Herkeste once nisan gelmiyor. 20 gun once kardesim dogum yapti, once sancilar, sonra doktor keseyi patlatti ve nisan oyle geldi. Yani nisan gelcek diye bekleyip evde dogum yapmayinLoveali bilmiyrm cnm ya ama zaten çoğunda ilk önce nişan geldi sancı gelmiyo ilk nişan geliyo bende de öle bi belirti olmadığı için rahatım bian acabı diyrm sonrasında yalancı olduğuna kanat getiriyrm
Bu gece çoğumuz dökülüyor galiba dağ göğüs kafesime taş gibi oturdu dokunuyorum kıpırdama yok sanırım çaprazdan kafayı yukarı çıkardı midem ağzımda nefes alamıyorum yatamıyorum
Geçmiyor mu Can'ım pozisyon değiştirdiğinde falan hayırlısı olsun inş ben 38 de doğurmuştum
Herkeste once nisan gelmiyor. 20 gun once kardesim dogum yapti, once sancilar, sonra doktor keseyi patlatti ve nisan oyle geldi. Yani nisan gelcek diye bekleyip evde dogum yapmayin
Benim annem de öyle oluyormuş onun icin ben de tetikteyim
Bende o saatlerde yedim ama çok açım ama hazırlamaya üşeniyorum Keşke birileri Kahvaltı getirse önüme ne varsa supurururm valla:)Günaydın kızlar çok acıktım oysa gece ikide yedim bişiler. Yemeden uyusam haksızlık etmiş olurmuyum
Bende o saatlerde yedim ama çok açım ama hazırlamaya üşeniyorum Keşke birileri Kahvaltı getirse önüme ne varsa supurururm valla:)
Bende çok heyecanlıyım kaç hafta kaç günlük oluyor tam olarakBanada
banada bugün gün verdı 14 şubat saat 10 da çok heyecanlı
Gönlünce sevmeyi nasip etsin tez zaman da inş Can'ımGecenin şu vakti geçtim mutfağa...
Ne yediğimi söylemicem canınız çekmesin.
Ama normalde pişirilmeden yenmeyen bişeyi kütür kütür yiyom işte, düşünün artık :)
Bi de iki elimin arasında aldım karnımı mıncıklıyom.
Vahşi bi sevgi anlayışım varsa demek.
Doğsun bi, elini ayağını ıssıracam :)
Hiç bana göre değil öyle seviyeli sevmek falan
İyce bi hapur hupur yumulacam üstüne :)
Sağlıkla kavuşalım da bi hayırlısıyla Allahım...
Herkeste de olmuyo canım nişan su olayi hayırlısı olsun elbet gelecek :)Loveali bilmiyrm cnm ya ama zaten çoğunda ilk önce nişan geldi sancı gelmiyo ilk nişan geliyo bende de öle bi belirti olmadığı için rahatım bian acabı diyrm sonrasında yalancı olduğuna kanat getiriyrm
Benim de ilk dogumumda nisan azar azar geldi, 1 hafta 10 gunu buldu dogumun baslamasi
Günaydın kızlar dün 10.000 adım atmışım gezdim durdum daha tık Yok ne sancı ne nişan ne de su bi belirti olmayınca sanki bizimki gelmicek de zorunlu sezeryana alınacam gibi geliyor hurma yiyorum bide tarçınlı su yazıyor net de yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?