2017 Şubat Anneleri

Kizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam

Ben mutfak dolaplarını ve gardırop ı ındır ful sıldımm. Ama hala ooo çok iş var. Vitmiyor bir turluı

Kizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam
bendede duruyor çikolata magnet şerbet temizliği de derinlemesine yaptirmistm eşimle anneme bende yardim ettim hatta ama iki haftada pert oldu tekrardan işimiz zor

Aynen oyle kizlar,ne kadar da hazirlansak son gune kadar bisey cikicak sanirim.oldugu kadar artik.saglikla gelsinlerde b e bisler insallah.bu arada kizlar ilkini normal dogum yapmama ragmen bugun bende agriyi karistirip endiselendim erken mi gelecek diye.6 yil gecti unutmusum nasil oldugunu.bagirsak sancisi va r bende yasayaniniz var mi bilmiyorum ama kan ilaci da tetikliyor sanirim zor bir agriydi.

masallah canım Rabbim hepimize vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin insallah

Canim benim dogumdan iki hafta once yani 34. Haftamdan itibaren dedigin gibi sumuksu bazen sari bazen seffaf hatta bazen hafif kahverengiye donuk akintim vardi. Doktora sormustum son zamanlarda normal demisti. Dogumla Ilgisi var midir bilmiyorum ama 36. Haftamda da dogurdum. Seninki zamaninda olsun insallah:))

ben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
canım gecmis olsun allah evladını analı babalı büyütsün evine cennet kokusu sinmiş ne güzel darısı bizlere insallah vakti zamanında sağlıcakla

canım sancıların geçti mi ne durumdasin

Çok şükür her şey hazır beklemedeyim temizlik magnet çikolata hastane çantası buzluğa koyulacaklar kısacası her şey hazır ams istiyorum ki bir iki hafta sonra gelsin kızım 39 bitsin öyle gelsin inş

canım doğurup gitmiycez burdayiz yine daha bebislerimiz çiş kaka gaz muhabbeti diş çıkarma muhabbeti tuvalete alıştırma hepsini burdan fikir alışverişi yaparak konuşuruz bi yere kaçma bak
Aynen ya o zaman da kızlar yaaaaa benim uşak gazlı şöyle böyle diye başlıcaz cumlelere ne güzel ben kacmam inş internet im elverdiği sürece burdayım

Maasallah hepsi bitmis.sagliklagelsin kizin insallah.Buzluga neler koydun canim.hamurisi turu seyler mi?

Teşekkür ederim canım. :) ama benim mikrodalga fırınım yok maalesef. Normal fırına dırekt mı atmak lazım . Buzu çözülmeden yaniş

Güzel oluyor canım ben de normal fırına atıyorum

Hahaha her işte bir hayır varmış bak inşallah faydası da olur da

Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlar bizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki

Oluruz tabi canım ya

Canım ben de ince detaya girmedim dolap içlerini falan yapmadım kış başında yapmıştım ve hala temizler. Kapı cam duvar sildik perde yıkadık. Koltukları mobilyaları ve altlarını sildik. Halıların birazı kaldı silinecek onu da yarın bitircez ve kızımın yatağını yapacağız inşallah. haftasonu dinleneceğiz haftaya da buzluğa koyulacakları yapıp bitireceğim inşallah artık kızımı bekleyebilirim zamanı belli olmayınca zormuş gerçekten

Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlar bizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki

Oluruz tabi canım ya

Canım ben de ince detaya girmedim dolap içlerini falan yapmadım kış başında yapmıştım ve hala temizler. Kapı cam duvar sildik perde yıkadık. Koltukları mobilyaları ve altlarını sildik. Halıların birazı kaldı silinecek onu da yarın bitircez ve kızımın yatağını yapacağız inşallah. haftasonu dinleneceğiz haftaya da buzluğa koyulacakları yapıp bitireceğim inşallah artık kızımı bekleyebilirim zamanı belli olmayınca zormuş gerçekten

Doğum yapan arkadaşlar kaç kilo almıştınız ve Doğumda kaç kilo gitti tartıldınız mı Doğum da kaç kilo gidiyor hep merak konum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…