2017 Şubat Anneleri

Evet canım ama ne geleen var neee gidennn.

Evet canım ama ne geleen var neee gidennn.
Benim 10 günüm kaldı sancılar biraz başlasa doğuma gireceğim. Ama tık yok. Karnım aşağı indi ama sanci yok sadece iki kez adet ağrısına benzer ağrı yaşadım o da kısa sürdü. Ablam 42. Haftada doğum yaptı. Ona benzemekten korkuyorum. Dr um sezeryan da olsa durduğu kadar dursun diyor. Bakalim

canim 1hafta oncesi vardi yalanci sanci simdi hicbirsey yok

Aramızda iki gün var cnm muhtemelen alcak sezeryana bendede tık yok ama sezeryan olcaksa arrık al dicem yani

Aramızda iki gün var cnm muhtemelen alcak sezeryana bendede tık yok ama sezeryan olcaksa arrık al dicem yani
Benim sezeryan dikiş imde korkuyor dr asLinda ben normali deneyip olmazsa sezeryana dönmek istiyorum. Ablam 5.5 kilo normal doğum yapmıştı ilk doğumunda. Beklenebilir tabi sabır istiyor. Ben ilk gebeligimde preeklampsi yaşadım. Ondan da tedirgin im aslında . Yorgunluğa gelince sabah iki çocuğu yıkadim oldum bittim sanki dünyayı yüklenip indirdim . Bir de parmaklarımı kullanamıyorum. 6 parmağı m resmen uyuştu. İki çocuk olunca da zor oluyor tabi. Allah ım kolaylik versin bize.

Maşallah cnm ya 3.mü geliyor hakkaten zormuş aşlah kolaylık versinn

Kizlar merhaba. Nasilsiniz bakalim? Ben 37+0 olaarak yola devam ediyorum ama hala gobegim yukarda asagi inmedi. Cunku bebek hala kaburgalarima calisiyor resmen :)

Merhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin

seydask tereyagli ekmek kızlar siz ve bir arkadaşın daha sancısı vardı sanırım neler oldu?
Yok cnm benimkisi çok uzun sürmedi yokladı bi geçdi uykum kaçdı sonrada 5 e kdr oturdum 1 saat oldu kalkalıda bişey yok şuanda
Herkeste de olmuyo canım nişan su olayi hayırlısı olsun elbet gelecek :)
Burdaki arkadaşlarımızın çoğunda öle oldu ondan dedim
Bugün prensesimi görmeye gittim, 36+4 teyiz ve 3kg olmuşuz ve boyumuz 49cm...maşallah kızıma, doktorumuz 3.700-3.800 doğar diyor ama bakalım..
Maşallah annesi sağlıkla doğsun inşallah

Sence erken mi 2 3 gün fark eder mi güzel bir gün de doğsun istiyorum ama kötü mü ettim
fark edeceğini sanmıyorum. 37+0 bebekler full term yani tam gelişmiş kabul ediliyor . Ben de tarihi biraz öne aldırmak istiyorum çünkü vücudun aşırı derecede ödem tutmaya başladı ve hareket etmekte çok zorlanıyorum bakalım pazartesi günü muayenem var muayene sonrası yeniden doktorum ile görüşeceğim

Merhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Ben canım 32 haftalıkken kanala 2 cm kalmış gırmeye calısamaz raporunu anında verdı yatıcaksın dedı yuruyus yok dedı bası vajınadaydı resmen.suan 37 deyım o pozısyondan çıktı yan yatııo şuan çok rahatım hep gıttgmzde yuzunu görüyoruz.14 şubatta dogumum var.canını sıkma degıstırıolar pozısyonlarını öyle kalmış yanı

Bence aynı tarih olması çok güzel olur
Çocukken kıskanırlar ama büyüdükleri zaman çok güzel bir şey olabilir onlar için
Ben 14 şubatı istemedim 7sinde 38+0 ken al dedim almıyor
Bakalım pzt tekrar konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…