Çok iyi gitmiş kırkına kadar 6 kilonda gider canımCanim ben 18 kilo almistim. Dogum yapali 15 gun oldu suan 6 kilom kaldi 12 si gitti
Canim benim dogumdan iki hafta once yani 34. Haftamdan itibaren dedigin gibi sumuksu bazen sari bazen seffaf hatta bazen hafif kahverengiye donuk akintim vardi. Doktora sormustum son zamanlarda normal demisti. Dogumla Ilgisi var midir bilmiyorum ama 36. Haftamda da dogurdum. Seninki zamaninda olsun insallah:))
Oluruz oluruz Allahin izni ile oluruz kizzzKizlar ya bakarken gördüm 2015 Şubat anneleri hala konuşuyorlarbizde yaklaşık 2 sene sonra öyle olurmuyuz ki
Canim ben erken geliceni hissetmistim sanki biraz buyuk bi bebekti ve inan evden disari cikamiodm anca arabayla yurumek mumkun diildi nasil gececek 4 hafta derken suyum geldi:) ama akinti kesin habercidir diyemem umarim senin oyle olmaz cunku anne karnindaki her gun cok degerliGerçekten miiiiAyy bende ne bilim hep diyorum ya doguracak gibi hissetmiyorum diye pek umursamadim . Hatta bugün hiç hamile değil gibi börek açtım kek pasta yaptım kaç çeşit .. Şu an da belim çatlıyor ve de o akıntı hala vaaarr
Neler eşlik ediyordu sende canım akıntının beraberinde . ??
Bende hiç kahverengiye dönmedi bazen baya koyulaşıp krem gibi oluyor. Ayy korktum bak şimdi ben .
Sezaryen olmalısın dr daha ıyı bılırHayırlı akşamlar. Bende şubat annesiyim. Sizlere sorum olacaktı ben aşılama ile hamile kaldim.doktorum normal doguma müsait olduğumu söylüyor ama benden sezeryan olmami istiyor benimde kafam cok karışık.ne yapsam acaba
İns :) ev sahibi iyiydi ya giderken götürürsün diyo klozet i nereye götüreceksem herkes bi tuhaf
Ayin 4 unde dr randevum var ve çatı muayenesi yapacak... sizler yaptirdiniz mi
Canim ben erken geliceni hissetmistim sanki biraz buyuk bi bebekti ve inan evden disari cikamiodm anca arabayla yurumek mumkun diildi nasil gececek 4 hafta derken suyum geldi:) ama akinti kesin habercidir diyemem umarim senin oyle olmaz cunku anne karnindaki her gun cok degerli
Galiba haklısınız zaten zor bir dönemde geçtim. Fazla takıntılı olmamak lazimSezaryen olmalısın dr daha ıyı bılır
rıske atma evet canım.benmde catı dardı bırıncıde sezaryen oldm smdı on yıl aradan sonra yine sezaryen dıorum hayırlısı olsun ıns kavusursun bebısıne en kısa zamandaGaliba haklısınız zaten zor bir dönemde geçtim. Fazla takıntılı olmamak lazim
canım sancıların geçti mi ne durumdasin
Çok şükür her şey hazır beklemedeyim temizlik magnet çikolata hastane çantası buzluğa koyulacaklar kısacası her şey hazır ams istiyorum ki bir iki hafta sonra gelsin kızım 39 bitsin öyle gelsin inş
Bende o akinti yorulunca artiyodu bisey yapmadiysam o kadar cok olmuyodu sende artik yorma kendini bence canim ben 35+6 da dogurdum:)Ay zaten gelsin istemiyorum mı benhazır değilim hemde hiç hazır değilim ama dediklerine şöyle bir baktım birde üzerine Instagram'da canlı yayında bir kadın 35+4 de temizlik yaptım yoruldum o yüzden erken doğum yaptın diyince hepten iskillendim.
Bende maglum 35+5 deyim ve bugün gerçekten cok yorulmuşum oturunca anladım . Tek başına kalkamıyorum
Bende o akinti yorulunca artiyodu bisey yapmadiysam o kadar cok olmuyodu sende artik yorma kendini bence canim ben 35+6 da dogurdum:)
Burada whatsapp veya başka bır sosyal ağ ıle ılgili konuşmak yasakmış kuzum. :)) bildirim gelmdi mi sana.Kızlar aslında burdaki kimliğimizi ifşa etmeden watsap grubu kursak ne güzel olur çünkü burda çoğu şeyi kaçıyorum.. :) birde biz gece kuşu olduk iyice
Burada whatsapp veya başka bır sosyal ağ ıle ılgili konuşmak yasakmış kuzum. :)) bildirim gelmdi mi sana.
Amin canim hepimiz inşaallahAy rıske atma evet canım.benmde catı dardı bırıncıde sezaryen oldm smdı on yıl aradan sonra yine sezaryen dıorum hayırlısı olsun ıns kavusursun bebısıne en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?