2017 Şubat Anneleri

Maşallah canım evet egzersizleri dene belki döner şansa beklemeye devam bebişleri
20 gün var ama bakalım :) kalsın bakalım bi iki hafta daha :)
Kalır kalır daha annesi içerisi çok rahatmış gelesi yok bizim meleklerin

Doktor bisey yap demedi.ocagin 16 sında gittim doktora o zmn o kadar farkına varmamıştım aşağıda olduğunun pazartesi yine gidecem bakam.ultrasona filan sokuyo bisey olsa söyler herhalde .yine de sorarım ben ama
Ay sen mart annesisin neden aşağıda bebişin? Erken Doğum riskin mi var senin?

Maşallah canım evet egzersizleri dene belki döner şansa beklemeye devam bebişleri

Kalır kalır daha annesi içerisi çok rahatmış gelesi yok bizim meleklerin
Ayyyy insaAlalh kuzummm bnm emekleme varmis baska egzersiz varmi cocuk donsun diye

Bnm mide yanmam geçmedi hiç şuruoda fayda etmedi yemek yemeye korkuyrm ne yesem yanıyo içim bide kızım öyle bi hareketlendiki vajinama doğru acıtıyo sancı gibi kasığıma batıyo neresiyse artık bide uyku çok bastırıyo

yaaa maşallah sana ne güzel gaza getirdin bizi kendi adıma koşa koşa doğurasım var

Maşallahhhh :** çook sevindim senin adına canımmm . Hangi doktor yaptırdı doğumunu ve ne kadar ücret odedınkz bende kayserideyim . Fakültede yapmak istiyorum ama esim ozelleri arastırıyor .
ben de memorialda yapacağım canım normal doğum paketi 2500 dediler

hayırlısı olsun. benim çatıya da öyle dedi. hatta cuma alalım demişlerdi ama bekliyorum çok zorlanırsam sezaryen tercih edeceim son anda

@1melekvardi maşallah ne güzel bir doğum darısı bizlere inşaallah.. Kızlar bu arada sancım kesildi yine yalancı sancıyms.. Hep bir panik bebek geliyor heyecanı sonra hop kesiliyor sancılar.. Korkarım gerçekten doğum yaparken annem ve eşim inanamayacak bana :)

Ben de bekleyeceğim bekleyebildiğim kadar da beklemek ne zormuş, çalışırken zaman geçiyordu şimdi hiç geçmiyor vakit

Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlar bizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
canım doğurup gitmiycez burdayiz yine daha bebislerimiz çiş kaka gaz muhabbeti diş çıkarma muhabbeti tuvalete alıştırma hepsini burdan fikir alışverişi yaparak konuşuruz bi yere kaçma bak

Ayy bugün çok yoruldum . Ve su an belim çatlıyor. Bugün doğurmadıysam vaskada dogurmam tövbe estağfurullah resmen felçli gibi hissediyorum kendimi . Ve de nişan olduğunu sanmıyorum ama son 3 gündür diğer akıntılardan farklı boyle beyaz ve sarı arası bazende şeffaf sumuk gibi bir akıntom geliyor az az . Nişan denilen şey fazlaca ve kanlı oluyordu değil miii ? Ve de bu mide yanması beni öldürecek . Gogud kafesim hizasında yemek borumda birsey tıkalı gibi hissediyorum . Su içerken falanda hissettirıyor . Amma nazlandın sende dediniz kızlar değil mi :))

Kizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…