2017 Şubat Anneleri

Hayırlı uğurlu olsun Can'ım gelir gelir sütün acele etme yavaş yavaş morelini yüksek tut.

Günaydın kızlar..

Bugün kızımsız son pazartesi .. bir dahaki pazartesi Allah izin verirse kollarımda olacak.. karnımı sevip duruyorum , çok alışmışım garip geliyor artık içimde olmayacağını düşünmek.. bir yandan da o beni kocaman kocaman tekmeleyen ayakları artık görmek istiyorum..

Bazen de korkuyorum , acaba afallayacakmıyım onu kucağıma alınca.. ne yapacağımı bilmez bi halde kalmaktan korkuyorum.. ona yetememekten..

Çok karışık duygularmış.. inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur..

Merhaba herkese biz doğduk 4 .cü günümüz bgn..spinal sezeryanla cuma günü sbh..spinal olacaklar iğneden felan hic korkmasin. Gayet rahat tek sikinti ameliyat sonrasi annedeki gaz problemi tabi bunyeden bünyeye değişiyor.. Sutumuz çok şükür geldi ama minik olduğumuz için emme problemimiz var sagip veriyoruz.. Çok güzel bir duyguymus Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kolay saglikli doğumlar..

Hayırlı olsun ne guzel

Günaydın kızlar bugün 37+5 olduk
Sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz. Bir yandan gelsin istiyorum bir yandan da karnımdaki haline çok alışmıştım diyorum. Çok güzel bir duygu rabbim olmayanlara da tattırsın. İnşallah doğduklarında da hissedeceğiz böyle güzel duygular.

Hem Doğum hem de Doğum sonrası için endişelerim var ve bebeğimi kimseye vermek istemiyorum. Şimdiden çok kıskanıyorum onu benden alacaklar diye

aynen bende öyleyim canım hislerimiz birçoğumuzun ortak

rüyamda iki kez 3 şubatta doğum yaptığımı gördüm ama korkuyorum o yüzden fazla hareket etmiyorum geç gelsin kuzum bel ağrılarım 3-4 gündür çok arttı ve kızım iyice kafayı aşağı indirdi farkındayım lavabolar sıklaştı ve yürürken bile acaip baskı hissediyorum ama hala hareketli sıpa göbek cevremde vr göğüslerimde çatlak oluşmuş fark ettim incelemedim ergenlikten zaten kalça ve üst bacakta vardı bunlar annelik nişanesi kabul ederekten hiç üzülmedim birde dün eşim iyice duygusala bağlamış kızım gelse koklasam oynasam minik ellerini parmaklarını öpsem deyip durdu gecede uyurken başladı doğumda hemen kucağına veriyorlar mi nasil bir histir acaba diye adam benden çok düşünüyor doğumu önceleri bu kadar değildi şimdi tek düşüncesi o

Günaydın geceden beri hiç uyumadım uykumu nasıl düzene sokabilirim. 35.haftama kadar çalıştım sabahçıydım üstelik okula erkenden kalkıp giderim şimdi saçma sapan bir düzen içindeyim bu arada 38+1 olduk.. İnşaallah hayırlısı ile şubatı görürüz güzel bir tarihte hayırlısı ile normal doğum yapmak istiyorum ama en başta herşeyin hayırlısını diliyorum.

Hayrolsun rüyan canım ben de azalttım hareketleri korkuyorum gelecek diye top üstünde zıplamayı biraz daha erteledim.... çıkacak gibi kızım resmen

Çatlaklar için başta çok üzüldüm ama alıştım artık ne yapalım...

İnşallah eşin de değişir ve istediğin kıvama gelir günler ilerledikçe

Amin hayırlısıyla inşallah ben de istiyorum

Gunaydin gece yatarken süt icmeyi dene istersen.Herkese hayırlı doğumlar.

Hayırlı olsun canim bebeğin iyi çok şükür kilosuda iyi.Benimde en cok korktuğum şey gece doğum yapmak yada suyumun gelmesi.

Arkadaşlar Nst de sancım çıktı ama hiçbirşey hissetmiyorum hastanede ki hemşire 40 dedi sancı değerine.Sizce bu ne.
Canim 40 sancı cok değil.Nst de üstte bebisinizin kalp atışı alttada sizin sancı durumunuz yer alıyor. Benim geçen hafta 60-70 lerdeydi ama düzensiz düzensiz olduğu icin dr hazırlık dedi.Eğer 80 üstü olursa takibe alıyorlarmış düzenli olursa

Gözünüz aydın olsun, sağlıkla sihatle büyüsün Can'ım

Günaydın kızlar, bugün bizde kızımla görşücez, nst ye girebilirim. Değişik duygular herkeste ki gibi bende de var. Gece uykularım hiç yok gibi, nefes problemi çıktı bide. Herkese kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Sonları beklemek daha da zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…