- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Kizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam
bendede duruyor çikolata magnet şerbet temizliği de derinlemesine yaptirmistm eşimle anneme bende yardim ettim hatta ama iki haftada pert oldu tekrardan işimiz zorKizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam
masallah canım Rabbim hepimize vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin insallahTeyzeler biz kontrol den geldik oğluşum tombik olmuş yine çok datluydu3300 olmuşuz dr neyle besledin dedi masallah barekAllah böyle giderse 3500-3700 fln doğar yanılma payı fln dedi nst de sancim çıkmadı hatta 0 altında çıkmış Dr bile güldü bak bak 0 in bile altında gelmeye niyeti yok dedi ultrason da da poz veriyordu ona da poz veriyo sıpa hala poz veren bebek daha gelmez dedi bakalim ani bir sürpriz fln yapar mı ogluş um
Canim benim dogumdan iki hafta once yani 34. Haftamdan itibaren dedigin gibi sumuksu bazen sari bazen seffaf hatta bazen hafif kahverengiye donuk akintim vardi. Doktora sormustum son zamanlarda normal demisti. Dogumla Ilgisi var midir bilmiyorum ama 36. Haftamda da dogurdum. Seninki zamaninda olsun insallah:))Ayy bugün çok yoruldum . Ve su an belim çatlıyor. Bugün doğurmadıysam vaskada dogurmamtövbe estağfurullah resmen felçli gibi hissediyorum kendimi . Ve de nişan olduğunu sanmıyorum ama son 3 gündür diğer akıntılardan farklı boyle beyaz ve sarı arası bazende şeffaf sumuk gibi bir akıntom geliyor az az . Nişan denilen şey fazlaca ve kanlı oluyordu değil miii ? Ve de bu mide yanması beni öldürecek . Gogud kafesim hizasında yemek borumda birsey tıkalı gibi hissediyorum . Su içerken falanda hissettirıyor . Amma nazlandın sende dediniz kızlar değil mi :))
canım gecmis olsun allah evladını analı babalı büyütsün evine cennet kokusu sinmiş ne güzel darısı bizlere insallah vakti zamanında sağlıcaklaben bebeğime kavuştum..dün gelen nişanmiş..23.50 de de suyum geldi..03.25 de normal doğumla kavuştuk elhamdülillah..Rabbim bekleyen herkesi hayırla kurtarsın..3.450 doğdu kuzucum
canım sancıların geçti mi ne durumdasin@1melekvardi maşallah ne güzel bir doğum darısı bizlere inşaallah.. Kızlar bu arada sancım kesildi yine yalancı sancıyms.. Hep bir panik bebek geliyor heyecanı sonra hop kesiliyor sancılar.. Korkarım gerçekten doğum yaparken annem ve eşim inanamayacak bana :)
Sağol. Canım amiinnn inşmasallah canım Rabbim hepimize vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Dimi yanı :)Oluruz tabii bizim neyimiz eksik bacım
Çok şükür her şey hazır beklemedeyim temizlik magnet çikolata hastane çantası buzluğa koyulacaklar kısacası her şey hazır ams istiyorum ki bir iki hafta sonra gelsin kızım 39 bitsin öyle gelsin inşKizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam
Aynen ya o zaman da kızlar yaaaaa benim uşak gazlı şöyle böyle diye başlıcaz cumlelere ne güzelcanım doğurup gitmiycez burdayiz yine daha bebislerimiz çiş kaka gaz muhabbeti diş çıkarma muhabbeti tuvalete alıştırma hepsini burdan fikir alışverişi yaparak konuşuruz bi yere kaçma bak
Olsun bencede :)Neden olmasin canim :) konusuruz tabi
Maasallah hepsi bitmis.sagliklagelsin kizin insallah.Buzluga neler koydun canim.hamurisi turu seyler mi?Çok şükür her şey hazır beklemedeyim temizlik magnet çikolata hastane çantası buzluğa koyulacaklar kısacası her şey hazır ams istiyorum ki bir iki hafta sonra gelsin kızım 39 bitsin öyle gelsin inş
Teşekkür ederim canım. :) ama benim mikrodalga fırınım yok maalesef. Normal fırına dırekt mı atmak lazım . Buzu çözülmeden yaniş
Benim evde klozet olmadığı için mecburen normal kullanıyorum zorlanirim diye düşünüp taktirmayi dusunuyodum ev sahibi kiradan dusmem giderken götürürsün dedibende taşınırken klozet sökme telaşı olmasın diye kalsın dedim cok şükür ama tabiki klozet kadar rahat değil ama düşündüğüm kadar da zorlamadi inş doğum için faydası olur :)
Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
Kizlar temizligi bitirdiniz mi,ben surekli yuzeyden yapiyorum ama ince detay i na girmed i m.yine kirleniyor c u nku .dogumun tarihini bilsek o na gore tedbi r aliriz da .cikolata ,serbet,magneti de ayarlamadim.neyi bekliyosam
Kizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
İns :) ev sahibi iyiydi ya giderken götürürsün diyo klozet i nereye götüreceksem herkes bi tuhafGüzel oluyor canım ben de normal fırına atıyorum
Hahahaher işte bir hayır varmış bak inşallah faydası da olur da
Canim ben 18 kilo almistim. Dogum yapali 15 gun oldu suan 6 kilom kaldi 12 si gittiDoğum yapan arkadaşlar kaç kilo almıştınız ve Doğumda kaç kilo gitti tartıldınız mı Doğum da kaç kilo gidiyor hep merak konum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?