2017 Şubat Anneleri

Anladim canim.Insallah sıkıntısız dogurursun.bundan sonra kiloyu sabitlemeye çalış doğuma kadar.

kızlar bizim burdada fena kar var kayarak geldi araç eve girdik esimin yüzü bembeyazdı ya size birsey olsaydı kayınca kaldirima vurdugumuzda dedi yemek yiyemedi gidip zincir almam gerek ya doğum yaparsan derdinde kızım çok hareketli ah diyorum kemikleri ayakları agrıtıyor doğurcam diye korkuyor belime sızlama şeklinde ağrı girdi yarım saattir diyemedim bayılmasın diye babam da il dışında inşallah doğurmam bu gün

İns canım ama yalancı sancı bana da cok oluyor belki degildir

Çocuk cikmaya karar verdiği zaman disardaki soğuğu hissedince içeri kacar benceayyy dondum üşşşş

Hiç deme buz tuttu dışarda her yer aksi gibi de bu gece fenayım

38. Haftada olupta bebişi kanala giren var mı?

Benimki girmiş canım doktor her an gelebilir demişti

Hava berbat bugün canım ya sancım da var benim inşallah yalancıdır bu gece doğmamalı

Benim doktor da dün kontrolde başı aşağıya doğru yöneldiği için tam ölçü alamıyorum ama karın bölgesi haftası ile uyumlu dedi. Yola girmeye mı çalışıyor acaba benim kız ama ben baskı hissetmiyorum karnım da yukarıda inmedi henüz. Yine en az iki haftayı bulur herhalde doğum. Çatı da açıklık nst de sancı filân da yoktu çünkü.

Bana hiç böyle olmamıştı nasıl oluyor yalancı sancı? Karnım sert taş gibi ve ağrıyor midem bulanıyor gibiyim ay çok heyecan bastı

Ben çok yasadım canım regl sancısı gibi ama süreklilik söz konusu yani dk larla düzenli degil hatta dün sabahtan akşama kadar hafif regl sancısı çektim dedi bu sefer gelecek :) karnım da tahta gbi evet

kızlar hastaneden geldik şimdi. sancı 1 kere 100e vurdu ama genel olarak bir şey çıkmadı. açıklık kontrolü yaptı çook kasıldım. çatı muayenesinde böyle olmamıştım ben 1 cm dedi yani doğum belirtileri yokmuş. hemen kanamam başlamış nasıl kastıysam artık.

Ben çok yasadım canım regl sancısı gibi ama süreklilik söz konusu yani dk larla düzenli degil hatta dün sabahtan akşama kadar hafif regl sancısı çektim dedi bu sefer gelecek :) karnım da tahta gbi evet

Evet yarım saattir kesilmiyor hiç hafifliyor çoğalıyor değişik birşey. Evin içinde yürüdüm biraz hafifledi sanki. Doğum psikolojisi zormuş yaaa

Canım benim kasma kendini neden öyle oldun ki acaba?

Kanamayla korkutma kendimi doktor orası cabuk kanamaya müsait bir doku olabilir demişti çatı kontrolünde. İnşaallah seni çok zorlamadan sakince gelir bebiş vakti saatinde.

Aynen benim de öyle oldu baya kanamam oldu korkma canım

tecrübeli anneler yardım edin..göğüslerim çok şişti ve gerildi..bebeğim emiyor ama emdikçe daha çok geliyor..sağmak daha kötü yaparmış..ne yapmalıyım

Kızlar ben çok korkuyorum ya söyleyip bıktırmak istemiyorum ama sezeryan normal hepsinden korkuyorum

Kızlar uzun süreli bi sancı girdi 1 dk uzundu nerdeyse bacakkarımda bi ağrı hissettim adet olcakmışım gibi hissettirdi bi yorgunluk geldi üstüme

Doğum sancısı olduğunu sanmıyrm üşütüyo muyum yada yalancı sancı die düşünyrm belimde ağrı rahat oturamıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…