doğru canım artık çok kasmayacağım herkes aynı dertten muzdaripmiş. bir de kendimi şöyle rahatlatıyorum onlar neler görüyordur diyorumCnm bende aynı şekildeyim her kontrolde alıyrm haftalık da ne kdr çıkabilir ki yapcak bişey yok sancıların düzenli mi bi de nkdr sürüyo
ayy maşallah sana. hemen alışın birbirinize inşallah hiiç birimiz yaşamayalım öyle bir durum.ben de çok korkuyordum hala da korkuyorum ama çok iyiyim elhamdulillah..bakıp bakıp halime şükrediyorum böyle birşeyi yaşatıyor diye...emzirebiliyorum çok şükür inşallah hemen sütünüz gelir ve yeter..o bambaşka bi duygu
canım doğum belirtileri gibi. hayırlısı olsun kolayca kurtul inşallah.Merhaba kızlar 38+3 üm çarşamba günü çatı muayenesinden sonra biraz kan geldi ama kandı sildim çok azdı zaten dün e kadar bişey yoktu dün öğlen kahvemsi kan gelmiş ve her lavaboya gittiğimde dünden beri o şekilde kahve kan geliyor afedersiniz sumugumsu birşey, bugün de doktoru aradım tamam yarın sabah aç karnına gel bi bakalım dedi hafif ağrım da var çok korkuyorum normal istiyorum ama korku sardı beni iyice napicammRabbim kimseyi bu yolda oyalandirmasin inşallah
Söküp götüremeyeceğini bildiğinden öyle demiştir belkine uyanık adamlar var yaa
Düşünsene taşınırken sırtlanıp götürdüğünü
Ben Çarşamba günü oldum arkadaşım korkutmuştu beni çok zor diye ama hiç de öyle olmadıkendimi rahat bıraktım Doktorum da nazik ve elleri küçük bir kadın iki parmağıyla kenarlara baktı 10 sn sürmedi bile. Sen de kendini kasma kolay geçer
doğru canım artık çok kasmayacağım herkes aynı dertten muzdaripmiş. bir de kendimi şöyle rahatlatıyorum onlar neler görüyordur diyorumcanım gece 1 kere sabah ta 1 kere adet sancısıyla kıvranarak uyandım. arada hafif hafif giriyor. sen ne durumdasın oluyor mu sancılar?
ayy maşallah sana. hemen alışın birbirinize inşallah hiiç birimiz yaşamayalım öyle bir durum.
canım doğum belirtileri gibi. hayırlısı olsun kolayca kurtul inşallah.
Benimde ilk ama bişey demedi bide ultrason yaniltmasi oluyo canım ya valla şuan hiç bunun psikolojisi ne girme bence bi şekilde cikarcaz :) Rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olsun bana da işte dün öyle dedi ama hiç dünden buyana naparim demedim :) yaparız inş :)İlk doğum olduğu için doktor seni zorlayabilir 4 kilo dedi canım bi yeşil ışık yaktı ama sezeryan da demedi 4 kilo az mi ya sen yapabilir misin inaniyo musun
Aaa evet annem de bana dedi onu haberler de izlemiş :)Bebek kilosu doğum muhabentini görünce aklıma dün akşamki bebek geldik yanlis hatırlamıyorsam Endonezya da idi. kadın 6 kilo bebek doğurmuş normal hemdeçocuğu görmeniz lazım maşaallah sübhanallah kocaman
Benim de küçük Tansiyon biraz yüksek çıkıyor. Dr sebep olarak neyi gösterdi.benim tosuncuk kızım 38+5 itibariyle 54 cm 3600 gr olmuş, hala dönmemiş, oturur pozisyonda karnımdaki yaşamına devam ediyor, benim küçük tansiyonum da biraz yüksek çıktı. artık nornal doğumdan umudu kestiğimiz için pazartesi günü (39+1)'de sezaryen olacağım. şimdi haftasonu hızlıca geçsin diye bekliyorum, bugün çabuk bitsin diye gece oyalanıp geç yattım, sabah 11de kalktım:)
Kız dur zaten duyguluyiz bu ara.... yazın çok güzel nemlendi yine gözlerim. Yavrunun sağlıcakla kucağına al inşallah....Kızımm..
Şimdiden nekadar hayatımı kolaylaştıracağını, miladımız olacağını hissedebiliyorum.
Öyle anlayışlı ve düşüncelisinki.
Sırf birden zorlanmayım diye yavaş yavaş kilo alıyosun.
Hiç canımı yakacak hareket yapmıyosun.
Ama hareketsiz kalıp beni üzmüyosun da.
Kibar ve kıpır kıpır :)
Sabırla tüm hazırlıklarımı tamamlamamı bekledin.
Masa başlarında saatlerce oturup yordum seni, hiç üzerime bi de sen yük eklemedin.
Yeri geldi stresten iştahım kesildi, seni besleyemedim ama sen yine de az da olsa beslendin, beni terketmek istemedin.
Şurda günler kaldı gelmene, ama rahatsız olmana rağmen,minik karnımda sığmaya çalışıp, az da olsa sırt üstü ve soluma yatmama izin veriyorsun.
Geceleri uyanmayım diye sakin hareket ediyosun.
Moralim bozulsa, ayağını pıt pıt vurup yüzümü güldürüyosun.
Ne güzel bi lütufsun sen öyle...
Bukadar fedakarlık ettiğin yeter meleğim.
Artık istediğin zaman gelebilirsin :)
Ama ben biliyorum sırf babanı düşündüğün için 1inden önce gelmiceksin.
Maddi sıkıntı vermeyim diye maaş gününü de beklersin sen şimdi :)
Çünkü her işimizi kolay kıldı senle Allahım.
Doğumunda kolay olacak biliyorum...
Adın gibi...
Yüsra "kolaylık" demek çünkü...
Ne de yakıştın adına...
Gel kolayca kızım, hayatın kolaylık ve ferahlıklarla dolsun.
Aminnn...
Aynı sıkıntı bende de. Geçici bir durum diye biliyorum. Drdan çıkınca hbr ver . Bakalım seninki ne diyecek...Herkese merhaba. Bir hafta kadrönce sağ elbaşparmak ve işaret parmağımda başta olmak üzere az da elimde uyuşma karıncalanma vardı. Giderek arttı. Şimdi sağ kolum dirseklerimde bile uyuşma karıncalanma var. Bunu yaşayan oldu mu aranızda? Dr a pzt randevum var söyleyeceğim ama merakım arttı. Gece üzerine yatınca da ayrıca uyuşuyor. Doğumdan sonra geçer herhalde değil mi
ha ha bende korkuyorum kız 37 kontrolünde 3200u geçmiş dedi doktor cikarken hemsire de inşallah 4ü bulmaz yoksa yatış yaparız dedi zaten nasil çıkarcam düşünüp duruyordum ameliyat olmakta istemiyorum mecbur kalırsak tabi sezeryan oluruz önemli olan kuzularımızın sağlığıBenimde ilk ama bişey demedi bide ultrason yaniltmasi oluyo canım ya valla şuan hiç bunun psikolojisi ne girme bence bi şekilde cikarcaz :) Rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olsun bana da işte dün öyle dedi ama hiç dünden buyana naparim demedim :) yaparız inş :)
Can'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızımGünaydın,
36+3 ve işe gitmemek çok güzel
Ödem tutmaya başladı vücudum, hafif kasık ağrılarım var.14 şubatı bekleyebilecek miyiz bakalım :/
Bütün Doğum yapanlar hayırlı olsun
Sancıları olanlara da kolaylıklar diliyorum
Ne yaptın @ivo yaKızımm..
Şimdiden nekadar hayatımı kolaylaştıracağını, miladımız olacağını hissedebiliyorum.
Öyle anlayışlı ve düşüncelisinki.
Sırf birden zorlanmayım diye yavaş yavaş kilo alıyosun.
Hiç canımı yakacak hareket yapmıyosun.
Ama hareketsiz kalıp beni üzmüyosun da.
Kibar ve kıpır kıpır :)
Sabırla tüm hazırlıklarımı tamamlamamı bekledin.
Masa başlarında saatlerce oturup yordum seni, hiç üzerime bi de sen yük eklemedin.
Yeri geldi stresten iştahım kesildi, seni besleyemedim ama sen yine de az da olsa beslendin, beni terketmek istemedin.
Şurda günler kaldı gelmene, ama rahatsız olmana rağmen,minik karnımda sığmaya çalışıp, az da olsa sırt üstü ve soluma yatmama izin veriyorsun.
Geceleri uyanmayım diye sakin hareket ediyosun.
Moralim bozulsa, ayağını pıt pıt vurup yüzümü güldürüyosun.
Ne güzel bi lütufsun sen öyle...
Bukadar fedakarlık ettiğin yeter meleğim.
Artık istediğin zaman gelebilirsin :)
Ama ben biliyorum sırf babanı düşündüğün için 1inden önce gelmiceksin.
Maddi sıkıntı vermeyim diye maaş gününü de beklersin sen şimdi :)
Çünkü her işimizi kolay kıldı senle Allahım.
Doğumunda kolay olacak biliyorum...
Adın gibi...
Yüsra "kolaylık" demek çünkü...
Ne de yakıştın adına...
Gel kolayca kızım, hayatın kolaylık ve ferahlıklarla dolsun.
Aminnn...
Bebek kilosu doğum muhabentini görünce aklıma dün akşamki bebek geldi yanlis hatırlamıyorsam Endonezya da idi. kadın 6 kilo bebek doğurmuş normal hemdeçocuğu görmeniz lazım maşaallah sübhanallah kocaman
doğru canım artık çok kasmayacağım herkes aynı dertten muzdaripmiş. bir de kendimi şöyle rahatlatıyorum onlar neler görüyordur diyorumcanım gece 1 kere sabah ta 1 kere adet sancısıyla kıvranarak uyandım. arada hafif hafif giriyor. sen ne durumdasın oluyor mu sancılar?
ayy maşallah sana. hemen alışın birbirinize inşallah hiiç birimiz yaşamayalım öyle bir durum.
canım doğum belirtileri gibi. hayırlısı olsun kolayca kurtul inşallah.
Benim de küçük Tansiyon biraz yüksek çıkıyor. Dr sebep olarak neyi gösterdi.
Kız dur zaten duyguluyiz bu ara.... yazın çok güzel nemlendi yine gözlerim. Yavrunun sağlıcakla kucağına al inşallah....
Aynı sıkıntı bende de. Geçici bir durum diye biliyorum. Drdan çıkınca hbr ver . Bakalım seninki ne diyecek...
Kızlar buzluğa atılacaktır konusunu konuşmuş sun ben börek yaptim sadece. Daha ne yapsam diye düşünüyorum.
Slm kızlar sanki acemi gibi soruyorum ama hastane çantasına bir battaniyeli set yani hastane çıkışı, bir zıbın takımı 3 tane de içine çıtçıtlı koyup tulum hazırladım çok mu sizce. Biz zaten iki valizle gideceğiz oğlumuda götürcm ona da bir takım kıyafet aldım abartıp eşime de eşofman takımı koyacam bu kafayla
Kadınin da maaşallahı vardı tabiikadının şeyi büyükmüş demek tövbe
Bizim günler yakın seninle bakalım benim bebiş ne Zaman gelecek. Doktora sordum dün 40ı bekler mi diye yok sanmıyorum dedi ben şimdiden iki hafta sonra kucağıma alacağım herhalde moduna girmeye başladım öyle deyince17 ŞUBAT.... son 20 gün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?