2017 Şubat Anneleri

Gerçekten miiii Ayy bende ne bilim hep diyorum ya doguracak gibi hissetmiyorum diye pek umursamadim . Hatta bugün hiç hamile değil gibi börek açtım kek pasta yaptım kaç çeşit .. Şu an da belim çatlıyor ve de o akıntı hala vaaarr

Neler eşlik ediyordu sende canım akıntının beraberinde . ??
Bende hiç kahverengiye dönmedi bazen baya koyulaşıp krem gibi oluyor. Ayy korktum bak şimdi ben .

Canim ben erken geliceni hissetmistim sanki biraz buyuk bi bebekti ve inan evden disari cikamiodm anca arabayla yurumek mumkun diildi nasil gececek 4 hafta derken suyum geldi:) ama akinti kesin habercidir diyemem umarim senin oyle olmaz cunku anne karnindaki her gun cok degerli

Hayırlı akşamlar. Bende şubat annesiyim. Sizlere sorum olacaktı ben aşılama ile hamile kaldim.doktorum normal doguma müsait olduğumu söylüyor ama benden sezeryan olmami istiyor benimde kafam cok karışık.ne yapsam acaba

Kızlar sızınde tavsıyelerınızle cıkolata sıparısını verdm ıns ıyı guzel çıkar ornegını atmşlar bıde adını görünce duygulandm cıkolatanın ustunde:)

İns :) ev sahibi iyiydi ya giderken götürürsün diyo klozet i nereye götüreceksem herkes bi tuhaf

Söküp götüremeyeceğini bildiğinden öyle demiştir belki ne uyanık adamlar var yaa

Düşünsene taşınırken sırtlanıp götürdüğünü

Ayin 4 unde dr randevum var ve çatı muayenesi yapacak... sizler yaptirdiniz mi

Ben Çarşamba günü oldum arkadaşım korkutmuştu beni çok zor diye ama hiç de öyle olmadı kendimi rahat bıraktım Doktorum da nazik ve elleri küçük bir kadın iki parmağıyla kenarlara baktı 10 sn sürmedi bile. Sen de kendini kasma kolay geçer

Ay zaten gelsin istemiyorum mı ben hazır değilim hemde hiç hazır değilim ama dediklerine şöyle bir baktım birde üzerine Instagram'da canlı yayında bir kadın 35+4 de temizlik yaptım yoruldum o yüzden erken doğum yaptın diyince hepten iskillendim.
Bende maglum 35+5 deyim ve bugün gerçekten cok yorulmuşum oturunca anladım . Tek başına kalkamıyorum

Ay
Galiba haklısınız zaten zor bir dönemde geçtim. Fazla takıntılı olmamak lazim
rıske atma evet canım.benmde catı dardı bırıncıde sezaryen oldm smdı on yıl aradan sonra yine sezaryen dıorum hayırlısı olsun ıns kavusursun bebısıne en kısa zamanda

canım sancıların geçti mi ne durumdasin

Yalancı sancıyms canım sabahta yazdım sancı var diye heyecanlanıyoruz hazırlıklar yapılıyor hop sancı geçiyor:) üstelik sabah 9 da başladı uyudum aancyla uyandım sürekli.. Saar üçe kadar sürdü.. Gerçekten sancım gelince nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum

Bende o akinti yorulunca artiyodu bisey yapmadiysam o kadar cok olmuyodu sende artik yorma kendini bence canim ben 35+6 da dogurdum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…