2017 Şubat Anneleri

Cnm bende aynı şekildeyim her kontrolde alıyrm haftalık da ne kdr çıkabilir ki yapcak bişey yok sancıların düzenli mi bi de nkdr sürüyo
doğru canım artık çok kasmayacağım herkes aynı dertten muzdaripmiş. bir de kendimi şöyle rahatlatıyorum onlar neler görüyordur diyorum canım gece 1 kere sabah ta 1 kere adet sancısıyla kıvranarak uyandım. arada hafif hafif giriyor. sen ne durumdasın oluyor mu sancılar?
ayy maşallah sana. hemen alışın birbirinize inşallah hiiç birimiz yaşamayalım öyle bir durum.

canım doğum belirtileri gibi. hayırlısı olsun kolayca kurtul inşallah.

Ne dedi peki.. ne hakkinda bilgi veriyorlar

Nasıl bir şans bizim ki bilmiyorum ki. kar yagmadı yagmadı yagmadı tam doğum yaklaştı maşallah kaç metre yagdı . :) bende denvar canım ağrıyla değil ben mide yanması ve bulantuyla gece 5 6 kere kalkar oldum .

Bebek kilosu doğum muhabentini görünce aklıma dün akşamki bebek geldi yanlis hatırlamıyorsam Endonezya da idi. kadın 6 kilo bebek doğurmuş normal hemde çocuğu görmeniz lazım maşaallah sübhanallah kocaman

İlk doğum olduğu için doktor seni zorlayabilir 4 kilo dedi canım bi yeşil ışık yaktı ama sezeryan da demedi 4 kilo az mi ya sen yapabilir misin inaniyo musun
Benimde ilk ama bişey demedi bide ultrason yaniltmasi oluyo canım ya valla şuan hiç bunun psikolojisi ne girme bence bi şekilde cikarcaz :) Rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olsun bana da işte dün öyle dedi ama hiç dünden buyana naparim demedim :) yaparız inş :)

Aaa evet annem de bana dedi onu haberler de izlemiş :)

Benim de küçük Tansiyon biraz yüksek çıkıyor. Dr sebep olarak neyi gösterdi.
Kız dur zaten duyguluyiz bu ara.... yazın çok güzel nemlendi yine gözlerim. Yavrunun sağlıcakla kucağına al inşallah....
Aynı sıkıntı bende de. Geçici bir durum diye biliyorum. Drdan çıkınca hbr ver . Bakalım seninki ne diyecek...
Kızlar buzluğa atılacaktır konusunu konuşmuş sun ben börek yaptim sadece. Daha ne yapsam diye düşünüyorum.

ha ha bende korkuyorum kız 37 kontrolünde 3200u geçmiş dedi doktor cikarken hemsire de inşallah 4ü bulmaz yoksa yatış yaparız dedi zaten nasil çıkarcam düşünüp duruyordum ameliyat olmakta istemiyorum mecbur kalırsak tabi sezeryan oluruz önemli olan kuzularımızın sağlığı

Can'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızım

Merhaba arkadaşlar benimde bugün doktor kontrolüm vardı kızım 3400 gr 50 cm olmuş 37+6 dayım 38. Haftaya giriyorum yarın doktorum her an Doğum olabilir dedi kafası çok şükür aşağıda bu saatten sonra pozisyon değiştirmez dedi

Ne yaptın @ivo ya dokturmuşsun duygulandırdın beni

aynen canım yapcak bişey yok olduğunca temiz tutmaya çalışıyrm dediğim gibi bi haftada ne kdr uzayabilirki cnm sancı hissetmiyorum bebeğim çok harektli ksıklarımda batıyo sürekli bide dün vajinamın kemikleri acıyo ağrıyodu bazen sancı geliyo ama gaz sancı sanırım bendeki farkında olmadan üşütüyorum yada yalancı sancı çünkü uzun sürmüyo girip çıkıyo hemen mide bulantısı var ama sancı yookk inşallah seninki seninkiler doğum sancısıdır artık vaktidir hayırlısıyla gelsin melekler

Slm kızlar sanki acemi gibi soruyorum ama hastane çantasına bir battaniyeli set yani hastane çıkışı, bir zıbın takımı 3 tane de içine çıtçıtlı koyup tulum hazırladım çok mu sizce. Biz zaten iki valizle gideceğiz oğlumuda götürcm ona da bir takım kıyafet aldım abartıp eşime de eşofman takımı koyacam bu kafayla

sebebi şudur demedi ama aşırı ödemim de olduğu için preeklampsi riski oluşturuyor yüksek tansiyon. kontrol için idrarda protein kaçağı baktı ama çıkmadı, yine de sürekli ölç, küçük 9'u geçmemeli, geçerse ara dedi.

soyle yapalım sen en iyisi bütün dolabı götür hastaneye.

Slm kızlar...
Malum geçmişi okuyamaya hiç fırsatım olmuyor.
Yeni doğumlar varsa hayırlı olsun dileyeyim..

Biz dün akşam eve çıktık. Oğluşumla alışmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza :)
Emzirme ,gaz çıkarma ,alt değişme ,uyutma vs derken pert oldum :)
Her şey çok güzel ve daha da güzel olacak diye düşünüyorum..
Hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…