Ohh ne güzel maaşallah sizeSlm kızlar...
Malum geçmişi okuyamaya hiç fırsatım olmuyor.
Yeni doğumlar varsa hayırlı olsun dileyeyim..
Biz dün akşam eve çıktık. Oğluşumla alışmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza :)
Emzirme ,gaz çıkarma ,alt değişme ,uyutma vs derken pert oldum :)
Her şey çok güzel ve daha da güzel olacak diye düşünüyorum..
Hepinizi çok öpüyorum
Dimi bu gidişle öyle olacak Off doğum şekli belli değil oğlum 2 kez amniyon sıvısını kusmuştu onda ki gibi olursa diye abarttım galiba en iyisi bir valizi biz bagajda tutalım gerekmedikçe çıkarmayayım hastanede. Hastane de yerleşmeye gittim diye korkmasınsoyle yapalım sen en iyisi bütün dolabı götür hastaneye.
Maşallah cnm çok özeniyorum sana inş bizde güçlü olur o fasıla geçeriz hala çok Zaman varmış gibi geliyorSlm kızlar...
Hepinizi çok öpüyorum
Aynen öyleben de ne zamandır göremeyince merak etmiştim seni. Evt işe gitmemek güzel ben de 2 haftadır evdeyim. Tek kötü tarafı hareketler kısıtlı olduğu için zaman geçirmek biraz zor. Sürekli de yatılmıyor. Ama olsun hamileyken işe gitmek eziyet.
Günümüz aynı, aldığımız tarih de aynı. İnşallah onlar da bekler.Biz de dun kontroldeydik ve gunumuzu aldk 14 Subat dogumlu olacagiz ins. Dedigin gibi durdurabilir miyiz o vakte kadar icimizde yahuhayirlisi ile gelsinler de bakalim ne oluyor gun belli olunca da ayri heyecan basiyor saydgmz icin b arada bnm gobus bu hafta catlams oysa bi suru kremler yaglar surmustm
Ben o tarihte 39+0 oluyorum. 2830 du 35+6daCan'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızım
Aynen canım o an nasıl hayırlı sağlıklı olursa bakalım nasipte ne var :)ha ha bende korkuyorum kız 37 kontrolünde 3200u geçmiş dedi doktor cikarken hemsire de inşallah 4ü bulmaz yoksa yatış yaparız dedi zaten nasil çıkarcam düşünüp duruyordum ameliyat olmakta istemiyorum mecbur kalırsak tabi sezeryan oluruz önemli olan kuzularımızın sağlığı
Ben şuan bişey dusunmuyom :) soğukkanlıligimi korkuyom yada kendimi kandiriyomKızlar Loveali paylaşmıştı dualar kısmında onu o paylaşan dr Aidin Salih'in iri Bebek tanımıyla ilgili yazısı da var nette bebeğin kafatası tam kemikleşmemiş çatı müsaitse kanalın şekline göre kıvam alıyor diye. Eşimin yengesi de en düşük kiloda çocuğu 4 kg birini 5 kg doğurmuş 3 dikiş benim daha fazlaydı kesim şimdiden 4 ü geçer diye stres yapmayın içerde keyfini çıkarsın bebişler son zamanların naçizane fikrim
Aynen cnm senin dualara başladım sana da dua ettim netten saha sonra kadının yazısını gördüm o yüzden paylaşmak istedim...Ben şuan bişey dusunmuyom :) soğukkanlıligimi korkuyom yada kendimi kandiriyomhayırlısı Allah tan şuana kadar zor bi doğum olmadı grupta sezeryan normal hepsi güzel anlattı inş bizlerde öyle oluruz
Sence erken mi 2 3 gün fark eder mi güzel bir gün de doğsun istiyorum ama kötü mü ettimBen o tarihte 39+0 oluyorum. 2830 du 35+6da
Ya kız olur mu hiç öyle çok güzel bayıldım ben duygularını dile getirişine maaşallah size ana kız hep böyle güzel geçsin herseyinizAy yine mi düşüncesizlik yaptım benn
Bi an dökülüverdim kusura bakmayın kızlar
Yani sizi üzeceğim aklıma gelmedi, öyle içimden gelenleri kızıma yazayım dedim...
Çok çok özür dilerim, bidaa duygusallaşmak yok, söz ...
seydask kamer10 Loveali @Mutsuzperi27 mbg24 M Mavis67
@bahar7684
Slm kızlar...
Hepinizi çok öpüyorum
Bi arkadasim 3850 ilk gebelikte normal dogurdu, kesi ya da yirtik da yoktu. Korkmayin bence o yuzdenMerhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şuan37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek iri normal doğum zor dedi şuan da kilosu 3600 normal doğum yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur
Allah razı olsun canım inş birbirimize dualarla atlaticaz hepimiz de en kolayindan :)Aynen cnm senin dualara başladım sana da dua ettim netten saha sonra kadının yazısını gördüm o yüzden paylaşmak istedim...
Yok kiz öyle bisey demek istemedim ben cok güzeldi cok duygulandim cok güzel yazmışsın. Aklına eline sağlık. Tabi sana bunları yazdıran minik kizin a sağlık. Başarıların devamını diliyorumAy yine mi düşüncesizlik yaptım benn
Bi an dökülüverdim kusura bakmayın kızlar
Yani sizi üzeceğim aklıma gelmedi, öyle içimden gelenleri kızıma yazayım dedim...
Çok çok özür dilerim, bidaa duygusallaşmak yok, söz ...
seydask kamer10 Loveali @Mutsuzperi27 mbg24 M Mavis67
@bahar7684
Canım bak bir listeye göre koyduklarım ;Kızlar hastane çantasında Neler olması gerekiyor listesi olan yazabilir mi kontrol etmem lazım hem bebek Hem Anne için şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?