Cnm bende aynı şekildeyim her kontrolde alıyrm haftalık da ne kdr çıkabilir ki yapcak bişey yok sancıların düzenli mi bi de nkdr sürüyokızlar ya şu özel bölge temizliğini nasıl yapıcaz? dr kontrolü oldukça yapıyorum ama afedersiniz yazmadan olmayacak tam çıkmadan vs olduğunda çok mu ayıp olur ya. sürekli aklımı kurcalıyor hani her zaman da alınmıyor ki
Evet bebek cıkolatasndan aldm ıns güzel çıkar sız yedınz begendnız dıye aldımGenelde 38de yapıyor doktorlar. Benim geçen hafta yaptı doktorum. Çok korkulacak bişey yok. Kendini kasma yeter.
Bebekçikolatası'ndan mı aldın sen de? Çikolataları Pelit marka ve gayet lezzetli.
Ah be canım naptın sen. Kendini bu kadar yormaya ne gerek var. Bundan sonra dikkat et. Riskli dönemi atlatmışsın ama içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek.
Arkadaşlar yazmış gerçi. Whatsapp grubu kurmak yasak. Bi kaç arkadaş ceza aldı bu yüzden.
Ara sıra bana da baskı yapıyor ama benim de senin gibi yukarda sanki bebek ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum.
Annenin gelmesi iyi olmuş sürekli çantayla oraya taşımak zor olur senin için. Takip et kendini bekle bakalım belki de yalancı sancıdır. Gerçi günün de yaklaşmış benim gibi ama bende hala tık yok. 40ı geçircem diye korkuyorum ben de. Bakalım kısmet artık. Loğusalık depresyonuna takılma bence. Etrafındakiler çok önemli. Seni mutsuz edecek insanlardan uzak dur kulaklarını tıka söylenenlere. Malum bizim toplumda herkes kendi yaptığını doğru zannediyor. Bunaldığında 5-10 dk temiz hava al bebeğini bırakabileceğin birileri varsa.
ben geçen hafta ağdaya gittim. Doğuma da 1 hafta kaldı. O zamanda kadar ufak tefek çıkarsa mecburen jiletle olanları temizlicem. Çok kısayken ağda da yapılmıyor. Geçen hafta yeterince uzamamamıştı ama mecburen ağda yaptırdım ve canım çok yandı. Ben de az da olsa bişey olsun istemiyorum. İnşallah uzamadan doğum yaparım diye ümit ediyorum.
Maşaallah gayet iyi kilosu çok kilo bebek için iyi değil.Bi doktor şunu demişti tv de izlemiştim biz doktorlar 2.800 ve 3 arası doğan bebekleri severiz demişti. Kiloyu çok takma kafana. Anestezi uzmanı neye bakıyor acaba benim Dr um hiç anestezi Dr u görecek falan demedi.Kızlar şuan dr dan cıktm hemen yazayım dedim nst grdım ıyıydı.bebişim 2.650 yanakları bıle var cicim benım.suyum ıyı 14 şubatta gün aldık hafftaya anestezı uzmanı cagırdı ve tekrar konntrolm var benden böyle :)kılo alınca pek bı mutlu oluorm yınede çok kılolu degıl ama bu kıloların yanıltıcı oldgunu bılıorum
Maşallah cnm alır inşallah daha vaktiniz var hiç kötü getirme aklına 3 kilo civarında doğar dert etmeKızlar şuan dr dan cıktm hemen yazayım dedim nst grdım ıyıydı.bebişim 2.650 yanakları bıle var cicim benım.suyum ıyı 14 şubatta gün aldık hafftaya anestezı uzmanı cagırdı ve tekrar konntrolm var benden böyle :)kılo alınca pek bı mutlu oluorm yınede çok kılolu degıl ama bu kıloların yanıltıcı oldgunu bılıorum
Biz de dun kontroldeydik ve gunumuzu aldk 14 Subat dogumlu olacagiz ins. Dedigin gibi durdurabilir miyiz o vakte kadar icimizde yahuGünaydın,
36+3 ve işe gitmemek çok güzel
Ödem tutmaya başladı vücudum, hafif kasık ağrılarım var.14 şubatı bekleyebilecek miyiz bakalım :/
Bütün Doğum yapanlar hayırlı olsun
Sancıları olanlara da kolaylıklar diliyorum
Maşallallahh maşallah. :* rabbim daim eylesin canımmm3060 gr dogdu cigerlerinde bi sorun yoktu cnm enfekdiyonu vardi 5 gun hastanede yattik ama simdi iyiyiz hamdolsun evdeyiz
Genelde 38de yapıyor doktorlar. Benim geçen hafta yaptı doktorum. Çok korkulacak bişey yok. Kendini kasma yeter.
Bebekçikolatası'ndan mı aldın sen de? Çikolataları Pelit marka ve gayet lezzetli.
Ah be canım naptın sen. Kendini bu kadar yormaya ne gerek var. Bundan sonra dikkat et. Riskli dönemi atlatmışsın ama içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek.
Arkadaşlar yazmış gerçi. Whatsapp grubu kurmak yasak. Bi kaç arkadaş ceza aldı bu yüzden.
Ara sıra bana da baskı yapıyor ama benim de senin gibi yukarda sanki bebek ya da ben öyle zannediyorum bilmiyorum.
Annenin gelmesi iyi olmuş sürekli çantayla oraya taşımak zor olur senin için. Takip et kendini bekle bakalım belki de yalancı sancıdır. Gerçi günün de yaklaşmış benim gibi ama bende hala tık yok. 40ı geçircem diye korkuyorum ben de. Bakalım kısmet artık. Loğusalık depresyonuna takılma bence. Etrafındakiler çok önemli. Seni mutsuz edecek insanlardan uzak dur kulaklarını tıka söylenenlere. Malum bizim toplumda herkes kendi yaptığını doğru zannediyor. Bunaldığında 5-10 dk temiz hava al bebeğini bırakabileceğin birileri varsa.
ben geçen hafta ağdaya gittim. Doğuma da 1 hafta kaldı. O zamanda kadar ufak tefek çıkarsa mecburen jiletle olanları temizlicem. Çok kısayken ağda da yapılmıyor. Geçen hafta yeterince uzamamamıştı ama mecburen ağda yaptırdım ve canım çok yandı. Ben de az da olsa bişey olsun istemiyorum. İnşallah uzamadan doğum yaparım diye ümit ediyorum.
Karnımızı ezmemek mümkün mu acabaBen çok nadir klozet kullanıyorum hep alaturka kullandım. Çok da rahat ediyorum sadece karnımı ezmemeye çalışıyorum
Mart annesiyim ama şubatta doğururum herhalde diye düşünüyorm.erkenn dogum riski var da demedi dr.komsu gördü gobisimi son ayına girdin normal artık dedi.Ay sen mart annesisin neden aşağıda bebişin? Erken Doğum riskin mi var senin?
Haftaya kan alıp degerlerıne bakacak dedı drum.bıde genel anestezı ıstıyorum dedım oda anestezı uzmanıyla gorusuceksınız dedı drum .aynen 1.dogumumdada kılomu sorup bayıltılmıstım bu sefer böyle degısıo demekkıMaşaallah gayet iyi kilosu çok kilo bebek için iyi değil.Bi doktor şunu demişti tv de izlemiştim biz doktorlar 2.800 ve 3 arası doğan bebekleri severiz demişti. Kiloyu çok takma kafana. Anestezi uzmanı neye bakıyor acaba benim Dr um hiç anestezi Dr u görecek falan demedi.
3.800 4000 kılo dogurursn canım37 haftalıkken 3200 olan bebeğim kac gr civarı doğar kızlar tahmini olan var mi bide boyu uzun kızımın anne babaya çekmiş belliki tabu bunun dezavantajı sığmıyor kapadı ile alt tarafıma bastırıyor dizleri ayakları böbreğim kaburgam ve gobegimin üst tarafında sürekli belli oluyor iyice tepecik yapıyor aşırı güçlü sıpam hem kilo alıyor diye seviniyorum hemde nasil çıkacak diye korkuyorum
Ay ınsallah 3 kılo ıyı oluo kucaga ıyı gelıo korkmuo ınsanMaşallah cnm alır inşallah daha vaktiniz var hiç kötü getirme aklına 3 kilo civarında doğar dert etme
ben de çok korkuyordum hala da korkuyorum ama çok iyiyim elhamdulillah..bakıp bakıp halime şükrediyorum böyle birşeyi yaşatıyor diye...emzirebiliyorum çok şükür inşallah hemen sütünüz gelir ve yeter..o bambaşka bi duygugünaydın kızlar. gece 5te yattım yine. ve sancıyla uyandım. akşamdan beri hafif hafif sızı giriyor belime. duşumu aldım gece hazır olmak adına. aşırı kar yağıyor burda. annem bugün gelip burda yatacak bu gece çünkü bir şey olursa al-götür zor oluyor yerler buz. açıkçası biraz tetikteyim hiç böyle sancı girmemişti hayırlısı olsun.
sizler nasılsınız hayırlı cumalar
yeni anneler lohusalık depresyonu hiiç çekmeyin inşallah. en çok endişelendiğim konulardan o. arada modunuzu yazsanıza bize de moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?