2017 Şubat Anneleri

Ohh ne güzel maaşallah size darısı bizlerin başına sağlıcakla

soyle yapalım sen en iyisi bütün dolabı götür hastaneye.
Dimi bu gidişle öyle olacak Off doğum şekli belli değil oğlum 2 kez amniyon sıvısını kusmuştu onda ki gibi olursa diye abarttım galiba en iyisi bir valizi biz bagajda tutalım gerekmedikçe çıkarmayayım hastanede. Hastane de yerleşmeye gittim diye korkmasın

Maşallah cnm çok özeniyorum sana inş bizde güçlü olur o fasıla geçeriz hala çok Zaman varmış gibi geliyor

Aynen öyle
Nasıl vakit geçireceğimi ben de henüz bilemiyorum pek. Kitaba başladım, bi de dizi buldum mu günü kurtarırız :)

Günümüz aynı, aldığımız tarih de aynı. İnşallah onlar da bekler.
Vücut çatlayacaksa ne yapsak da çatlıyor. Ben de çatlayacağım bence, ödemden +10 kiloyu bile gördüm bugün. Sen kaç aldın?

Can'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızım
Ben o tarihte 39+0 oluyorum. 2830 du 35+6da

Kızlar Loveali paylaşmıştı dualar kısmında onu o paylaşan dr Aidin Salih'in iri Bebek tanımıyla ilgili yazısı da var nette bebeğin kafatası tam kemikleşmemiş çatı müsaitse kanalın şekline göre kıvam alıyor diye. Eşimin yengesi de en düşük kiloda çocuğu 4 kg birini 5 kg doğurmuş 3 dikiş benim daha fazlaydı kesim şimdiden 4 ü geçer diye stres yapmayın içerde keyfini çıkarsın bebişler son zamanların naçizane fikrim

Aynen canım o an nasıl hayırlı sağlıklı olursa bakalım nasipte ne var :)

Ben şuan bişey dusunmuyom :) soğukkanlıligimi korkuyom yada kendimi kandiriyom hayırlısı Allah tan şuana kadar zor bi doğum olmadı grupta sezeryan normal hepsi güzel anlattı inş bizlerde öyle oluruz

Ben şuan bişey dusunmuyom :) soğukkanlıligimi korkuyom yada kendimi kandiriyom hayırlısı Allah tan şuana kadar zor bi doğum olmadı grupta sezeryan normal hepsi güzel anlattı inş bizlerde öyle oluruz
Aynen cnm senin dualara başladım sana da dua ettim netten saha sonra kadının yazısını gördüm o yüzden paylaşmak istedim...

Canım maşallah size:) daha daha iyi olun inşallah.. ağrın sızın var mı ameliyat yerin nasıl? Kısıtlıyor mu seni ?

Bi arkadasim 3850 ilk gebelikte normal dogurdu, kesi ya da yirtik da yoktu. Korkmayin bence o yuzden

Kizlar yarin tam 37 oluyoum, doktor kontrolumuz var. Bebek zaten iri ve bende hamilelik sekeri vardi biraz da o yuzden iri. İnsallah bi terslik olmaz, dua edin bana lutfen

Aynen cnm senin dualara başladım sana da dua ettim netten saha sonra kadının yazısını gördüm o yüzden paylaşmak istedim...
Allah razı olsun canım inş birbirimize dualarla atlaticaz hepimiz de en kolayindan :)

Yok kiz öyle bisey demek istemedim ben cok güzeldi cok duygulandim cok güzel yazmışsın. Aklına eline sağlık. Tabi sana bunları yazdıran minik kizin a sağlık. Başarıların devamını diliyorum

Kızlar hastane çantasında Neler olması gerekiyor listesi olan yazabilir mi kontrol etmem lazım hem bebek Hem Anne için şimdiden teşekkürler:)

Kızlar hastane çantasında Neler olması gerekiyor listesi olan yazabilir mi kontrol etmem lazım hem bebek Hem Anne için şimdiden teşekkürler:)
Canım bak bir listeye göre koyduklarım ;
pijama iki takım kısa uzun kollu sabahlık
İç çamaşırı
Emzirme atleti
Depend hasta bezi çok memnun arkadaşlarım
Normal atlet
Çorap
Terlik taç
Rollon
Göğüs pedi göğüs ucu kremi
Bebek için yenidoğan takım ve zıbınlı beşli takım ıkı adet
Emzik biberon bez
Çorap
Ağız bezi
Pişik kremi ... bunlar var bende cnm abarttımmı eksikmi bilmiyorum ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…