Bende hep alaturka kullandim. İnşallah faydalı olur. Hatta yerden birşey alırken bile. Dizime eğilip kaldırıyorum..Ben normalde de alaturka kullanırdim. Hamilelikte de degistirmedim en başından beri hep alaturka tuvalet kullandım hiç zorlanmıyorum sanırım alıştı benim kaslar.
Canım hurmanın bi çok şeye faydası var cennet meyvesi sonuçtaHurma sağlıklı dediler. Gerçekten öyle mi acaba? Ben hep kabız oluyodum hurmadanmı bilmem de şimdi rahatladım. Doğumdada işimize yarar inşallah
Evet ya hz.meryem bile sadece hurma ve şu ile beslenmiş hamilelikğinde. İnşallah bizede şifa olurCanım hurmanın bi çok şeye faydası var cennet meyvesi sonuçta
Tabiki de herşeye şifa Allah in izniyle inanarak şifa niyetine ye tevekkül bizden takdir Allah tanEvet ya hz.meryem bile sadece hurma ve şu ile beslenmiş hamilelikğinde. İnşallah bizede şifa olur
İnşallah. Yeni anne olanları görünce çok heyecanlanıyorum ya. Allah herkesin bebeğini ana lı babalı büyütsün.bize de sağlıklı doğum nasip etsinTabiki de herşeye şifa Allah in izniyle inanarak şifa niyetine ye tevekkül bizden takdir Allah tan
Maşallah)) annesi ye onu sen. İnşallah tam zamanında sağlıkla doğarTeyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
İnş canım hepimizin ki de zamanında sağlıcakla gelsinler inşMaşallah)) annesi ye onu sen. İnşallah tam zamanında sağlıkla doğar
en çok da duan icin amin canım benim cevremde de var çocuğu çok istemesine rağmen olmayanlar rabbim inşallah önce onlara nasip eder diye dua ettim ama ben ilk gecede hamile kaldım hatta öğrenince sevinemedim bile bi burukluk hissettim bu arada sen kegel egzersizi perina masajı yapıyor muydun canım kesin kac dikiş atıldı lavaboda bi rahatsızlık veriyor mu bide kac gr doğdu kızın :)yanımdaki mucizeye baktıkça şukresiyorum..kendimi süper kahraman gibi hissediyorum ..dogumdan sonra bi güç gelir derlerdi inanmazdım..gerçi yorgunluğum var ama annelik çok güzel birsey..karnımı severken şimdi yüzüne dokunuyorum..cennet kokusunu alıyorum...bi de gece babannesi aldı ben uyuyayım diye mızmızlanmış durmuş benim yanıma getirdi anında sustu ve uyudu..kokumu tanıuor ve rahatlıyor..bu mukemmel birşeu.Allahım herkesse tattırsın..çocuğu olmayan insanlara da tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Burnumun direğini sızlattınyanımdaki mucizeye baktıkça şukresiyorum..kendimi süper kahraman gibi hissediyorum ..dogumdan sonra bi güç gelir derlerdi inanmazdım..gerçi yorgunluğum var ama annelik çok güzel birsey..karnımı severken şimdi yüzüne dokunuyorum..cennet kokusunu alıyorum...bi de gece babannesi aldı ben uyuyayım diye mızmızlanmış durmuş benim yanıma getirdi anında sustu ve uyudu..kokumu tanıuor ve rahatlıyor..bu mukemmel birşeu.Allahım herkesse tattırsın..çocuğu olmayan insanlara da tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Kuzlar elmalı pastayı buzluğa atsam geri çıkarınca hamurlasır mı ??
MaşallahBen normalde de alaturka kullanırdim. Hamilelikte de degistirmedim en başından beri hep alaturka tuvalet kullandım hiç zorlanmıyorum sanırım alıştı benim kaslar.
Sancılar 10dkda 1e düşüyor ve düzenli geliyorsa doktorunu aramalısın gerçi sen yine de arasan çünkü gününde yakın 38. Haftandasın Bebek gelebilir artık erken sayılmaz krizantemKızlar sancım var acaba doğum mu başladı adet sancısı gibi hafif hafif.. Birde sürekli büyük tuvaletm var gibi ama bişey yok.. Kızlar dha günüm var ya hayırlısı ile şimdi olmasın hazır degilim
Teyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
yanımdaki mucizeye baktıkça şukresiyorum..kendimi süper kahraman gibi hissediyorum ..dogumdan sonra bi güç gelir derlerdi inanmazdım..gerçi yorgunluğum var ama annelik çok güzel birsey..karnımı severken şimdi yüzüne dokunuyorum..cennet kokusunu alıyorum...bi de gece babannesi aldı ben uyuyayım diye mızmızlanmış durmuş benim yanıma getirdi anında sustu ve uyudu..kokumu tanıuor ve rahatlıyor..bu mukemmel birşeu.Allahım herkesse tattırsın..çocuğu olmayan insanlara da tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Sen düşecek gibiysen zaten aman ha hiç kalkışma öyle işlereÖyle de işin ucunda dusmek var dogum kolay olsun diye o anda doğurmak da var .birde kalça kırığı cabası.oturamiyorum ki ben alaturkaya. Hastanede gireyim dedim girdigim gibi çıktım.birde bebek cok aşağıda benim ya sıkışır diye korkuyor m yavrumu
Valla bişey yemedim hamilelik boyunca hiç özel beslenmedim :) nebulduysam yedimMaşallah bebişe ne yedin kız o kadar:)
Maşallah ne kadar güzel duygular.. hayal bile edemiyorum nasıl güzel bi duygudur kim bilir. Allah bizlere de nasip etsin inşallah sağlıkla..
Doktor bisey yap demedi.ocagin 16 sında gittim doktora o zmn o kadar farkına varmamıştım aşağıda olduğunun pazartesi yine gidecem bakam.ultrasona filan sokuyo bisey olsa söyler herhalde .yine de sorarım ben amaSen düşecek gibiysen zaten aman ha hiç kalkışma öyle işlere
Bu arada o dediğin Doğum şekli filmlerde oluyorah öyle kolay olsa
He bebeğin aşağıdaysa bilemem bak dikkat et kendine, doktoruna sordun mı çömelme hareketlerini yapim mi diye kimi dr kendi öneriyor bu egzersizleri anne adayının durumuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?