yanımdaki mucizeye baktıkça şukresiyorum..kendimi süper kahraman gibi hissediyorum ..dogumdan sonra bi güç gelir derlerdi inanmazdım..gerçi yorgunluğum var ama annelik çok güzel birsey..karnımı severken şimdi yüzüne dokunuyorum..cennet kokusunu alıyorum...bi de gece babannesi aldı ben uyuyayım diye mızmızlanmış durmuş benim yanıma getirdi anında sustu ve uyudu..kokumu tanıuor ve rahatlıyor..bu mukemmel birşeu.Allahım herkesse tattırsın..çocuğu olmayan insanlara da tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Maşallah bebise .demek poz veriyo az değil bicirikTeyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
34+1 im bugun canim 35 mi demek gerekiyor. Cok sukur 31 de sikintim başladı bugunlere geldik doktorumda oyle soyluyor ben korkmuyorum artik diyo ama bebegim ememicek kuvozde kalacak falan diye korkuyorum. İnşallah bende arkadasin kadar sansliyimdirBir arkadasim sizin gibiydi, 34 ya da 35'te dogum yapti ama bebegin gelisimi cok iyiydi kuvoze bile girmedi cok sukur. Bozmayin moralinizi, sormustum o arkadasa neyle beslendin diye, bol bol ceviz ve zeytin demistiumarim sizin bebeginiz zamanini tamamlar ama olmazsa da bu kadari bile cok iyi, 34 kritik haftayi bitirmissiniz neticede
Ayyy cok tesekkur ederim kendi sahsimaRAHİMDE BEBEGİN ALDIGI DEGİŞİK POZİSYONLAR ANNENİN SAGLIGI İLE DOGRUDAN BAGLANTILIDIR..BEBEK BAŞINI ANNENİN HASTA ORGANINDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIR..FAKAT DOGUM SIRASINDA
İNŞİKAK SURESİ OKUNURSA BU SUREDEKİ SECDE AYETİYLE SECDE EMRİ ALAN BEBEK RAHİMDE TERS DAHİ OLSA POZİSYONUNU DEGİŞTİRİR..HAMİLELİK SÜRESİNCE İNŞİKAK SURESİNİ EZBERLEYEN VE DOGUM ESNASINDA BU SUREYİ OKUYAN KADIN...KORKUDAN EMİN OLDUGU GİBİ BEBEGİDE KORKUDAN EMİN OLUR..
DR AİDİN SALİH
Bebeği dönmemiş olanlar için paylaşmak istedim bunu da
Maşallah cnm senin bebişin keyfi yerinde demek gelesi yok gerçi daha baya var hayırlısıyla gelir inşallahTeyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
Gozun aydin kuzum bnm saglicakla kucakla insaAlalhTeyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
Vallahi bunu bend emerak ediyorum karnim cok dustu asagiya ve sag kasigimda adet sancisi gibi sanci va rbuda sag bacak ici var ya kasiktan dogru oraya vuruyo bu hafta basladi ve bebek ters bacalari asagida acaba ondan mi diyorum ama benimde fikrim yok ne yazikki acaba yakinmi dogum bilmiyorumSol bacagimda ve karnimda adet olacakmiskm gibi sanci var neden acaba fikri olan varmi
20 gün var ama bakalım :) kalsın bakalım bi iki hafta daha :)Maşallah cnm senin bebişin keyfi yerinde demek gelesi yok gerçi daha baya var hayırlısıyla gelir inşallah
Neden böyle olduk ki ya enteresan hadi takmıyım diorumda yapımda uokk
Evet canım benimki belli haftaya çarşamba sezaryan olacağım tam 38 haftalık oluyorum ☺
Aslında hep yüzünü kapatiyodu :) ama bu defa poz verdi :)Maşallah bebise .demek poz veriyo az değil bicirik
Alaturka wc mi?oturmak bile zorken ordan nasıl kalkacam ben . kalkarken yerlere dizlerimj koymam lazım. Yere oturupta yapıyorum bazı işleri kalkarken koltuk yada tezgah kenarına tutunarak kalkıyorum. Alaturka wc de hiç kalkamam .oturmak bile zorken
Hic birsey olmaz canim. Ben cikarir cikarmaz mikrodalgada isitiyorum hatta taze gbi oluyor
Fikrim yok ama şuan aynı ağrı bende de var hem de baya rahatsız edici oldum olcam gibi neyseki nst de sancı fln çıkmadı ondan rahatım psikolojik olarakSol bacagimda ve karnimda adet olacakmiskm gibi sanci var neden acaba fikri olan varmi
Tam olarak 35 sayilmazsiniz daha :) arkadasima sordum 34 kusurda dogum yapmis o da. Moralinizi hic bozmayin yani34+1 im bugun canim 35 mi demek gerekiyor. Cok sukur 31 de sikintim başladı bugunlere geldik doktorumda oyle soyluyor ben korkmuyorum artik diyo ama bebegim ememicek kuvozde kalacak falan diye korkuyorum. İnşallah bende arkadasin kadar sansliyimdir
Fikrim yok ama şuan aynı ağrı bende de var hem de baya rahatsız edici oldum olcam gibi neyseki nst dedi sancı fln çıkmadı ondan rahatım psikolojik olarak
Tam olarak 35 sayilmazsiniz daha :) arkadasima sordum 34 kusurda dogum yapmis o da. Moralinizi hic bozmayin yani
Benim evde klozet olmadığı için mecburen normal kullanıyorum zorlanirim diye düşünüp taktirmayi dusunuyodum ev sahibi kiradan dusmem giderken götürürsün dediBen çok nadir klozet kullanıyorum hep alaturka kullandım. Çok da rahat ediyorum sadece karnımı ezmemeye çalışıyorum
Amin hepimize insallahDestek için sagolun Allah hayırlısı dogumlar nasip etsin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?