2017 Şubat Anneleri

Kızlar ben çok korkuyorum ya söyleyip bıktırmak istemiyorum ama sezeryan normal hepsinden korkuyorum
rahatlamaya çalış gerekirse otur artı eksi listesi yap ikna et kendini birinden birine. Çünkü doğum anında o panikle daha zor olabilir herşey. Bi de doktoruna güven

Doğum sancısı olduğunu sanmıyrm üşütüyo muyum yada yalancı sancı die düşünyrm belimde ağrı rahat oturamıyrm
Kalmış 5 gün herşey olabilir hazırlıklı ol takipte kal düzenli mi diye dakika tutmamız gerektiğini bi değil belden başlayıp kasıklarda yoğunlaştığını duydum bende doğum sancısının sadece

Yalancı sancı bence yokluyo işde

Dört kılo doğar. Normal dogum dogabılır ama dıkışlerınde olur bnce druna guvenmelısın ne derse onu yap canım

Banada
Can'ım benim de 14 Subat sen kaç haftalık okuyorsun o tarihte ben 38+4 erken diye huzursuzum biraz daha mı geç olsa dşye düşünüyorum doktor normal tarih Dedi 3.400 filan olur Dedi ama kararsızım
banada bugün gün verdı 14 şubat saat 10 da çok heyecanlı

tecrübeli anneler yardım edin..göğüslerim çok şişti ve gerildi..bebeğim emiyor ama emdikçe daha çok geliyor..sağmak daha kötü yaparmış..ne yapmalıyım
Sagmak daha kotu yapmaz, neden yapsin? Aksine sut kanallari bosalmazsa mastit olursun

Bu gece çoğumuz dökülüyor galiba dağ göğüs kafesime taş gibi oturdu dokunuyorum kıpırdama yok sanırım çaprazdan kafayı yukarı çıkardı midem ağzımda nefes alamıyorum yatamıyorum

3.700.3,800 doğar ıns canımyemenede baglı

tecrübeli anneler yardım edin..göğüslerim çok şişti ve gerildi..bebeğim emiyor ama emdikçe daha çok geliyor..sağmak daha kötü yaparmış..ne yapmalıyım
Sakın sağmamazlık yapma Allah korusun süt kanalların tıkanır sertleşmeden süt sağlıkça çoğalır cnm emzirdikden sonra boşalt yada hepsini sağmaSan da yumuşat

rahatlamaya çalış gerekirse otur artı eksi listesi yap ikna et kendini birinden birine. Çünkü doğum anında o panikle daha zor olabilir herşey. Bi de doktoruna güven
Saol cnm mantıklı...ne kadar kandırır beni bilemem ama :) Bi çocuk sahibi olacak olmak bile bana tuhaf gelmeye başladı resmen sanki bitek benim başıma gelmiş gibi ...

Ya ne tuhaf duygulardayiz hem doğsun rahatlayalim istiyoruz hem de az bi ağrı gelse aha doğuruyom mu acaba oluyoruz garip duygular

Yok yanlış alarm yalancı sancıydı anlaşılan bi daha olmadı belim kopuyo ama yaklaşdık diye sanırım

Bendekiler merak ediyorum ne oluyorsa acaba doğum mu yaklaştı diorum korku heyecan birarada

Loveali bilmiyrm cnm ya ama zaten çoğunda ilk önce nişan geldi sancı gelmiyo ilk nişan geliyo bende de öle bi belirti olmadığı için rahatım bian acabı diyrm sonrasında yalancı olduğuna kanat getiriyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…