2017 Şubat Anneleri

bretta canım ben sezeryan doğum yapmıştım, normali beklemiştim ama olmadı. İnan ikisininde artı ve eksi si vardır. Bende rahim hiçbir şekilde yumuşamamıştı, açılma hiç yoktu. Bunlar olsaydı gerçekten denemek isterdim. 4 cm açıklıkta belden iğneyle hiç hissetmeden doğuran arkadaşlarım var. Hiç kendini korkutma, zaten şartlar oluşmazsa hemen sezeryan yapıyorlar. Vajina şuanda çok hassas bende akıntı için baktığında bile kanadı. Hayırlısı mutlaka olacaktır.

Çarşamba günü sezaryana gidecektim suyu sinirda belki pazartesi günü dogum olur dedi acaba kötü biseymi diye korktum bide suyu tamamen biterse bebeğe bisey olurmu içime korku girdi

mbg24 canım benim ablam ve annem bendeydi, tabii yiyenler büyük olunca bütün iş güç doğum çantasını hazırladılar. Lohusa döneminde tekde olsan kalabalıkta olsa biraz gergin olabilirsin. Gazlı bir bebekse ve emmeyen bir bebekse bilen bilinin yanında olması iyidir bence. Genelde odanda geçirirsin. Çocuklarada anlatırdınız zaten büyükler. Bizde de çocuk çok evde de ağabimiz var, bende düşünüyorum. 1 hafta çabuk geçer, aksi taktirde ablan üzülebilen. İlk Bebek'te kimse baksın istemezdim. Şimdi daha rahatım.

Cnm bende ayni düşüncedeyim sezeryan olcak gibi ama yindede sonuna kadar bekliycem yapcak bişey yok kaderde ne varsa o
Anlıyrm cnm bende hiç bi laf söz kaldıramıyrm eşimle sürekli şurayı dağıtma şöle yapma böle yapma die tartışır haldeyim gerginlikden yanıma yaklaşılmıyo ama sabret bi haftadan bişey olmaz bebeğe korkma

tereyagli ekmek yalanci sancilara cok kafayi takma, inan bana gercek sanciyi anlarsin bunu kimseyi korkutmak icin soylemiyorum, sadece yalanci sancidan farkli ve duzenli yani tereddut edilecek gibi degil

Benim de bugun kontrolum vardi, 3400'e yaklasmis oglum, 49 cm gecmis. Seker oldugundan cok korkuyordum, erken dogurmak zorunda kalabilirim diye ama cok sukur insulinin dozunu arttirinca bebegin boyutu, benim de suyum normale donmus

İnşallah iyi olur ne diyeyim.. şu anda zaten bişey diyemem de o gerginlikle kalp kırmaktan korkuyorum..

İnşallah.. eğer kalırlarsa sabretmekten başka çare yok..

Canım doğumdan sonra ne kadar kalacaklar sende

Çarşamba günü sezaryana gidecektim suyu sinirda belki pazartesi günü dogum olur dedi acaba kötü biseymi diye korktum bide suyu tamamen biterse bebeğe bisey olurmu içime korku girdi
İçinizi ferah tutun bol su tüketin birde dinlenin suyun tamamen bitmesi olmaz benim 8 saat aktı da su bitmedi ki size sınırda demiş azalırsa risk almamak için iki gün önceye almış inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Canım doğumdan sonra ne kadar kalacaklar sende

O bile net değil, bir hafta diye bi geçti ama okulu asıp kalacaklar bilmiyorum tam ne kadar.. en hassas olacağım dönem olduğu için sıkıntı ediyorum. Ne biliyim yaa ben sakinlik sessizlik istedikçe tam tersi oluyo.... hepsi canım ciğerim başımın üstünde yerleri var aylarca kalabilirler normal zamanda ama şu an kimseye tahammülüm yok..

mbg24 önce sakinleşmeye çalışın bırakın dağılsın elbet onlar toplayacak ablanız anneniz siz son günlerin keyfini çıkartın ablanızda yanınızda bulunmak istediği için uzatmak istemiştir şuan psikolojinizi anlaması güç kendi çocuklarından epey Zaman geçmiş... Bebişe de geçmez Allah'ın izniyle zaten sese Yenidoğanlar çok hassas olmuyor... Bebeği gördükten sonra zaten gideceklerdir kalırlarsa oluruna bırakın inş

Kızlar sizce olmuş mu ya hiç içime sinmedi eşim beğenmedi

Çok şirinler cnmm nesini beğenmedi emek harcamışsın çok tatlı olmuşlar bence emeğine sağlık...

Gözün aydın ne güzel haberler almışsın inş doğuma kadar herşey yolunda geçer..

Köylü işi dedi de moralim çok bozuldu çol emek berdim canm eşimde hiç bir şeyi beğenmez zaten genel olarak

Adet sancısını sürekliyse önemsiyor Dr lar. Bende de çarpıntı ve gece nefes alamama problemi başladı. Gün sayıyorum artık ara sıra baskı bende de oluyor dinlenince geçiyor

irem4105 kardeşimde suyu azalmıştı planlanan doğum tarihinden 10 gün önce doğdu. Gün aşırı nst ye girdi, sonrada hemen sezeryana aldılar. Doktoru karnında kalıp aklımızda kalacağına yanımızda dursun dedi sağlıklı bir şekilde doğdu. Srn hazırlıklı ol yinede

endeleslove salla Can'ım moralini bozduğuna değmez çok biliyorlarsa kendileri yapsın benim ki de çok fikir beyan eder ama karnı burnunda emek sarfetmişin gerçekten beğendim takma

Benim dr gece kesin doğuruyorum diye düşünürsünüz sabaha yalancı sancıymış dersiniz geceleri çok artacak kasılmalar yalancı sancılar demişti bu hafta gerçekten de her gün ayrı şikayetim var burda da çoğunlukla gece artıyor galiba sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…