Anladim canim.Insallah sıkıntısız dogurursun.bundan sonra kiloyu sabitlemeye çalış doğuma kadar.Yok canım son haftalarda çok kilo aldı son iki haftada.doktorda şeker yüklemesine gerek yok deyince yaptırmadım normalde şekerim yok gebelik var galiba enfeksiyon için tahlil yaptığımda idrarda çıktı ordan öğrendim iki hafta önce 4 şubatta sezeryan günü verdi inşallah bir sorun olmaz
kızlar bizim burdada fena kar var kayarak geldi araç eve girdik esimin yüzü bembeyazdı ya size birsey olsaydı kayınca kaldirima vurdugumuzda dedi yemek yiyemedi gidip zincir almam gerek ya doğum yaparsan derdinde kızım çok hareketli ah diyorum kemikleri ayakları agrıtıyor doğurcam diye korkuyor belime sızlama şeklinde ağrı girdi yarım saattir diyemedim bayılmasın diye babam da il dışında inşallah doğurmam bu gün
Çocuk cikmaya karar verdiği zaman disardaki soğuğu hissedince içeri kacar benceayyy dondum üşşşş
38. Haftada olupta bebişi kanala giren var mı?
kızlar bizim burdada fena kar var kayarak geldi araç eve girdik esimin yüzü bembeyazdı ya size birsey olsaydı kayınca kaldirima vurdugumuzda dedi yemek yiyemedi gidip zincir almam gerek ya doğum yaparsan derdinde kızım çok hareketli ah diyorum kemikleri ayakları agrıtıyor doğurcam diye korkuyor belime sızlama şeklinde ağrı girdi yarım saattir diyemedim bayılmasın diye babam da il dışında inşallah doğurmam bu gün
37+2 mi?37+2 de 3960 gr 48 cm oğlum sizce nasıl kızlar
İns canım ama yalancı sancı bana da cok oluyor belki degildir
Evet cnm37+2 mi?
Bana hiç böyle olmamıştı nasıl oluyor yalancı sancı? Karnım sert taş gibi ve ağrıyor midem bulanıyor gibiyim ay çok heyecan bastı
Ben çok yasadım canım regl sancısı gibi ama süreklilik söz konusu yani dk larla düzenli degil hatta dün sabahtan akşama kadar hafif regl sancısı çektim dedi bu sefer gelecek :) karnım da tahta gbi evet
kızlar hastaneden geldik şimdi. sancı 1 kere 100e vurdu ama genel olarak bir şey çıkmadı. açıklık kontrolü yaptı çook kasıldım. çatı muayenesinde böyle olmamıştım ben1 cm dedi yani doğum belirtileri yokmuş. hemen kanamam başlamış nasıl kastıysam artık.
Kanamayla korkutma kendimi doktor orası cabuk kanamaya müsait bir doku olabilir demişti çatı kontrolünde. İnşaallah seni çok zorlamadan sakince gelir bebiş vakti saatinde.kızlar hastaneden geldik şimdi. sancı 1 kere 100e vurdu ama genel olarak bir şey çıkmadı. açıklık kontrolü yaptı çook kasıldım. çatı muayenesinde böyle olmamıştım ben1 cm dedi yani doğum belirtileri yokmuş. hemen kanamam başlamış nasıl kastıysam artık.
kızlar hastaneden geldik şimdi. sancı 1 kere 100e vurdu ama genel olarak bir şey çıkmadı. açıklık kontrolü yaptı çook kasıldım. çatı muayenesinde böyle olmamıştım ben1 cm dedi yani doğum belirtileri yokmuş. hemen kanamam başlamış nasıl kastıysam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?