İvet geçmişTüü tüüü Maşallahhh :** 3 kiloyoyu geçmiş paşa . Tosuncuk bekliyor senii demek kii
Maşallah canım evet egzersizleri dene belki döner şansa beklemeye devam bebişleriKizlar bugun dr kontolumuz vardi kizim 3 kilo 72 gr olmus teyzoslari ama ters duruyo hala oturur pozisyonda dr bile hanfendinin keyfi yerinde gelesi yok sanirim diye espiri yapti bana 32+2 gunluk gorunuyo usg de 10 gun sonra tekrar gel dedi 10 subaat randevu bulabildim ancak haftalik almadi ilk dogum oldugi ve bebek ters oldugu icin 40 a kadar bekleriz eger donmezse sezeryan dedi egzersizleri oluyomus bebek donsun diye ama tabi bana komsum soyledi az once emekle bol bol dedi ise yarar mi ki hic degismedi bas yukarda toto asagida kizimin keyfi yeri de heyecanla bekliyoruz bakalim ne olucak insaAllah doner kizim nasipte ne varsa onu gorucez bu arada yavrucuklarini kucaklayanlara bolll bolll tebrik ve gozleri aydin diyorum dualari izibekliyoruz kizlar sira bize geldi
Kalır kalır daha annesi içerisi çok rahatmış gelesi yok bizim meleklerin20 gün var ama bakalım :) kalsın bakalım bi iki hafta daha :)
Ay sen mart annesisin neden aşağıda bebişin? Erken Doğum riskin mi var senin?Doktor bisey yap demedi.ocagin 16 sında gittim doktora o zmn o kadar farkına varmamıştım aşağıda olduğunun pazartesi yine gidecem bakam.ultrasona filan sokuyo bisey olsa söyler herhalde .yine de sorarım ben ama
Ayyyy insaAlalh kuzummm bnm emekleme varmis baska egzersiz varmi cocuk donsun diyeMaşallah canım evet egzersizleri dene belki döner şansa beklemeye devam bebişleri
Kalır kalır daha annesi içerisi çok rahatmış gelesi yok bizim meleklerin
biri paylaşmışdı burda emekleme duruşunda öne doğru edilip doğrulmaydı sanırım 20 dk hergün yapılcak yazıyodu yanlış hatırlamıyosamAyyyy insaAlalh kuzummm bnm emekleme varmis baska egzersiz varmi cocuk donsun diye
yaaa maşallah sana ne güzel gaza getirdin bizi kendi adıma koşa koşa doğurasım varmerhaba ..hepinize teşekkür ederim..Rabbim herkesi hayırla kavuştursun inşallah... geçeyim doğum hikayemepazartesi akşama doğru duşa girmiştim ..duştan sonra bi iki damla kan gelmişti..öyle sümüksü fln değildi..ertesi sabah doktora gittim herşey normal rahim yolu kapalı dedi..akşam 23 .50 de suyum geldi ve hemen hastaneye gittik..açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum..herkesde nasıl oluyor bilmem ama benden baya su geldi ama korkulacak bişe olmadı..hemen açıklığa baktılar 2 cm miş..sancı başlamış ama acı hissetmedim..ilk doğumsa sabahı bulur dediler.odaya aldılar 1 saat sonra 3 dk da bir gelen sancılar başladı..sonra 2 dk ya bir düştü sancılar .. açıklık 5 cm olmuş sanılandan çok daha hızlı ilerledi..doktoru aradılar ..dk da 1 e düşünce çatala aldılar ve 4-5 ıkınmadan sonra geldi bebişim...çok şukur tüm bu süreç en fazla 3 saat sürdü...sancılar sıklaşınca kendimi ve bebeğimi dinledim..sonunun mutluluk olacağını düşündüm..Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tüm bunların çok doğal ve mükemmel bi düzen olduğuna inandım..pes edecek duruma gelmedim çok şükür ve sağlıkla kavuştum evladıma...hemen emmeye başladı miniğim..dün öğlen de eve gönderdiler..bikaç dikişim var ama her işimi yapabiliyorum..eve gelince duşa girdim bebeğim de izin verdi uyudum kendime geldim ..şuan ikimiz de iyiyiz ve yüzüne her baktığımda şükürler ediyorum Rabbime...siz de en güzel sekilde kavuşursunuz inşallah...
bretta evt kayserideyim erciyes hastanesinde yaptım doğumu..
ben de memorialda yapacağım canım normal doğum paketi 2500 dedilerMaşallahhhh :** çook sevindim senin adına canımmm . Hangi doktor yaptırdı doğumunu ve ne kadar ücret odedınkz bende kayserideyim . Fakültede yapmak istiyorum ama esim ozelleri arastırıyor .
hayırlısı olsun. benim çatıya da öyle dedi. hatta cuma alalım demişlerdi ama bekliyorum çok zorlanırsam sezaryen tercih edeceim son andakontrole gittik bugün.
çatı muayenesi ve nst yapıldı. nstdesancım neredeyse hiç çıkmadı. şaka gibi 37 de sancılarım 70 üzerinde vardı.
çatı için çok parlak değil ama belli de olmaz zaman zaman doğum sırasında esneme oluyor dedi.
doktorum haftaya yok, zaten çocuğun başı çok yukarıdaymış.
9 şubata kadar doğum olmazsa 9 şubatta doğuma gireceğim.
Ben de bekleyeceğim bekleyebildiğim kadar da beklemek ne zormuş, çalışırken zaman geçiyordu şimdi hiç geçmiyor vakityaaa maşallah sana ne güzel gaza getirdin bizi kendi adıma koşa koşa doğurasım var
ben de memorialda yapacağım canım normal doğum paketi 2500 dediler
hayırlısı olsun. benim çatıya da öyle dedi. hatta cuma alalım demişlerdi ama bekliyorum çok zorlanırsam sezaryen tercih edeceim son anda
Teşekkür ederim canım. :) ama benim mikrodalga fırınım yok maalesef. Normal fırına dırekt mı atmak lazım . Buzu çözülmeden yaniş
Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
canım doğurup gitmiycez burdayiz yine daha bebislerimiz çiş kaka gaz muhabbeti diş çıkarma muhabbeti tuvalete alıştırma hepsini burdan fikir alışverişi yaparak konuşuruz bi yere kaçma bakKizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?