2017 Şubat Anneleri

O göbeğin içerde kalması bende de aynen. Bide sertleşiyo

Ayy çılgın ya gerisini okumadan Nasıl yani dedim hani birlikte doğuracaktık birden tırsttım valla neyse yiyin yiyin tadını çıkar Can'ım

Yaa öyle tırstırırım esime de yapıyorum ay doguracam galiba dıye her seferinde kanıyor

Loveali hemende boz hemende boz bunun rövanşını alırım sende

çok geçmiş olsun canım boyu kilosu gayet iyi hayirlisiyla sütüm de gelecektir humana still tea tavsiye edebilirim gazsız sorunsuz geceler bol sütlü günler dilerim

canım güzel haberlerinizi bekliyoruz umarım herşey güzel gitmiştir

Nur0192 hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun sağlıcakla büyüt inş süt içinde telaslanma çoğu kişinin aynı gün gelmiyo stres yapma inş gelir bol bol

Ne kadar zaman sağmak gerekiyor? 1hafta 1 ay? Öğrenmiş olalım şimdiden :)

İyi akşamlar kızlar :)
Benim oğlanın da hala gelmeye niyeti yok.
Biz 41 i göreceğiz sanırım. 37 de kahverengi akıntım ve sancım, açılmamış vardı ama geçen hafta hbir şey çıkmadı. Açılma da ypk dedi çatı muayenesinde sanırım farklı doktorlar baktığı için farklı konuştular.
Son günler geçmiyor hiç

Nur0192 gözün aydın olsun, darısı başımıza sütünde gelir meraklanma bol bol emzirirsin. Suyum gece geldi dedin, rengi nasıldı, akıntı gibimiydi

Su gelir gelmez hemen doktorunuzu aramaniz gerek ve hastaneye gitmelisiniz, nst'ye baglanmalisiniz. Sanci icin degil bebegin kalp atisi icin gerekli bu. Hatta hemen hastaneye gitmeniz gereken nadir durumlardan, suyun gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…