Çok sağol.40 normal canım 70 ve üstü dikkate alınıyor bildiğim kadarıyla
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım gelir gelir sütün acele etme yavaş yavaş morelini yüksek tut.Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı akşam okuyacam sabah 4den 11 e kadar 1 cm açıklık bile olmadı gece suyum geldiği icin sezeryana aldılar bekletmediler susuz kaldığı için sütüm gelmiyor şuan onun için çabalıyorum 2910gram 50cm doğdu oğlum genel anestezi oldum ilk başta çok agrım vardı şimdi iyiyim yürütecekler birazdan suyum uykuda geldi sabaha karşı 3.30 da suyum geldi kızlar karnım inmişti hissediyordum indiğini
Hayırlı olsun ne guzelMerhaba herkese biz doğduk 4 .cü günümüz bgn..spinal sezeryanla cuma günü sbh..spinal olacaklar iğneden felan hic korkmasin. Gayet rahat tek sikinti ameliyat sonrasi annedeki gaz problemi tabi bunyeden bünyeye değişiyor.. Sutumuz çok şükür geldi ama minik olduğumuz için emme problemimiz var sagip veriyoruz.. Çok güzel bir duyguymus Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kolay saglikli doğumlar..
aynen bende öyleyim canım hislerimiz birçoğumuzun ortakGünaydın kızlar bugün 37+5 olduk
Sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz. Bir yandan gelsin istiyorum bir yandan da karnımdaki haline çok alışmıştım diyorum. Çok güzel bir duygu rabbim olmayanlara da tattırsın. İnşallah doğduklarında da hissedeceğiz böyle güzel duygular.
Hem Doğum hem de Doğum sonrası için endişelerim var ve bebeğimi kimseye vermek istemiyorum. Şimdiden çok kıskanıyorum onu benden alacaklar diye
rüyamda iki kez 3 şubatta doğum yaptığımı gördüm ama korkuyorum o yüzden fazla hareket etmiyorum geç gelsin kuzum bel ağrılarım 3-4 gündür çok arttı ve kızım iyice kafayı aşağı indirdi farkındayım lavabolar sıklaştı ve yürürken bile acaip baskı hissediyorum ama hala hareketli sıpa göbek cevremde vr göğüslerimde çatlak oluşmuş fark ettim incelemedim ergenlikten zaten kalça ve üst bacakta vardı bunlar annelik nişanesi kabul ederekten hiç üzülmedim birde dün eşim iyice duygusala bağlamış kızım gelse koklasam oynasam minik ellerini parmaklarını öpsem deyip durdu gecede uyurken başladı doğumda hemen kucağına veriyorlar mi nasil bir histir acaba diye adam benden çok düşünüyor doğumu önceleri bu kadar değildi şimdi tek düşüncesi o
Günaydın geceden beri hiç uyumadım uykumu nasıl düzene sokabilirim. 35.haftama kadar çalıştım sabahçıydım üstelik okula erkenden kalkıp giderim şimdi saçma sapan bir düzen içindeyimbu arada 38+1 olduk.. İnşaallah hayırlısı ile şubatı görürüz güzel bir tarihte hayırlısı ile normal doğum yapmak istiyorum ama en başta herşeyin hayırlısını diliyorum.
Gunaydin gece yatarken süt icmeyi dene istersen.Herkese hayırlı doğumlar.Günaydın geceden beri hiç uyumadım uykumu nasıl düzene sokabilirim. 35.haftama kadar çalıştım sabahçıydım üstelik okula erkenden kalkıp giderim şimdi saçma sapan bir düzen içindeyimbu arada 38+1 olduk.. İnşaallah hayırlısı ile şubatı görürüz güzel bir tarihte hayırlısı ile normal doğum yapmak istiyorum ama en başta herşeyin hayırlısını diliyorum.
Hayırlı olsun canim bebeğin iyi çok şükür kilosuda iyi.Benimde en cok korktuğum şey gece doğum yapmak yada suyumun gelmesi.Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı akşam okuyacam sabah 4den 11 e kadar 1 cm açıklık bile olmadı gece suyum geldiği icin sezeryana aldılar bekletmediler susuz kaldığı için sütüm gelmiyor şuan onun için çabalıyorum 2910gram 50cm doğdu oğlum genel anestezi oldum ilk başta çok agrım vardı şimdi iyiyim yürütecekler birazdan suyum uykuda geldi sabaha karşı 3.30 da suyum geldi kızlar karnım inmişti hissediyordum indiğini
Canim 40 sancı cok değil.Nst de üstte bebisinizin kalp atışı alttada sizin sancı durumunuz yer alıyor. Benim geçen hafta 60-70 lerdeydi ama düzensiz düzensiz olduğu icin dr hazırlık dedi.Eğer 80 üstü olursa takibe alıyorlarmış düzenli olursaArkadaşlar Nst de sancım çıktı ama hiçbirşey hissetmiyorum hastanede ki hemşire 40 dedi sancı değerine.Sizce bu ne.
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla sihatle büyüsün Can'ımMerhaba herkese biz doğduk 4 .cü günümüz bgn..spinal sezeryanla cuma günü sbh..spinal olacaklar iğneden felan hic korkmasin. Gayet rahat tek sikinti ameliyat sonrasi annedeki gaz problemi tabi bunyeden bünyeye değişiyor.. Sutumuz çok şükür geldi ama minik olduğumuz için emme problemimiz var sagip veriyoruz.. Çok güzel bir duyguymus Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kolay saglikli doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?