- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Ayyy cnm icimi rahatlattin,inan aglayarak yaziorum ozel bise yaptin mii bnada suan heyet raporu verdiler 32de de izne cikartick insallah bnmde sizinki gbi olurBen canım 32 haftalıkken kanala 2 cm kalmış gırmeye calısamaz raporunu anında verdı yatıcaksın dedı yuruyus yok dedı bası vajınadaydı resmen.suan 37 deyım o pozısyondan çıktı yan yatııo şuan çok rahatım hep gıttgmzde yuzunu görüyoruz.14 şubatta dogumum var.canını sıkma degıstırıolar pozısyonlarını öyle kalmış yanı
Ben de +9um canim gun belli olunca heyecani apayriymis son 17gunumuz insallah hayirlisi ile saglicakla gelirler bana iri bebek olabilir demisti ins erken gelmez beklerse cok mutlu olucamGünümüz aynı, aldığımız tarih de aynı. İnşallah onlar da bekler.
Vücut çatlayacaksa ne yapsak da çatlıyor. Ben de çatlayacağım bence, ödemden +10 kiloyu bile gördüm bugün. Sen kaç aldın?
Ben varim insallah bakalim saatimiz belli dgl henuz ama 14 Subat ta bekliyoruz minnos oglumuzu14 şubatta doguma gıden varmı hanımlar bana o gün gün verdı saat 10 da ınsallah çok heyecanlıyım ya vakıt gecmıo
Canm ilk kizimda bende ayni sorunu yasamistim ama cok sukur 38.haftamda normal dogum yaptim korkma ins hic bisey olmaz rabbim yardimcn olsunMerhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Evet 3. Oğlum geliyor. Yine de arsız arsız heyecanlaniyorum işteMaşallah cnm ya 3.mü geliyor hakkaten zormuş aşlah kolaylık versinn
Canim 38. Haftadan sonra akciğerde alveoller artıyordu bir de bağışıklık için çok önemliydi. İkinci oğlum da 15 gün erken dogdu. Vallahi bu seneye kadar perişan oldum resmen. Sen daha iyi bilirsin. Tabi ödemin var birsey diyemiyorum ödem com kötü çünkü. Allah kolaylık versin sanafark edeceğini sanmıyorum. 37+0 bebekler full term yani tam gelişmiş kabul ediliyor . Ben de tarihi biraz öne aldırmak istiyorum çünkü vücudun aşırı derecede ödem tutmaya başladı ve hareket etmekte çok zorlanıyorum bakalım pazartesi günü muayenem var muayene sonrası yeniden doktorum ile görüşeceğim
Cnm saolasn,ozel bise yaptiniz mi bekletmk icin hareket etmeme disindaCanm ilk kizimda bende ayni sorunu yasamistim ama cok sukur 38.haftamda normal dogum yaptim korkma ins hic bisey olmaz rabbim yardimcn olsun
Cnm benm 28 den beri kanalda yurutmuo bile beni 38.haftaya gircez yarin 10 hafta gecirdik o sekilde yani baski oldkca dinlen yorulma yeter..Merhaba guzel anneler,ben nisan annesi olucaktm ama bnm bebis 30.haftada kanala kafasini koymus acilmam,suyum,sancim yok aranizda hiç bole bise geciren oldu mu Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin
Aynn cnm şüphesi bile uyutmuyo
Cnm bişey sorcam içinde böyle uğultu gibi ağrı varmı sanki içimde bişey akıyo gibi sıcak sıcak yatmak istiyrmNeyse ki bu geceyi de atlattık canım doğurmadanama korku sardı yani her an olabilir büyükler yalancı sancılar şiddetliyse doğum yakın diyorlar
Aynn cnm şüphesi bile uyutmuyo
Cnm bişey sorcam içinde böyle uğultu gibi ağrı varmı sanki içimde bişey akıyo gibi sıcak sıcak yatmak istiyrm
Bende kalkıp yürüycekdim aslında sancı geldiğinde Hani belki faydası olur gelir die sonradan da vazgeçdim yarın annemler gelcek kardeşim kalck yanımda bi iki gece daha beklesin die yattım dinlendimEvet hafiften geliyor birşey ben de hiç kalkacak enerjim yok
Bende kalkıp yürüycekdim aslında sancı geldiğinde Hani belki faydası olur gelir die sonradan da vazgeçdim yarın annemler gelcek kardeşim kalck yanımda bi iki gece daha beklesin die yattım dinlendim
Yok cnm hep tekim eltim yakınımda aynı sitedeyiz ama annesine gitti şansıma karşı komşumda taşındı gitti telefonumun şarjı bitmesin die ekstra çaba harcıyrmAynen en iyisi yatmak uzanmak Tek başına zor olur gündüz kimse oluyor mu yanında?
Yok cnm hep tekim eltim yakınımda aynı sitedeyiz ama annesine gitti şansıma karşı komşumda taşındı gitti telefonumun şarjı bitmesin die ekstra çaba harcıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?