2017 Şubat Anneleri

Ayy allahım bizide nasip et gerçekden kolay doğum olmuş çok sevindm hemen emzirmeyede başlamışsın çok güzel doktorun doğuma gelmedi anladığım kadarıyla özel demi doğum yaptın
Beeennn aynı şekildeyim her kalkmamda bi tur evi dolanıyrm sonra yatıyrm 11 e doğru kalkıyrm oda ya annem ya halam ya eşim birileri arıyo zor kalkıyrm uyumak istiyrm yatta yatakdan kalkmak istemiyrm

Ay ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallah yaptığın şeyler neydi normal doğumu kolaylaştırmak için tavsiye ettiğin ?

Rabbim kolaylik versin cnm. Hatirladiklarim hurma yeme pilates topu perine masajı Kegel egzersizleri ahududu çayı yürüyüş insirah süresi okunması. Dosyalar bölümünden bulursun bende varsa sana göndereyim. Drun destekliyormuş zaten denersin en azından. Olmazsa sezeryan olursun
Ben de çok istedim 2 ssvd yi ama dr yok. İstanbulda var ama olası ters durumda beni zora sokar iki çocukla. Kısmet artik inşallah sen yaparsın da ben de mutlu olurum. Ssvd ben de varım. Hepsini okuyorum.inşallah ileri zamanlarda o da normal olarak görülür.

Bende bebeğimi gördüm bugün 36+2 de 2800 lerde kilosu. Pozisyonu suyu normal nst de sancı yok. Çayı muayenesi oldum hatta öncesinde smear aldırırdım az biraz kanama oldu sorun yok dedi doktorum. Normal doğuma müsait çıktı çatı kalça yapım çok şükür. 40 i bekler mi dedim yok sanmıyorum beklemez o kadar çok dedi. Haftaya yine randevu var çalışamaz raporunu alacağım. Bol yürüyüşe ve kegele egzersizine devam şimdilik.

Rabbim bize de senin hikayen gibi güzel kolay dogum nasip etsin masallah ikinize de rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin..

Kızlar karnimda öyle çok çatlama olmadi tabi doğum sonrası belki belli olur ama öyle canım fln yanmıyor kırmızılık fln yok yani beyaz yara izi gibi olmuş sanki bi kaç yerde ama kalçalarım çok aciyodu çok agriyodu hic bakmamistim dün baktım iki kalcam da belirli bir bölgeler kırmızı varis gibi olmuş çatlama mı varis mı bilemedim acaba ondan mı çok agriyo ve aciyo kalçalarım

Ben düşünüyordum de vazgeçtim korkuyorum kesin bende bir sorun çıkar diye benim 3.5 yas aralarında

herşey o an belli oluyor zaten ilkinde kendimi çok şartlamıştım normale olmadı.. hayırlısı artık sen de nasıl istiyorsan öyle olsun :)

benim ilk oğlum daha küçük 15 aylık şuan bu aralarda acayip bana düştü kucaktan inmek sitemiyor bu halimle heryere kucakta gidiyoruz. Açıkçası ssvd istememin en büyük nedeni o. doğumdan sonra rahatça kucağıma alayım diye.. hala daha bu kadar kısa sürede onu abi yapmanın haksızlık olduğunu bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum vicdanım sızlıyor herkesin farklı tabii sezeryandan sonra çok ağrım olmadı ama hareketlerimde çok kısıtlandı.. Benim açılmam vardı ama söylediklerine göre aşağı inmemişti oğlum ama hiç zorlamadılar denemediler vs.. bakalım bu nasıl olcak. Sağlıkla alalım işallah kucaklarımıza

Maşallah gayet iyi kilosu hayırlısıyla gelsin bebişler

Bu minnaklar anlaştılar galiba birbiriyle .halen kımış kımış kiiiizzz.nasil yatcam ben

Benimki de öyleydi

Doğumun ne zaman belli mi?sezaryanmi normalmi?

Normal görünüyor şimdilik canım belli değil o yüzden seninki?

Ben de çok tuhafım halsizlik isteksizlik çok değişik bir haldeyim

Maşallah gayet iyi kilosu hayırlısıyla gelsin bebişler
Amin canım inşallah doktora sordum ne kadar farkeder doğumda diye 100 200 Gr oynama olabiliyor dedi. Demek ki her doktorun ölçümüne göre değişebiliyor. Kilo önemli değil çok sağlıklı olsunlar da sağlıcakla alalım kucaklarimiza

12 den 10 a kadar uyudugum oluyor ama olsun günlerce hep erken kalkıp okula gittim karanlıkta haftanın 5 günü tatil gelsinde bol bol uyuyayim demiştim uykuya hasrettim

B
12 den 10 a kadar uyudugum oluyor ama olsun günlerce hep erken kalkıp okula gittim karanlıkta haftanın 5 günü tatil gelsinde bol bol uyuyayim demiştim uykuya hasrettim
Bende uyuyorum ohh çok güzel oluyor gün ortası bile uyuyasim varda hep birşeyler çıktı uyamamadim bi kaç gündür fırsat bulduğum an uyurum

Ay ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallah yaptığın şeyler neydi normal doğumu kolaylaştırmak için tavsiye ettiğin ?
Ay bende merak ediyorum.Bazi hareketler ve Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok az bakalım bizim dogumlar nasıl olacak :) ama arkadaşın da anlattığı gibi o anda olumlu şeylere odaklanmak iyi gelecek sanırım bunun geçici olduğu ve biraz dayanirsak olumlu sonuclanacagi bebegimize kavusacagimiza odaklanirsak belki yararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…