2017 Şubat Anneleri

14 şubatta doguma gıden varmı hanımlar bana o gün gün verdı saat 10 da ınsallah çok heyecanlıyım ya vakıt gecmıo

Ayyy cnm icimi rahatlattin,inan aglayarak yaziorum ozel bise yaptin mii bnada suan heyet raporu verdiler 32de de izne cikartick insallah bnmde sizinki gbi olur

Ben de +9um canim gun belli olunca heyecani apayriymis son 17gunumuz insallah hayirlisi ile saglicakla gelirler bana iri bebek olabilir demisti ins erken gelmez beklerse cok mutlu olucam

Merhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Canm ilk kizimda bende ayni sorunu yasamistim ama cok sukur 38.haftamda normal dogum yaptim korkma ins hic bisey olmaz rabbim yardimcn olsun

Maşallah cnm ya 3.mü geliyor hakkaten zormuş aşlah kolaylık versinn
Evet 3. Oğlum geliyor. Yine de arsız arsız heyecanlaniyorum işte
Biri de ses sus sen Yalama olmuşsun buralara demiyor ki. Ben de sizinle kendimi kaptiriyorum işte.
Canim 38. Haftadan sonra akciğerde alveoller artıyordu bir de bağışıklık için çok önemliydi. İkinci oğlum da 15 gün erken dogdu. Vallahi bu seneye kadar perişan oldum resmen. Sen daha iyi bilirsin. Tabi ödemin var birsey diyemiyorum ödem com kötü çünkü. Allah kolaylık versin sana

Merhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Cnm benm 28 den beri kanalda yurutmuo bile beni 38.haftaya gircez yarin 10 hafta gecirdik o sekilde yani baski oldkca dinlen yorulma yeter..

Neyse ki bu geceyi de atlattık canım doğurmadan ama korku sardı yani her an olabilir büyükler yalancı sancılar şiddetliyse doğum yakın diyorlar
Cnm bişey sorcam içinde böyle uğultu gibi ağrı varmı sanki içimde bişey akıyo gibi sıcak sıcak yatmak istiyrm

Evet hafiften geliyor birşey ben de hiç kalkacak enerjim yok
Bende kalkıp yürüycekdim aslında sancı geldiğinde Hani belki faydası olur gelir die sonradan da vazgeçdim yarın annemler gelcek kardeşim kalck yanımda bi iki gece daha beklesin die yattım dinlendim

Bende kalkıp yürüycekdim aslında sancı geldiğinde Hani belki faydası olur gelir die sonradan da vazgeçdim yarın annemler gelcek kardeşim kalck yanımda bi iki gece daha beklesin die yattım dinlendim

Aynen en iyisi yatmak uzanmak Tek başına zor olur gündüz kimse oluyor mu yanında?

Kızlar bana bi akıl verin Doğum için memleketten annem gelmişti, arkasından da İstanbul dan ablam ve iki çocuğu geldiler. Yeğenlerim canım ciğerimdir ama evde bir saniye kavgasız bağırmasız koşturmasız sakin an yok. Biri ilkokul bire gidiyor diğeri 5 e.. ama laf söz anlamaz oldular sürekli çığlık çığlığa bağırış çağırış var. Şimdiden inanılmaz bunaldım ama Doğumdan önce okul açılmadan gidecekler diye sabrediyordum. Sonuçta kendi evim ve bişey diyemiyorum. Ama şimdi de okulu bir hafta ekip kalmaktan bahsediyolar. Üstelik çocuklar hastalıktan Yen'i çıkmış öksürüp duruyolar. İyice bunaldım. Ben şimdi nasıl kalmayın diyeyim. Bu evde Yen'i doğmuş bebek nasıl uyusun nasıl sakin kalayım nasıl huzur bulayım o kafayla.. üstelik iki çocukla ev bir an toplu kalmıyor. Çok yoruldum artık ruhen. Ben kırmadan nasıl gitmelerini sağlayabilirim. Kafayı yemek üzereyim artık. Bişey desem yarına biletini alıp küser gider. Nolur akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…