2017 Şubat Anneleri

masallah

Maşallah bebise .demek poz veriyo az değil bicirik

34+1 im bugun canim 35 mi demek gerekiyor. Cok sukur 31 de sikintim başladı bugunlere geldik doktorumda oyle soyluyor ben korkmuyorum artik diyo ama bebegim ememicek kuvozde kalacak falan diye korkuyorum. İnşallah bende arkadasin kadar sansliyimdir

Ayyy cok tesekkur ederim kendi sahsima

Maşallah cnm senin bebişin keyfi yerinde demek gelesi yok gerçi daha baya var hayırlısıyla gelir inşallah

Gozun aydin kuzum bnm saglicakla kucakla insaAlalh

Kizlar bugun dr kontolumuz vardi kizim 3 kilo 72 gr olmus teyzoslari ama ters duruyo hala oturur pozisyonda dr bile hanfendinin keyfi yerinde gelesi yok sanirim diye espiri yapti bana 32+2 gunluk gorunuyo usg de 10 gun sonra tekrar gel dedi 10 subaat randevu bulabildim ancak haftalik almadi ilk dogum oldugi ve bebek ters oldugu icin 40 a kadar bekleriz eger donmezse sezeryan dedi egzersizleri oluyomus bebek donsun diye ama tabi bana komsum soyledi az once emekle bol bol dedi ise yarar mi ki hic degismedi bas yukarda toto asagida kizimin keyfi yeri de heyecanla bekliyoruz bakalim ne olucak insaAllah doner kizim nasipte ne varsa onu gorucez bu arada yavrucuklarini kucaklayanlara bolll bolll tebrik ve gozleri aydin diyorum dualari izibekliyoruz kizlar sira bize geldi

Sol bacagimda ve karnimda adet olacakmiskm gibi sanci var neden acaba fikri olan varmi
Vallahi bunu bend emerak ediyorum karnim cok dustu asagiya ve sag kasigimda adet sancisi gibi sanci va rbuda sag bacak ici var ya kasiktan dogru oraya vuruyo bu hafta basladi ve bebek ters bacalari asagida acaba ondan mi diyorum ama benimde fikrim yok ne yazikki acaba yakinmi dogum bilmiyorum

Ben çok nadir klozet kullanıyorum hep alaturka kullandım. Çok da rahat ediyorum sadece karnımı ezmemeye çalışıyorum

Sol bacagimda ve karnimda adet olacakmiskm gibi sanci var neden acaba fikri olan varmi
Fikrim yok ama şuan aynı ağrı bende de var hem de baya rahatsız edici oldum olcam gibi neyseki nst de sancı fln çıkmadı ondan rahatım psikolojik olarak

Tam olarak 35 sayilmazsiniz daha :) arkadasima sordum 34 kusurda dogum yapmis o da. Moralinizi hic bozmayin yani

Fikrim yok ama şuan aynı ağrı bende de var hem de baya rahatsız edici oldum olcam gibi neyseki nst dedi sancı fln çıkmadı ondan rahatım psikolojik olarak

Tüü tüüü Maşallahhh :** 3 kiloyoyu geçmiş paşa . Tosuncuk bekliyor senii demek kii

Ben çok nadir klozet kullanıyorum hep alaturka kullandım. Çok da rahat ediyorum sadece karnımı ezmemeye çalışıyorum
Benim evde klozet olmadığı için mecburen normal kullanıyorum zorlanirim diye düşünüp taktirmayi dusunuyodum ev sahibi kiradan dusmem giderken götürürsün dedi bende taşınırken klozet sökme telaşı olmasın diye kalsın dedim cok şükür ama tabiki klozet kadar rahat değil ama düşündüğüm kadar da zorlamadi inş doğum için faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…