Kızlar kasılmaları sertleşmeden mi anlıyorsunuz sizler de ? Benim ağrılı olmadı hiç kasılma şimdiye kadar toplanması ve sertleşme ile anlıyorum bi de göbek deliği içeride kalıyor o an ona dikkat ettim. Var mı benim gibi olan bende ev sildim süpürdüm bugün hiç ağrı sızı olmadı hala rahat hareket ediyorum
dus alip sacina masa fön yapip bekleyen arkadaslar cok tatlisinizhayalimdeki doğum evde sanci cekip dus alip hazırlanarak evden cikmak ama bn kesin öyle ugrasip bekleyemem sizin gibi üşenirim
Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı akşam okuyacam sabah 4den 11 e kadar 1 cm açıklık bile olmadı gece suyum geldiği icin sezeryana aldılar bekletmediler susuz kaldığı için sütüm gelmiyor şuan onun için çabalıyorum 2910gram 50cm doğdu oğlum genel anestezi oldum ilk başta çok agrım vardı şimdi iyiyim yürütecekler birazdan suyum uykuda geldi sabaha karşı 3.30 da suyum geldi kızlar karnım inmişti hissediyordum indiğini
çok geçmiş olsun canım boyu kilosu gayet iyi hayirlisiyla sütüm de gelecektir humana still tea tavsiye edebilirim gazsız sorunsuz geceler bol sütlü günler dilerim
benim de suyum geldi, ama henüz hiç sancım yok, yarım saat daha geçsin doktoru arayacağım, pazartesi sezaryen olacaktım normalde, bebeğim makat duruşta çünkü, büyük ihtimalle zorunlu sezaryene alacaklar beni bugün, dua edin bebeğime sağ salim kavuşayım inşallah!
İlk zamanlar için sağmak en mantıklısı çünkü kanalda kalan süt mastite neden olabilir ben hastalarıma da öneriyorum ılık duş biraz masaj ve sağma 3saatte bir göğüs rahatlayana kadar devam et canım
İyi akşamlar kızlar :)
Benim oğlanın da hala gelmeye niyeti yok.
Biz 41 i göreceğiz sanırım. 37 de kahverengi akıntım ve sancım, açılmamış vardı ama geçen hafta hbir şey çıkmadı. Açılma da ypk dedi çatı muayenesinde sanırım farklı doktorlar baktığı için farklı konuştular.
Son günler geçmiyor hiç
benim de suyum geldi, ama henüz hiç sancım yok, yarım saat daha geçsin doktoru arayacağım, pazartesi sezaryen olacaktım normalde, bebeğim makat duruşta çünkü, büyük ihtimalle zorunlu sezaryene alacaklar beni bugün, dua edin bebeğime sağ salim kavuşayım inşallah!
Su gelir gelmez hemen doktorunuzu aramaniz gerek ve hastaneye gitmelisiniz, nst'ye baglanmalisiniz. Sanci icin degil bebegin kalp atisi icin gerekli bu. Hatta hemen hastaneye gitmeniz gereken nadir durumlardan, suyun gelmesi