimize hayırlısıyla alalım kucağımıza bu bekleyişler ne kadar zormuş

Cnm maşallah sana inşallah dha iyi olursun ağrın sızında kalmaz hiç çok güzel çok heveslendiriyosun bizi rabbim bol bol sağlık sıhhat versin ikinizede ne zm evine geçicen
Ayy doğuralım artık herkes bebişini sevmeye başladı bnm o ağırlığım gitti neden bilmiyrm vajinamdaki baskısıda azaldı acaba?
Geli

Bugün biraz iyiyim gece oluyo. Çantayı gösteriyom eşime. Hazırlan duşa girip çıkıyorum)))sabah oluyo hani doğurmadın diyo
he doğurdum beşiğinde de sende beklemek çok zormuş ya valla 9 ay şıp die geçdi şurda 2 haftayı bitiremedik heran herşeyden şüphelenmek her tuvalette nişanım gelmiş mi diye bakmakdan ama bi değişikliğin olmamasından sürekli düşünmek istemiyrm ama aklımdan da çıkmıyo
Maşallah bebişimize hayırlısıyla alalım kucağımıza bu bekleyişler ne kadar zormuş

Geli

merhaba ..hepinize teşekkür ederim..Rabbim herkesi hayırla kavuştursun inşallah... geçeyim doğum hikayeme pazartesi akşama doğru duşa girmiştim ..duştan sonra bi iki damla kan gelmişti..öyle sümüksü fln değildi..ertesi sabah doktora gittim herşey normal rahim yolu kapalı dedi..akşam 23 .50 de suyum geldi ve hemen hastaneye gittik..açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum..herkesde nasıl oluyor bilmem ama benden baya su geldi ama korkulacak bişe olmadı..hemen açıklığa baktılar 2 cm miş..sancı başlamış ama acı hissetmedim..ilk doğumsa sabahı bulur dediler.odaya aldılar 1 saat sonra 3 dk da bir gelen sancılar başladı..sonra 2 dk ya bir düştü sancılar .. açıklık 5 cm olmuş sanılandan çok daha hızlı ilerledi..doktoru aradılar ..dk da 1 e düşünce çatala aldılar ve 4-5 ıkınmadan sonra geldi bebişim...çok şukur tüm bu süreç en fazla 3 saat sürdü...sancılar sıklaşınca kendimi ve bebeğimi dinledim..sonunun mutluluk olacağını düşündüm..Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tüm bunların çok doğal ve mükemmel bi düzen olduğuna inandım..pes edecek duruma gelmedim çok şükür ve sağlıkla kavuştum evladıma...hemen emmeye başladı miniğim..dün öğlen de eve gönderdiler..bikaç dikişim var ama her işimi yapabiliyorum..eve gelince duşa girdim bebeğim de izin verdi uyudum kendime geldim ..şuan ikimiz de iyiyiz ve yüzüne her baktığımda şükürler ediyorum Rabbime...siz de en güzel sekilde kavuşursunuz inşallah...
bretta evt kayserideyim erciyes hastanesinde yaptım doğumu..

Maşallah ne kadar güzel bi Doğum olmuş

Maşallah güzel ve cok zorlanilmayan bir doğum hikayesi :)

Maşallahhhh :** çook sevindim senin adına canımmm . Hangi doktor yaptırdı doğumunu ve ne kadar ücret odedınkz bende kayserideyim . Fakültede yapmak istiyorum ama esim ozelleri arastırıyor .

Ay ne güzel bi dogum hikayesi masallah darisi basimiza inşallah. ..

Bn daha izne ayrilmadim ama gun icinde acayip uykum geliyor sabah is olmasa bn de uyurum herhalde senin gibi

Maşallahhhh :** çook sevindim senin adına canımmm . Hangi doktor yaptırdı doğumunu ve ne kadar ücret odedınkz bende kayserideyim . Fakültede yapmak istiyorum ama esim ozelleri arastırıyor .
bihter senem hanıma gidiyordum başındam beri doğuma da o geldi..900 tl odedik

Güle güle büyüt bebeğini.

Benim eşim de tek olmamı istemiyor ama ben evimden başka yerde rahat edemiyorum. Tabi ikimizin ailesi çok yakın değil. O yüzden de mecbur tek kalıyorum. Gerçi yakın da olsalar evimde kalmak bana daha iyi geliyor. Kendimi hiç panikletmiyorum. Acil bişey olursa arkadaşlar burda hastane de 5 dk. Doğum da hemen olmuyor zaten. Eşim bi şekilde yetişir hastaneye diye düşünüyorum. İnşallah eşim yanımdayken başlar doğum da eşim çok panik yapmaz. Gelmeye niyeti olmayanlardan biri de benimki. Bakalım pazartesiye kadar gelmesin istiyorum bi yandan.

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıka büyüt inşallah. Çok sevindim senin adına. Ne güzel sıkıntısız bir doğum olmuş inşallah bize de böyle bir doğum nasip olur. Heleki dikiş beni en çok tedirgin eden şey. bir kaç dikişle atlatmayı ümit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…