2017 Şubat Anneleri

Kızlar kontrolde nts de sancı çıktı ben bişey hissetmedim 70lere geldi ara ara,doktor Doğuma hazırlık dedi ama daha ne kadar beklicem çok sabırsızlanıyorum artık, sancı değerleri kaça gelmeli bilginiz var mı?

benim tosuncuk kızım 38+5 itibariyle 54 cm 3600 gr olmuş, hala dönmemiş, oturur pozisyonda karnımdaki yaşamına devam ediyor, benim küçük tansiyonum da biraz yüksek çıktı. artık nornal doğumdan umudu kestiğimiz için pazartesi günü (39+1)'de sezaryen olacağım. şimdi haftasonu hızlıca geçsin diye bekliyorum, bugün çabuk bitsin diye gece oyalanıp geç yattım, sabah 11de kalktım:)

Cnm bende aynı şekildeyim her kontrolde alıyrm haftalık da ne kdr çıkabilir ki yapcak bişey yok sancıların düzenli mi bi de nkdr sürüyo

Evet bebek cıkolatasndan aldm ıns güzel çıkar sız yedınz begendnız dıye aldım

Kızlar şuan dr dan cıktm hemen yazayım dedim nst grdım ıyıydı.bebişim 2.650 yanakları bıle var cicim benım.suyum ıyı 14 şubatta gün aldık hafftaya anestezı uzmanı cagırdı ve tekrar konntrolm var benden böyle :)kılo alınca pek bı mutlu oluorm yınede çok kılolu degıl ama bu kıloların yanıltıcı oldgunu bılıorum

Maşaallah gayet iyi kilosu çok kilo bebek için iyi değil.Bi doktor şunu demişti tv de izlemiştim biz doktorlar 2.800 ve 3 arası doğan bebekleri severiz demişti. Kiloyu çok takma kafana. Anestezi uzmanı neye bakıyor acaba benim Dr um hiç anestezi Dr u görecek falan demedi.

Maşallah cnm alır inşallah daha vaktiniz var hiç kötü getirme aklına 3 kilo civarında doğar dert etme

Biz de dun kontroldeydik ve gunumuzu aldk 14 Subat dogumlu olacagiz ins. Dedigin gibi durdurabilir miyiz o vakte kadar icimizde yahu hayirlisi ile gelsinler de bakalim ne oluyor gun belli olunca da ayri heyecan basiyor saydgmz icin b arada bnm gobus bu hafta catlams oysa bi suru kremler yaglar surmustm

Kızlar bende 2 gündür mide bulantısı var kafamı kaldıramıyrm yemeklerden tiksinyrm resmen hiç bişey istemiyo cnm ama bu seferde halim olmuyo zorla yiyrm çıkartcak gibi oluyorum

37 haftalıkken 3200 olan bebeğim kac gr civarı doğar kızlar tahmini olan var mi bide boyu uzun kızımın anne babaya çekmiş belliki tabu bunun dezavantajı sığmıyor kapadı ile alt tarafıma bastırıyor dizleri ayakları böbreğim kaburgam ve gobegimin üst tarafında sürekli belli oluyor iyice tepecik yapıyor aşırı güçlü sıpam hem kilo alıyor diye seviniyorum hemde nasil çıkacak diye korkuyorum

Ne yapim canım mecbur . Kv gelecek bakacak banan. birde onun dırdırını suratını çekemem . Hamile kadın falan diye dusunmez maglum .. Ben işimi garantıye alım ki. Valla murçtfagıma girmesın yemek yapmaya diye lac cesıt puaca börek vorek aarma dolma attım buzluguma . O kadar.

Merhaba arkadaşlar dun akşamdan beri belim ağrıyor ama sanci mi değil mi anlayamiyorum. Şimdi de alt tarafimdaki kemikler ağrımaya başladı ama kasiklarimda hic ağrı falan yok bebegim de masallah hareketli yavaşlama falan yok. Bu ağrıların Doğum habercisi olma ihtimali var mi

Haftaya kan alıp degerlerıne bakacak dedı drum.bıde genel anestezı ıstıyorum dedım oda anestezı uzmanıyla gorusuceksınız dedı drum .aynen 1.dogumumdada kılomu sorup bayıltılmıstım bu sefer böyle degısıo demekkı

3.800 4000 kılo dogurursn canım

Kızımm..
Şimdiden nekadar hayatımı kolaylaştıracağını, miladımız olacağını hissedebiliyorum.
Öyle anlayışlı ve düşüncelisinki.
Sırf birden zorlanmayım diye yavaş yavaş kilo alıyosun.
Hiç canımı yakacak hareket yapmıyosun.
Ama hareketsiz kalıp beni üzmüyosun da.
Kibar ve kıpır kıpır :)
Sabırla tüm hazırlıklarımı tamamlamamı bekledin.
Masa başlarında saatlerce oturup yordum seni, hiç üzerime bi de sen yük eklemedin.
Yeri geldi stresten iştahım kesildi, seni besleyemedim ama sen yine de az da olsa beslendin, beni terketmek istemedin.
Şurda günler kaldı gelmene, ama rahatsız olmana rağmen,minik karnımda sığmaya çalışıp, az da olsa sırt üstü ve soluma yatmama izin veriyorsun.
Geceleri uyanmayım diye sakin hareket ediyosun.
Moralim bozulsa, ayağını pıt pıt vurup yüzümü güldürüyosun.
Ne güzel bi lütufsun sen öyle...
Bukadar fedakarlık ettiğin yeter meleğim.
Artık istediğin zaman gelebilirsin :)
Ama ben biliyorum sırf babanı düşündüğün için 1inden önce gelmiceksin.
Maddi sıkıntı vermeyim diye maaş gününü de beklersin sen şimdi :)
Çünkü her işimizi kolay kıldı senle Allahım.
Doğumunda kolay olacak biliyorum...
Adın gibi...
Yüsra "kolaylık" demek çünkü...
Ne de yakıştın adına...
Gel kolayca kızım, hayatın kolaylık ve ferahlıklarla dolsun.
Aminnn...

ben de çok korkuyordum hala da korkuyorum ama çok iyiyim elhamdulillah..bakıp bakıp halime şükrediyorum böyle birşeyi yaşatıyor diye...emzirebiliyorum çok şükür inşallah hemen sütünüz gelir ve yeter..o bambaşka bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…