2017 Şubat Anneleri

Bugün kontrolümüz vardı oğluşum 2950 gr 52 cm olmuş başlarda hızlı alırken 2-3 haftadır her hafta 120-150 gr almaya başladı 3200-3300 görünüyor sanırım kapanış hayırlısı artık sayılı Günlerimiz kaldı gelecek ay bu vakitler herkes kaka süt meme uyku konuşacak ve herkesin doğumu gerçekleşmiş olacak Allahın izniyle kazasız belasız

Benimki de aynı bu kadar
Ne dedi peki.. ne hakkinda bilgi veriyorlar

Çatı muayenesinde mi? Çatın müsait dedi açıklık yok dedi başka bir bilgi vermedi

Hiç deme yaaa burda da kar var hava da buz gibi bu soğukta doğuracaz

Çoook teşekkür ederim canım eline sağlık

Fullialein tarihi ne güzel Can'ım, bende çok isterdim 14 şubat olsun, bir dahaki kontrolde tarih belli olucak, oğlum 26 şubat doğumlu, şubat sonu dedi Dr umuz, sezeryan olacağı için aynı tarih bile olabilir. Ben çok sıcak bakmıyorum aynı tarihe aynı cinsiyette olmadığı için, tabii ki kismet

Benimki de aynı bu kadar

Çatı muayenesinde mi? Çatın müsait dedi açıklık yok dedi başka bir bilgi vermedi

Hiç deme yaaa burda da kar var hava da buz gibi bu soğukta doğuracaz
Çocuk cikmaya karar verdiği zaman disardaki soğuğu hissedince içeri kacar benceayyy dondum üşşşş

Bende bugün oğluşumu gördüm, 3200 gram. Doğum pozisyonunda ama henüz kanala yerleşmemiş. Bayağı güzel pozlar veriyor, dilini çıkartıyor. 39. Haftamda çatı muayenemiz var bakalım inşAllah güzel geçecek. Hastane odasını, yoğun bakıma falan baktım gayet ferah

Bende 4.5 kilo doğmuşum ama şeker var bende çok yüksek o kilo yaptı
Şeker yapiyo cok kiloyu .sende vardinsa çocuk da şeker hastası olur muhtemelen.artik yapacak kalmamış canim keşke bastan açlık tokluk şekerine baktirsaydin hiç değil se ama artık geçti.diyet verdiler mi hamileler için olandan

Yok canım son haftalarda çok kilo aldı son iki haftada.doktorda şeker yüklemesine gerek yok deyince yaptırmadım normalde şekerim yok gebelik var galiba enfeksiyon için tahlil yaptığımda idrarda çıktı ordan öğrendim iki hafta önce 4 şubatta sezeryan günü verdi inşallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…