2017 Şubat Anneleri

Herkeste once nisan gelmiyor. 20 gun once kardesim dogum yapti, once sancilar, sonra doktor keseyi patlatti ve nisan oyle geldi. Yani nisan gelcek diye bekleyip evde dogum yapmayin

Bu gece çoğumuz dökülüyor galiba dağ göğüs kafesime taş gibi oturdu dokunuyorum kıpırdama yok sanırım çaprazdan kafayı yukarı çıkardı midem ağzımda nefes alamıyorum yatamıyorum

Hiç deme dökülüyoruz

Geçmiyor mu Can'ım pozisyon değiştirdiğinde falan hayırlısı olsun inş ben 38 de doğurmuştum

Yok geçmiyor canım...Aynen hayırlısı olsun... temizliğim bitmedi ama kızımın canı sağolsun ne zaman isterse artık

Herkeste once nisan gelmiyor. 20 gun once kardesim dogum yapti, once sancilar, sonra doktor keseyi patlatti ve nisan oyle geldi. Yani nisan gelcek diye bekleyip evde dogum yapmayin

Benim annem de öyle oluyormuş onun icin ben de tetikteyim

Gecenin şu vakti geçtim mutfağa...
Ne yediğimi söylemicem canınız çekmesin.
Ama normalde pişirilmeden yenmeyen bişeyi kütür kütür yiyom işte, düşünün artık :)
Bi de iki elimin arasında aldım karnımı mıncıklıyom.
Vahşi bi sevgi anlayışım varsa demek.
Doğsun bi, elini ayağını ıssıracam :)
Hiç bana göre değil öyle seviyeli sevmek falan
İyce bi hapur hupur yumulacam üstüne :)
Sağlıkla kavuşalım da bi hayırlısıyla Allahım...

Günaydın kızlar çok acıktım oysa gece ikide yedim bişiler. Yemeden uyusam haksızlık etmiş olurmuyum

Gönlünce sevmeyi nasip etsin tez zaman da inş Can'ım

Herkeste de olmuyo canım nişan su olayi hayırlısı olsun elbet gelecek :)

17 gün kaldı çok heyecanlıyım ya nasıl olacak kime benzetecek nasıl emzşrecegim sanki ilk kez anne olacağım gibi heyecanlıyım oğlumda yasdıgım seyleri unuttum gibi geliyor ama kötüleri hep hatırlıyorum . Çok kötü depresyon ve hastalık geçirmiştim çok korkuyorum askında bir yandan da inanmıyorum bu farklı olacak diyorum daha güçlüyüm çünkü anneyim diyorum hem eşim yanım da olacak bide diğer erkeğim oğlum yanım da olacak inş . Gene de korkuyor değilim kızlar anne olmak çok farklı hemde çok zor başka hiç bir türlü bu kadar acı çekerken mutlu olamayız göğsümü biri öle acıttııgındakşm bilir ne yapardım ama oğlum emerken bağırırken gülüyordum mutlu oluyorsun emiyor diye oy oy annelik ne kutsal ne yüce bir makam Allah her isteyene nasip etsin . Kimsenin evini barkını neşesiz nedensiz amaçsız bırakmasın .

Günaydın kizlar.ilkkez gece 1 saat uyanık kaldım sabah da erken kalktım. Demekki uykusuzluk çok da koymqyacak. Alıştım resmen.bu arada iki gün arayla idrar tahlili yaptırdım eser miktarda protein kaçağı çıktı. Birinde idrar enf çıkmadı dün ise cokk yüksek çıktı. İki gün arayla ne oldu da çıktı. Anlamadım. Neyse antibiyotik baslayacakmisim. Maşallah bu gebeligimde bir kez sadece hafif enf olmuştu. Bir de burda. Bu arada dün tayt aldım evde giyerim diye. Biraz eksikleri vardı bitirdim. Sadece hasta kulodu depend almadım. Onu da bugün aliçim. Elimin ağrısı koluma kadar geçti neyse cumaya çok kalmadı. Ama tam bir ızdırap içindeyim. Son gebelik diye hiç dogurasim yokkk. Çok güzel bir his gebelik. Evladım cennet meyvem Rabbim cumlemize hayırlı kolay ağrısız doğumlar nasip etsin.

Bu arada Revna canım yazın sıcaklığın çok hoş. Kızım da yok ya herkesin kızını alaşım var. Maşallah Rabbim çok güzel anne kız ilişkisi nasip etsin. Hoşuma gitti yazdıkların sen yaz hep yaz.biz hem okur hem ağlarım kizz

Günaydın kızlar dün 10.000 adım atmışım gezdim durdum daha tık Yok ne sancı ne nişan ne de su bi belirti olmayınca sanki bizimki gelmicek de zorunlu sezeryana alınacam gibi geliyor hurma yiyorum bide tarçınlı su yazıyor net de yapan var mı

Benim de ilk dogumumda nisan azar azar geldi, 1 hafta 10 gunu buldu dogumun baslamasi

Bende gelen giden de yok ama dün feci bir sancı vardı...

seydask tereyagli ekmek kızlar siz ve bir arkadaşın daha sancısı vardı sanırım neler oldu?

Sağolasın tatlım, Sabaha karşı durdu da bu saate kadar rahat rahat yattım çok şükür. Ama feci bir sancıydı doğurcam diye ödüm patladı

Gece Doğumu zor olacak galiba bir yandan uykusuzluk bir yandan tedirginlik... allah hepimizin yardımcısı olsun

Onu bilmiyorum da pilates topu üstünde zıplıyorum ben. Yalancı sancılar fena arttı. Seninle günümüz aynı sende olmuyor mu?

Gunaydin kizlar bi gün daha yaklaşık bebislereyürüyüş yapmak istiyorum ama her yer buz havalar birazcik duzelseydi iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…