2017 Şubat Anneleri

Ay ınsallah 3 kılo ıyı oluo kucaga ıyı gelıo korkmuo ınsan
Aynen cnm çabuk büyür zaten
Amin inşallah ne güzel yazmışsın duygulandırdın benide hayırlısıyla bekliyoruz ismide çok güzel ismi gibi hep kolaylık yaşatır inşallah

Ne guzel yazmissin oyle cok duygulu hepimizin melegi bir mucize.Allah adiyla uzun saglikli omur versin insallah.

Kiizzzz ağlattın hepimizi yüsra mı olacak adı çok güzel adı gibi kendi de güzel bahtı da açık olsun inş

Kizlar isim konusunda kararsizim.erva ,miray ve maysa arasinda kaldim.gonlum ervaya yatiyor ama sizin fikrinizi d e almak istedim

canım iyice duygusalım bu ara yazını ağlayarak burnumun kemiği sızlayarak okudum

Merhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şuan37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek iri normal doğum zor dedi şuan da kilosu 3600 normal doğum yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur

Doktoru dinle derim. Sonucta onlar bizim icin en iyi yontemi soyluyorlar

Herkese merhaba. Bir hafta kadrönce sağ elbaşparmak ve işaret parmağımda başta olmak üzere az da elimde uyuşma karıncalanma vardı. Giderek arttı. Şimdi sağ kolum dirseklerimde bile uyuşma karıncalanma var. Bunu yaşayan oldu mu aranızda? Dr a pzt randevum var söyleyeceğim ama merakım arttı. Gece üzerine yatınca da ayrıca uyuşuyor. Doğumdan sonra geçer herhalde değil mi

canım inşallah çok almaz 4kg olursa zorunlu sezeryan diyorlardı bana da
bi de bu gece yüzüstü buldum kendimi..önce bi panik oldum..sonra baktım Meleğim yanımda yani artık yatabiliyorum
kiskandiriyorsun bak bizi gidip doğuracak nasılsa kızda olmuştur bi 3500

Merhaba kızlar 38+3 üm çarşamba günü çatı muayenesinden sonra biraz kan geldi ama kandı sildim çok azdı zaten dün e kadar bişey yoktu dün öğlen kahvemsi kan gelmiş ve her lavaboya gittiğimde dünden beri o şekilde kahve kan geliyor afedersiniz sumugumsu birşey, bugün de doktoru aradım tamam yarın sabah aç karnına gel bi bakalım dedi hafif ağrım da var çok korkuyorum normal istiyorum ama korku sardı beni iyice napicamm Rabbim kimseyi bu yolda oyalandirmasin inşallah

Hamileler ağlatılmaz tamam mı kızımı son kez ekranda görüp geldim üstüne bu tam oldu.. zaten bi hüzün vardı aferin sana

Kızıma 6 şubatta kavuşuyorum Allah izin verirse . 7 si diye konuşmuştuk bugün 6 sına karar verdik. Tesadüf babası da 16 sı doğumlu:) baba kız 6-16 olacaklar..

Canım ben uzun süredir yaşıyorum eldeki uyuşma vs olayını parmaklarım gece çok fena oluyo sabah uyuşuyor ve kapatamiyorum benim dr um normal olduğunu söylemişti ödem den dolayı bu hafta da ayak parmaklarımda yaşamaya başladım çok şükür öyle bariz aman aman bi sisligim olmadı ama son haftalar olduğu için sanırım artık hafiften ödem başladı senin de öyledir belki

Canım dün 37+1 dm bende 3300 dedi 4 bulur belki dedi nasıl dogurcam dedim doğuranlar kadar yokmusun dedi Dr um ama hiç sezeryan vs bisey demedi şuan normal doğum a elverişli dedi ama çatı muayenesi fln olmadım bakalım

İlk doğum olduğu için doktor seni zorlayabilir 4 kilo dedi canım bi yeşil ışık yaktı ama sezeryan da demedi 4 kilo az mi ya sen yapabilir misin inaniyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…