2017 Şubat Anneleri

İnşaallah şuan herşey normali gösteriyor korku da yok henüz bende böyle devam etsin güzelce alalım bebekleri kucağımıza. Pozitif olmak bebeğe odaklanmak önemli diyor herhes umarım başarırız bizler de

evef özelde doğum oldu yetişti doktorum..açılma hızlanınca hemen aradılar .
Ay ne güzel maaşallah kolayca atlatmışsiniz bizlere de böylesi nasip olur inşaallah yaptığın şeyler neydi normal doğumu kolaylaştırmak için tavsiye ettiğin ?
çok hareket etmeye çalıştım ..doğumdan 5 saat önce plates topunda zıplıuordum öyle söyleyim. evimi hep kemdim süpürdüm sildim..son hafta da merdiven kullandım genelde..

Kızlar iki gündür kusuyorum dün sabah kalktm tam kahvaltıya oturdum bı lokma yemeden zorlanarak kusma geldı ilaç içmiştim onu su gibi kustum bu sabahtan kahvaltı yı yaptm tam masadakılerı aldm yine kusma geldı bu sefer yediklerimi hepsini kustum cok zorlanıyorum kusarken karnım da acıdı sizde oluyo mu bide öksürüyorum ondn mı oluyo acaba

üşütmüş olabilir misin canım, öksürüyormuşsun da ?

Bende yemeklerden sonra hafif bi bulantı oluyor henüz istifra etmedim
Mideni üşütmüş olabilir misin? Nane limon filan içsen?

Kızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim

Sağlıklı olsunda dediğin gibi hatta zayıf bebeği daha çabuk toplanıyo diyolar baklım ölçümlerle ne kdr fark olcak doğunca görürüz

Listen çok güzel
İnşirah süresi mi yoksa inşikak mı?
Alaturka wc mi?oturmak bile zorken ordan nasıl kalkacam ben .kalkarken yerlere dizlerimj koymam lazım. Yere oturupta yapıyorum bazı işleri kalkarken koltuk yada tezgah kenarına tutunarak kalkıyorum. Alaturka wc de hiç kalkamam .oturmak bile zorken

Kızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim

Panik yapma cnm sancıların ne kdr sürüyo 1 dk kaya yakın sürmesi lazımmış eğer öyleyse ufakdan neyin eksikse hazırlan sakin ol sancır sıklaşınca arar haber verirsin eşine veya ailene

Dakika tut 5 dakikada bir gelip 45 50 saniye sürmesi gerekliymiş. Belinden karnına doğru gelen ağrı oluyoms

O maddeyi bende atladım zira geçenlerde misafirlikte kullanayım dedim iki gün belim ağrıdı bacağıma vurdu ağrısı topalladım ama keşke alaturkaya girebilsek bacaklara güç lazım o çömelmeler öyle faydalı ki

Pozisyon değiştirince geçiyor mu sancın? Bi duşa mı girsen? Hazır mı çantan sancıların sıklığını da süreyle tut bakalım
Sümüksü bi akıntı geldi mi kontrol et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…