Çarşamba günü sezaryana gidecektim suyu sinirda belki pazartesi günü dogum olur dedi acaba kötü biseymi diye korktum bide suyu tamamen biterse bebeğe bisey olurmu içime korku girdiirem4105 Ben duydum ama dr daha iyi yönlendirir amniyon sıvısı az olunca Bebek 40 hafta dolmadan kendi gelmeZse tercihine göre doğumu gerçekleştiriyorlar eltim 36 haftada suyu azaldığı için suni sancı alıp doğum yaptı....
Cnm bende ayni düşüncedeyim sezeryan olcak gibi ama yindede sonuna kadar bekliycem yapcak bişey yok kaderde ne varsa obiraz panik yaptım herhalde kızlar. annem zaten sezaryen ol çekme bu sancıları diyip duruyordu, dün de eşim espri yaptı kendince yarın sezaryen ol sen falan dedi. muayene sonrası çok kötü oldum çünkü onu görünce dedi yemin ediyor espri yaptığına ama ciddi söyledi o an çok alındım nedense. he ne oldu, tüm gece benle uğraştı valla kendimi tuttum sonra tüm gece hüngür hüngür ağladım:)) bugün de kanamam hala devam ediyor 1 gün sürmesi normal herhalde. ben hiç detaylı düşünmüyordum ama sezaryen olacağım galiba. salı günü kontrolüm var sabahtan. doktora söyleyeceğim bir de onun fikrini almak istiyorum. eşim de bu kararı bana bıraktı. biraz gözüm korktu kızlar neden böyle oldum bilmiyorum
Anlıyrm cnm bende hiç bi laf söz kaldıramıyrm eşimle sürekli şurayı dağıtma şöle yapma böle yapma die tartışır haldeyim gerginlikden yanıma yaklaşılmıyo ama sabret bi haftadan bişey olmaz bebeğe korkmaNormal zamanda asla takılmayacağım şeyler ama şu an o kadar tahammülsüzüm ki.. iki çocuk sürekli çığlık çığlığa ev sürekli dağınık valizleri bile ortaya taşıyorlar. Hemde hastalık geçecek bebeğe diye korkuyorum. Ben sezeryan olacağım ameliyatlı halimle daha zor olacak herşey. Evde sessiz bir an yok bebek uyuması o kadar zor ki. Tabi ki beterin beteri var ama psikolojik olarak şu an hiç normal değilim malesef..
mbg24 canım benim ablam ve annem bendeydi, tabii yiyenler büyük olunca bütün iş güç doğum çantasını hazırladılar. Lohusa döneminde tekde olsan kalabalıkta olsa biraz gergin olabilirsin. Gazlı bir bebekse ve emmeyen bir bebekse bilen bilinin yanında olması iyidir bence. Genelde odanda geçirirsin. Çocuklarada anlatırdınız zaten büyükler. Bizde de çocuk çok evde de ağabimiz var, bende düşünüyorum. 1 hafta çabuk geçer, aksi taktirde ablan üzülebilen. İlk Bebek'te kimse baksın istemezdim. Şimdi daha rahatım.
Cnm bende ayni düşüncedeyim sezeryan olcak gibi ama yindede sonuna kadar bekliycem yapcak bişey yok kaderde ne varsa o
Anlıyrm cnm bende hiç bi laf söz kaldıramıyrm eşimle sürekli şurayı dağıtma şöle yapma böle yapma die tartışır haldeyim gerginlikden yanıma yaklaşılmıyo ama sabret bi haftadan bişey olmaz bebeğe korkma
Canım doğumdan sonra ne kadar kalacaklar sendeNormal zamanda asla takılmayacağım şeyler ama şu an o kadar tahammülsüzüm ki.. iki çocuk sürekli çığlık çığlığa ev sürekli dağınık valizleri bile ortaya taşıyorlar. Hemde hastalık geçecek bebeğe diye korkuyorum. Ben sezeryan olacağım ameliyatlı halimle daha zor olacak herşey. Evde sessiz bir an yok bebek uyuması o kadar zor ki. Tabi ki beterin beteri var ama psikolojik olarak şu an hiç normal değilim malesef..
İnşallah geçer onlar da .. ne güzel atlattın geçti gitti nerdeyse.. maşallah.. aynı güzel haberleri biz de veririz inşallah.
İçinizi ferah tutun bol su tüketin birde dinlenin suyun tamamen bitmesi olmaz benim 8 saat aktı da su bitmedi ki size sınırda demiş azalırsa risk almamak için iki gün önceye almış inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzuÇarşamba günü sezaryana gidecektim suyu sinirda belki pazartesi günü dogum olur dedi acaba kötü biseymi diye korktum bide suyu tamamen biterse bebeğe bisey olurmu içime korku girdi
Canım doğumdan sonra ne kadar kalacaklar sende
Kızlar sizce olmuş mu ya hiç içime sinmedi eşim beğenmedi
tereyagli ekmek yalanci sancilara cok kafayi takma, inan bana gercek sanciyi anlarsin bunu kimseyi korkutmak icin soylemiyorum, sadece yalanci sancidan farkli ve duzenli yani tereddut edilecek gibi degil
Benim de bugun kontrolum vardi, 3400'e yaklasmis oglum, 49 cm gecmis. Seker oldugundan cok korkuyordum, erken dogurmak zorunda kalabilirim diye ama cok sukur insulinin dozunu arttirinca bebegin boyutu, benim de suyum normale donmus
Amin canimİçinizi ferah tutun bol su tüketin birde dinlenin suyun tamamen bitmesi olmaz benim 8 saat aktı da su bitmedi ki size sınırda demiş azalırsa risk almamak için iki gün önceye almış inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Köylü işi dedi de moralim çok bozuldu çol emek berdim canm eşimde hiç bir şeyi beğenmez zaten genel olarakmbg24 önce sakinleşmeye çalışın bırakın dağılsın elbet onlar toplayacak ablanız anneniz siz son günlerin keyfini çıkartın ablanızda yanınızda bulunmak istediği için uzatmak istemiştir şuan psikolojinizi anlaması güç kendi çocuklarından epey Zaman geçmiş... Bebişe de geçmez Allah'ın izniyle zaten sese Yenidoğanlar çok hassas olmuyor... Bebeği gördükten sonra zaten gideceklerdir kalırlarsa oluruna bırakın inş
Çok şirinler cnmm nesini beğenmedi emek harcamışsın çok tatlı olmuşlar bence emeğine sağlık...
Gözün aydın ne güzel haberler almışsın inş doğuma kadar herşey yolunda geçer..
Hayırlısı olsunBence aynı tarih olması çok güzel olur
Çocukken kıskanırlar ama büyüdükleri zaman çok güzel bir şey olabilir onlar için
Ben 14 şubatı istemedim 7sinde 38+0 ken al dedim almıyor
Bakalım pzt tekrar konuşacağım
Adet sancısını sürekliyse önemsiyor Dr lar. Bende de çarpıntı ve gece nefes alamama problemi başladı. Gün sayıyorum artık ara sıra baskı bende de oluyor dinlenince geçiyorBayanlar merhaba bende adet sancıssı gibi sancılar var ve rahmimin üst tarafında tarifi mümkün olmayan bir baskı var bir an önce hayırlı bir şekilde doğsun artık çok Yoruldum kolumu kaldıracak halim yok artık
Çok güzel olmuş canım ben beğendimKızlar sizce olmuş mu ya hiç içime sinmedi eşim beğenmedi
mbg24 Gözün aydın ne güzel haberler almışsın inş doğuma kadar herşey yolunda geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?