- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
Yokk suan hic kalkmiorum bile,dr.n umutlu konusmuydu ne gbi islemler yaptilar acaba,ayy insallah bnmde szn gbi olur.Cnm benm 28 den beri kanalda yurutmuo bile beni 38.haftaya gircez yarin 10 hafta gecirdik o sekilde yani baski oldkca dinlen yorulma yeter..
Kızlar bana bi akıl verinDoğum için memleketten annem gelmişti, arkasından da İstanbul dan ablam ve iki çocuğu geldiler. Yeğenlerim canım ciğerimdir ama evde bir saniye kavgasız bağırmasız koşturmasız sakin an yok. Biri ilkokul bire gidiyor diğeri 5 e.. ama laf söz anlamaz oldular sürekli çığlık çığlığa bağırış çağırış var. Şimdiden inanılmaz bunaldım ama Doğumdan önce okul açılmadan gidecekler diye sabrediyordum. Sonuçta kendi evim ve bişey diyemiyorum. Ama şimdi de okulu bir hafta ekip kalmaktan bahsediyolar. Üstelik çocuklar hastalıktan Yen'i çıkmış öksürüp duruyolar. İyice bunaldım. Ben şimdi nasıl kalmayın diyeyim. Bu evde Yen'i doğmuş bebek nasıl uyusun nasıl sakin kalayım nasıl huzur bulayım o kafayla.. üstelik iki çocukla ev bir an toplu kalmıyor. Çok yoruldum artık ruhen. Ben kırmadan nasıl gitmelerini sağlayabilirim. Kafayı yemek üzereyim artık. Bişey desem yarına biletini alıp küser gider. Nolur akıl verin
Aynen cnm bakalım ne kdr geçicez 40 hftadan ben sezeryana giricm diye tahmin ediyrm gelmez bnm kız çok nazlı hanfendiTüh şansa bak
Afacanlar vakitli doğmalı
Cnm şöyle düşün istemediğin rahat edemediğin bi insanla kalmak zorunda olduğunu düşün kırılır ablan bişey desen ki yarın seninde çocğun olcak oda yaramaz olabilir kendini rahatlatmaya çalış sabret bilmiyrm kaynana derdin varmı veya kayınpeder kayınpedrrin kalsa yanında rahat uzanamıycaksın banyoya girdin çıkdın rahat kurulanamıycaksn belki rahat ettiğin kıyafeti bile giyemeyeceksn o yüzden beterin beteri vardır diyorum seni eleştirmiyrm sadece durumu kabullrnmen için yardımcı olmaya çalışıyrm hiç bişey deme bence ablana tahmin ediyrm kafan çekmiydur çok sitresliyiz çünkü bu ara en ufak şey bile dokunuyo farkındayım am sabretKızlar bana bi akıl verinDoğum için memleketten annem gelmişti, arkasından da İstanbul dan ablam ve iki çocuğu geldiler. Yeğenlerim canım ciğerimdir ama evde bir saniye kavgasız bağırmasız koşturmasız sakin an yok. Biri ilkokul bire gidiyor diğeri 5 e.. ama laf söz anlamaz oldular sürekli çığlık çığlığa bağırış çağırış var. Şimdiden inanılmaz bunaldım ama Doğumdan önce okul açılmadan gidecekler diye sabrediyordum. Sonuçta kendi evim ve bişey diyemiyorum. Ama şimdi de okulu bir hafta ekip kalmaktan bahsediyolar. Üstelik çocuklar hastalıktan Yen'i çıkmış öksürüp duruyolar. İyice bunaldım. Ben şimdi nasıl kalmayın diyeyim. Bu evde Yen'i doğmuş bebek nasıl uyusun nasıl sakin kalayım nasıl huzur bulayım o kafayla.. üstelik iki çocukla ev bir an toplu kalmıyor. Çok yoruldum artık ruhen. Ben kırmadan nasıl gitmelerini sağlayabilirim. Kafayı yemek üzereyim artık. Bişey desem yarına biletini alıp küser gider. Nolur akıl verin
aynen cnm dün bgn cikmadim zatn kas yapayim derken goz cikarmaym dedim şimdilik evde egzersiz yapmaya calisiyorum..Aman dikkat canım valla buralar buz tutmuş hep
Canım maşallah size:) daha daha iyi olun inşallah.. ağrın sızın var mı ameliyat yerin nasıl? Kısıtlıyor mu seni ?
yok canım yalancı sancıymış belliyki@mutsuzperi @tereyagli ekmek doğurdunuz mu kiz dün gece yoksa.nerdesiniz kizlarrrr
Bebek doyduğu halde süt varsa boşaltman gerek yoksa mastit olma ihtimali oluluyor. Sağmalısın.tecrübeli anneler yardım edin..göğüslerim çok şişti ve gerildi..bebeğim emiyor ama emdikçe daha çok geliyor..sağmak daha kötü yaparmış..ne yapmalıyım
Sağol canım, hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah..Yok cnm benimkisi çok uzun sürmedi yokladı bi geçdi uykum kaçdı sonrada 5 e kdr oturdum 1 saat oldu kalkalıda bişey yok şuanda
Burdaki arkadaşlarımızın çoğunda öle oldu ondan dedim
Maşallah annesi sağlıkla doğsun inşallah
Canım benim kasma kendini neden öyle oldun ki acaba?
Kanamayla korkutma kendimi doktor orası cabuk kanamaya müsait bir doku olabilir demişti çatı kontrolünde. İnşaallah seni çok zorlamadan sakince gelir bebiş vakti saatinde.
biraz panik yaptım herhalde kızlar. annem zaten sezaryen ol çekme bu sancıları diyip duruyordu, dün de eşim espri yaptı kendince yarın sezaryen ol sen falan dedi. muayene sonrası çok kötü oldum çünkü onu görünce dedi yemin ediyor espri yaptığına ama ciddi söyledi o an çok alındım nedense. he ne oldu, tüm gece benle uğraştı valla kendimi tuttum sonra tüm gece hüngür hüngür ağladım:)) bugün de kanamam hala devam ediyor 1 gün sürmesi normal herhalde. ben hiç detaylı düşünmüyordum ama sezaryen olacağım galiba. salı günü kontrolüm var sabahtan. doktora söyleyeceğim bir de onun fikrini almak istiyorum. eşim de bu kararı bana bıraktı. biraz gözüm korktu kızlar neden böyle oldum bilmiyorumAynen benim de öyle oldu baya kanamam oldu korkma canım
Canim ya ne oldu. Korkma yaparsın sen o kadar da emek verdin. Kanama normaldir yumuşak doku orası sonuçta. Karışmak gibi olmasin ama bence fikrini değiştirme sen zaten vücudunu hazirliyordun doğuma. Nasip kısmet hersey inşallah hakkında hayırlısı olur. Geçmiş olsunbiraz panik yaptım herhalde kızlar. annem zaten sezaryen ol çekme bu sancıları diyip duruyordu, dün de eşim espri yaptı kendince yarın sezaryen ol sen falan dedi. muayene sonrası çok kötü oldum çünkü onu görünce dedi yemin ediyor espri yaptığına ama ciddi söyledi o an çok alındım nedense. he ne oldu, tüm gece benle uğraştı valla kendimi tuttum sonra tüm gece hüngür hüngür ağladım:)) bugün de kanamam hala devam ediyor 1 gün sürmesi normal herhalde. ben hiç detaylı düşünmüyordum ama sezaryen olacağım galiba. salı günü kontrolüm var sabahtan. doktora söyleyeceğim bir de onun fikrini almak istiyorum. eşim de bu kararı bana bıraktı. biraz gözüm korktu kızlar neden böyle oldum bilmiyorum
Benim de az az gün boyu kanlı akıntı geldi sonra kahverengiye dönüp bitti. 32. Haftada da alttan muayene olmak zorunda kalmıştım o zamanda böyle olmuştu. Rahatlatmaya çalış kendini pozitif şeyler düşünbiraz panik yaptım herhalde kızlar. annem zaten sezaryen ol çekme bu sancıları diyip duruyordu, dün de eşim espri yaptı kendince yarın sezaryen ol sen falan dedi. muayene sonrası çok kötü oldum çünkü onu görünce dedi yemin ediyor espri yaptığına ama ciddi söyledi o an çok alındım nedense. he ne oldu, tüm gece benle uğraştı valla kendimi tuttum sonra tüm gece hüngür hüngür ağladım:)) bugün de kanamam hala devam ediyor 1 gün sürmesi normal herhalde. ben hiç detaylı düşünmüyordum ama sezaryen olacağım galiba. salı günü kontrolüm var sabahtan. doktora söyleyeceğim bir de onun fikrini almak istiyorum. eşim de bu kararı bana bıraktı. biraz gözüm korktu kızlar neden böyle oldum bilmiyorum
Aynen cnm bakalım ne kdr geçicez 40 hftadan ben sezeryana giricm diye tahmin ediyrm gelmez bnm kız çok nazlı hanfendi
Cnm şöyle düşün istemediğin rahat edemediğin bi insanla kalmak zorunda olduğunu düşün kırılır ablan bişey desen ki yarın seninde çocğun olcak oda yaramaz olabilir kendini rahatlatmaya çalış sabret bilmiyrm kaynana derdin varmı veya kayınpeder kayınpedrrin kalsa yanında rahat uzanamıycaksın banyoya girdin çıkdın rahat kurulanamıycaksn belki rahat ettiğin kıyafeti bile giyemeyeceksn o yüzden beterin beteri vardır diyorum seni eleştirmiyrm sadece durumu kabullrnmen için yardımcı olmaya çalışıyrm hiç bişey deme bence ablana tahmin ediyrm kafan çekmiydur çok sitresliyiz çünkü bu ara en ufak şey bile dokunuyo farkındayım am sabretallah yardımcın olsun beterin beterini düşün kendini sakinleştir
Çok tşk ederim canım..
Ağrım ilk gün oldu ama ağrı kesici ile rahatlıyorsun. Her geçen gün ağrılar daha da hafifliyor.
Mesela hastaneden çıktığım gün oturup kalkmakta çok zorlanıyordum ama hareket ettikçe yapıyorsun.
Sabah akşam ağrı kesici verdi doktorum ama ben sadece 2 tane öylesine kullandım ve bıraktım.
Şuanda oturup kalkarken sızlamalar devam ediyor ama iyileşiyorsun gün geçtikçe
Ameliyat yerimi önceki gün açtım ve günlük temiz ütülü bez ile kapatıyorum ki kuru kalsın diye.
Benim tek sıkıntım yine ayaklarım ve bacaklarım çok şişti. İlkte de böyle olmuştum.
Ayaklarım somun ekmek gibi :)
Bir haftaya bu da geçer inşallah..
Benimde öyle ayaklar kaburgada oynuyor ve sancı çıkmadı nst de aman daha 3 haftası var sorun değil son demleri vursunlar kaburgalarimiza :)Kizlar merhaba. Nasilsiniz bakalim? Ben 37+0 olaarak yola devam ediyorum ama hala gobegim yukarda asagi inmedi. Cunku bebek hala kaburgalarima calisiyor resmen :)
Benimde öyle ayaklar kaburgada oynuyor ve sancı çıkmadı nst de aman daha 3 haftası var sorun değil son demleri vursunlar kaburgalarimiza :)
canim sezaryanmi normalmi olacaksın ?Bayanlar merhaba bende adet sancıssı gibi sancılar var ve rahmimin üst tarafında tarifi mümkün olmayan bir baskı var bir an önce hayırlı bir şekilde doğsun artık çok Yoruldum kolumu kaldıracak halim yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?