Evet canım ama ne geleen var neee gidennn.Günaydın kızlar dün 10.000 adım atmışım gezdim durdum daha tık Yok ne sancı ne nişan ne de su bi belirti olmayınca sanki bizimki gelmicek de zorunlu sezeryana alınacam gibi geliyor hurma yiyorum bide tarçınlı su yazıyor net de yapan var mı
Benim 10 günüm kaldı sancılar biraz başlasa doğuma gireceğim. Ama tık yok. Karnım aşağı indi ama sanci yok sadece iki kez adet ağrısına benzer ağrı yaşadım o da kısa sürdü. Ablam 42. Haftada doğum yaptı. Ona benzemekten korkuyorum. Dr um sezeryan da olsa durduğu kadar dursun diyor. BakalimEvet canım ama ne geleen var neee gidennn.
canim 1hafta oncesi vardi yalanci sanci simdi hicbirsey yokBende gelen giden de yok ama dün feci bir sancı vardı...
Sağolasın tatlım, Sabaha karşı durdu da bu saate kadar rahat rahat yattım çok şükür. Ama feci bir sancıydı doğurcam diye ödüm patladı
Gece Doğumu zor olacak galiba bir yandan uykusuzluk bir yandan tedirginlik... allah hepimizin yardımcısı olsun
Onu bilmiyorum da pilates topu üstünde zıplıyorum ben. Yalancı sancılar fena arttı. Seninle günümüz aynı sende olmuyor mu?
Aramızda iki gün var cnm muhtemelen alcak sezeryana bendede tık yok ama sezeryan olcaksa arrık al dicem yaniBenim 10 günüm kaldı sancılar biraz başlasa doğuma gireceğim. Ama tık yok. Karnım aşağı indi ama sanci yok sadece iki kez adet ağrısına benzer ağrı yaşadım o da kısa sürdü. Ablam 42. Haftada doğum yaptı. Ona benzemekten korkuyorum. Dr um sezeryan da olsa durduğu kadar dursun diyor. Bakalim
Benim sezeryan dikiş imde korkuyor dr asLinda ben normali deneyip olmazsa sezeryana dönmek istiyorum. Ablam 5.5 kilo normal doğum yapmıştı ilk doğumunda. Beklenebilir tabi sabır istiyor. Ben ilk gebeligimde preeklampsi yaşadım. Ondan da tedirgin im aslında . Yorgunluğa gelince sabah iki çocuğu yıkadim oldum bittim sanki dünyayı yüklenip indirdim . Bir de parmaklarımı kullanamıyorum. 6 parmağı m resmen uyuştu. İki çocuk olunca da zor oluyor tabi. Allah ım kolaylik versin bize.Aramızda iki gün var cnm muhtemelen alcak sezeryana bendede tık yok ama sezeryan olcaksa arrık al dicem yani
Maşallah kuzuya. Sağlıkla gelsin annesi.Bugün prensesimi görmeye gittim, 36+4 teyiz ve 3kg olmuşuz ve boyumuz 49cm...maşallah kızıma, doktorumuz 3.700-3.800 doğar diyor ama bakalım..
Ohh maaşallah kuzuyaBugün prensesimi görmeye gittim, 36+4 teyiz ve 3kg olmuşuz ve boyumuz 49cm...maşallah kızıma, doktorumuz 3.700-3.800 doğar diyor ama bakalım..
Maşallah cnm ya 3.mü geliyor hakkaten zormuş aşlah kolaylık versinnBenim sezeryan dikiş imde korkuyor dr asLinda ben normali deneyip olmazsa sezeryana dönmek istiyorum. Ablam 5.5 kilo normal doğum yapmıştı ilk doğumunda. Beklenebilir tabi sabır istiyor. Ben ilk gebeligimde preeklampsi yaşadım. Ondan da tedirgin im aslında . Yorgunluğa gelince sabah iki çocuğu yıkadim oldum bittim sanki dünyayı yüklenip indirdim . Bir de parmaklarımı kullanamıyorum. 6 parmağı m resmen uyuştu. İki çocuk olunca da zor oluyor tabi. Allah ım kolaylik versin bize.
Gunaydin kizlar bi gün daha yaklaşık bebislereyürüyüş yapmak istiyorum ama her yer buz havalar birazcik duzelseydi iyiydi..
canim 1hafta oncesi vardi yalanci sanci simdi hicbirsey yok
Maşallah kuzuya. Sağlıkla gelsin annesi.
Sağolun kızlar , sağ salim kavuşalım yavrularımıza inşallah...sanki bu günlerimizi de özliycek gibiyizOhh maaşallah kuzuyasağlıcakla gelsin annesi. gunler de yakın seninle benim bende 2 gün önce gittim gördüm yavrumu.
Yok cnm benimkisi çok uzun sürmedi yokladı bi geçdi uykum kaçdı sonrada 5 e kdr oturdum 1 saat oldu kalkalıda bişey yok şuanda
Burdaki arkadaşlarımızın çoğunda öle oldu ondan dedimHerkeste de olmuyo canım nişan su olayi hayırlısı olsun elbet gelecek :)
Maşallah annesi sağlıkla doğsun inşallahBugün prensesimi görmeye gittim, 36+4 teyiz ve 3kg olmuşuz ve boyumuz 49cm...maşallah kızıma, doktorumuz 3.700-3.800 doğar diyor ama bakalım..
39 haftada alıyor ıns 37 ye bu perşembe grdmBende çok heyecanlıyım kaç hafta kaç günlük oluyor tam olarak
fark edeceğini sanmıyorum. 37+0 bebekler full term yani tam gelişmiş kabul ediliyor . Ben de tarihi biraz öne aldırmak istiyorum çünkü vücudun aşırı derecede ödem tutmaya başladı ve hareket etmekte çok zorlanıyorum bakalım pazartesi günü muayenem var muayene sonrası yeniden doktorum ile görüşeceğimSence erken mi 2 3 gün fark eder mi güzel bir gün de doğsun istiyorum ama kötü mü ettim
Ben canım 32 haftalıkken kanala 2 cm kalmış gırmeye calısamaz raporunu anında verdı yatıcaksın dedı yuruyus yok dedı bası vajınadaydı resmen.suan 37 deyım o pozısyondan çıktı yan yatııo şuan çok rahatım hep gıttgmzde yuzunu görüyoruz.14 şubatta dogumum var.canını sıkma degıstırıolar pozısyonlarını öyle kalmış yanıMerhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Bence aynı tarih olması çok güzel olurFullialein tarihi ne güzel Can'ım, bende çok isterdim 14 şubat olsun, bir dahaki kontrolde tarih belli olucak, oğlum 26 şubat doğumlu, şubat sonu dedi Dr umuz, sezeryan olacağı için aynı tarih bile olabilir. Ben çok sıcak bakmıyorum aynı tarihe aynı cinsiyette olmadığı için, tabii ki kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?