İnşaallah şuan herşey normali gösteriyor korku da yok henüz bende böyle devam etsin güzelce alalım bebekleri kucağımıza. Pozitif olmak bebeğe odaklanmak önemli diyor herhes umarım başarırız bizler deAy bende merak ediyorum.Bazi hareketler ve Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok az bakalım bizim dogumlar nasıl olacak :) ama arkadaşın da anlattığı gibi o anda olumlu şeylere odaklanmak iyi gelecek sanırım bunun geçici olduğu ve biraz dayanirsak olumlu sonuclanacagi bebegimize kavusacagimiza odaklanirsak belki yararlı olur
evef özelde doğum oldu yetişti doktorum..açılma hızlanınca hemen aradılar .Ayy allahım bizide nasip et gerçekden kolay doğum olmuş çok sevindm hemen emzirmeyede başlamışsın çok güzeldoktorun doğuma gelmedi anladığım kadarıyla özel demi doğum yaptın
Beeennnaynı şekildeyim her kalkmamda bi tur evi dolanıyrm sonra yatıyrm 11 e doğru kalkıyrm oda ya annem ya halam ya eşim birileri arıyo zor kalkıyrm uyumak istiyrm yatta yatakdan kalkmak istemiyrm
çok hareket etmeye çalıştım ..doğumdan 5 saat önce plates topunda zıplıuordum öyle söyleyimAy ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallahyaptığın şeyler neydi normal doğumu kolaylaştırmak için tavsiye ettiğin ?
üşütmüş olabilir misin canım, öksürüyormuşsun da ?Kızlar iki gündür kusuyorum dün sabah kalktm tam kahvaltıya oturdum bı lokma yemeden zorlanarak kusma geldı ilaç içmiştim onu su gibi kustum bu sabahtan kahvaltı yı yaptm tam masadakılerı aldm yine kusma geldı bu sefer yediklerimi hepsini kustum cok zorlanıyorum kusarken karnım da acıdı sizde oluyo mu bide öksürüyorum ondn mı oluyo acaba
Listen çok güzel
Bende yemeklerden sonra hafif bi bulantı oluyor henüz istifra etmedimKızlar iki gündür kusuyorum dün sabah kalktm tam kahvaltıya oturdum bı lokma yemeden zorlanarak kusma geldı ilaç içmiştim onu su gibi kustum bu sabahtan kahvaltı yı yaptm tam masadakılerı aldm yine kusma geldı bu sefer yediklerimi hepsini kustum cok zorlanıyorum kusarken karnım da acıdı sizde oluyo mu bide öksürüyorum ondn mı oluyo acaba
Neden böyle olduk ki ya enteresan hadi takmıyım diorumda yapımda uokkBenimki de öyleydi
Normal görünüyor şimdilik canım belli değil o yüzden seninki?
Ben de çok tuhafım halsizlik isteksizlik çok değişik bir haldeyim
Evet canım benimki belli haftaya çarşamba sezaryan olacağım tam 38 haftalık oluyorum ☺Benimki de öyleydi
Normal görünüyor şimdilik canım belli değil o yüzden seninki?
Ben de çok tuhafım halsizlik isteksizlik çok değişik bir haldeyim
Sağlıklı olsunda dediğin gibi hatta zayıf bebeği daha çabuk toplanıyo diyolar baklım ölçümlerle ne kdr fark olcak doğunca görürüzAmin canım inşallah doktora sordum ne kadar farkeder doğumda diye 100 200 Gr oynama olabiliyor dedi. Demek ki her doktorun ölçümüne göre değişebiliyor. Kilo önemli değil çok sağlıklı olsunlar dasağlıcakla alalım kucaklarimiza
Alaturka wc mi?Listen çok güzel
İnşirah süresi mi yoksa inşikak mı?
Panik yapma cnm sancıların ne kdr sürüyo 1 dk kaya yakın sürmesi lazımmış eğer öyleyse ufakdan neyin eksikse hazırlan sakin ol sancır sıklaşınca arar haber verirsin eşine veya aileneKızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim
Ya zaten girip öksürük var kusma degısık sanırım öksürürken oluyorüşütmüş olabilir misin canım, öksürüyormuşsun da ?
Dakika tut 5 dakikada bir gelip 45 50 saniye sürmesi gerekliymiş. Belinden karnına doğru gelen ağrı oluyomsKızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim
O maddeyi bende atladım zira geçenlerde misafirlikte kullanayım dedim iki gün belim ağrıdı bacağıma vurdu ağrısı topalladım ama keşke alaturkaya girebilsek bacaklara güç lazım o çömelmeler öyle faydalı kiAlaturka wc mi?oturmak bile zorken ordan nasıl kalkacam ben . kalkarken yerlere dizlerimj koymam lazım. Yere oturupta yapıyorum bazı işleri kalkarken koltuk yada tezgah kenarına tutunarak kalkıyorum. Alaturka wc de hiç kalkamam .oturmak bile zorken
Pozisyon değiştirince geçiyor mu sancın? Bi duşa mı girsen? Hazır mı çantan sancıların sıklığını da süreyle tut bakalımKızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?