Canım bak bir listeye göre koyduklarım ;
pijama iki takım kısa uzun kollu sabahlık
İç çamaşırı
Emzirme atleti
Depend hasta bezi çok memnun arkadaşlarım
Normal atlet
Çorap
Terlik taç
Rollon
Göğüs pedi göğüs ucu kremi
Bebek için yenidoğan takım ve zıbınlı beşli takım ıkı adet
Emzik biberon bez
Çorap
Ağız bezi
Pişik kremi ... bunlar var bende cnm abarttımmı eksikmi bilmiyorum ama ...
Ne dedi peki.. ne hakkinda bilgi veriyorlar
Nasıl bir şans bizim ki bilmiyorum ki.kar yagmadı yagmadı yagmadı tam doğum yaklaştı maşallah kaç metre yagdı . :) bende denvar canım ağrıyla değil ben mide yanması ve bulantuyla gece 5 6 kere kalkar oldum .
Çoook teşekkür ederim canım eline sağlıkCanım bak bir listeye göre koyduklarım ;
pijama iki takım kısa uzun kollu sabahlık
İç çamaşırı
Emzirme atleti
Depend hasta bezi çok memnun arkadaşlarım
Normal atlet
Çorap
Terlik taç
Rollon
Göğüs pedi göğüs ucu kremi
Bebek için yenidoğan takım ve zıbınlı beşli takım ıkı adet
Emzik biberon bez
Çorap
Ağız bezi
Pişik kremi ... bunlar var bende cnm abarttımmı eksikmi bilmiyorum ama ...
37+2 de 3960 gr 48 cm oğlum sizce nasıl kızlar
3960 miiiii37+2 de 3960 gr 48 cm oğlum sizce nasıl kızlar
3960 miiiiicanım masAllah da eminmisin
Doktor bugün öyle dedi şeker var idrarda bile çıktı ondan oldu boyu nasıl kısa mı kısa dedi doktorValla bende sasırdım canım o kadar olabılır mı yaaaa
Cok fazla değil mi.37+2 de 3960 gr 48 cm oğlum sizce nasıl kızlar
Şekerin vardın sa dikkkat etmen gerekiyordu. Bilmiyomuydun şekerin olduğunuDoktor bugün öyle dedi şeker var idrarda bile çıktı ondan oldu boyu nasıl kısa mı kısa dedi doktor
Doktor bugün öyle dedi şeker var idrarda bile çıktı ondan oldu boyu nasıl kısa mı kısa dedi doktor
Bende 4.5 kilo doğmuşum ama şeker var bende çok yüksek o kilo yaptıCok fazla değil mi.tabi genetikte olabilir
Son haftalarda idrarda öğrendim şeker yüklemesine gerek yok demişti doktorŞekerin vardın sa dikkkat etmen gerekiyordu. Bilmiyomuydun şekerin olduğunu
Çocuk cikmaya karar verdiği zaman disardaki soğuğu hissedince içeri kacar benceBenimki de aynı bu kadar
Çatı muayenesinde mi? Çatın müsait dedi açıklık yok dedi başka bir bilgi vermedi
Hiç deme yaaa burda da kar var hava da buz gibi bu soğukta doğuracaz
Maşallah bebisine37+2 de 3960 gr 48 cm oğlum sizce nasıl kızlar
Şeker yapiyo cok kiloyu .sende vardinsa çocuk da şeker hastası olur muhtemelen.artik yapacak kalmamış canim keşke bastan açlık tokluk şekerine baktirsaydin hiç değil se ama artık geçti.diyet verdiler mi hamileler için olandanBende 4.5 kilo doğmuşum ama şeker var bende çok yüksek o kilo yaptı
Şeker yapiyo cok kiloyu .sende vardinsa çocuk da şeker hastası olur muhtemelen.artik yapacak kalmamış canim keşke bastan açlık tokluk şekerine baktirsaydin hiç değil se ama artık geçti.diyet verdiler mi hamileler için olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?