rahatlamaya çalış gerekirse otur artı eksi listesi yap ikna et kendini birinden birine. Çünkü doğum anında o panikle daha zor olabilir herşey. Bi de doktoruna güven
Kalmış 5 gün herşey olabilir hazırlıklı ol takipte kal düzenli mi diye dakika tutmamız gerektiğini bi değil belden başlayıp kasıklarda yoğunlaştığını duydum bende doğum sancısının sadece
Kalmış 5 gün herşey olabilir hazırlıklı ol takipte kal düzenli mi diye dakika tutmamız gerektiğini bi değil belden başlayıp kasıklarda yoğunlaştığını duydum bende doğum sancısının sadece
Merhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şuan37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek iri normal doğum zor dedi şuan da kilosu 3600 normal doğum yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur
Can'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızım
Bu gece çoğumuz dökülüyor galiba dağ göğüs kafesime taş gibi oturdu dokunuyorum kıpırdama yok sanırım çaprazdan kafayı yukarı çıkardı midem ağzımda nefes alamıyorum yatamıyorum
37 haftalıkken 3200 olan bebeğim kac gr civarı doğar kızlar tahmini olan var mi bide boyu uzun kızımın anne babaya çekmiş belliki tabu bunun dezavantajı sığmıyor kapadı ile alt tarafıma bastırıyor dizleri ayakları böbreğim kaburgam ve gobegimin üst tarafında sürekli belli oluyor iyice tepecik yapıyor aşırı güçlü sıpam hem kilo alıyor diye seviniyorum hemde nasil çıkacak diye korkuyorum
Sakın sağmamazlık yapma Allah korusun süt kanalların tıkanır sertleşmeden süt sağlıkça çoğalır cnm emzirdikden sonra boşalt yada hepsini sağmaSan da yumuşat
rahatlamaya çalış gerekirse otur artı eksi listesi yap ikna et kendini birinden birine. Çünkü doğum anında o panikle daha zor olabilir herşey. Bi de doktoruna güven
Saol cnm mantıklı...ne kadar kandırır beni bilemem ama :) Bi çocuk sahibi olacak olmak bile bana tuhaf gelmeye başladı resmen sanki bitek benim başıma gelmiş gibi ...
Loveali
bilmiyrm cnm ya ama zaten çoğunda ilk önce nişan geldi sancı gelmiyo ilk nişan geliyo bende de öle bi belirti olmadığı için rahatım bian acabı diyrm sonrasında yalancı olduğuna kanat getiriyrm