2017 Şubat Anneleri

Aynen taşınıyoz adamlar diyo abla ne kaldı ben diyom klozet

Kızlar bebeğiniz alt tarafa çok baskı yapıyor mu benim az önce çok canım yandı çok çok acıttı kerata ve hala karnım çok yukarda soluk alıp verirken zorlanıyorum böyle Olan var mı aynı haftada olan arkadaşlar bilhassa :)

Evet canım yapıyor ama sadece tuvaletim gelince olunca oluyor başka olmuyor. Bakalım ne zaman gelecekler

Inanılmaz heyecan ve korku başladı wcye kalktimmi iş bitiyo düşünmekten uyuyamıyorum ağrılar çabası :)

Aynen canım uyuyamıyorum birde nasıl olacak heyecanı sanki o gün hiç gelmeyecek gibi.. Yalancılar sancılar yokluyor karnım sertleşiyor ben hala dha var modundaym

Aynen canım uyuyamıyorum birde nasıl olacak heyecanı sanki o gün hiç gelmeyecek gibi.. Yalancılar sancılar yokluyor karnım sertleşiyor ben hala dha var modundaym
Evet cnm bende aynıyım en iyi olduğum vakit sabah akşam çok kötü oluyorum sertlesme kasılma bi an önce yatağa uzanıp dinlenmek istiyorum ama bu kezde popo acısı kalça acıdı başlıyor Rabbim yardımcımız olsun ya :)

günaydın kızlar. gece 5te yattım yine. ve sancıyla uyandım. akşamdan beri hafif hafif sızı giriyor belime. duşumu aldım gece hazır olmak adına. aşırı kar yağıyor burda. annem bugün gelip burda yatacak bu gece çünkü bir şey olursa al-götür zor oluyor yerler buz. açıkçası biraz tetikteyim hiç böyle sancı girmemişti hayırlısı olsun.
sizler nasılsınız hayırlı cumalar
yeni anneler lohusalık depresyonu hiiç çekmeyin inşallah. en çok endişelendiğim konulardan o. arada modunuzu yazsanıza bize de moral olur

kızlar ya şu özel bölge temizliğini nasıl yapıcaz? dr kontrolü oldukça yapıyorum ama afedersiniz yazmadan olmayacak tam çıkmadan vs olduğunda çok mu ayıp olur ya. sürekli aklımı kurcalıyor hani her zaman da alınmıyor ki

Kızlar aslında burdaki kimliğimizi ifşa etmeden watsap grubu kursak ne güzel olur çünkü burda çoğu şeyi kaçıyorum.. :) birde biz gece kuşu olduk iyice

Aman diym ha yasak :)

Aynen taşınıyoz adamlar diyo abla ne kaldı ben diyom klozet

Hahahaha adamlar da eşantiyon olarak lavaboyu da söküp alırlar

Ben de canım yaaa sürekli kafası altta kımıldanıyor hep tuvaletim varmış gibiyim hele az birşey gelse sanki saatlerdir wc ye gitmemiş gibi oluyorum rahat yürüyemiyorum

Evet ya benim de kafamı kurcalıyor ağda ile alıyorum uzamasını çok beklemiyorum ama yine de arada hazırlıksız oluyorum. Aniden sancı gelse naparım diye düşünüyorum.... traş bıçağı vurmak istemiyorum ama mecbur kalırsam bir seferlik yaparım heralde.... utanıyorum pis olursa diye

Ayin 4 unde dr randevum var ve çatı muayenesi yapacak... sizler yaptirdiniz mi
Genelde 38de yapıyor doktorlar. Benim geçen hafta yaptı doktorum. Çok korkulacak bişey yok. Kendini kasma yeter.

Kızlar sızınde tavsıyelerınızle cıkolata sıparısını verdm ıns ıyı guzel çıkar ornegını atmşlar bıde adını görünce duygulandm cıkolatanın ustunde:)
Bebekçikolatası'ndan mı aldın sen de? Çikolataları Pelit marka ve gayet lezzetli.

Ah be canım naptın sen. Kendini bu kadar yormaya ne gerek var. Bundan sonra dikkat et. Riskli dönemi atlatmışsın ama içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek.

Kızlar aslında burdaki kimliğimizi ifşa etmeden watsap grubu kursak ne güzel olur çünkü burda çoğu şeyi kaçıyorum.. :) birde biz gece kuşu olduk iyice
Arkadaşlar yazmış gerçi. Whatsapp grubu kurmak yasak. Bi kaç arkadaş ceza aldı bu yüzden.

Ara sıra bana da baskı yapıyor ama benim de senin gibi yukarda sanki bebek ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum.

Annenin gelmesi iyi olmuş sürekli çantayla oraya taşımak zor olur senin için. Takip et kendini bekle bakalım belki de yalancı sancıdır. Gerçi günün de yaklaşmış benim gibi ama bende hala tık yok. 40ı geçircem diye korkuyorum ben de. Bakalım kısmet artık. Loğusalık depresyonuna takılma bence. Etrafındakiler çok önemli. Seni mutsuz edecek insanlardan uzak dur kulaklarını tıka söylenenlere. Malum bizim toplumda herkes kendi yaptığını doğru zannediyor. Bunaldığında 5-10 dk temiz hava al bebeğini bırakabileceğin birileri varsa.

ben geçen hafta ağdaya gittim. Doğuma da 1 hafta kaldı. O zamanda kadar ufak tefek çıkarsa mecburen jiletle olanları temizlicem. Çok kısayken ağda da yapılmıyor. Geçen hafta yeterince uzamamamıştı ama mecburen ağda yaptırdım ve canım çok yandı. Ben de az da olsa bişey olsun istemiyorum. İnşallah uzamadan doğum yaparım diye ümit ediyorum.

Jiletle al gitsin canim yaaaa hem hazirliksiz yakalansan nolcak ki o doktoru bir daha görmiyceksin ve o da seni hatirlamiycak..sanki onda o tüyler yok insaniz hepimiz ki keyfinden almamazlik yapmiyorsun , hazirliksiz yakalandigin icin öyle bir durum olacak..

ben de ne zamandır göremeyince merak etmiştim seni. Evt işe gitmemek güzel ben de 2 haftadır evdeyim. Tek kötü tarafı hareketler kısıtlı olduğu için zaman geçirmek biraz zor. Sürekli de yatılmıyor. Ama olsun hamileyken işe gitmek eziyet.

Aynı dertden bende muzdaribim ağda yaptırıyorum ama uzamaya başlarken dr haftalık ağda da olmuyor ki off napacam bilmiyorum jilet vurmak istemiyorum çok utanıyorum Doğumdan çok bu konuyu düşünür oldum

12 kilo nasil gitti 15 günde kız..hadi doğumda 5-6 kg gider de geri kalan kilo nasil bu kadar çabuk gitti , sırrını paylaş lütfeeeeen
Valla canim bende anlamadim hemen dogumdan sora tartilmadim ne kadar gitti bilmiyorum ama son bir haftada 3 kilo gitti artik sislik mi iniyo yoksa geceleri uyuyamamaktan mi bilmiyorum. He su da var bu zamanlarda duzenli yemek yenmiyo unutuyorum ben yemeyi bebekle ilgilenmekten insallah sizlerin hic kilosu kalmaz

Bugün kızımı görme günü ve hatta onu ekranda son görüş günübir sonraki görüşümüz kucağımızda olacak Allah izin verirse hem çok mutlu oluyorum kavuşma günümüz bu kadar yakın olduğu için hem de zor geçen ve bitsin diye beklediğim hamileliğim bitecek diye de içim bi buruk sanki.. ne garip duygularmış.. kızım hep çok güzel pozlar verdi bize inşallah bugün de son son kocaman haliyle yine güzel bir fotoğrafı olur

Güzel haberler almak dileğiyle hayırlı cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…