Ayy allahım bizide nasip et gerçekden kolay doğum olmuş çok sevindm hemen emzirmeyede başlamışsın çok güzelmerhaba ..hepinize teşekkür ederim..Rabbim herkesi hayırla kavuştursun inşallah... geçeyim doğum hikayemepazartesi akşama doğru duşa girmiştim ..duştan sonra bi iki damla kan gelmişti..öyle sümüksü fln değildi..ertesi sabah doktora gittim herşey normal rahim yolu kapalı dedi..akşam 23 .50 de suyum geldi ve hemen hastaneye gittik..açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum..herkesde nasıl oluyor bilmem ama benden baya su geldi ama korkulacak bişe olmadı..hemen açıklığa baktılar 2 cm miş..sancı başlamış ama acı hissetmedim..ilk doğumsa sabahı bulur dediler.odaya aldılar 1 saat sonra 3 dk da bir gelen sancılar başladı..sonra 2 dk ya bir düştü sancılar .. açıklık 5 cm olmuş sanılandan çok daha hızlı ilerledi..doktoru aradılar ..dk da 1 e düşünce çatala aldılar ve 4-5 ıkınmadan sonra geldi bebişim...çok şukur tüm bu süreç en fazla 3 saat sürdü...sancılar sıklaşınca kendimi ve bebeğimi dinledim..sonunun mutluluk olacağını düşündüm..Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tüm bunların çok doğal ve mükemmel bi düzen olduğuna inandım..pes edecek duruma gelmedim çok şükür ve sağlıkla kavuştum evladıma...hemen emmeye başladı miniğim..dün öğlen de eve gönderdiler..bikaç dikişim var ama her işimi yapabiliyorum..eve gelince duşa girdim bebeğim de izin verdi uyudum kendime geldim ..şuan ikimiz de iyiyiz ve yüzüne her baktığımda şükürler ediyorum Rabbime...siz de en güzel sekilde kavuşursunuz inşallah...
@bretta evt kayserideyim erciyes hastanesinde yaptım doğumu..
BeeennnKızlar son 3 gündür acayip uyku modundayım. Gece 12 gibi yatmıştım sabah 11.30 gibi uyandım..3-4 gündür bu saatte kalkıyorum, tabii gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum deliksiz bir uyku durumu yok, benim gibi olan var mı ?
Ay ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallahmerhaba ..hepinize teşekkür ederim..Rabbim herkesi hayırla kavuştursun inşallah... geçeyim doğum hikayemepazartesi akşama doğru duşa girmiştim ..duştan sonra bi iki damla kan gelmişti..öyle sümüksü fln değildi..ertesi sabah doktora gittim herşey normal rahim yolu kapalı dedi..akşam 23 .50 de suyum geldi ve hemen hastaneye gittik..açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum..herkesde nasıl oluyor bilmem ama benden baya su geldi ama korkulacak bişe olmadı..hemen açıklığa baktılar 2 cm miş..sancı başlamış ama acı hissetmedim..ilk doğumsa sabahı bulur dediler.odaya aldılar 1 saat sonra 3 dk da bir gelen sancılar başladı..sonra 2 dk ya bir düştü sancılar .. açıklık 5 cm olmuş sanılandan çok daha hızlı ilerledi..doktoru aradılar ..dk da 1 e düşünce çatala aldılar ve 4-5 ıkınmadan sonra geldi bebişim...çok şukur tüm bu süreç en fazla 3 saat sürdü...sancılar sıklaşınca kendimi ve bebeğimi dinledim..sonunun mutluluk olacağını düşündüm..Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tüm bunların çok doğal ve mükemmel bi düzen olduğuna inandım..pes edecek duruma gelmedim çok şükür ve sağlıkla kavuştum evladıma...hemen emmeye başladı miniğim..dün öğlen de eve gönderdiler..bikaç dikişim var ama her işimi yapabiliyorum..eve gelince duşa girdim bebeğim de izin verdi uyudum kendime geldim ..şuan ikimiz de iyiyiz ve yüzüne her baktığımda şükürler ediyorum Rabbime...siz de en güzel sekilde kavuşursunuz inşallah...
Rabbim kolaylik versin cnm. Hatirladiklarim hurma yeme pilates topu perine masajı Kegel egzersizleri ahududu çayı yürüyüş insirah süresi okunması. Dosyalar bölümünden bulursun bende varsa sana göndereyim. Drun destekliyormuş zaten denersin en azından. Olmazsa sezeryan olursuniyiyim canım sen nasılsın? bizde herşey ortalama gidiyor iştegruba üyeyim ama göremedim hiç neler yapılması lazım vs. doktor daha erken diyip duruyor :)) haftaya izne ayrılıyorum artık zaten kontroller sıklaşınca belli olacak heralde
Rabbim bize de senin hikayen gibi güzel kolay dogum nasip etsinmerhaba ..hepinize teşekkür ederim..Rabbim herkesi hayırla kavuştursun inşallah... geçeyim doğum hikayemepazartesi akşama doğru duşa girmiştim ..duştan sonra bi iki damla kan gelmişti..öyle sümüksü fln değildi..ertesi sabah doktora gittim herşey normal rahim yolu kapalı dedi..akşam 23 .50 de suyum geldi ve hemen hastaneye gittik..açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum..herkesde nasıl oluyor bilmem ama benden baya su geldi ama korkulacak bişe olmadı..hemen açıklığa baktılar 2 cm miş..sancı başlamış ama acı hissetmedim..ilk doğumsa sabahı bulur dediler.odaya aldılar 1 saat sonra 3 dk da bir gelen sancılar başladı..sonra 2 dk ya bir düştü sancılar .. açıklık 5 cm olmuş sanılandan çok daha hızlı ilerledi..doktoru aradılar ..dk da 1 e düşünce çatala aldılar ve 4-5 ıkınmadan sonra geldi bebişim...çok şukur tüm bu süreç en fazla 3 saat sürdü...sancılar sıklaşınca kendimi ve bebeğimi dinledim..sonunun mutluluk olacağını düşündüm..Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tüm bunların çok doğal ve mükemmel bi düzen olduğuna inandım..pes edecek duruma gelmedim çok şükür ve sağlıkla kavuştum evladıma...hemen emmeye başladı miniğim..dün öğlen de eve gönderdiler..bikaç dikişim var ama her işimi yapabiliyorum..eve gelince duşa girdim bebeğim de izin verdi uyudum kendime geldim ..şuan ikimiz de iyiyiz ve yüzüne her baktığımda şükürler ediyorum Rabbime...siz de en güzel sekilde kavuşursunuz inşallah...
Ben düşünüyordum de vazgeçtim korkuyorum kesin bende bir sorun çıkar diye benim 3.5 yas aralarında
Bi ara bende düşündüm arası 8 yıldan fazla olucak ikisinin arasını, fakat vajinal dikiş falan olması beni çok daha korkuttuğu için vazgeçtim, sonrada çok fazla istemediğimi farkettim. Çatım ilk gebeliğimde normal doğuma müsaitti fakat rahimde hiç bir şekilde yumuşama ve açılma yoktu. O yüzden deneylememiştim. Hayırlısı olsun, İnşAllah sana nasip olur.
Maşallah gayet iyi kilosu hayırlısıyla gelsin bebişlerBende bebeğimi gördüm bugün 36+2 de 2800 lerde kilosu. Pozisyonu suyu normal nst de sancı yok. Çayı muayenesi oldum hatta öncesinde smear aldırırdım az biraz kanama oldu sorun yok dedi doktorum. Normal doğuma müsait çıktı çatı kalça yapım çok şükür. 40 i bekler mi dedim yok sanmıyorum beklemez o kadar çok dedi. Haftaya yine randevu var çalışamaz raporunu alacağım. Bol yürüyüşe ve kegele egzersizine devam şimdilik.
Kimler doğum yaptı düzenleyim
Bu minnaklar anlaştılar galiba birbiriyle .halen kımış kımış kiiiizzz.nasil yatcam ben
Doğumun ne zaman belli mi?sezaryanmi normalmi?
Beynimin içi uyuyor resmen ama ben uyuyamıyorum kızlar neden ??? Dediğiniz gibi altlarda hep bebiş sanki denize dalar gibi içimde aşağya doğru dalış yapıyor.halsizlik desen bi yandan resmen bişeye halim yok ruh halimde sürekli değişken kafada deli sorular nasıl olcak böyle bilmiyorum :/ hazır hissetmiyorum hiç bişeye kendimi ben
Amin canım inşallah doktora sordum ne kadar farkeder doğumda diye 100 200 Gr oynama olabiliyor dedi. Demek ki her doktorun ölçümüne göre değişebiliyor. Kilo önemli değil çok sağlıklı olsunlar daMaşallah gayet iyi kilosu hayırlısıyla gelsin bebişler
Kvrckbdk D Dilarasusam N Nehculferadis ruzgaridizginleyencocuk S saa_saa_saa Themis f @1melekvardi TuRuNCu aklima gelenler bunlar cnm bi de bazilarimizn cinsiyet ve isimleri duruo hala ben atmistm daha onceden sana..
Hayırlı olsunSaol canım.
Spinal sezeryan oldum
12 den 10 a kadar uyudugum oluyor ama olsun günlerce hep erken kalkıp okula gittim karanlıkta haftanın 5 günü tatil gelsinde bol bol uyuyayim demiştim uykuya hasrettimKızlar son 3 gündür acayip uyku modundayım. Gece 12 gibi yatmıştım sabah 11.30 gibi uyandım..3-4 gündür bu saatte kalkıyorum, tabii gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum deliksiz bir uyku durumu yok, benim gibi olan var mı ?
Bende uyuyorum ohh çok güzel oluyor12 den 10 a kadar uyudugum oluyor ama olsun günlerce hep erken kalkıp okula gittim karanlıkta haftanın 5 günü tatil gelsinde bol bol uyuyayim demiştim uykuya hasrettim
Ay bende merak ediyorum.Bazi hareketler ve Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok az bakalım bizim dogumlar nasıl olacak :) ama arkadaşın da anlattığı gibi o anda olumlu şeylere odaklanmak iyi gelecek sanırım bunun geçici olduğu ve biraz dayanirsak olumlu sonuclanacagi bebegimize kavusacagimiza odaklanirsak belki yararlı olurAy ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallahyaptığın şeyler neydi normal doğumu kolaylaştırmak için tavsiye ettiğin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?